International University of Catalonia

Esittely

Lue virallinen kuvaus

University henki

Ammattiryhmään oppia ja muuttaa maailmaa

Yliopisto kuuluu osaamiseen, tutkimukseen ja tiedon siirtoon. Kuitenkin pyrimme enemmän.
Olemme ihmisiä, jotka omistaa meidän aikaa ja vaivaa oppimiseen, jotta muuttaa maailmaa. Voit nähdä tämän kunnianhimon UIC Barcelona toimintaan. Se on meidän DNA.

Onko yliopisto kokemusta et aina unelmoinut

Sijoittaminen jokainen oppilas ytimessä kaiken tarkoittaa, että olet päähenkilö UIC Barcelona.

Tämä on sitoutumistamme teitä, heijastuu yksilöllistä huomiota, pieni luokka ryhmille, ystävällinen opetus elin, tukipalveluista, ja kaikki mitä tarvitset parantaa taitojasi.

Siltojen rakentaminen ammatillista todellisuutta

Olemme yhteydessä yhteiskunnalle ja yrityksille. Luokat ovat käytännöllisiä ja opettanut aktiivisia ammattilaisia. Niitä täydentävät työharjoittelu ohjelma. Kaikista näistä syistä, UIC Barcelona on yksi parhaista työllistyvyyttä hinnat Katalonian yliopiston järjestelmään.

Barcelona ja yhteydessä maailmassa

Monikulttuurinen Barcelona on kattava taustan lahjakkuutta ja osaamista.
Meillä on myös kansainvälisiä sopimuksia ja vaihto-ohjelmia ulkomaisten yliopistojen kanssa. Osa koulutusohjelmista opetetaan osittain Englanti; voit jopa ottaa koko koulutusohjelman tällä kielellä.

Akkreditointi

Universitat Internacional de Catalunya virallisesti aloitti akateemista toimintaa lokakuussa 1997. Orgaanisen lain 11/1983 on Yliopistouudistus, (LRU) yhdessä 26/1984 Katalonian parlamentti Law, vahvistetaan asianmukaiset oikeudelliset puitteet perustamista yliopiston kanssa kyky myöntää virallisen tutkintotodistuksen. Fundación Familiar Catalana (katalaani Family Foundation) otti täyden vastuun suorittamisesta akateemista hanke.

Top syitä, miksi opiskelijan tulisi harkita opiskelee UIC Barcelona

Kansainvälinen kokemus yksi jännittävin kaupungeista maailmassa: Barcelona Erittäin pätevä professorit ja ammattilaiset, jotka rakastavat opettaa kansainvälisen ajattelutavan Virallinen Tutkinnot ja Harjoittelu Kansainvälinen harjoittelupaikkoja Korkea työllistyvyyttä Optimaalinen tapa parantaa kielitaitoa Henkilökohtainen valmennus ja neuvonta kaikkien ohjelmien ja kaikille opiskelijoille Verkostoituminen ja kontaktien Johtamistaitojen ja yrittäjätaitoja Jatka koulutus: Master, jatko-ja PHD-ohjelmia

Palvelut

MAJOITUS: Jos tarvitset majoitusta aikana aikaa yliopistossa voit hakea opiskelija residenssien, huoneistoja ja huoneita, jotka on suunniteltu erityisesti tarpeisiisi.

Urheilu: Opiskelu UIC Barcelona tarkoittaa kehittyy kaiken henkilönä. Kehotamme opiskelijoiden olla mukana liikunnan ja urheilun. Yliopisto edistää ja järjestää urheilua, kilpailuja ja tarjoaa dis-laskee ja muita etuja opiskelijoille, jotta he voivat saada muita palveluja ja organisaatioita Barcelonassa.

Valmennus ja neuvonta: Neuvonta ja valmennus palvelut tarkoitettu opiskelijoille saavuttamaan henkilökohtaiset ja ammatilliset haasteet.

Student Life

Opiskelijat Palvelut: auttaa saavuttamaan mikä on tärkeintä: henkilökohtaiset tavoitteet.

Se järjestää erilaisia ​​kulttuuri-, urheilu- liittyviä, sosiaalisia ja akateemisen toiminnan. Palvelu tarjoaa tietoa ja ohjausta akateemista, hallinto- ja oppimäärään asioita yliopistossa.

UIC: n Student Services vastaa tiedotetaan ja annetaan ohjeita yliopiston opiskelijat siitä, miten hallita paperityöt ja myös muita oppimäärään kysymyksiä.

Alumni: UIC Barcelona välittää akateemista filosofian yhteiskunnalle kautta yhteisö 12.000 valmistuneet. Tämä filosofia on: huippuosaamista työssä, yksittäiset sijoitettu keskellä kaikkea, halu palvella ja jatkuva totuuden etsiminen.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti
  • Spanish (Spain)

Katso maisteriohjelmia » Katso Tradenomin tutkinnot » Katso Kandidaatin tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Kansainvälisen yhteistyön maisteri: kestävä arkkitehtuuri

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2019 Espanja Barcelona

Ilmastonmuutoksen yhä kasvavat vaikutukset, sotilaalliset konfliktit, nopea kaupungistuminen ja talouskriisit aiheuttavat selkeän tarpeen ja mahdollisuuden ammattitaitoisille ammattilaisille sekä kehittyneissä että kehitysmaissa. [+]

Ilmastonmuutoksen yhä kasvavat vaikutukset, sotilaalliset konfliktit, nopea kaupungistuminen ja talouskriisit aiheuttavat selkeän tarpeen ja mahdollisuuden ammattitaitoisille ammattilaisille sekä kehittyneissä että kehitysmaissa. Tämä maisterin tutkinto on ainoa päällikkö, jossa keskitytään kansainväliseen yhteistyöhön, kestävään kaupunkikehitykseen ja hätäarkkitehtuuriin. Se tarjoaa opiskelijoille tarvittavat teoreettiset ja metodologiset taustat, jotta voidaan kehittää tieteidenvälinen lähestymistapa ja hallinnoida hankkeita yhteistyössä ja kestävässä kehityksessä, joka ulottuu kaupungeista arkkitehtuuriin.

Yleiskatsaus

Näihin aloihin osallistuvien ammattilaisten on ymmärrettävä, että heidän roolinsa monimutkaisessa kansainvälisen yhteistyön järjestelmässä on etsiä kokonaisvaltaisia ​​ratkaisuja, jotka yhdistävät tieteidenvälisen tiedon ja kansalaisten osallistumisen. On välttämätöntä ymmärtää kaupunkien tai alueiden fyysinen, sosiaalinen ja kulttuurinen substraatti, jossa aiomme puuttua asiaan ja analysoida kontekstiin kaikilla tasoilla koko väliintuloprosessin aikana, jotta saataisiin aikaan kriittinen lähestymistapa ja ehdotukset niiden kaupunkien perintöosien mukaisesti .... [-]


Taiteen ja kulttuurin johtamisen maisterin tutkinto

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2018 Espanja Barcelona

Aloita harjoittelu kulttuuripäällikkönä ja aseta itsesi syntyvään teollisuuteen, joka luo työpaikkoja. UIC Barcelona -maisteriohjelma Taide- ja kulttuurihallinnossa käyttää käytännönläheistä kansainvälistä lähestymistapaa. [+]

Akateeminen vuosi 2017-2018: 9. painos

Aloita harjoittelu kulttuuripäällikkönä ja aseta itsesi syntyvään teollisuuteen, joka luo työpaikkoja. UIC Barcelona -maisteriohjelma Taide- ja kulttuurihallinnossa käyttää käytännönläheistä kansainvälistä lähestymistapaa.

Saat syvällistä tietoa yrittäjyyskysymyksestä kulttuurituotteiden ja -palvelujen työprosesseista. Avainalueilla olevien aiheiden lisäksi ohjelmaan sisältyy myös aiheita, jotka edistävät johtamista ja uuden teknologian käyttöä.

Opiskelija tuntee myös kaksi erikoistumispolkujen työtaistelua: kuvataiteen ja kulttuuriperinnön sekä luovan kulttuuriteollisuuden. Tavoitteena on varmistaa, että hankit monitieteisen ja monitieteisen profiilin, jotta voit työskennellä kulttuuripolitiikan, instituutioiden ja hankkeiden alalla. Tämä maisteriohjelma liittyy läheisesti Barcelonan kaupunkiin, jossa on ensiluokkainen kulttuurimaisema ja lukuisat kansainväliset projektit.... [-]


Yrittäjyyden, riskipääoman ja yksityisen pääoman maisterin tutkinto

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 10 kuukautta October 2018 Espanja Barcelona

Tämä maisterin tutkinto tarjoaa sinulle tarvittavaa tietoa ja kokemusta yrittäjyyden edistämisestä, ja erityisesti rahoitus on avainkysymys. Nykyisessä makrotaloudellisessa yhteydessä pääomasijoitustoiminta ja pääomasijoitusyhtiöt ovat entistä enemmän riippuvaisia ​​nykyisten luottojen puutteesta rahoitukselliseksi vaihtoehdoksi omille yrityksilleen. [+]

Tämä maisterin tutkinto tarjoaa sinulle tarvittavaa tietoa ja kokemusta yrittäjyyden edistämisestä, ja erityisesti rahoitus on avainkysymys. Nykyisessä makrotaloudellisessa yhteydessä pääomasijoitustoiminta ja pääomasijoitusyhtiöt ovat entistä enemmän riippuvaisia ​​nykyisten luottojen puutteesta rahoitukselliseksi vaihtoehdoksi omille yrityksilleen.

Barcelona on erilainen, sillä sillä on suuri määrä yksityisen pääoman ja yritysrahoituksen erikoistuneita yksiköitä, jotka tukevat ja rahoittavat uusien yritysten kehitystä.

Joissakin piireissä Barcelona on nyt esitelty samalla tavoin kuin Silicon Valley esitellään Yhdysvalloissa kerralla.

... [-]

Videot

WE ARE UIC BARCELONA

International University of Catalonia - Barcelona

UIC Barcelona | International exchange students

Ota yhteyttä
Asiointiosoite
Barcelona campus Inmaculada, 22
Barcelona, Catalonia, 08017 ES
Sosiaalinen media