Instituto de Estudios Cajasol

Esittely

Lue virallinen kuvaus

historia

Instituto de Estudios Cajasol on 30 vuoden historiansa aikana tunnustettu yhdeksi parhaimmista kansallisista liiketalouskouluista, etenkin Andalusian alueella, jonka yritysten kanssa se on pitänyt tiiviimpää yhteyttä.

Nykyisen Instituto de Estudios Cajasol Cajasolin juontajalta se juontaa takaisin El Monte de Piedadiin ja Caja de Ahorros de Sevillaan, jotka perustivat orientoinnin ja neuvonnan sosiaalityön ratkaisemaan asiakkaidensa ja työntekijöidensä kyselyt. Hänen ensimmäiset koulutuksensa koskivat henkilökohtaista tuloveroa, ja vuonna 1983 käynnistettiin ensimmäinen pitkäaikainen pk-yritysjohtamisen kurssi.

Kun Monte de Piedad uudistaa yrityskuvaaan ja nimitetään uudelleen El Monteksi, ensimmäinen ylimmän verotuksen neuvoa-antava kurssi ilmestyi nykyiseen verotuksen neuvonantajaan.

Näinä vuosina on vain San Telmo -säätiö, Sevillian Yrittäjien Keskusliitto ja Kauppakamari. Instituutti on erittäin vaativa.

Oikeustieteen ja liiketalouden instituutista tuli koulutuskeskus Sevillan ja sen ympäristön ammattilaisille ja johtajille. Cajasolin ilmestymisen jälkeen, joka johtuu säästöpankkien sulautumisesta El Monte ja San Fernando, instituutti, nykyinen nimeltään Cajasol, saa uuden vauhdin laajentamalla koulutusalueitaan ja toimintaansa ammattilaisille.

Vuonna 2015 Andalusian johtajakerho syntyi Instituto de Estudios Cajasol ja Cajasol-säätiön alaisuudessa. Kyseessä on parhaillaan kokous- ja keskustelufoorumi kansallisten näkymien tärkeimpien yritysten johtajille ja presidentille.

Tällä hetkellä Instituto de Estudios Cajasol voi ylpeillä siitä, että hän on kouluttanut kolme ammatti sukupolvea, jotka on jaettu Andalusian ja Espanjan yksiköiden erilaisella vastuulla oleviin tehtäviin.

Näiden 30 vuoden olemassaolon aikana olemme olleet aktiivisia toimijoita ympäristömme sosiaalisessa ja taloudellisessa kehityksessä.

Missio ja arvot

IEC-arvot

Laatu, innovaatio ja kokemus

  • Instituto de Estudios Cajasol kutsumuksena on tarjota pätevöin jatko-opinnot menestyville ammattilaisille. Ohjelmamme, jotka perustuvat jatkuvaan sopeutumiseen taloudelliseen ja sosiaaliseen todellisuuteen, takaavat opiskelijoillemme työhyvinvoinnin.
  • Olemme sitoutuneet ammatillisen kehityksen, uuden johtamisen ja henkilökohtaisen toteutumisen koulutukseen.
  • Meillä on yli 30 vuoden kokemus, jossa olemme kouluttaneet yli 22 000 johtajaa, ammattilaista ja yliopistosta valmistunutta henkilöä, jotka nyt integroivat parhaiden kansallisten ja monikansallisten yritysten mallit.
  • Täydelliset mestarimme, asiantuntijakurssit ja erikoistumisemme markkinoiden halutuimpiin näkökohtiin ovat kansallinen ja kansainvälinen referenssi.

Arvostettu luostari

  • Yli 600 huippuosaajaa.
  • Kunkin erikoisuuden maan parhaat asiantuntijat. Heterogeeninen luostari, jossa on yliopistoprofessoreita, liikemiehiä, aktiivisia ammattilaisia yksityiseltä sektorilta, johtajat ja vanhemmat julkishallinnon virkamiehet.
  • Professorit, joilla on suuri inhimillinen ja henkinen laatu, keskittyivät opiskelijan henkilökohtaiseen huomioon ja ovat tottuneet vanhempien johtajien koulutukseen.
  • Kaikki luostarin edut, joilla on upeat suhteet tärkeimmissä juridisissa ja yritysympäristöissä.

Cajasol-säätiön hyväksyntä

  • Kauppakorkeakoulu Cajasol-säätiön takauksella.
  • Tukee ja tukee Cajasol-säätiö, jolla on vahva sosiaalinen halu, ja joka on päättänyt tukea taloudellista kehitystä jatko-koulutuksella.
  • Kaikki arvot ja hyödyt, jotka Cajasol-säätiö osallistuu syvällisesti Andalusian tuotantoon ja liiketoimintaan.
  • Yhteydet kansallisiin ja kansainvälisiin yrityksiin ja instituutioihin.

Instituto de Estudios Cajasol

  • Tiukka valintajärjestelmä, joka edistää opiskelijan inhimillistä ja henkistä laatua.
  • Kompaktit ja homogeeniset ryhmät, joissa suositaan ryhmätyötä, viestintää, ystävällistä ilmapiiriä ja ihmissuhteita.
  • Aktiivinen opiskelijayhdistys, jolla on oma pääkonttori instituutissa, jossa ilmaistaan instituutin perustamat erityiset liitto-opiskelijoiden ja opettajien suhteet. Tapaamispaikka opiskelijoiden eri sukupolville. Luottamusryhmä, joka suorittaa tärkeän työn ohjaamalla opiskelijoita. Ja laaja toimintaohjelma, sisäinen ja ulkoinen: ammatillista neuvontaa, koulutusta monografisten kurssien ja konferenssien kautta sekä virkistysaloitteita.

Suurimmat rahoitusmahdollisuudet

  • Apurahat ja auttaa opiskelemaan Masters-ohjelmaa, rahoittaa Cajasol-säätiö.122457_pexels-photo-1438072.jpeg Buro Millennial / Pexels

Kehittyneimmät palvelut

Vanha maaseudun hacienda, jolla on suuri patrimoniaalinen ja taiteellinen arvo, muunnettiin ja mukautettiin nykyaikaisen koulutuskeskuksen toimivuuteen, jossa on lähes 4000 m2 rakennettua aluetta ja edistyneimmät palvelut.

Etuoikeutettu ympäristö akateemiselle elämälle, joka suosii keskittymistä ja kokemusten vaihtoa.

Cajasol-säätiön presidentti Antonio Pulido Gutiérrez

Tätä muistetaan ajankohtana, jonka aikana tapahtuu suuria taloudellisia muutoksia, jotka, vaikka ne ovat luoneet epävakautta ja epävarmuutta, johtavat pitkällä tähtäimellä perusteellisiin sosiaalisiin muutoksiin ja uusiin tapoihin ymmärtää elämää.

Aikaisemmat rakenteet perustuvat uskomuksiin ja arvoihin, jotka taloudellisen ja sosiaalisen kehityksen osoittaessa olivat vääriä. On välttämätöntä kävellä kohti vähemmän materialistista elämämallia, oikeudenmukaisempaa ympäristöönsä ja muita tukevampaa.

Tämä vaatii paljon pätevyyttä ja luovuutta, koska kyse on tuottavan ja kasvujärjestelmän löytämisestä, joka perustuu dynaamiseen ja kilpailukykyiseen toimintaan, mutta on samalla kestävä taloudellisessa, sosiaalisessa ja ympäristön kannalta.

Tämä kehitys muuttaa myös arvoja ja periaatteita, joita vaaditaan ammattilaisilta ja johtajilta, jotka johtavat nykyisten yritysten kehitystä. Hulluun teknisen ja digitaalisen uudistuksen hallitsemisen ja siihen sopeutumisen lisäksi yritykset vaativat ihmisiä, joilla on tietoa, mutta joilla on myös strateginen visio, kyky hallita muutoksia ja oikeudenmukaiset ja eettiset periaatteet ammatillisissa puolissaan, kuten anteliaisuus, empatia, avoimuus, nöyryys ja joukkuehenki.

Upotettuaan tähän suureen globaaliin evoluutioon, vietimme vuonna 2018 Instituto de Estudios Cajasol 30. vuosipäivää - tapahtumaa, jonka yhteydessä otimme tilaisuuden pohtia rooliamme yhteiskunnassa. Tämän liiketaloudellisella neuvonnalla ja ammatillisella koulutuspalvelulla alkaneen suuntauksen aikana Cajasol-säätiöön kuuluva instituutti on vakiinnuttanut itsensä ammattilaisten, johtajien ja yrittäjien referenssikeskukseksi, ideoiden ja luovuuden vaihtofoorumiksi, Andalusian sosiaalis-taloudellisen kehityksen edistäjä.

Cajasol-säätiö vahvistaa opinto-instituutin kautta sitoutumisemme koulutukseen ja tutkimukseen edistääksemme nuorten tutkinnon suorittaneiden ja kokeneiden ammattilaisten sopeutumista uusiin tarpeisiin. Ohjelmamme on tarkoitettu edistämään uudistettua mentaliteettia Andalusiassa ja mukauttamaan yrityksiämme arvoihin, jotka edistävät kehitystä kestävällä ja oikeudenmukaisella tavalla.

Sijainnit

Sevilla

Osoite
Hacienda Cartuja, Av. del Aljarafe, s/n, 41940 Sevilla
41940 Sevilla, Andalusia, Espanja