MBA Business School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

EFMD Equis Accredited

KOULUN

Canary Foundation MBA on voittoa korkeakoulu liike, joka toimii sen liiketoiminta koulun MBA Business School, heidän pääkonttori pääkaupungeissa kaksi Kanarian maakuntaa, Las Palmasiin ja Santa Cruz de Tenerife.

Business School MBA Business School, Vuonna 1986, se on yksityinen laitos, jossa hän opetti yliopistossa Koulutusohjelmat Master Executive ja ammatillinen ohjelmat ja Executive Development. Joilla on selvä kansainvälinen kutsumus on tarjota opiskelijoille uusinta teknistä tietämystä ja parhaita direktiivien arvostetun ammattitaitoa niiden kehityksen tulevia johtajia ja yritysjohtajia.

Koulu on lisensoitu pääosaston yliopistot, kuninkaan asetuksen 557/1991 Creation ja tunnustamista sekä yliopistojen keskusten Private University Center.

FROM ARVOMME

Tärkein kohde toiminta on ylivoimainen yrittäjäkoulutuksen, sekä perus-ja jatko lisäksi erikoiskursseja eri alueilla yhtiön. Meidän koulutus on mitä suurimmassa määrin käytännöllinen ja sijoitteluun ja ammatillinen parantaminen opiskelijoiden yrityksissä kaikkialla maailmassa, joten korostamme kieltenopetusta. Edistämme osaamista ja johtamistaitoja, viestintä, innovaatio, analyysi, kriittinen ajattelu, itsensä kehittämisen ja yrittäjyyden, jossa arvot rehellisyys, vastuu, ystävyyttä, suvaitsevaisuutta ja sosiaalista sitoutumista.

Meidän perustajien tavoitteena on tarjota paras liike koulutusta Kanariansaarilla edistää sosioekonomista kehitystä, me nostamme ohjelmia, joiden selkeänä tarkoituksena edistää uramahdollisuuksia, parantaa kilpailukykyä yksilöiden ja organisaatioiden sekä auttavat lisäämään taloudellista ja sosiaalista hyvinvointia Kanariansaarilla. Tällä tavoin voimme edistää taloudellista, sosiaalista ja ympäristön etu, joka kestää ajan auttaen talouden elvyttämiseksi ja työpaikkojen luomiseen tasapainoisen yhteiskunnan.

yhteistyöyliopistoa

MBA Business School on jo vuosia työskennellyt kansainvälisten yliopistojen yhteistä kehittämistä opetusohjelmia, joiden kautta meidän alumni / ae nauttia kokemusta opiskelusta:

  • University of West England
  • Sheffield Hallam University
  • Manchester Metropolitan University

Yritysten kanssa yhteistyössä

MBA Business School on kehittänyt yhteistyössä kanssa yli 200 yritystä, joissa meidän opiskelijat voivat harjoittaa liiketoimintaa käytäntöjä täydentämään opintojaan, ja joille kehitämme ohjelmia kehittämiseen sen johtajat erittäin edullisin ehdoin.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti
  • Espanjalainen

Katso maisteriohjelmia » Katso Osa-aikainen MBA » Katso 1-vuotiset EMBA:t » Katso Kandidaatin tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Asiantuntija Hallinnassa Pääsy Todistus CCA (Espanja)

Opetus kampuksella Osa-aikainen 120 tuntia September 2018 Espanja Las Palmas

MBA Business School antaa sinulle mahdollisuuden tulla asiantuntija hallinnassa, käytännöllisellä, päivitettävä ja Expert ohjelman muodossa. [+]

Asiantuntija hallinnan valvonta pääsy CCA sertifioitu

Kesto: 120 lähiopetusta. luokat ja tuki virtuaaliluokassa MBA Open. Lisäksi Master Class virtuaaliluokka opettajien eri paikoista Espanjassa. Pe 16:30 ja 21:20. Lauantaisin klo 9.00 14.00 Hexpensive: 3250 €. Ohjelma voidaan tuettavien kolmikantainen. Pyytää tietoja avustuksista ja koroton rahoitusta MBA Business School ja Cajasiete.

MBA Business School antaa sinulle mahdollisuuden tulla asiantuntija hallinnassa, käytännöllisellä, päivitettävä ja Expert ohjelman muodossa.

Ympäristönlämpenemispotentiaali ohjelma suunnitellut Chartered Institute Controller ja pääsy saamiseksi Chartered Controller Analyst sertifikaatti.... [-]


Asiantuntija Markkinoinnin, Myynnin Ja Kaupallinen Hallinta + Digitaalisen Markkinoinnin (MBC) (Espanja)

Sekä onlineopetusta että kontaktiopetusta Osa-aikainen 3 kuukautta April 2018 Espanja Las Palmas Santa Cruz de Tenerife + 1 lisää

MBC-ohjelma on suunnattu kaikille ammattilaisille, jotka pyrkivät syventämään aloilla digitaalisen markkinoinnin, myynnin ja yleensä alalla Marketing Management. [+]

Asiantuntija markkinointi, myynti ja myynti Management and Digital Marketing (MBC)

Vuodesta huhtikuu-kesäkuu 2017 Border toimitus: kesäkuu 2017 Sijainti: Gran Canaria Hinta: 2300 € (rahoitus mukava kuukausittain erässä enintään 6 kuukautta ilman korkoa Kysy meidän apurahoista ja hyötyä suuria alennuksia.).

MBC-ohjelma on suunnattu kaikille ammattilaisille, jotka pyrkivät syventämään aloilla digitaalisen markkinoinnin, myynnin ja yleensä alalla Marketing Management. Opetussuunnitelma on sovitettu todellisuutta ja yrityksen tarpeiden. Ohjelmat tarjoavat osallistuja vankka käytännön koulutusta ja käyttää kaikenkattavaa lähestymistapaa, jonka avulla voit tehostaa strateginen näkökulma ja visio.... [-]