Lens - Fotografía

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Aloitettiin tammikuussa 2011, LENS School of Visual Arts on vakiinnuttanut asemansa nuorin ja nopeimmin kasvava koulun Espanjassa. Sen menestys on sitoutunut laadun ohjelmia tarjotaan perusteella koulutus-, työ ja ihmisten laatu sen tiedekunnan.

Linssi on innovatiivinen audiovisuaalisen koulutuksen hanke, joka tarjoaa kohtuuhintaisia ​​koulutus tinkimättä laadukkaita. Löytyy valokuvaus koulussa, pian laajensi toimintansa tulla koulun kuvataiteen, pidettiin välineinä, jotka viihtyvät luovuutta parantaa tietoa maailmasta ympärillämme, luopumatta horisontin henkilökohtaisen ja kollektiivisen muutoksen.

LENS School of Visual Arts tarjoaa valokuvaus kursseja, video kursseja, suunnittelu kursseja ja viikonloppuna työpajat näillä aloilla ja eri tasoilla: aloittelija, keskitaso ja edistyneet. Verkkotunnuksen teknisten välineiden, oppimisen tapa tarkastella ja löytää oma henkilökohtainen kieli ovat kolme merkkipaaluja tie avoin kaikille.

Ammatillisia kursseja kouluttaa opiskelijoita uran harkitsee todellisuus työympäristön ja vaihtoehtoja uuden ammattikäyttöön.

Masters taide Valokuvaus ja Professional Projektit on koulutusohjelman kattavamman kuvan kansallisten kohtaus.

Oppimisen järjestelmä perustuu pieniin ryhmiin ja henkilökohtaista huomiota. Tarpeita ja huolia opiskelijat ovat lähtökohta rakentamiseen kriittinen, tajuissaan ja luovia kansalaisia.

LENS Tule tarkistaa, että tämä on mahdollista: koska nautimme koulutus ja olemme innostuneita kuvataide.

Sijainnit

Madrid

Osoite
Lens - Fotografía
Ronda de Toledo 16, Espacio 308-310

28005 Madrid, Madridin yhteisö, Espanja

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin