International School of Agri Management - ISAM

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Maatalousala on keskeinen ala maailman väestön hyvinvoinnin ja tulevaisuuden kannalta. Sen lisäksi, että se liittyy elintarviketurvan takaamiseen, se luo myös työpaikkoja luonnonvarojen seurannassa ja hoidossa. International School of Agri Management syntyi maatalouden ja sen arvojen tuntemuksesta, sillä se on ensimmäinen kansainvälinen kauppakorkeakoulu, joka on suunnattu kattamaan maatalousalan nykyiset ja tulevat koulutustarpeet maailmanlaajuisesti . Almeriassa , joka on yksi maailman tärkeimmistä maatalouden solmukohdista, se hyödyntää maantieteellistä sijaintiaan tarjotakseen maatalouden kansainvälisiä maisterintutkintoja.

Ala muuttuu harppauksin uuden tekniikan, uusien kulutustottumusten, resurssien vastuullisen käytön, yritysten sosiaalisen vastuun, maatalouden teollisuuden markkinoinnin ja niin edelleen syntymisen myötä. Siksi kaikilla maatalouden ja maatalouden elintarvikeketjun edustajilla on oltava johtajat valmiita kohtaamaan ja ennakoimaan nämä haasteet, jotta he voivat kilpailla markkinoilla .

Valmiit johtajat

ISAM : lla meillä on aktiivisia konsultteja ja integroituneita yrityksiä kattamaan ja täyttämään perustarpeet: kouluttaa korkeasti päteviä ammattilaisia yrityksen johtamiseen ja ohjaukseen maataloudessa. Meillä on kansainvälinen opetushenkilökunta, jolla on todistettu opetuskapasiteetti ja kokemus maatalouselinkeinosta, joka edustaa koko maatalouden ja maatalouselintarvikkeiden toimitusketjua.

Olemme Agro

ISAM on kansainvälinen kauppakorkeakoulu, joka on syntynyt maataloudesta ja sen puolesta.

Olemme pioneereja

Ensimmäinen kauppakorkeakoulu on erikoistunut yksinomaan maatalousyrityksiin.

Olemme globaalit

Olemme syntyneet tavoitteena kehittää ohjelmia ympäri maailmaa, verkossa ja henkilökohtaisesti.

Olemme innovaatioita

Tutkimus yksinomaan maataloudessa. Innovaatio on jatkuva prosessi ISAMissa.

122050_pexels-photo-1076807.jpegrawpixel.com / Pexels

Tehtävä

Kouluttaa maatalousalan ammattilaisia, jotka haluavat tuottaa myönteisiä vaikutuksia yrityksiin ja yhteiskuntaan, ja kouluttaa luomaan optimaalisen ekosysteemin, joka koko maatalouden toimitusketjun tekee kukoistavaksi innovaatioiden, tehokkuuden ja kestävyyden ansiosta.

Näkemys

Johda maatalousalan ammattilaisten koulutusta ympäri maailmaa.

arvot

kimmoisuus

Ehdotamme koulutuksen avulla ratkaisuja maatalousalan ympäristössä tapahtuviin muutoksiin.

Empatia

Olemme osa opiskelijoiden koulutusprosessia tekemällä yhteistyötä hänen kanssaan kohti yhteistä tavoitetta: tehtäväämme.

monimuotoisuus

Eri kansallisuudet, kulttuurit ja kokemukset rikastuttavat kasvua ja ihmissuhteita.

erinomaisuus

Menemme askeleen kohti saavutusten huippuosaamista kaikilla aloilla, joilla toimimme.

Innovaatio

Elämme sitä jatkuvana prosessina. Etsimme ja ehdotamme erilaisia ideoita parempien tulosten saavuttamiseksi päivittäin.

Osallisuus ja monimuotoisuus

ISAMin syntymästä lähtien olemme sitoutuneet osallisuuteen ja monimuotoisuuteen positiivisella tavalla. Se on loistava tilaisuus oppia, kehittyä ja miksi ei, luoda henkilökohtaisia suhteita, jotka voivat johtaa tulevaisuuden kansainvälisiin ammatillisiin suhteisiin.

Tiloissamme toistetaan yhteiskunnassa olemassa oleva monimuotoisuus: kulttuurinen monimuotoisuus, sosioekonomiset keinot, sukupuoli, seksuaalinen suuntautuminen ja kyvyt.

Meillä on organisaatiorakenne ja opetustiimi, joka on alusta alkaen perustanut yhteistyöhön osallistuvan, vieraanvaraisen ja motivoivan oppilaitoksen arvioimaan kaikkia valmiuksia riippumatta opiskelijaprofiilista varmistaakseen jokaisen ammatillisen menestyksen.

Monimuotoisuus, kun omaksumme sen ISAMissa, tekee luokkahuoneidemme läpi kulkemisesta paljon rikastuttavampaa. Laaja ja monipuolinen visio maailmasta toimimaan innovaatioiden moottorina.

Sijainnit

Almería

Osoite
Avenida de la Innovación,15
04160 Almería, Andalusia, Espanja

Akkreditoinnit