Lue virallinen kuvaus

School page option 1

Yliopiston henki

Ammatti oppia ja muuttaa maailmaa

Yliopistossa on osaamista, tutkimusta ja tiedonsiirtoa. Pyrimme kuitenkin enemmän.
Olemme ihmisiä, jotka omistavat aikamme ja vaivamme oppimiseen, jotta voimme muuttaa maailmaa. Näet kunnianhimoa UIC Barcelonan toiminnoissa. Se on DNA: ssa.

Onko yliopistokokemus, josta olet aina unelmoinut

Jokaisen opiskelijan sijoittaminen kaiken keskelle merkitsee sitä, että olet UIC Barcelonan päähenkilö.

Tämä on sitoumuksemme teille, heijastuu yksilöllinen huomio, pienryhmien ryhmät, ystävällinen opetuslaitos, tukipalvelut ja kaikki, mitä tarvitset taitojesi parantamiseksi.

Siltojen rakentaminen ammatilliseen todellisuuteen

Olemme yhteydessä yhteiskuntaan ja yrityksiin. Aktiiviset ammattilaiset harjoittavat ja opettavat luokkia. Niitä täydentää työharjoitteluohjelma. Kaikista näistä syistä UIC Barcelona on yksi parhaista työllistettävyysasteista Katalonian yliopistojärjestelmässä.

Barcelonassa ja maailmassa

Monikulttuurinen Barcelona tarjoaa kattavan taustan lahjakkuudesta ja osaamisesta.
Meillä on myös kansainvälisiä sopimuksia ja vaihto-ohjelmia ulkomaisten yliopistojen kanssa. Osa koulutusohjelmista opetetaan osittain englanniksi; voit jopa ottaa koko koulutusohjelmasi tähän kieleen.

Akkreditointi

Catalunya Universitat Internacional de Catalunya aloitti virallisesti akateemisen toimintansa lokakuussa 1997. Yliopistojen uudistamista koskeva orgaaninen laki 11/1983 yhdessä Katalonian lain 26/1984 kanssa perusti asianmukaisen oikeudellisen kehyksen yliopiston perustamiselle kyky myöntää virallisia tutkintotodistuksia. Fundación Familiar Catalana (Catalan Family Foundation) otti täyden vastuun tämän akateemisen hankkeen toteuttamisesta.

School page option 2

Top syyt siihen, miksi opiskelija harkitsee opiskelua UIC Barcelonassa

 1. Kansainvälinen kokemus yhdestä maailman jännittävimmistä kaupungeista: Barcelona
 2. Korkeasti koulutetut professorit ja ammattilaiset, jotka rakastavat opettaa kansainvälisesti
 3. Viralliset tutkinnot ja käytännön koulutus
 4. Kansainväliset harjoittelupaikat
 5. Korkea työllistettävyys
 6. Optimaalinen tapa parantaa kielitaitoa
 7. Henkilökohtainen valmennus ja neuvonta kaikille ohjelmille ja kaikille opiskelijoille
 8. Verkottuminen ja yhteystiedot
 9. Johtamisen ja yrittäjätaitojen kehittäminen
 10. Jatka koulutusta: maisteri, jatko-opiskelija ja tohtorintutkinto. ohjelmat

Palvelut

Majoitus: Jos tarvitset majoitusta yliopiston aikana, voit hakea opiskelija-asuntoja, huoneistoja ja huoneita, jotka on suunniteltu erityisesti tarpeisiisi.

Urheilu: UIC: n opiskelu Barcelonassa tarkoittaa sitä, että se kehittyy kokonaisuutena henkilönä. Kannustamme opiskelijoita osallistumaan urheiluun ja liikuntaan. Yliopisto edistää ja järjestää urheilua, kilpailuja ja tarjoaa alennuksia ja muita etuja opiskelijoille, jotta he voivat käyttää muita Barcelonan tiloja ja organisaatioita.

Valmennus ja neuvonta: Neuvonta- ja valmennuspalvelut, jotka on suunniteltu opiskelijoille henkilökohtaisten ja ammatillisten haasteiden saavuttamiseksi.

Opiskelijaelämä

Opiskelijapalvelut: auttaa sinua saavuttamaan tärkeimmät tavoitteet: henkilökohtaiset tavoitteet.

Se järjestää laajan valikoiman kulttuuri-, urheiluun, yhteiskunnalliseen ja akateemiseen toimintaan. Palvelu tarjoaa tietoa ja opastusta yliopiston akateemisista, hallinnollisista ja opetussuunnitelmista.

UIC: n opiskelijapalvelut vastaa yliopiston opiskelijoiden tiedottamisesta ja neuvonnasta siitä, miten he voivat hallita paperityötä ja muita opetussuunnitelmia.

Alumni: UIC Barcelona välittää akateemisen filosofiansa yhteiskunnalle 12 000 tutkinnon suorittaneen yhteisön kautta. Tämä filosofia on huippuosaamista työssä, yksilö sijoittuu kaiken keskelle, halu palvella ja jatkuvasti etsiä totuutta.

Ohjelmien opetuskielet:
 • Englanti
 • Spanish (Spain)

Tämä koulu tarjoaa myös:

Johtamiskurssit

International University of Catalonia

Arkkitehtuurin ja suunnittelun liiketalouden maisterin tutkinto pyrkii varmistamaan, että pystyt tuomaan ammatillesi erottamiskykyä liiketoiminnan osaamisen avulla. Nämä ... [+]

Teknisen / luovan maailman liiketoiminta-alueella on huomattava pula ammattilaisista, joilla on erityistä kurinalaisuutta ja osaamista kehittää ja hallita yritystä.

Arkkitehtuurin ja suunnittelun liiketalouden maisterin tutkinto pyrkii varmistamaan, että pystyt tuomaan ammatillesi erottamiskykyä liiketoiminnan osaamisen avulla. Nämä tiedot vahvistavat kykyäsi laajentaa liiketoimintaasi ja lisätä mahdollisuuksiasi liittyä alan johtaviin yrityksiin, jotka tarvitsevat teknistä osaamista ja monipuolista, innovatiivista ja strategista liiketoimintaa.

Tämän maisterin tutkinnon avulla saat koulutuksen, joka tarvitaan Projektien johtamisen ammattitutkinnon suorittamiseen ja josta tulee sertifioitu projektipäällikkö Project Management Institute (USA).... [-]

Espanja Barcelona
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
International University of Catalonia

Tämä maisterin tutkinto on innovatiivinen, kansainvälinen ja monitieteinen koulutusohjelma, joka opettaa opiskelijoille, miten operatiivisimpia vaatimuksia rakentaa joust ... [+]

Noin

Tämä maisterin tutkinto on innovatiivinen, kansainvälinen ja monitieteinen koulutusohjelma, joka opettaa opiskelijoille, miten operatiivisimpia vaatimuksia rakentaa joustavampia ja kestävämpiä kaupunkeja kaupunkisuunnittelun ja suunnittelun avulla, ja miten kehitetään asianmukaisia politiikkoja ja hallintomalleja. Tämä yhden vuoden ohjelma tarjoaa ajantasaiset näkökulmat, menetelmät ja välineet, joilla voidaan käsitellä ilmastonmuutoksen uhkaa, luonnonkatastrofeja ja sosiaalisia ja teknisiä muutoksia, joita tarvitaan nykyisten globaalien kaupungistumisnäkymien ympäristövaikutusten minimoimiseksi. sosiaalinen oikeudenmukaisuus.

Syyt tutkia tämän maisterin tutkintoaKansainväliset professorit ja maailmanlaajuinen monitieteinen näkökulma: Kansainvälisen kaupunkien kestävyyden tutkimusverkosto on kehittänyt ja tukenut tätä maisterin tutkintoa, ja opettajia ovat useiden arvostetuimpien yliopistojen ja tutkimuskeskusten professorit, jotka käsittelevät kaupunkien kestävyyttä eri puolilla maailmaa. maailman. Ohjelman globaali ja monitieteinen näkökulma (se käsittelee kaupunkitutkimusten ympäristö-, yhteiskunta-, talous-, suunnittelu- ja poliittisia näkökohtia) antaa opiskelijoille mahdollisuuden oppia ja ymmärtää kansainvälisen, kansallisen ja paikallisen tason joustavuushaasteita tiheän tutkimusverkoston ansiosta. opettajakumppanit, jotka osallistuvat tähän maisteriin.Laaja valikoima työllistymismahdollisuuksia: Ohjelmaa tukevat arvostetuimmat säätiöt, verkostot ja virastot, jotka käsittelevät nykyään kaupunki- ja yhteisöllisyyttä. Se sisältää pakollisen työharjoittelukauden, joka tarjoaa opiskelijoille yhteydet ja työkokemuksen, joka tarvitaan onnistuneen ja kansainvälisen uran varmistamiseksi. Pitkä luettelo eri maanosista koostuvista kaupungeista on myös sitoutunut tukemaan maisteriohjelmaa työmahdollisuuksien muodossa kaupunkien joustavuusyksiköissä.Tutkimuksen ja käytännön kokemusten yhdistäminen innovatiiviseen opetusmalliin: Tässä maisteriohjelmassa opiskelijat siltaavat tieteen ja politiikan työpajojen ja aktiivisen osallistumisen paneelimäisiin luokkiin, edistävät eri näkökulmia ja muuttavat jatkuvasti uudelleen tavanomaisia liiketoimintastrategioita usein nähtävissä joustavien kaupunkien luomisessa ja hallinnassa.esittely... [-]
Espanja Barcelona
Lokakuu 2019
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
International University of Catalonia

Aloita harjoittelu kulttuuripäällikkönä ja aseta itsesi syntyvään teollisuuteen, joka luo työpaikkoja. UIC Barcelona -maisteriohjelma Taide- ja kulttuurihallinnossa käytt ... [+]

Akateeminen vuosi 2017-2018: 9. painos

Aloita harjoittelu kulttuuripäällikkönä ja aseta itsesi syntyvään teollisuuteen, joka luo työpaikkoja. UIC Barcelona -maisteriohjelma Taide- ja kulttuurihallinnossa käyttää käytännönläheistä kansainvälistä lähestymistapaa.

Saat syvällistä tietoa yrittäjyyskysymyksestä kulttuurituotteiden ja -palvelujen työprosesseista. Avainalueilla olevien aiheiden lisäksi ohjelmaan sisältyy myös aiheita, jotka edistävät johtamista ja uuden teknologian käyttöä.

Opiskelija tuntee myös kaksi erikoistumispolkujen työtaistelua: kuvataiteen ja kulttuuriperinnön sekä luovan kulttuuriteollisuuden. Tavoitteena on varmistaa, että hankit monitieteisen ja monitieteisen profiilin, jotta voit työskennellä kulttuuripolitiikan, instituutioiden ja hankkeiden alalla. Tämä maisteriohjelma liittyy läheisesti Barcelonan kaupunkiin, jossa on ensiluokkainen kulttuurimaisema ja lukuisat kansainväliset projektit.... [-]

Espanja Barcelona
Request Info
Englanti,Espanjalainen
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
International University of Catalonia

Tämä maisterin tutkinto tarjoaa sinulle tarvittavaa tietoa ja kokemusta yrittäjyyden edistämisestä, ja erityisesti rahoitus on avainkysymys. Nykyisessä makrotaloudellises ... [+]

Tämä maisterin tutkinto tarjoaa sinulle tarvittavaa tietoa ja kokemusta yrittäjyyden edistämisestä, ja erityisesti rahoitus on avainkysymys. Nykyisessä makrotaloudellisessa yhteydessä pääomasijoitustoiminta ja pääomasijoitusyhtiöt ovat entistä enemmän riippuvaisia ​​nykyisten luottojen puutteesta rahoitukselliseksi vaihtoehdoksi omille yrityksilleen.

Barcelona on erilainen, sillä sillä on suuri määrä yksityisen pääoman ja yritysrahoituksen erikoistuneita yksiköitä, jotka tukevat ja rahoittavat uusien yritysten kehitystä.

Joissakin piireissä Barcelona on nyt esitelty samalla tavoin kuin Silicon Valley esitellään Yhdysvalloissa kerralla.

... [-]
Espanja Barcelona
Request Info
Englanti
Full-time
10 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi

WE ARE UIC BARCELONA

International University of Catalonia - Barcelona

UIC Barcelona | International exchange students

Sijainnin osoite
Barcelona campus Inmaculada, 22
Barcelona, Catalonia, 08017 ES
Sosiaalinen media