Johan Cruyff Institute

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Johan Cruyff Institute muodostavat urheilijat, urheilu johtajat ja muut ammattilaiset olla johtajia Sports Management.

Johan Cruyff instituutti on voimakas sekoitus tiedekunnan henkilökunnan ja kumppaneita, jotka jakavat saman intohimon kouluttamalla seuraavan sukupolven johtajia urheiluteollisuudessa pro urheilijat, urheilu kumppanit, järjestöt ja opiskelijat itse.

Mukaan Johan Cruyff: "Näkemykseni Sports Management on melko yksinkertainen. Uskon, että ihmiset, jotka ovat innostuneita urheilu on, että urheilujärjestöt olisi johtoon. " Johan Cruyff instituutti tietää, että intohimo urheilua myös edistää oppimista ja kehitystä. Hänen opiskelijat, aina urheilijoista urheilua johtajat ja muut ammattilaiset, on yhteinen tavoite: olla seuraavan sukupolven johtajia Sports Management.

Tapa laittaa tämä visio käytännössä perustuu järkeä, pragmatismi, intuition ja optimismia. Haasteisiin paremmin yhdessä joukkuehenki, ollakseen hyvin perillä ja inspiroida muita kohti kaikkien hyödyksi.

Yli 6000 opiskelijoita ympäri maailmaa ovat osallistuneet sekä online-opetusohjelmia, paikan päällä ja kasvot Sports Management, urheilu markkinointi, sponsorointi, valmennus ja jalkapallo hallinnon. Ne ovat seuraavan sukupolven urheilujärjestöjen valmis hallita maailman ykkönen.

Sijainnit

Barcelona

Johan Cruyff Institute

Osoite
Johan Cruyff Institute
C/Pomaret 8

08017 Barcelona, Katalonia, Espanja
Puhelin
+34 934 18 78 68

Amsterdam

Osoite
Johan Cruyff Institute Amsterdam
Laan der Hesperiden 118

NL-1076 DX Amsterdam, Pohjois-Hollanti, Alankomaat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin