International Montessori Institute

Esittely

Lue virallinen kuvaus

meistä

International Montessori Institute (IMI) on Montessori-koulutukseen erikoistunut keskus, jolla on selkeä tavoite: tarjota klassista ja tiukkaa Montessori-koulutusta, joka perustuu Dr. Maria Montessorin alkuperäisiin lähteisiin ja joka on mukautettu nykyisiin koulutustarpeisiin. Parhaat italialaiset ja anglosaksiset perinteet.

Tätä varten valitsimme molemmista profiileista kouluttajat, mikä tarjoaa opiskelijoillemme laajan ja ainutlaatuisen näkymän Montessorin koulutuksesta.

Opettajamme on valittu huolella laaja-alaisen kansainvälisen kokemuksensa ansiosta, jotta voimme välittää kaikki Montessori-menetelmän varat.

Tämä mielenkiintoinen yhdistelmä tekee IMI: sta ainutlaatuisen Montessorian kohtaamispaikan maailmassa, joka luo Montessori-vuoropuhelun, joka takaa uskollisuutensa tohtori Maria Montessorin ideoista ja näkemyksestä.

Tehtävämme

IMI: ssä haluamme, että Montessorin pedagogiikka pääsee julkiseen kouluun. Tavoitteenamme on, että kaikki lapset voivat oppia tämän menetelmän kautta. Montessorin luokka on valmis ympäristö, jossa lapset vuorovaikuttavat ja kehittävät potentiaaliaan. Lapset ovat kaiken keskipisteenä. Oppimisrytmit ovat erilaisia, joten aktiviteetit on keskityttävä siihen rytmiin, joten niiden on oltava yksilöllisiä.


Visio

Yhteyksiimme erilaisiin julkisiin ja yksityisiin organisaatioihin, niin kansallisiin kuin kansainvälisiin, ovat yhä tiukempia, mikä rohkaisee meitä jatkamaan aktiivista yhteistyötä innovatiivisen koulutuksen luomisessa. Yksi suurimmista haasteistamme on vahvistaa läsnäoloamme kansallisella tasolla ja puolestaan ​​lisätä läsnäoloamme kansainvälisesti. Tämän vuoksi verkkokoulutuksen lisäksi järjestämme seminaareja ja henkilökohtaista koulutusta eri maissa ja maanosissa. Uusi koulutus eri kielillä, englanti, italia ja pian portugali, antaa meille mahdollisuuden lähettää Montessori-menetelmä yli rajojemme.

Arvomme

Eettiset periaatteet, joihin keskuksen kulttuuri perustuu, ja merkitsevät käyttäytymissääntöjä ovat samat kuin tohtori Montessori elämässä. Tästä syystä tärkein huolenaiheemme ovat lapset. Uskomme yhteenkuuluvuuteen perustuvaan yhteiskuntaan. Yhteiskunta, joka perustuu lapsuudesta opittuihin arvoihin koulutusjärjestelmällä, joka asettaa lapsen keskukseksi, joka antaa turvallisuuden ja itseluottamuksen; tarvittavat työkalut sen kehittämiseksi.


Koulutuksemme laatu ja uuden teknologian joustavuus ovat tehneet meistä referenssikeskuksen, jossa opettaa Montessorin pedagogiikkaa. Kiitos upeasta tiedekunnasta ja ihmisryhmästä, joka haluaa tarjota parhaan mahdollisuutensa, IMI on nyt turvallinen veto.

Vuoden 1907 ensimmäisen Montessori-koulun avaamisen jälkeen Montessori-koulutus on laajentunut siinä määrin, että Montessori-kouluja on nyt yli 25 000 eri puolilla maailmaa. Maria Montessori muutti koulutusta luomalla pedagogisia materiaaleja, jotka edistävät oppimista ja keskittyvät ajatukseen, että jos jotain täytyy muuttaa, on koulun oltava eikä lapsi.

Kaikki opiskelijat voivat hyötyä virtuaalisen kampusemme työllisyysportaalissa julkaistuista työpaikkatarjouksista, joita saamme eri Montessori-keskuksista kaikissa maailman maissa.

Vuoden 2017 aikana meillä oli ilo ja etuoikeus saada yli 1700 uutta opiskelijaa, jotka ovat läpäisseet luokkahuoneessamme erilaisia kasvokkain, sekoittuneita ja verkkokoulutuksia. Opiskelijat eri taustoista, kuten Aasia, Yhdysvallat, Meksiko, Argentiina, Ecuador, Venezuela, Chile, Saksa, Ranska, Englanti jne. Ja tietenkin koko kansallinen alue.

Samoin useimmat opiskelijat harjoittelevat harjoittelujaksoaan eri kansallisissa ja kansainvälisissä Montessori-keskuksissa, kuten Hongkongissa, Dubaissa, Meksikossa, Yhdysvalloissa, Argentiinassa, Ranskassa ja Saksassa jne.


Yhteistyökumppanit ja organisaatiot


Mikä on Montessori?

  • Liikkeen vaikutus oppimiseen: Merkittävä liike on oppimisen tuki ja se parantaa kykyä säilyttää käsitteitä; käsien käyttö on upea tiedonvälityskanava aivoihin.
  • Valinta ja käsitys: Mikä tahansa oppiminen on syvällisempi ja helpompi, kun ihmiset valitsevat, mitä haluamme oppia ja voimme valvoa oppimista.
  • Palkinnot ja ulkoiset motivaatiot häiritsevät oppimista: se on henkilön sisäinen motivaatio, joka on positiivinen ja meidän on kannustettava.
  • Oppilas oppimista helpottaa ymmärrystä: vertaisdialogi on erittäin voimakas avain sekä oppijoille että oppijoille.
  • Merkittävät oppimisympäristöt: Jokainen akateeminen aihe voidaan käsitellä mielekkäällä tavalla, mikä parantaa oppimisen voimakkuutta.
  • Koulutuksen tulee edistä ennen kaikkea toimintojen kehittämistä: (Suunnittele, päätä, kuvitella, itsekunnioittavasti, itsetietoisuutta tai valita strategioita muun muassa); tämä on mahdollista vain näiden taitojen todellisen käytännön avulla.
  • Ympäristön tila (fyysinen, ajallinen, jne.) Auttaa rakentamaan järjestäytynyttä aivoa.
  • Monia muita tekijöitä, jotka tekevät Montessorin koulutuksesta, kuten fyysisen järjestyksen tärkeyden rakentaa henkinen järjestys tai muun muassa stressin poistamisen merkitys, on vahvistettu välttämättömäksi terveelle ja tasapainoiselle kehitykselle.

Sijainnit

Vilafant

Osoite
Carrer Comerç,44
17740 Vilafant, Katalonia, Espanja

Rooma

Osoite
“Istituto Comprensivo Bruno Munari”, Casa de Niños.
Via Angelo Mauri 5

Rooma, Lazio, Italia

Barcelona

Osoite
Universitat de Barcelona–Facultat d'Educació, Campus de Mundet, Universitat de Barcelona, Passeig de la Vall d'Hebron, 171
08035 Barcelona, Katalonia, Espanja

Barcelona

Osoite
Universitat de Barcelona–Facultat d'Educació, Campus de Mundet, Universitat de Barcelona, Passeig de la Vall d'Hebron, 171
08035 Barcelona, Katalonia, Espanja

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin