Lue virallinen kuvaus

Universitat Jaume I (UJI) perustettiin 27. helmikuuta 1991 korkeakouluiksi ja tutkimuskeskukseksi Castellón alueen yksimielisen sosiaalisen kysynnän saavuttamiseksi. Se oli myös perinteisen pedagogisen opetuksen perinne, joka oli peräisin vanhasta Castellón yliopistokoulusta (Col·legi Universitari de Castelló, CUC) vuodesta 1969 lähtien. Ensimmäisenä vuonna CUC: n kymmenen opettajaa antoi luokille 21 tiedeopiskelijaa ja 85 filosofiaa ja taidetta. CUC tuli osa Universitate de Valènciaa vuoden 1979 lopulla.

UJI: n siemenet kylvettiin joulukuussa 1989, jolloin Valencian aluehallituksen puheenjohtaja Joan Lerma ilmoitti tuolloin uuden Castellón yliopiston perustamisesta. Vuotta myöhemmin, 15. lokakuuta 1990, Valencian aluehallitus nimesi professori Francesc Michavilan johtajana Universitat Jaume I: n perustamisesta, ja se syntyi lopulta lain nojalla, joka hyväksyttiin kaikkien poliittisten puolueiden joka muodostui Valencian alueellisesta parlamentista. Uuden laitoksen tärkein tavoite oli laajentaa opetus- ja tutkimustoimintaansa koko Valencian yhteisön pohjoisosaan.

Ensimmäinen lukuvuosi alkoi syyskuussa 1991, ja keskus avattiin virallisesti Nobel-kemian palkinnon saajan, professori Aaron Klugin, puheella. Siitä lähtien, kun se perustettiin, UJI on pyrkinyt muodostamaan moderni, korkealaatuinen yliopisto, jolla on selvästi eurooppalainen suuntautuminen, jonka tavoitteena on saavuttaa huippuosaamista opetuksessa, tutkimuksessa ja yhteiskunnan tarjoamissa palveluissa.

Universitat Jaume I on tällä hetkellä Valencian yhteisön pohjoisosassa johtava korkeakoulu ja tutkimuskeskus, ja se pyrkii jatkuvasti kehittämään yhteiskunnan yhteiskunnallista, taloudellista ja kulttuurista kehitystä, jossa se upotetaan tietämyksen luomisen ja välityksen kautta. Tässä mielessä UJI on aina halunnut osallistua aktiiviseen rooliin, kuten aloitteilla kuten uusien toimistojen ulkopuolisten toimistojen avaaminen eri puolilla Castellónin maakuntaa , sen ulkopuolista toimintaa tai sen yhteistyötä UJI: n kanssa Alumni ja Friends Society (SAUJI).

Nykyään Universitat Jaume I on vakiinnuttanut itsensä dynaamisena ja yrittäjänä yliopistona. Nykyisin on noin 31 tutkinnon ja tutkintokurssi noin 15 000 opiskelijalle. Nämä luvut antavat Yliopistolle mahdollisuuden tarjota opiskelijoilleen henkilökohtaista huomiota ja pysyä vapaana liian monien muiden yliopistojen kärsimän liian työttömyyden ongelmista. Sen uusi ja houkutteleva yksi kampus, joka on hyvin yhteydessä Castellón kaupungin kanssa, auttaa ylläpitämään tätä politiikkaa kannustamalla läheisempää ihmissuhdetta.

Universitat Jaume I opettaa uusia, joustavia ja kilpailukykyisiä opetussuunnitelmia ja opinto-ohjelmia, jotka mahdollistavat opiskelijoiden tyydyttävän selviytymisen jokaisen modernin yhteiskunnan asettamiin haasteisiin. Universitat Jaume I: n tieteidenvälinen luonne takaa opiskelijoiden itsenäisyyden ja kasvattaa heidän mahdollisuuksiaan saada työtä tulevaisuudessa kaikkien opiskelijoittajiemme harjoittelun ansiosta.

Universitet Jaume I: llä on laaja kansainvälisten yhteyksien verkko, joka koostuu noin 145 yliopistokumppanista Euroopassa, Yhdysvalloissa ja Latinalaisessa Amerikassa, mikä on aiheuttanut vaihto-ohjelmia opiskelijoiden ja akateemisten jäsenten välillä sekä koulutusta ja tutkimushankkeita.

Universitat Jaume I osallistuu kaikkiin Euroopan unionissa toteutettaviin kansainvälisiin ohjelmiin, kuten Sokrates-Erasmus, Leonardo, Tempus ja Alfa sekä myös Espanjan hallituksen järjestämät, mukaan lukien Interuniversity Cooperation Program. Yliopisto on avoin uusille järjestelyille, jotka edistävät opetuksen laatua ja täällä tehtävää tutkimusta. Eräitä merkittävämpiä opetukseen liittyviä aloitteita ovat UNESCO: n puheenjohtaja rauhan filosofia, Jean Monnet -toimikunnan puheenjohtaja ja Euroopan taloustieteiden moduuli, EURINSA- ja EURUJI-ohjelmat insinöörien kouluttamiseksi Euroopassa ja lopuksi maisteriohjelmien ohjelma Astetta Latinalaisessa Amerikassa monien muiden aloitteiden joukossa.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Espanjalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

Johtamiskurssit

Jaume I University (Universitat Jaume I)

Este año nuestro Máster celebra el XX aniversario de su creación. Nuestra historia se remonta a 1994 cuando de la mano de nuestro fundador el Dr. Vicent Martínez Guzmán, ... [+]

Este año nuestro Máster celebra el XX aniversario de su creación. Nuestra historia se remonta a 1994 cuando de la mano de nuestro fundador el Dr. Vicent Martínez Guzmán, se llevaron a cabo en la Universitat Jaume I las primeras jornadas de filosofía para la paz en las que participaron más de 100 personas.

Desde entonces, nuestro programa ha venido creciendo y consolidándose como uno de los mejores de su especialidad en el territorio español, además de que ha obtenido un importante reconocimiento alrededor del mundo, gracias a los más de mil estudiantes procedentes de más de cien países que han pasado por nuestro programa y a los más de 250 profesores nacionales e internacionales que han impartido docencia en nuestro Máster. Desde el programa queremos aprovechar nuestro XX aniversario para saludar y agradecer a todas las personas que han hecho posible este importante logro; gracias a su trabajo en favor de la construcción de culturas de paz, nuestro ideal pacifista se ha esparcido alrededor del mundo.... [-]

Espanja Castellón de la Plana
Syyskuu 2020
Englanti,Espanjalainen
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Jaume I University (Universitat Jaume I)

Pohjimmiltaan tämä isäntä vastaa todellisia tarpeita päivittäisessä työssä yrityksillä on erikoistunut yksikkö kansainvälisissä suhteissa henkilöstöä. Tällä hetkellä on k ... [+]

Pohjimmiltaan tämä isäntä vastaa todellisia tarpeita päivittäisessä työssä yrityksillä on erikoistunut yksikkö kansainvälisissä suhteissa henkilöstöä. Tällä hetkellä on korkea taso kielikoulutusta ei suuresti lisätä työllistettävyyttä valmistuneiden.

Edellisen kaksitoista numeroissa Masters on ollut huomattavaa menestystä ilmoittautuminen. Olemme myös huomanneet, että suuri osa opiskelijoille, jotka ovat saaneet työtä tai ovat parantaneet työsuhteen yhtiössä. Master tarjoaa virallinen nimi sekoitetulla suuntaus, jossa akateemisen matkareitin ja tutkija, jolla on selvästi suunnattu ammatillisen koulutuksen näkökulma yhdistettynä. Tämä viimeinen näkökohta on suunniteltu siten, että opiskelijat voivat nauttia enimmäismäärä mahdollisuuksia yhä kilpailukykyinen liiketoimintaympäristössä.... [-]

Espanja Castellón de la Plana
Syyskuu 2020
Englanti,Espanjalainen
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Jaume I University (Universitat Jaume I)

Tavoitteena tätä isäntä on tarjota yhteiskunnalle tarvittavat toimet helpottaakseen opetusta Englanti kieli ja Englanti kieli työkalut (CLIL), jotka ovat tehokkaita ja la ... [+]

Tavoitteena tätä isäntä on tarjota yhteiskunnalle tarvittavat toimet helpottaakseen opetusta Englanti kieli ja Englanti kieli työkalut (CLIL), jotka ovat tehokkaita ja laadukkaita oppimisen Englanti lavalta varhaiskasvatuksen kautta lukio ovat tyydyttävän tuloksen ja haluttu monikielisyyttä (kahdella tai kolmella kielellä) saavutetaan.

Sitä koordinoi Universitat Jaume I, jossa yhteistyötä tunnettu tiedekunnan muista Amerikan, Euroopan ja Espanjan yliopistojen Masters.

Pääset Master on välttämätöntä saada B2 tasolla CEFR akkreditoitu. Onnistuneesti päätökseen Master MELACOM Koulutuslupa opetuksen vieraiden kielten (Englanti) saadaan automaattisesti.

... [-]
Espanja Castellón de la Plana
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 vuosi
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
Jaume I University (Universitat Jaume I)

Tämä Master tarjoaa jatko koulutusta ammatillinen suuntautuminen ja / tai tutkimusta opetuksen / oppimisen kieltä monikielisessä ja monikulttuurisessa näkökulmasta. ... [+]

Tämä Master tarjoaa jatko koulutusta ammatillinen suuntautuminen ja / tai tutkimusta opetuksen / oppimisen kieltä monikielisessä ja monikulttuurisessa näkökulmasta. Tämä master täyttää tarpeet päivittäminen peruskoulutuksen valmistuneiden; haasteisiin uuden tekniikan tiedon ja viestinnän vaikutus globaalissa yhteiskunnassa ja vaellukset opetustilanteessa; monikielisyyden edistäminen ja ilmaantuvuus monikulttuurisuuden yhteydessä opetuksen / oppimisen kieliä. Jossa voittaminen matkareitti optatividad "kielten opetus ja Monikielisyys", ja B2 Englanti tai ranskaksi, Certificate of koulutus opetus vieraiden kielten saadaan automaattisesti.

Koordinointi: Francisco Javier V... [-]
Espanja Castellón de la Plana
Syyskuu 2020
Espanjalainen
Full-time
1 vuosi
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi
Jaume I University (Universitat Jaume I)

Voimaantulo lain 34/2006, 30. lokakuuta, pääsy ammatteihin asianajajan ja tuomioistuinten, on vaatimus ammatillisen koulutuksen harjoittamiseen molemmat ammatit. ... [+]

Voimaantulo lain 34/2006, 30. lokakuuta, pääsy ammatteihin asianajajan ja tuomioistuinten, on vaatimus ammatillisen koulutuksen harjoittamiseen molemmat ammatit. Tämä koulutus on hankittu suorittamalla tietyn kurssin, kehittää ajan ulkoisen käytäntöjä, lopullinen isäntä työtä ja arviointi ammattitaitoa testi luonteeltaan kansallisia. Ensimmäiset kolme toimintaa listattu muodostavat Masters laissa, jonka tavoitteena on parantaa ammatillisen koulutuksen tulevien asianajajien ja asianajajia.

Koordinointi: Iciar Cordero Cutillas. Associate dekaani maisterintutkintojen tiedekunnasta oikeustieteen ja taloustieteen. Uji. Esteban Antonio Estevan. Dekaani Asianajajaliiton Ca... [-]
Espanja Castellón de la Plana
Syyskuu 2020
Espanjalainen
Full-time
3 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
Jaume I University (Universitat Jaume I)

Välillä viidestoista ja yhdeksästoista vuosisatoja, syntymän modernin eurooppalaisen yhteiskunnan, Välimeren koki syvällinen muutos, joka määritellään uudet puitteet poli ... [+]

Välillä viidestoista ja yhdeksästoista vuosisatoja, syntymän modernin eurooppalaisen yhteiskunnan, Välimeren koki syvällinen muutos, joka määritellään uudet puitteet poliittisia ja taloudellisia suhteita sekä uudistettu kulttuurihorisontin. Tutkimuksessa näiden prosessien, sen lisäksi että kieltämättä luontaisen, tarjoaa avain ymmärtää maailmaamme, ja erityisesti ongelmat, että prosessi poliittista rakentamista Euroopan unioni kohtaa, koska rajat suvereniteettia, yhdenmukaistaminen eri kulttuuriperinteitä ja löytää yhteinen ideologinen perusta, joka kunnioittaa identiteettiä sen osia. Tämä Master on suunnattu koulutuksen asiantuntijoiden analyysiin ja tulkintaan tämän kauden, ja historiallinen ymmärtäminen haasteista nykyisen Välimeren.... [-]

Espanja Castellón de la Plana
Syyskuu 2020
Espanjalainen
Full-time
1 vuosi
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi
Jaume I University (Universitat Jaume I)

MBA tai Master in Management tarjoaa edistyksellisiä, kansainvälisen ja innovatiivisen koulutuksen alalla yleinen johto. Näin ... [+]

MBA tai Master in Management tarjoaa edistyksellisiä, kansainvälisen ja innovatiivisen koulutuksen alalla yleinen johto. Siksi tärkeä osa niiden opetusta on Englanti, ja tarjosi mahdollisuuden viettää lukukauden Salfordin yliopisto (UK). Jälkimmäisessä tapauksessa, opiskelijat saavat paitsi otsikko Universitat Jaume I, mutta myös British yksi.

MBA on syventää opiskelijan innovatiivisten ja maailmanlaajuinen näkökulma, pääasiassa ydinalueilla johdon kuten strategista suuntaa, liiketoimintaympäristö, henkilöstöresurssien hallinta, organisaation toiminta ja kehitys, suuntaan toimintaa ja ylläpitää tietojärjestelmiä.

Näiden tavoitteiden saavuttamiseksi, opetussuunnitelman on jaettu 90 opintopistettä jaettu kolmeen lukukauteen. 60 näistä 90 opintopistettä vastaa kursseja pakollisia, 15 vapaaehtoista ja loput 15 saadaan päätökseen saattamisen kanssa Final Master (TFM).... [-]

Espanja Castellón de la Plana
Request Info
Full-time
3 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
Jaume I University (Universitat Jaume I)

Mestari on suunnattu sekä ammatti-futuurit harjoittajia liittyvillä aloilla teollisuuslaitosten ja rakentaminen. Tietämyksen välittänyt syventää avulla eri energiateknolo ... [+]

Mestari on suunnattu sekä ammatti-futuurit harjoittajia liittyvillä aloilla teollisuuslaitosten ja rakentaminen. Tietämyksen välittänyt syventää avulla eri energiateknologioiden ja ympäristön kunnioittaminen, välttämättömäksi käsitellä ongelmia, jotka liittyvät energiaan ja ympäristön kestävää kehitystä.

Mestari on jaettu viiden korttelin. Kolme näistä lohkojen (homogenointi, tutkimus-ja ympäristönhoito) ovat yleisiä ja ne on tarkoitettu tehostaa ja yhdenmukaistaa perustiedot. Loput kaksi ovat asiantuntemusta. Ensimmäiset asiantuntemusta on suunnattu energiatehokkuutta teollisuuslaitokset, kun taas toinen on suunnattu Energy Efficiency in Buildings.

... [-]
Espanja Castellón de la Plana
Syyskuu 2020
Espanjalainen
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Jaume I University (Universitat Jaume I)

MA Etiikka ja demokratia perehdytään tieteidenvälistä koulutusta ja koulutuksen aloilla etiikan ja poliittisen filosofian. ... [+]

MA Etiikka ja demokratia perehdytään tieteidenvälistä koulutusta ja koulutuksen aloilla etiikan ja poliittisen filosofian. Varsinkin, tarjoaa kehittynyttä osaamista liiketoiminnan etiikan ja demokratian teoriaa. Tämä yleissuunnitelma on yhteyksiä yliopistojen välisen tohtoriohjelmasta in Ethics ja demokratia josta kehittyy huippututkimusta etiikan, sovellettu etiikka ja poliittisen filosofian vuodesta 1998. Uraauurtavaa tutkimusta soveltavan etiikan ja poliittisen filosofian ansiosta se voidaan tunnistaa vuodesta 2003 lähtien ryhmä I + D + i of Excellence Valencian autonomisen jossa kunnes 2014 on ryhmän ohjelman huippututkimuslaitokset Prometheus.

Koordinointi: Domingo Ga... [-]
Espanja Castellón de la Plana
Syyskuu 2020
Espanjalainen
Full-time
Part-time
1 vuosi
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi
Jaume I University (Universitat Jaume I)

Master of Integrated Crop Protection vastaa tarpeeseen maatalouden saada ammattilaisia ​​tekemään päätöksiä tuholaisten torjunta, tautien ja rikkakasvien talous-, toksiko ... [+]

Master of Integrated Crop Protection vastaa tarpeeseen maatalouden saada ammattilaisia ​​tekemään päätöksiä tuholaisten torjunta, tautien ja rikkakasvien talous-, toksikologiset ja ympäristökriteerit. Myös tutkijat voivat kehittää ja soveltaa uusia menetelmiä kunnioitetaan ihmisten terveyden ja ympäristön seurantaa tarvitaan.

Tästä syystä opiskelijat voivat harjoittaa mestari ammatillinen puolella, periaatteessa suunnattu ammatin harjoittamisen tai tutkimuksen haara, painottaen asianmukaisia ​​menetelmiä tieteellisen tutkimuksen.

Koordinointi: Ramon Albajes. Department of Plant Production ja metsätalousministeriö Science. Lleidan yliopisto. Josep Ant... [-]
Espanja Castellón de la Plana
Syyskuu 2020
Espanjalainen
Full-time
3 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
Jaume I University (Universitat Jaume I)

Tämä on mestari keskittyy tiedon hankkimista, taitojen ja asenteiden avulla ehkäiseviä strategioita ja interventio-sovittelu perhe perustuu tieteelliseen tutkimukseen, ed ... [+]

Tämä on mestari keskittyy tiedon hankkimista, taitojen ja asenteiden avulla ehkäiseviä strategioita ja interventio-sovittelu perhe perustuu tieteelliseen tutkimukseen, edistää prosesseja ihmisten läpi elämän eri yhteyksissä, tavanomaisia ​​tai epätavanomaisia ​​perheen muutostilanteessa, stressi, haavoittuvuus, väärinkäyttö ja / tai riski.

Koordinointi: Juan Francisco García Bacete. Psykologian laitos, koulutus-, sosiaali- ja menetelmät. Uji. Laajuus: 60 op Kesto: yksi lukuvuosi (syyskuu 2017 / syyskuu 2018) Mode: (syyskuu 2017 / syyskuu 2018) Opetuskieli: Spanish Hinta: vireillä julkaisu (2016: € 46,20 / ov) [-]
Espanja Castellón de la Plana
Syyskuu 2020
Espanjalainen
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Jaume I University (Universitat Jaume I)

Tavoitteena tietenkin on saada opiskelijat pystyä kehittämään uusia kemiallisia prosesseja, jotka ovat tehokkaita ja kannattavia taloudellisesti, ja toteutetaan tavalla, ... [+]

Tavoitteena tietenkin on saada opiskelijat pystyä kehittämään uusia kemiallisia prosesseja, jotka ovat tehokkaita ja kannattavia taloudellisesti, ja toteutetaan tavalla, joka kunnioittaa ympäristöä ja energian ja raaka-aineiden minimoituu ja vähentää riskejä, jotka liittyvät tuotannon, käsittelyn ja kemikaalien käyttöön tarvitaan ylläpitämään tai toteuttaa elämäntapaamme.

Maisteriohjelma kansallisista, on suunniteltu ottaen huomioon kestävän sovellettu tieteen ja teknologian aloilla. Koskee sekä sosiaalinen näkökulma, kuten mahdollisuus tuottaa erittäin kilpailukykyisiä yrityksiä. Huomattavaa on, että laatu opettajien osallistuvien Master.

Koordi... [-]
Espanja Castellón de la Plana
Syyskuu 2020
Espanjalainen
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Jaume I University (Universitat Jaume I)

Masters in Applied kromatografiatekniikoilla päätavoitteena on kouluttaa opiskelijoita jollakin käytetyt tekniikat alan teollisuuden, elintarvike-, ympäristö- ja terveys ... [+]

Masters in Applied kromatografiatekniikoilla päätavoitteena on kouluttaa opiskelijoita jollakin käytetyt tekniikat alan teollisuuden, elintarvike-, ympäristö- ja terveys analyysi, muiden muassa.

Koskevaa tietämystä kromatografiatekniikalla ja eri näytteen käsittelyn tekniikoita, jotta opiskelijat ratkaista kaikenlaisia ​​analyyttisiä ongelmia, ja näyttää eniten hyödyllisiä tietolähteitä tällä alalla, akkreditointijärjestelmät laatu ja varustaa ne taidot suunnitella ja organisoida tutkimuksen analyyttinen kemia.

Koordinointi: Elena Pitarch Arquimbau. Department of Physical ja Analytical Chemistry. Uji. Koordinoivan yliopiston: Universitat Jaume I ... [-]
Espanja Castellón de la Plana
Syyskuu 2020
Espanjalainen
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Jaume I University (Universitat Jaume I)

Master kehitysyhteistyössä (MCAD) vastasi tarvetta tarjota, alkaen viisi Valencian julkisten yliopistojen, korkeatasoista koulutusta ... [+]

Tavoitteena tätä isäntä on kouluttaa ammattilaisia ​​ja teknikot laadun hallintaan. Niistä tietoa tarjotaan näistä tutkimuksista ovat: täytäntöönpano järjestelmien laadun hallinta, käyttö viitemalleja tähän soveltamiseen tilastollisen prosessin ohjaus, tunnistaminen ja kääntäminen asiakkaiden tarpeiden huomioon rakenteellisia ominaisuuksia, tai laatujärjestelmän integrointi muihin liiketoiminnan hallintajärjestelmien (ympäristö- ja tietämyksen hallinta).

Koordinointi: Juan Carlos Bou Llusar ja Inmaculada Beltran Martin. Department of Business Administration ja markkinointi. Uji. Koordinoivan yliopiston: U. of Valencia-Estudi General Interuniversity... [-]
Espanja Castellón de la Plana
Syyskuu 2020
Espanjalainen
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Jaume I University (Universitat Jaume I)

Yleisenä tavoitteena on kouluttaa Laskennallisen Matematiikan, kattavalla ja integroidulla tavalla, alan ammattilaiset matemaattisen mallintamisen ongelmia teollisuuden j ... [+]

Yleisenä tavoitteena on kouluttaa Laskennallisen Matematiikan, kattavalla ja integroidulla tavalla, alan ammattilaiset matemaattisen mallintamisen ongelmia teollisuuden ja yritys. Profiili on oikeus monipuolinen, jossa yhdistyvät vankka matemaattinen pohjalta, erinomainen tekninen tausta tietotekniikassa ja on valmis käyttämään kehittyneitä työkaluja kyky matemaattinen abstraktio.

On kyky johtaa konsulttien, rahoitus-ja teollisuuden konsultointi, atk-keskukset jne.. Myös riippuen erikoisuus valittu, voit tutkia puhtaan ja sovelletun matematiikan ja tietojenkäsittelyopin tai seuraamaan urapolku yritys.

Koordinointi: Vicente Martinez ja Manuel Sanchis. Matematiikan. Uj... [-]
Espanja Castellón de la Plana
Syyskuu 2020
Espanjalainen
Full-time
1 - 4 vuotta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
Jaume I University (Universitat Jaume I)

Tämä maisterin yleisenä tavoitteena on saada opiskelijat oppivat hoitamaan tehtävänsä tietyillä yritysten -institutes markkinatutkimukset markkinointi, viestintä virastoj ... [+]

Tämä maisterin yleisenä tavoitteena on saada opiskelijat oppivat hoitamaan tehtävänsä tietyillä yritysten -institutes markkinatutkimukset markkinointi, viestintä virastojen ja markkinoinnin konsultteja tai yritys- ja myös markkinoinnin osastojen tai julkista yksityinen. Nykyään ympäristöt organisaatiot eivät ole ainoa maailmanlaajuinen vaan myös dynaaminen, myrskyisä ja erittäin kilpailukykyinen. Samaan aikaan kohderyhmille ovat perillä ja koulutettujen ja siksi vaativampaa niiden vaatimuksiin. Nämä uudet näkökulmat edellyttävät organisaatioita toimimaan eri tavalla ja priorisoida syvä tuntemus nämä julkiset ja niiden vaatimuksia voidakseen tarjota täydellisen, henkilökohtainen ja eriytetty palvelu.... [-]

Espanja Castellón de la Plana
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Jaume I University (Universitat Jaume I)

Maisteriksi Kasvatuspsykologian on nivelletty joukko poikittaisen profiilin ammattiaineiden ja kahdessa erikoisuuksia psykologia intervention: a) erityisiä koulutustarpei ... [+]

Maisteriksi Kasvatuspsykologian on nivelletty joukko poikittaisen profiilin ammattiaineiden ja kahdessa erikoisuuksia psykologia intervention: a) erityisiä koulutustarpeita; b) koulutus- parantaminen ja osallisuuden. Vastaus monimuotoisuutta olisi tehdä mistä osallistavaa ja kulttuurienvälinen koulutus malleja, jotka tarjoavat strategioita ja taitoja parantaa sosiaalis yhteyksissä välttää syrjäytymistä ja eriarvoisuutta edistämällä osallistumista ja itsenäisyyttä, yhteistyön ja hallinta elantonsa moniarvoisuutta ja tasa-arvoa.

Koordinointi: Sales Help Ciges. Department of Education. Uji. Laajuus: 60 op Kesto: yksi lukuvuosi (syyskuu 2017 / syyskuu 2018) Mod... [-]
Espanja Castellón de la Plana
Syyskuu 2020
Espanjalainen
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Jaume I University (Universitat Jaume I)

Tavoitteena on valmistaa opiskelijoita luokkahuoneessaan ja etäopiskelu, kuten päteviä ammattilaisia ​​psykologian työn, organisaatioiden ja henkilöresursseja perustasoll ... [+]

Tavoitteena on valmistaa opiskelijoita luokkahuoneessaan ja etäopiskelu, kuten päteviä ammattilaisia ​​psykologian työn, organisaatioiden ja henkilöresursseja perustasolla (ilman valvontaa). Se yhdistää ammatillinen ja tutkimuksellisuus, joka mahdollistaa pääsyn jatko-opintoihin.

Lisäksi he osallistuvat ammattilaisten ja tutkijoiden tunnustettujen kansallisia ja kansainvälistä arvostusta. Se on osallistuminen johtavien yritysten suuntaa innoittamana tieteellinen ja ammatillinen lähestymistapa (ENOP) ja R2P (Research Practice), jossa oletetaan, että hyvä ammatillinen valmistukseen kuuluu hankintaan ammatti ja tutkimuksen taitoja.

Koordinointi: Isabel María M... [-]
Espanja Castellón de la Plana
Syyskuu 2020
Espanjalainen
Full-time
1 vuosi
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
Jaume I University (Universitat Jaume I)

Kurssin tavoitteena on tehostaa ja täydentää koulutuksen suorittaneiden tutkinnon aloilla teollisen suunnittelun ja muotoilun alojen suunnittelu ja valmistus teollisuustu ... [+]

Kurssin tavoitteena on tehostaa ja täydentää koulutuksen suorittaneiden tutkinnon aloilla teollisen suunnittelun ja muotoilun alojen suunnittelu ja valmistus teollisuustuotteiden ja suunnitteluun ja valmistukseen koneita, kenttien lukuisia ammatillisia mahdollisuuksia .

Lähestymistapa on hyvin käytännönläheinen ja suunnattu hankekehittelyn ja käyttää CAD / CAM / CAE teknologioita. Pääsy Master on ajateltu eri tulo profiileja: Tutkinnon tulevien ylempää astetta alalla tuotantotekniikka valmistuneet tuotantotalouden tai teknisen suunnittelun nykyisten otsikot ja pätevien ulkomaalaisten profiili edellisiin koulutusta. Päällikkö on saanut laatusinetti EURACE (European Accreditation of Engineering ohjelmat). ... [-]

Espanja Castellón de la Plana
Syyskuu 2020
Espanjalainen
Full-time
3 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
Jaume I University (Universitat Jaume I)

Tutkimukset on kunnianhimoa toimittamaan valmistuneiden taidehistorian ja näihin liittyvien alojen perintö tietojen ja taitojen kehittämä kuria hänen luvulla akateemisen ... [+]

Tutkimukset on kunnianhimoa toimittamaan valmistuneiden taidehistorian ja näihin liittyvien alojen perintö tietojen ja taitojen kehittämä kuria hänen luvulla akateemisen laitoshoitoon, jonka oppiminen on välttämätöntä ymmärtää ja arvioida kriittisesti sekä taiteellinen esinettä sen luomisprosessia. Koska perustutkintoa (ja edelleen grade) tarjota yleistä koulutusta, jatko on ihanteelliset puitteet erikoistunut muodostumista täsmällisten akateemista huippuosaamista ja tieteellisen mielenkiinnon.

Koordinointi: Victor Mínguez Cornelles. Historian laitos, maantieteen ja Art. Uji. Koordinoivan yliopiston: U. of Valencia-Estudi General Interuniversity kanssa: Univ... [-]
Espanja Castellón de la Plana
Syyskuu 2020
Espanjalainen
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Jaume I University (Universitat Jaume I)

Tämä Master antaa opiskelijalle kehittynyt koulutuksen alalla finanssihallinnon ja kirjanpidon, jonka avulla ne voivat liittyä tiimeissä kehittää toimintaansa maailmassa ... [+]

Tämä Master antaa opiskelijalle kehittynyt koulutuksen alalla finanssihallinnon ja kirjanpidon, jonka avulla ne voivat liittyä tiimeissä kehittää toimintaansa maailmassa tutkimuksen tai liiketoiminnan. Se myös antaa heille mahdollisuuden aktiivisesti integroitumaan tahansa julkinen elin.

Yritysmaailma tarvitsee ammattilaisia, jotka pystyvät vastaamaan haasteisiin nykyisten ja tulevien hallinnan entistä kansainvälisempi ja kilpailuympäristössä päivittäin. Sisällä yrityksen johtamiseen, nykyinen harjoittajat tarvitaan syvempää ja enemmän erikoistunut paljon teoreettista että käytännöllistä kaavaillaan sisällöstä master tiedon.

Koordinointi: Juan Carl... [-]
Espanja Castellón de la Plana
Syyskuu 2020
Espanjalainen
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Jaume I University (Universitat Jaume I)

Päällikkö kerää kokemusta on välitetty kahden vuosikymmenen johtavan aste tuotantotalouden yliopistossa, ja hän yleis- ja monitieteinen koulutus piirre tämän verran on ko ... [+]

Päällikkö kerää kokemusta on välitetty kahden vuosikymmenen johtavan aste tuotantotalouden yliopistossa, ja hän yleis- ja monitieteinen koulutus piirre tämän verran on konsolidoitu. Tämä koulutus mahdollistaa nykyään teollisuuden insinöörien niinkin erilaisilla aloilla kuin hallintaan, suunta ja tuotannon hallinta, hankintatoimeen, kunnossapito, mekaaniset, sähkö- ja lämpö ja koneen suunnittelun, automaatio ja ohjaus, jne. Alueilla

Yleinen koulutus on myös mikä tekee siitä erittäin arvokas ammattimainen pienille ja keskisuurille yrityksille, jotka tukee suuren työvoiman kysyntä. Valmistuneet tämän Masters saada omaa ammatillista vastuuta teollisuuden insinööri ja pääsy jatko-ohjelmia jatkaa tutkijakoulutusta.... [-]

Espanja Castellón de la Plana
Syyskuu 2020
Espanjalainen
Full-time
3 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
Jaume I University (Universitat Jaume I)

Päätavoitteena Master Occupational Health and Safety on kouluttaa tutkinnon koulutettu laitteen korkeamman tason toimintoja ennaltaehkäisypalveluja yritysten ja laitosten ... [+]

Päätavoitteena Master Occupational Health and Safety on kouluttaa tutkinnon koulutettu laitteen korkeamman tason toimintoja ennaltaehkäisypalveluja yritysten ja laitosten kolmessa erikoisuuksia tunnustettu laissa ei-terveydenhuollon ammattilaisille: Turvallisuus työ, työhygienian ja ergonomia ja Applied Psychology.

Tätä varten peruskoulutuksen on teoreettinen ja käytännön harjoittelu täydennys kanssa ratkaisemaan todellisia tapauksia, vierailuja yrityksiin, joilla on myöhempi arvio niiden työolosuhteiden, johtamiseen pysyy tutoroitu yrityksissä ja työskennellä lopullinen ehdotettu master.

Koordinointi: Francisco Palmero Cantero. Department of Basic and Clinical... [-]
Espanja Castellón de la Plana
Syyskuu 2020
Espanjalainen
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Jaume I University (Universitat Jaume I)

Master New Trends and Innovation Processes in tiedonanto tarjoaa erikoistunut uusinta tekniikkaa alan yritysten, audiovisuaalisen viestinnän ja journalismin koulutukseen. ... [+]

Master New Trends and Innovation Processes in tiedonanto tarjoaa erikoistunut uusinta tekniikkaa alan yritysten, audiovisuaalisen viestinnän ja journalismin koulutukseen. Esitetään kolme koulutus linjat ovat: strateginen johtaminen Communication, luovuuden ja audiovisuaalisen tuotanto ja digitaalinen journalismi ja Multimedia.

Koordinointi: Javier Marzal Felici, Francisco Fernandez Beltran ja Andreu Casero Ripollèsissa. Viestinnän laitos Sciences. Uji. Laajuus: 60 op Kesto: yksi lukuvuosi (syyskuu 2017 / syyskuu 2018) tarjous etäisyys Opetuskieli: Spanish Hinta: vireillä julkaisu (2016: € 46,20 / luotto) [-]
Espanja Castellón de la Plana
Syyskuu 2020
Espanjalainen
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Jaume I University (Universitat Jaume I)

Koulutuksen tarjoama päällikön on kehystetty alalla älykkäiden järjestelmien, joissa prosessit käsitys, oppiminen ja automaattinen päätös, robotti manipulointi, älykkäät ... [+]

Koulutuksen tarjoama päällikön on kehystetty alalla älykkäiden järjestelmien, joissa prosessit käsitys, oppiminen ja automaattinen päätös, robotti manipulointi, älykkäät robotiikan ja palvelu, varastointi ja käsittely, taustatietojen, iso data, älykäs analyysi informaatio, tieto suunnittelu, visualisointi ja vuorovaikutteisia ympäristöjä. Tutkimukset jäsennelty tietoa ja tieteenaloja, jotka määrittelevät ammatillisen profiilin, jossa on kaksi mahdollista reittiä: palvelun robotiikka tai kehittynyttä vuorovaikutusta ja tietämyksen hallintaan.

Koordinointi: Begoña Martínez Salvador. Teknillisen ja Computer Science. Uji. Laajuus: 60 op Kesto: yksi luku... [-]
Espanja Castellón de la Plana
Syyskuu 2020
Espanjalainen
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Jaume I University (Universitat Jaume I)

Tämä isäntä ilmentää vahvaa sitoutumista ammattilaisten koulutusta ja alan tutkijat tulevien rikosoikeusjärjestelmän. Poikkitieteellinen koulutus pyrkii kaikilla aloilla, ... [+]

Tämä isäntä ilmentää vahvaa sitoutumista ammattilaisten koulutusta ja alan tutkijat tulevien rikosoikeusjärjestelmän. Poikkitieteellinen koulutus pyrkii kaikilla aloilla, jotka tekevät jäsenet rikollisen tieteiden. Se on ainoa olemassa oleva master Espanjan maantieteellisen alueen, jolla analyysi käsitellään perusteellisesti sekä oikeudellisten tieteenalojen kuin enemmän empiirisen perustan liittyvä rikollinen ilmiö.

Tämä master, erityisesti osallistumalla pätevien opettajien eri yliopistojen päin monitieteinen tutkimus rikosoikeusjärjestelmän, jolloin hankinta tieteellisen tiedon eri niihin liittyvistä asioista (rikos- ja prosessioikeuden rikosoikeuden, kriminologian victimology jne) kenttiä.... [-]

Espanja Castellón de la Plana
Syyskuu 2020
Espanjalainen
Full-time
Part-time
1 vuosi
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi
Jaume I University (Universitat Jaume I)

Syntyi tämä jatko-ohjelma on kaksi päätavoitetta: a) perustaa eurooppalaista standardia huippuosaamisen teoreettisen ja laskennallisen kemian, joka sisältää tietoa menete ... [+]

Syntyi tämä jatko-ohjelma on kaksi päätavoitetta: a) perustaa eurooppalaista standardia huippuosaamisen teoreettisen ja laskennallisen kemian, joka sisältää tietoa menetelmistä, sovelluksia käyttöön ja ohjelmoitavissa. b) Edistää kansainvälistä liikkuvuutta opiskelijoiden teoreettisen ja laskennallisen kemian sekä tasolla master ja tohtoria.

Koordinointi: Vicente Moliner Ibáñez. Department of Physical ja Analytical Chemistry. Uji. Koordinoivan yliopiston: autonominen yliopisto Madrid Inter 27 eurooppalaisen yliopiston ja 14 Espanjan yliopistot. Laajuus: 120 op Kesto: kaksi lukuvuotta (lokakuu 2017 / syyskuu 2019), Opetus: Englanti Menetelmä: ... [-]
Espanja Castellón de la Plana
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Jaume I University (Universitat Jaume I)

Maisterin tutkinto Management Universitat Jaume I on valmiiksi kokemusta yhden ja puolen vuoden kokopäiväinen ohjelma lähinnä opetetaan Englanti, joka tarjoaa mahdollisuu ... [+]

Maisterin tutkinto Management Universitat Jaume I on valmiiksi kokemusta yhden ja puolen vuoden kokopäiväinen ohjelma lähinnä opetetaan Englanti, joka tarjoaa mahdollisuuden hankkia ja kehittää edistyneitä osaamista ja yleishallinnon osaamista. Master suunniteltu tutkinnon kiinnostuneita johtavia organisaatioita ja yrityksiä, keskitytään innovatiivisen ja kansainvälinen näkökulma hallintaa ja antaa mahdollisuuden tutkia yhden lukukauden ulkomailla (Salfordin yliopistossa, UK; University Carlo Cattaneo, Italia) ja tehdä kansainvälinen työharjoittelu .

Koordinaattori: Ricardo Chiva Gómez. Department of Business Administration ja markkinointi. Uji. Laajuus: 90 op (Eu... [-]
Espanja Castellón de la Plana
Syyskuu 2020
Englanti,Espanjalainen
Full-time
3 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
Jaume I University (Universitat Jaume I)

El Máster Interuniversitario en Química Teórica y Modelización Computacional pretende otorgar al estudiante una formación avanzada, de carácter especializado ... [+]

Objetivos

El Máster Interuniversitario en Química Teórica y Modelización Computacional pretende otorgar al estudiante una formación avanzada, de carácter especializado y multidisciplinar orientada a promover la iniciación en tareas investigadoras que supla la demanda creciente de personal experto no solo del mundo de la academia, sino también de la industria. Exactamente, viene dado por la necesidad de formar personal investigador capaz de abordar tareas de I+D+i tales como: generación de nuevos fármacos, síntesis de nuevos materiales o conocimiento de actividad enzimática. Por tanto, el máster ofrece la posibilidad de integrarse en diversas y atrayentes áreas de actividad social e industrial.... [-]

Espanja Castellón de la Plana
Request Info
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Jaume I University (Universitat Jaume I)

Päätavoitteena Master on antaa opiskelijoille mahdollisuuden olla päteviä ammattilaisia ​​harjoittamista säännellyn terveydenhuollon ammatinharjoittaja ja terveyden nimel ... [+]

Päätavoitteena Master on antaa opiskelijoille mahdollisuuden olla päteviä ammattilaisia ​​harjoittamista säännellyn terveydenhuollon ammatinharjoittaja ja terveyden nimeltään General psykologi. Tämä valmiste on inspiroinut tieteellistä ja ammattimaista lähestymistapaa, jossa oletetaan, että hyvä ammatillinen valmistukseen kuuluu hankintaan ammatti-ja tutkimuksen osaamista.

Tämä on tarkoitettu jotta opiskelijat voivat hankkia tietoa, asenteita, taitoja ja osaamista, joita tarvitaan tutkimusten suorittamiseen, arviointeja ja psykologisia interventioita näkökohtia käyttäytymistä ja toimintaa Persones jotka vaikuttavat edistäminen ja parantaminen yleisen terveyttä, edellyttäen, että kyseiset toimet eivät edellytä erikoistunut muut terveydenhuollon ammattilaiset.... [-]

Espanja Castellón de la Plana
Syyskuu 2020
Espanjalainen
Full-time
3 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi

MSc

Jaume I University (Universitat Jaume I)

Tämä maisteriksi kulkee kolme lukukautta, kaksi ensimmäistä omistettu ohjelman kurssien, ja kolmas loppuun diplomityön. Ensimmäinen lukukausi kursseja Uji keskittyä uuden ... [+]

Tämä maisteriksi kulkee kolme lukukautta, kaksi ensimmäistä omistettu ohjelman kurssien, ja kolmas loppuun diplomityön. Ensimmäinen lukukausi kursseja Uji keskittyä uuden teknologian sisällön ja maantieteellisten perustietojen. Jälkipuoliskolla, yliopiston Münster, opiskelijat suorittavat aiheita perus- ja geotiedon tiedettä.

Kurssit opetetaan myös muihin tärkeisiin aiheisiin, kuten projektinhallinnan ja tutkimusmenetelmiä. Diplomityö liittyy läheisesti meneillään tutkimushankkeita yhdessä kumppanin yliopistoissa. Tavoitteena tätä Maisteriohjelma on traint ammattilaisten paikkatieto teknologioiden nopeasti kasvava alue, jossa on pulaa ammattilaisten se siis tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden uransa alalla.... [-]

Espanja Castellón de la Plana
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
3 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi

UJI es más

Sijainnin osoite
Castellón de la Plana, Valencian yhteisö, ES