International University of Catalonia

Esittely

Lue virallinen kuvaus

University henki

Ammattiryhmään oppia ja muuttaa maailmaa

Yliopisto kuuluu osaamiseen, tutkimukseen ja tiedon siirtoon. Kuitenkin pyrimme enemmän.
Olemme ihmisiä, jotka omistaa meidän aikaa ja vaivaa oppimiseen, jotta muuttaa maailmaa. Voit nähdä tämän kunnianhimon UIC Barcelona toimintaan. Se on meidän DNA.

Onko yliopisto kokemusta et aina unelmoinut

Sijoittaminen jokainen oppilas ytimessä kaiken tarkoittaa, että olet päähenkilö UIC Barcelona.

Tämä on sitoutumistamme teitä, heijastuu yksilöllistä huomiota, pieni luokka ryhmille, ystävällinen opetus elin, tukipalveluista, ja kaikki mitä tarvitset parantaa taitojasi.

Siltojen rakentaminen ammatillista todellisuutta

Olemme yhteydessä yhteiskunnalle ja yrityksille. Luokat ovat käytännöllisiä ja opettanut aktiivisia ammattilaisia. Niitä täydentävät työharjoittelu ohjelma. Kaikista näistä syistä, UIC Barcelona on yksi parhaista työllistyvyyttä hinnat Katalonian yliopiston järjestelmään.

Barcelona ja yhteydessä maailmassa

Monikulttuurinen Barcelona on kattava taustan lahjakkuutta ja osaamista.
Meillä on myös kansainvälisiä sopimuksia ja vaihto-ohjelmia ulkomaisten yliopistojen kanssa. Osa koulutusohjelmista opetetaan osittain Englanti; voit jopa ottaa koko koulutusohjelman tällä kielellä.

Akkreditointi

Universitat Internacional de Catalunya virallisesti aloitti akateemista toimintaa lokakuussa 1997. Orgaanisen lain 11/1983 on Yliopistouudistus, (LRU) yhdessä 26/1984 Katalonian parlamentti Law, vahvistetaan asianmukaiset oikeudelliset puitteet perustamista yliopiston kanssa kyky myöntää virallisen tutkintotodistuksen. Fundación Familiar Catalana (katalaani Family Foundation) otti täyden vastuun suorittamisesta akateemista hanke.

Top syitä, miksi opiskelijan tulisi harkita opiskelee UIC Barcelona

Kansainvälinen kokemus yksi jännittävin kaupungeista maailmassa: Barcelona Erittäin pätevä professorit ja ammattilaiset, jotka rakastavat opettaa kansainvälisen ajattelutavan Virallinen Tutkinnot ja Harjoittelu Kansainvälinen harjoittelupaikkoja Korkea työllistyvyyttä Optimaalinen tapa parantaa kielitaitoa Henkilökohtainen valmennus ja neuvonta kaikkien ohjelmien ja kaikille opiskelijoille Verkostoituminen ja kontaktien Johtamistaitojen ja yrittäjätaitoja Jatka koulutus: Master, jatko-ja PHD-ohjelmia

Palvelut

MAJOITUS: Jos tarvitset majoitusta aikana aikaa yliopistossa voit hakea opiskelija residenssien, huoneistoja ja huoneita, jotka on suunniteltu erityisesti tarpeisiisi.

Urheilu: Opiskelu UIC Barcelona tarkoittaa kehittyy kaiken henkilönä. Kehotamme opiskelijoiden olla mukana liikunnan ja urheilun. Yliopisto edistää ja järjestää urheilua, kilpailuja ja tarjoaa dis-laskee ja muita etuja opiskelijoille, jotta he voivat saada muita palveluja ja organisaatioita Barcelonassa.

Valmennus ja neuvonta: Neuvonta ja valmennus palvelut tarkoitettu opiskelijoille saavuttamaan henkilökohtaiset ja ammatilliset haasteet.

Student Life

Opiskelijat Palvelut: auttaa saavuttamaan mikä on tärkeintä: henkilökohtaiset tavoitteet.

Se järjestää erilaisia ​​kulttuuri-, urheilu- liittyviä, sosiaalisia ja akateemisen toiminnan. Palvelu tarjoaa tietoa ja ohjausta akateemista, hallinto- ja oppimäärään asioita yliopistossa.

UIC: n Student Services vastaa tiedotetaan ja annetaan ohjeita yliopiston opiskelijat siitä, miten hallita paperityöt ja myös muita oppimäärään kysymyksiä.

Alumni: UIC Barcelona välittää akateemista filosofian yhteiskunnalle kautta yhteisö 12.000 valmistuneet. Tämä filosofia on: huippuosaamista työssä, yksittäiset sijoitettu keskellä kaikkea, halu palvella ja jatkuva totuuden etsiminen.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso maisteriohjelmia »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Maisteri Biodigital Arkkitehtuuri

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2017 Espanja Barcelona

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden osallistua ensimmäiseen arkkitehtuurin ohjelma, joka tutkii aihetta biologinen ja digitaalisen näkökulmasta. Avantgarde-oppimäärän ja uuden, 21. vuosisadan käsite käden ulottuvilla. Sinulla on mahdollisuus [+]

Tutustu Biodigital Arkkitehtuuri Tarjoamme sinulle mahdollisuuden osallistua ensimmäiseen arkkitehtuurin ohjelma, joka tutkii aihetta biologinen ja digitaalisen näkökulmasta. Avantgarde-oppimäärän ja uuden, 21. vuosisadan käsite käden ulottuvilla. Sinulla on mahdollisuus käyttää state-of-the-art technology uusia tuotantomahdollisuuksia. Ja kokonaan uusi maailma työkalujen avautuvat teille, parantaa oman ammatillisen pätevyyden ja ammattitaidon. Oletko valmis näkemään mahdollisuudet odottavat teitä alalla biodigital arkkitehtuurin? Miksi valita Biodigital Arkkitehtuuri? innovatiivista koulutusta Kokeilla geneettinen perustuva ohjelmisto, evoluutioprosessien, kehittyvien järjestelmien ja scripting. Uusi visio kyberneettisten-digitaali ja ympäristöprosesseja Tutustu käsitteitä kuten bio-oppiminen ja monogeneesin. Kansainvälinen lähestymistapa ja Premier akateemisen henkilöstön Opi kansainvälisen opetuksen elin, joka on merkittävästi edistänyt tätä uutta huippuluokan alalla biodigital arkkitehtuurin. UIC Barcelonan ylempi Biodigital Arkkitehtuuri on uraauurtava ohjelma, joka yhdistää arkkitehtuurin, biologia ja uusia digitaalisia suuntauksia. Vuodesta 2000 tämä ohjelma on tarjonnut ainutlaatuinen lähestymistapa arkkitehtuuriin biologiselta ja digitaalisen näkökulmasta. Opetusohjelma vahvistetaan kosketuspisteistä uusien kyberneettisten-digitaali ja ekologinen ympäristötekniikoita. Se sisältää kokeellisia konsepteja, menetelmiä ja teoksia, jotka käyttävät geneettisen-odotuksiin ohjelmisto, evoluutioprosessien, syntymässä järjestelmät, algoritmit, parametristen mallien ja komentosarjojen. Innovatiivinen näkymä arkkitehtuuri, joka ammentaa esimerkiksi geneettiset vs. generatiivinen, luonnollisen ja digitaaliset ja vaikutus uusien biopreparaatit. Avantgarde-arkkitehtuuri ja muotoilu, joka integroituu uusinta kehitystä käsitteitä ja projektio tekniikkaa: Data-Driven Production, CNC numeerinen ohjaus koneet, 3D-tulostimet ... Lyhyesti sanottuna, ei-standardi muoto arkkitehtuurin, joka soveltaa ja edistää geneettisen ja digitaalisen periaatteita vaihtelua, mutaatio ja hybridisaatio. Opiskelemaan Jos sinulla on korkeakoulututkinto Architecture, Engineering, Fine Arts, Design, maisemointi, Biology tai Genetics, tämä on oikea maisteriksi sinulle. Ei edellinen erikoisosaamista kybernetiikan tai ekologian vaaditaan. Avoimet työpaikat Arkkitehtuuri, Engineering, Design, Art, opetus ja tutkimus. Yhdistelmä digitaaliteknologialle soveltaa arkkitehtuuriin ja biologista... [-]

Maisteriksi Yrittäjyyteen, Riskipääoman Ja Yksityisen Pääoman

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 10 kuukautta October 2017 Espanja Barcelona

Tämä maisterin tutkinto antaa sinulle tietoa ja kokemusta tarvitset edistää yrittäjyyttä, jossa kiinnitetään erityistä huomiota rahoituksen avainkysymys. Nykyisessä taloustilanne, koska asiasta ei ole olemassa olevan luoton, riskipääoma teollisuuden ja pääomasijoitusyhtiöt ovat tulossa yhä rahoitusta vaihtoehto itsenäisesti yrityksille. [+]

Tämä maisterin tutkinto antaa sinulle tietoa ja kokemusta tarvitset edistää yrittäjyyttä, jossa kiinnitetään erityistä huomiota rahoituksen avainkysymys. Nykyisessä taloustilanne, koska asiasta ei ole olemassa olevan luoton, riskipääoma teollisuuden ja pääomasijoitusyhtiöt ovat tulossa yhä rahoitusta vaihtoehto itsenäisesti yrityksille. Barcelona erottuu, koska sillä on suuri määrä yksiköitä erikoistunut sekä pääoma- ja yritysrahoituksesta, jotka tukevat ja rahoittaa uusien yritysten. Joissakin piireissä Barcelona nyt, esitellään samalla tavalla kuin Silicon Valley esiteltiin Yhdysvalloissa kerralla. UIC Barcelona pyrimme edistämään yrittäjyyttä ja yritysten perustamiseen yhteiskunnassamme ja siksi tarjoamme sinulle parasta koulutusta tällä alalla. Syitä opiskella yrittäjyyden, pääoma- ja Private Equity Se on ainutlaatuinen ohjelma oppia yrittäjyyttä, riskipääoma ja Private Equity Opit perustaa ja johtaa innovatiivisia hankkeita suurten yritysten, pk-yritysten eri aloilla. Opit kehittää taitoja ja kykyjä, jotta ne voivat ottaa kantaa pääomasijoitusalalla sektorin tai yritysten, jotka ovat avoinna kansainvälisille markkinoille. Kansainvälinen ohjelma opetetaan Englanti on vahva käytännön painopiste. Opit teoriaa perustuvat todellisiin tapauksiin perustuva tapauksessa metodologian ja taitoa seminaareja. Barcelona on paras paikka opiskella koska sijaitsevat paljon erikoistuneita yrityksiä tällä alalla. Opetussuunnitelma ja aiheita Ensimmäinen lukukausi Yrittäjyys, Strategy & Business Modelling Teknologia, innovaatiot ja johtaminen Advanced Corporate Finance-Private Equity Yrittäjyyskasvatus rahoitus-Venture Capital Yhteiskunnallinen yrittäjyys markkinointi Oikeudellinen ja verotus Taloushallinto ja raportointi Systems jälkipuolisko Harjoittelu yrityksessä Final ylempi Project Kuka on suunnattu Tämä maisterin tutkinto on sinulle, jos: Olet hiljattain valmistunut ylempää tutkintoa Business Administration ja johtaminen tai Engineering. Olet nuorempi ammattilainen Haluaisit urasi siirtyä perustaa uuden yrityksen, kehittää uuden käsitteen tai liiketoiminta-alueen sisällä tiettyä yritystä. Jos haluat erikoistua riskipääoman, pääoma-, asiointipalveluihin tai yritysrahoitukseen. Ammatillisia mahdollisuuksia Riskipääoman ja... [-]

Maisterin Tutkinto Taiteen Ja Kulttuurin Hallinta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2017 Espanja Barcelona

Aloita harjoittelu kulttuurisena johtaja ja kantaa itse syntymässä teollisuus, joka luo työpaikkoja. UIC Barcelonan maisteriohjelma taiteen ja kulttuurituotannon esitetään käytännönläheisesti, kansainvälinen lähestymistapa kenttään. [+]

Lukuvuosi 2016-2017: 8. painos Aloita harjoittelu kulttuurisena johtaja ja kantaa itse syntymässä teollisuus, joka luo työpaikkoja. UIC Barcelonan maisteriohjelma taiteen ja kulttuurituotannon esitetään käytännönläheisesti, kansainvälinen lähestymistapa kenttään. Sinun hankkia syvällistä tietämystä yrittäjyyden näkökulmasta työstä prosessien kulttuurin tuotteita ja palveluja. Paitsi aiheita avainalueilla, ohjelma sisältää myös aiheita, edistää johdon ja uusien teknologioiden käyttöä. Lisäksi tutustutaan työn dynamiikkaa kaksi erikoistuminen reittiä: kuvataiteiden ja kulttuuriperinnön ja luovan kulttuuriteollisuuden. Tavoitteena on varmistaa, voit hankkia monikäyttöinen, monialainen profiilin joten voit työskennellä alalla kulttuuripolitiikkaa, instituutiot ja projektit. Tämä maisteriohjelman liittyy läheisesti Barcelonassa, joka sijaitsee ensimmäisen luokan kulttuurin panoraama ja lukuisia kansainvälisiä projekteja. Luokkahuoneessa istunnot yhdistetään opintovierailut jossa sinulla on mahdollisuus vierailla kulttuuripalvelut sekä instituutioiden ja oppia heidän johtajat. Sinulla on myös mestarikursseja ja työpajoja antama kansalliset ja kansainväliset asiantuntijat. * Tämä maisteriohjelma on virallinen jatko-ohjelma on mukautettu säätelevät eurooppalaisen korkeakoulutusalueen (EHEA) ja laadun arviointiin Katalonian yliopiston Quality Assurance Agency (AQU Catalunya) ja Espanjan viraston laadunarviointi ja akkreditointi (ANECA). Tavoitteet UIC Barcelona tarjoaa työkalut tarvitset tullut kulttuurinen johtaja. Tavoitteet maisteriohjelmaan kuuluvat: Tarjota pohdintaa teorian kulttuurin 21. vuosisadalla ja sen sosiaalisia vaikutuksia. Antamaan opastusta ominaispiirteitä paikallisten, kansallisten ja kansainvälisten kulttuuripolitiikkaa. Opettaa miten analysoida yhteiskunnan kulttuurisia rakenteita ja valmistaa diagnoosi tarpeisiin ja mahdollisuuksiin. Varmistamaan opiskelijat voivat hakea hallintatyökaluja aiheisiin rahoituksen, taloushallinnon, henkilöstöhallinnon, markkinoinnin, viestinnän, aikataulutus ja tuotanto suhteessa kulttuuritapahtumiin. Kannustaa hankinnan henkilökohtaisten yrittäjyystaitoja. Antamaan opastusta erityiset hoitovaatimukset kunkin kulttuurin alan. Opettaa miten arvioidaan kulttuurihankkeita ja ohjelmia. Perehdyttää opiskelijat ammatilliseen käytäntöön. Rohkaista sosiaaliseen vastuuntuntoon ja sitouduttava eettisesti. Kuka se on suunnattu. Saapuvat Opiskelija Profiili Tämä maisteriohjelman on, jos sinulla on... [-]

Online Jatkotutkinto Avioliitto Ja Perhe Koulutus - Englanti Ohjelma

Online Kokopäiväinen Osa-aikainen September 2017 Espanja Barcelona

Tämän kurssin, Institute for Advanced perhetutkimus (IESF) tarjoaa kattavan tutkimuksen perhe-elämän kautta metodologia, joka soveltuu vanhemmille ja ammattilaisille, jotka työskentelevät koulutuksen alalla tai perheen rikastamiseen. [+]

Tämän kurssin, Institute for Advanced perhetutkimus (IESF) tarjoaa kattavan tutkimuksen perhe-elämän kautta metodologia, joka soveltuu vanhemmille ja ammattilaisille, jotka työskentelevät koulutuksen alalla tai perheen rikastamiseen. Online-muoto tarjoaa suurta joustavuutta opiskelijoille. Ne voivat seurata kurssin helposti, koska sen käytännönläheistä aiheista. Tämä kurssi yhdistää tieteellisen tutkimuksen kanssa eniten käytännön näkökohtiin perhekasvatukseen kunnioittamalla henkilökohtaista omistautumista ja edut kunkin osallistujan aikana. Lopussa kurssin opiskelija saanut teoreettista ja käytännöllistä tietoa perheasiat yksilön, sekä joitakin tietoa pedagogiikan ja perhekasvatukseen. Tavoitteet Tavoitteena Jatkotutkinto Avioliitto ja perhe koulutus on luoda vankka antropologinen perusta, jonka perusteella opiskelijat hankkii tarvittavat välineet ymmärtää ihmisarvoa, avioliiton ja perheen. Jatko on joustava online-ohjelma, joka antaa sinulle työkalut tarvitset ymmärtää ihmisarvoa, avioliiton ja perheen. Jatko avulla opit analysoimaan perheen lähteenä koulutusta ja henkilökohtaista kasvua. Jatko opettaa sinua kehittämään hyve perheen sisällä. Opiskelemaan Vanhemmat OPETTAJAT terapeutit Sovittelijat Counsellors Advisors Opetussuunnitelma ja aiheita MODUULI I filosofinen Antropologia Life: animoitu olemassaolo Javier Aranguren Merkitys käsitteen ihmisyys Alice Ramos Dignity ihmisyksilön Alice Ramos Etiikka ja Freedom Javier Aranguren Antropologia avioliiton Ihmisruumis: Sukupuolistunut ja henkilökohtainen Dr. Eyra Sanidas Understanding Täydentävyys Jutta Burggraf Antropologinen avioliiton perusteella Montserrat Gas Ominaisuudet Siviilisääty Love Montserrat Gas Avioliittoa suostumus Montserrat Gas Nature of Marriage Montserrat Gas Rakastan miehen ja naisen: lahja itsensä Vahvistaen Henkilö Tomas Melendo Halukkaita hyvää Toinen Tomas Melendo Kohti täyteys Love Javier Vidal-Quadras Vilpitön Gift of Self Javier Vidal-Quadras Antropologian Natural Family Allan Carlson Viestintää Family M. Lopez Jurado MODUULI II Rakentamalla merkin sisällä kotiin Rakentaa Luonne sisällä Home: Katsaus Andrew Mullins Temperamentti Art & Laraine Bennett. Ymmärtäminen Lapsen Temperamentti Art... [-]

Videot

WE ARE UIC BARCELONA

International University of Catalonia - Barcelona

UIC Barcelona | International exchange students

Ota yhteyttä
Asiointiosoite
Barcelona campus Inmaculada, 22
Barcelona, 08017 ES
Sosiaalinen media