International University of Catalonia

Esittely

Lue virallinen kuvaus

University henki

Ammattiryhmään oppia ja muuttaa maailmaa

Yliopisto kuuluu osaamiseen, tutkimukseen ja tiedon siirtoon. Kuitenkin pyrimme enemmän.
Olemme ihmisiä, jotka omistaa meidän aikaa ja vaivaa oppimiseen, jotta muuttaa maailmaa. Voit nähdä tämän kunnianhimon UIC Barcelona toimintaan. Se on meidän DNA.

Onko yliopisto kokemusta et aina unelmoinut

Sijoittaminen jokainen oppilas ytimessä kaiken tarkoittaa, että olet päähenkilö UIC Barcelona.

Tämä on sitoutumistamme teitä, heijastuu yksilöllistä huomiota, pieni luokka ryhmille, ystävällinen opetus elin, tukipalveluista, ja kaikki mitä tarvitset parantaa taitojasi.

Siltojen rakentaminen ammatillista todellisuutta

Olemme yhteydessä yhteiskunnalle ja yrityksille. Luokat ovat käytännöllisiä ja opettanut aktiivisia ammattilaisia. Niitä täydentävät työharjoittelu ohjelma. Kaikista näistä syistä, UIC Barcelona on yksi parhaista työllistyvyyttä hinnat Katalonian yliopiston järjestelmään.

Barcelona ja yhteydessä maailmassa

Monikulttuurinen Barcelona on kattava taustan lahjakkuutta ja osaamista.
Meillä on myös kansainvälisiä sopimuksia ja vaihto-ohjelmia ulkomaisten yliopistojen kanssa. Osa koulutusohjelmista opetetaan osittain Englanti; voit jopa ottaa koko koulutusohjelman tällä kielellä.

Akkreditointi

Universitat Internacional de Catalunya virallisesti aloitti akateemista toimintaa lokakuussa 1997. Orgaanisen lain 11/1983 on Yliopistouudistus, (LRU) yhdessä 26/1984 Katalonian parlamentti Law, vahvistetaan asianmukaiset oikeudelliset puitteet perustamista yliopiston kanssa kyky myöntää virallisen tutkintotodistuksen. Fundación Familiar Catalana (katalaani Family Foundation) otti täyden vastuun suorittamisesta akateemista hanke.

Top syitä, miksi opiskelijan tulisi harkita opiskelee UIC Barcelona

Kansainvälinen kokemus yksi jännittävin kaupungeista maailmassa: Barcelona Erittäin pätevä professorit ja ammattilaiset, jotka rakastavat opettaa kansainvälisen ajattelutavan Virallinen Tutkinnot ja Harjoittelu Kansainvälinen harjoittelupaikkoja Korkea työllistyvyyttä Optimaalinen tapa parantaa kielitaitoa Henkilökohtainen valmennus ja neuvonta kaikkien ohjelmien ja kaikille opiskelijoille Verkostoituminen ja kontaktien Johtamistaitojen ja yrittäjätaitoja Jatka koulutus: Master, jatko-ja PHD-ohjelmia

Palvelut

MAJOITUS: Jos tarvitset majoitusta aikana aikaa yliopistossa voit hakea opiskelija residenssien, huoneistoja ja huoneita, jotka on suunniteltu erityisesti tarpeisiisi.

Urheilu: Opiskelu UIC Barcelona tarkoittaa kehittyy kaiken henkilönä. Kehotamme opiskelijoiden olla mukana liikunnan ja urheilun. Yliopisto edistää ja järjestää urheilua, kilpailuja ja tarjoaa dis-laskee ja muita etuja opiskelijoille, jotta he voivat saada muita palveluja ja organisaatioita Barcelonassa.

Valmennus ja neuvonta: Neuvonta ja valmennus palvelut tarkoitettu opiskelijoille saavuttamaan henkilökohtaiset ja ammatilliset haasteet.

Student Life

Opiskelijat Palvelut: auttaa saavuttamaan mikä on tärkeintä: henkilökohtaiset tavoitteet.

Se järjestää erilaisia ​​kulttuuri-, urheilu- liittyviä, sosiaalisia ja akateemisen toiminnan. Palvelu tarjoaa tietoa ja ohjausta akateemista, hallinto- ja oppimäärään asioita yliopistossa.

UIC: n Student Services vastaa tiedotetaan ja annetaan ohjeita yliopiston opiskelijat siitä, miten hallita paperityöt ja myös muita oppimäärään kysymyksiä.

Alumni: UIC Barcelona välittää akateemista filosofian yhteiskunnalle kautta yhteisö 12.000 valmistuneet. Tämä filosofia on: huippuosaamista työssä, yksittäiset sijoitettu keskellä kaikkea, halu palvella ja jatkuva totuuden etsiminen.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso maisteriohjelmia » Katso Maisteri » Katso Tradenomin tutkinnot » Katso Kandidaatin tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Maisteri Biodigital Arkkitehtuuri

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Espanja Barcelona

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden osallistua ensimmäiseen arkkitehtuurin ohjelma, joka tutkii aihetta biologinen ja digitaalisen näkökulmasta. Avantgarde-oppimäärän ja uuden, 21. vuosisadan käsite käden ulottuvilla. Sinulla on mahdollisuus [+]

Tutustu Biodigital Arkkitehtuuri

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden osallistua ensimmäiseen arkkitehtuurin ohjelma, joka tutkii aihetta biologinen ja digitaalisen näkökulmasta. Avantgarde-oppimäärän ja uuden, 21. vuosisadan käsite käden ulottuvilla. Sinulla on mahdollisuus käyttää state-of-the-art technology uusia tuotantomahdollisuuksia. Ja kokonaan uusi maailma työkalujen avautuvat teille, parantaa oman ammatillisen pätevyyden ja ammattitaidon. Oletko valmis näkemään mahdollisuudet odottavat teitä alalla biodigital arkkitehtuurin?

Miksi valita Biodigital Arkkitehtuuri? innovatiivista koulutusta Kokeilla geneettinen perustuva ohjelmisto, evoluutioprosessien, kehittyvien järjestelmien ja scripting. Uusi visio kyberneettisten-digitaali ja ympäristöprosesseja Tutustu käsitteitä kuten bio-oppiminen ja monogeneesin. Kansainvälinen lähestymistapa ja Premier akateemisen henkilöstön Opi kansainvälisen opetuksen elin, joka on merkittävästi edistänyt tätä uutta huippuluokan alalla biodigital arkkitehtuurin. ... [-]

Maisteriksi Yrittäjyyteen, Riskipääoman Ja Yksityisen Pääoman

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 10 kuukautta October 2018 Espanja Barcelona

Tämä maisterin tutkinto antaa sinulle tietoa ja kokemusta tarvitset edistää yrittäjyyttä, jossa kiinnitetään erityistä huomiota rahoituksen avainkysymys. Nykyisessä taloustilanne, koska asiasta ei ole olemassa olevan luoton, riskipääoma teollisuuden ja pääomasijoitusyhtiöt ovat tulossa yhä rahoitusta vaihtoehto itsenäisesti yrityksille. [+]

Tämä maisterin tutkinto antaa sinulle tietoa ja kokemusta tarvitset edistää yrittäjyyttä, jossa kiinnitetään erityistä huomiota rahoituksen avainkysymys. Nykyisessä taloustilanne, koska asiasta ei ole olemassa olevan luoton, riskipääoma teollisuuden ja pääomasijoitusyhtiöt ovat tulossa yhä rahoitusta vaihtoehto itsenäisesti yrityksille.

Barcelona erottuu, koska sillä on suuri määrä yksiköitä erikoistunut sekä pääoma- ja yritysrahoituksesta, jotka tukevat ja rahoittaa uusien yritysten.

Joissakin piireissä Barcelona nyt, esitellään samalla tavalla kuin Silicon Valley esiteltiin Yhdysvalloissa kerralla.

UIC Barcelona pyrimme edistämään yrittäjyyttä ja yritysten perustamiseen yhteiskunnassamme ja siksi tarjoamme sinulle parasta koulutusta tällä alalla.... [-]


Maisterin Tutkinto Taiteen Ja Kulttuurin Hallinta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Espanja Barcelona

Aloita harjoittelu kulttuurisena johtaja ja kantaa itse syntymässä teollisuus, joka luo työpaikkoja. UIC Barcelonan maisteriohjelma taiteen ja kulttuurituotannon esitetään käytännönläheisesti, kansainvälinen lähestymistapa kenttään. [+]

Lukuvuosi 2016-2017: 8. painos

Aloita harjoittelu kulttuurisena johtaja ja kantaa itse syntymässä teollisuus, joka luo työpaikkoja. UIC Barcelonan maisteriohjelma taiteen ja kulttuurituotannon esitetään käytännönläheisesti, kansainvälinen lähestymistapa kenttään.

Sinun hankkia syvällistä tietämystä yrittäjyyden näkökulmasta työstä prosessien kulttuurin tuotteita ja palveluja. Paitsi aiheita avainalueilla, ohjelma sisältää myös aiheita, edistää johdon ja uusien teknologioiden käyttöä.

Lisäksi tutustutaan työn dynamiikkaa kaksi erikoistuminen reittiä: kuvataiteiden ja kulttuuriperinnön ja luovan kulttuuriteollisuuden. Tavoitteena on varmistaa, voit hankkia monikäyttöinen, monialainen profiilin joten voit työskennellä alalla kulttuuripolitiikkaa, instituutiot ja projektit. Tämä maisteriohjelman liittyy läheisesti Barcelonassa, joka sijaitsee ensimmäisen luokan kulttuurin panoraama ja lukuisia kansainvälisiä projekteja.... [-]


Videot

WE ARE UIC BARCELONA

International University of Catalonia - Barcelona

UIC Barcelona | International exchange students