Jaume I University (Universitat Jaume I)

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Universitat Jaume I (UJI) perustettiin 27. helmikuuta 1991 korkeakouluiksi ja tutkimuskeskukseksi Castellón alueen yksimielisen sosiaalisen kysynnän saavuttamiseksi. Se oli myös perinteisen pedagogisen opetuksen perinne, joka oli peräisin vanhasta Castellón yliopistokoulusta (Col·legi Universitari de Castelló, CUC) vuodesta 1969 lähtien. Ensimmäisenä vuonna CUC: n kymmenen opettajaa antoi luokille 21 tiedeopiskelijaa ja 85 filosofiaa ja taidetta. CUC tuli osa Universitate de Valènciaa vuoden 1979 lopulla.

UJI: n siemenet kylvettiin joulukuussa 1989, jolloin Valencian aluehallituksen puheenjohtaja Joan Lerma ilmoitti tuolloin uuden Castellón yliopiston perustamisesta. Vuotta myöhemmin, 15. lokakuuta 1990, Valencian aluehallitus nimesi professori Francesc Michavilan johtajana Universitat Jaume I: n perustamisesta, ja se syntyi lopulta lain nojalla, joka hyväksyttiin kaikkien poliittisten puolueiden joka muodostui Valencian alueellisesta parlamentista. Uuden laitoksen tärkein tavoite oli laajentaa opetus- ja tutkimustoimintaansa koko Valencian yhteisön pohjoisosaan.

Ensimmäinen lukuvuosi alkoi syyskuussa 1991, ja keskus avattiin virallisesti Nobel-kemian palkinnon saajan, professori Aaron Klugin, puheella. Siitä lähtien, kun se perustettiin, UJI on pyrkinyt muodostamaan moderni, korkealaatuinen yliopisto, jolla on selvästi eurooppalainen suuntautuminen, jonka tavoitteena on saavuttaa huippuosaamista opetuksessa, tutkimuksessa ja yhteiskunnan tarjoamissa palveluissa.

Universitat Jaume I on tällä hetkellä Valencian yhteisön pohjoisosassa johtava korkeakoulu ja tutkimuskeskus, ja se pyrkii jatkuvasti kehittämään yhteiskunnan yhteiskunnallista, taloudellista ja kulttuurista kehitystä, jossa se upotetaan tietämyksen luomisen ja välityksen kautta. Tässä mielessä UJI on aina halunnut osallistua aktiiviseen rooliin, kuten aloitteilla kuten uusien toimistojen ulkopuolisten toimistojen avaaminen eri puolilla Castellónin maakuntaa , sen ulkopuolista toimintaa tai sen yhteistyötä UJI: n kanssa Alumni ja Friends Society (SAUJI).

Nykyään Universitat Jaume I on vakiinnuttanut itsensä dynaamisena ja yrittäjänä yliopistona. Nykyisin on noin 31 tutkinnon ja tutkintokurssi noin 15 000 opiskelijalle. Nämä luvut antavat Yliopistolle mahdollisuuden tarjota opiskelijoilleen henkilökohtaista huomiota ja pysyä vapaana liian monien muiden yliopistojen kärsimän liian työttömyyden ongelmista. Sen uusi ja houkutteleva yksi kampus, joka on hyvin yhteydessä Castellón kaupungin kanssa, auttaa ylläpitämään tätä politiikkaa kannustamalla läheisempää ihmissuhdetta.

Universitat Jaume I opettaa uusia, joustavia ja kilpailukykyisiä opetussuunnitelmia ja opinto-ohjelmia, jotka mahdollistavat opiskelijoiden tyydyttävän selviytymisen jokaisen modernin yhteiskunnan asettamiin haasteisiin. Universitat Jaume I: n tieteidenvälinen luonne takaa opiskelijoiden itsenäisyyden ja kasvattaa heidän mahdollisuuksiaan saada työtä tulevaisuudessa kaikkien opiskelijoittajiemme harjoittelun ansiosta.

Universitet Jaume I: llä on laaja kansainvälisten yhteyksien verkko, joka koostuu noin 145 yliopistokumppanista Euroopassa, Yhdysvalloissa ja Latinalaisessa Amerikassa, mikä on aiheuttanut vaihto-ohjelmia opiskelijoiden ja akateemisten jäsenten välillä sekä koulutusta ja tutkimushankkeita.

Universitat Jaume I osallistuu kaikkiin Euroopan unionissa toteutettaviin kansainvälisiin ohjelmiin, kuten Sokrates-Erasmus, Leonardo, Tempus ja Alfa sekä myös Espanjan hallituksen järjestämät, mukaan lukien Interuniversity Cooperation Program. Yliopisto on avoin uusille järjestelyille, jotka edistävät opetuksen laatua ja täällä tehtävää tutkimusta. Eräitä merkittävämpiä opetukseen liittyviä aloitteita ovat UNESCO: n puheenjohtaja rauhan filosofia, Jean Monnet -toimikunnan puheenjohtaja ja Euroopan taloustieteiden moduuli, EURINSA- ja EURUJI-ohjelmat insinöörien kouluttamiseksi Euroopassa ja lopuksi maisteriohjelmien ohjelma Astetta Latinalaisessa Amerikassa monien muiden aloitteiden joukossa.

Sijainnit

Castellón de la Plana

Osoite
Castellón de la Plana, Valencian yhteisö, Espanja

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Maisteri