Instituto de Humanidades y Ciencias de la Salud Gregorio Marañón

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Edistämme humanististen ja terveystieteiden välistä vuoropuhelua kaikilla osa-alueilla, joilla pyritään edistämään yhteiskunnallista ja tieteellistä kehitystä.

Ortega-Marañón-säätiön Instituto de Humanidades y Ciencias de la Salud Gregorio Marañón pyrkii käynnistämään erilaisia ​​koulutusohjelmia, konsultointia, muokkausta, pohdintaa ja keskustelua, jotka auttavat selvittämään eräitä nykypäivän tärkeimpiä ongelmia yhteiskuntamme.

Tämän kokonaisvaltaisen tavoitteen pohjalta kannustamme humanististen ja terveystieteiden välistä vuoropuhelua kaikilla näillä aloilla, jotta voimme monitieteelliseltä kannalta tarjota ratkaisuja terveydenhuollon ammattilaisille esitettäviin kysymyksiin.

Instituto de Humanidades y Ciencias de la Salud Gregorio Marañón on päätavoitteet:

  • Edistää soveltavan tutkimuksen aluetta, jossa humanistiset tieteet ja terveystiede vuoropuhelu.
  • Kehittää koulutusohjelmia keskuksen aloilla sekä ammattilaisille että akateemisen uran edistämiseen kiinnostuneille.
  • Edistää konsulttihankkeita ja toimia kysyntään, tehtävämme alueilla.
  • Aseta keskustan viitekehyksenä ajatukselle, keskustelulle ja pohdinnalle Espanjassa ja Latinalaisessa Amerikassa, mikä on innoittanut haltijan sovittelijan ja liberaalin hengen, vahvistamalla strategista paikannusta ja luomalla tieteellisiä levitystoimia omilla aloillaan.

Akateemisesta huippuosaamisesta Instituutti harkitsee muodollisessa tarjouksessaan eriasteisia erikoistumisasteita, jotka on sovitettu tutkijoiden ja ammattilaisten tarpeisiin.

Tämän instituutin kansainvälinen läsnäolo, jolla on pääkonttori ja strategiset liittoumat useissa Latinalaisen Amerikan maissa, vastaa myös siihen, että Gregorio Marañónilla oli yhteinen tila espanjaksi. Siksi online-koulutus on erittäin näkyvä läsnäolo ohjelmissamme, koska se suosii vuoropuhelua Atlantin molemmin puolin.


Missio, visio ja arvot/>


Instituto de Humanidades y Ciencias de la Salud Gregorio Marañón on tehtävänä käsitellä ja syventää joitain yhteiskunnan nykyisistä ongelmista monialaista näkökulmaa, jossa humanistiset tieteet ja terveystieteet vuorottelevat hedelmällisesti./>

Tässä mielessä instituutti rohkaisee tutkimusta, koulutus- ja opetusohjelmien kehittämistä, neuvontaa projekteista, keskustelufoorumeista ja edistää sellaisten ammattialojen julkaisujen kehittämistä, jotka rajoittuvat sen toiminta-alaan - tieteellinen ja liberaali henki Gregorio Marañón inspiroi tämän instituutin toimintaa. Humanistinen ja liberaali lääkäri Marañón, joka hoiti potilaitaan kaikin puolin, suhteessa ympäristöön, jossa hän kehitti jokapäiväistä elämää, oli lääkäri, joka oli sitoutunut maan tulevaisuuteen ja historialliseen tilanteeseen, jonka hän joutui elämään. Hän ymmärsi liberaalisuuden käyttäytymisnäkemyksenä, jonka "on halukas ymmärtämään sitä, joka ajattelee toisin" ja "ei koskaan myönnä, että loppu oikeuttaa keinot, vaan päinvastoin ovat keinot jotka oikeuttavat loppuun "(Ensayos Librales, 1947).


avustajat/>


Instituto de Humanidades y Ciencias de la Salud Gregorio Marañón on yhteistyössä sellaisten instituutioiden, kuten Kuninkaallisen kansallisen akatemian, lääketieteellisen korkeakouluorganisaation säätiön, Madridin hammaslääkäreiden ja hammaslääkäreiden viraston tai Tejerina-säätiön toiset./>


Gregorio Marañón ja Posadillo/>

Gregorio Marañón y Posadillo (1887-1960), on polialainen ja ydinvoimahahmo Espanjassa 1900-luvulla. Lääkäri, humanistinen ja liberaali, rikas persoonallisuutensa loi oman valonsa eri osaamisaloilla, sekä biolääketieteessä että humanistisissa tieteissä. Itse asiassa hän on yksi harvoista espanjalaisista - ainoa, joka ei ollut oikea poliitikko - joka kuului viiteen kuninkaalliseen akatemiin - median, espanjan, historian, tarkan, fyysisen ja luonnontieteellisen tiedekunnan sekä San Fernando-kuvataiteen./>
Gregorio Marañón oli henkinen ja julkinen mies, joka oli sitoutunut maahansa. Todiste tästä on hänen elämäkerransa julkaiseminen Las Hurdesin kuningas Alfonso XIII: n vuonna 1922 tekemästään matkasta.

Sijainnit

Madrid

Osoite
Calle Fortuny, 53
28010 Madrid, Madridin yhteisö, Espanja

Espanja Online

Osoite
Espanja Online, Espanja

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin