Marbella International University Centre

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Miksi opiskella MIUC ?

Marbella International University Centre on maailmanlaajuinen akateemikko, joka tarjoaa uudenlaisen oppimiskokemuksen, joka perustuu kehittyneisiin opetussuunnitelmaan, huipputekniikkaan ja ainutlaatuiseen elinympäristöön. MIUC ylpeilee dynaamisissa perustutkinto- ja jatko-opinnoissaan, jotka yhdistävät vuorovaikutteiset opetuskäytännöt huipputekniikan ja yksilöllisten opiskelijapalvelujen kanssa.

Marbellan Espanjan satamakaupungin sydämessä sijaitseva MIUC on sitoutunut kehittämään uusia johtajien sukupolvia MIUC , politiikassa, mediassa ja mainonnassa .

Tarjoamme Bolognan akkreditoituja BA- ja MA-ohjelmia, joissa keskitytään nykyaikaiseen tietoon, osaamiseen ja osaamiseen maailmanlaajuisiin näkökohtiin. Kaikki koulutusohjelmamme opetetaan englanniksi, jotta opiskelijoiden tulevaisuuden menestys kilpailukykyisillä kansainvälisillä työmarkkinoilla säilyy. Lukuvuodesta 2016/17 alkaen MIUC on mahdollisuus ansaita brittiläinen tutkinto, koska MIUC kursseja validoidaan Länsi-Lontoon yliopistolla, Yhdistyneen kuningaskunnan julkisella yliopistolla.

Akateemisten ohjelmien yleiskatsaus

Marbella International University Centre tarjoaa korkeakoulutusta sekä perustutkintoa että jatko-opiskelua varten neljällä pääalueella:

  • Kansainvälistä bisnestä
  • Markkinointi ja mainonta: viestintä ja PR
  • Kansainväliset suhteet
  • Media ja journalismi

MIUC opiskelijakeskeinen lähestymistapa yhdistää pienet opintoryhmät räätälöityihin tuotantolaitoksiin varmistaen, että opiskelijamme saavat erityiset MIUC , joita tarvitaan kansainvälisten asioiden, liike-elämän ja median nykymaailmassa. Käytännön analyyttisen ajattelun kehittäminen ja toteuttaminen on erityisen tärkeä asia, kun opiskelijat valmistautuvat tuleviin harjoitteluun kansainvälisissä monikulttuurisissa toimialoissa.

MIUC" src="http://i.imgur.com/PTPynuI.jpg" alt="campus MIUC" />

Kehittyneiden opetusmenetelmien ja huippuluokan tekniikan yhdistelmä varmistaa, että opiskelijamme tulevat MIUC : stä yksilöinä, jotka ottavat vastuun, luottavat itse tekemään omat päätöksensä ja ennen kaikkea kykenevät muuttamaan unelmansa todellisuudeksi.

Ohjelmamme ovat opettaneet menestyneitä tutkijoita ja alan ammattilaisia, jotka jakavat ajastaan ​​voimakasta tutkimusta ja innovatiivista liiketoimintakäytäntöä. Moderni, tech-savvy lähestymistapa luokkaa täydennetään erikoistuneilla työpajoilla johtavien johtavien yritysjohtajien ja vaikutusvaltaisten poliittisten toimijoiden. Tarjoamme myös kehittyneitä yrityskoulutuksia keski- ja vanhempien tason johtajille, jotka edistävät suorituskykyäsi johtajana ja antavat sinulle aseman, tavoitteen ja tietämyksesi menestyä liiketoiminnassa.

Henkilökohtainen ohjaaminen ja mentorointi professoreista, jotka omistavat henkilökohtaisen kasvun ja ammatillisen kehityksen

Jokaiselle opiskelijalle annetaan henkilökohtainen opettaja ilmoittautumisen yhteydessä, joka on käytettävissä yksityisissä tutoroinneissa pohtimaan opiskelijan yleistä edistystä ja suunnittelemaan kehittää ja vahvistaa heikompia alueita. Lisäksi akateemiset tukiluokat, jotka on suunniteltu hienosäätää tarvittavat taidot akateemisen menestyksen, kuten tutkimusmenetelmät, miten kirjoittaa analyysi ja julkinen puhuminen muun muassa. MIUC tiedekunta tarjoaa opiskelijoille ainutlaatuisen akateemisen teorian ja todistetun käytännön yhdistelmän, joka takaa jokaiselle jatko-opiskelijalle valmiudet, jotka kestävät koko eliniän.

Globaali verkosto

Yhteistyökumppaneiden kanssa järjestettävät sopimukset tarjoavat opiskelijoille mahdollisuuden viettää yhden tai useamman lukukauden sellaisissa kansainvälisesti tunnetuissa laitoksissa kuin IPAG Business School (Pariisi, Ranska), Teikyo University (Tokio, Japani) ja Singidunum University (Belgrad, Serbia). Lisätietoja kumppanuusyliopistoistamme.

marbella02

Ilmainen iPad jokaiselle opiskelijalle

Kaikissa luokkahuoneissa on interaktiivisia valokuvakehyksiä ja kameroita, jotka kuvaavat kaikkien luentojen kuvaa ja ääntä. Nämä tallenteet sekä vuorovaikutteisen taulun läpi järjestettävät luentoreleet ladataan Blackboardiin, virtuaaliseen oppimisympäristöön ja kurssinhallintajärjestelmään, joka on esiasennettu ilmaiseen iPadiin jokaisen opiskelijan saamaasi ilmoittautumisen yhteydessä. Blackboardin pääominaisuuksiin kuuluvat opiskelijakeskustelu, opiskelijoiden ja opettajien keskusteluketjut, kurssisisällöt, luokkavälit ja online-harjoitustyöt, joiden avulla opiskelijat ja tiedekunta voivat helposti jakaa ajatuksia, kysymyksiä, ideoita ja tietämyksen

students iPad

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso FM-tutkinnot » Katso BA-tutkinnot » Katso BSc-tutkinnot » Katso Kandidaatin tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

MA in Marketing and Advertising: Communications & PR

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 - 2 vuotta October 2018 Espanja Marbella

[+]

24/7 päivittäinen opiskelija tuki

* Vuosittaiset maksut etukäteen tarjoamme 5% alennuksen.

* Sinun on annettava matkavakuutus, joka on pakollinen viisumimenettelylle.

Kaikkien opiskelijoiden on ilmoittauduttava kursseille lukukauden ensimmäisen viikon aikana. Yksinkertaisesti ei osallistua luentoihin myöhemmin lukukauden aikana ei vapauta sinua taloudellisista tai akateemisista velvoitteista kurssit, joissa olet aiemmin kirjoittanut.

Jokainen oppilas on vastuussa siitä, että hän ymmärtää ja pitää yllä julkaistuja yliopistoja koskevia sääntöjä.

Yhdistyneen kuningaskunnan validointimaksu: 3 000 euroa... [-]


MA International Business Management

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 - 2 vuotta October 2018 Espanja Marbella

Kehittää syvällistä tietämystä liiketoiminnan. Opi ajattelemaan ja toimimaan kuten kansainvälinen johtaja. [+]

Kehittää syvällistä tietämystä liiketoiminnan. Opi ajattelemaan ja toimimaan kuten kansainvälinen johtaja.

Key Disciplines Katettu:

Social Research Methodology Marketing Management

jotka eivät ole aiemmin opiskelleet englanninkielisessä koulussa tai maassa.Testit ja pienin tulokset hyväksymme ovat: IELTS 7

[-]

MA International Relations

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2018 Espanja Marbella

[+]

Bachelor Grade Tekstitystiedostojen (virallisesti käännetty Englanti tai espanja)

Joten se on käytännöllinen ja erittäin vuorovaikutteinen muiden opiskelijoiden, tämä luo interaktiivisen ilmapiirin, joka tarttuu opiskelijat enemmän.

Kurssin rekisteröinnit Opintomaksut ja kurssimateriaalit Pääsy Blackboard Learningiin Täysi pääsy kirjastoon Yksityinen sairausvakuutus Viisumi ja maahanmuuton neuvonta ja tuki 24/7 päivittäinen opiskelija tuki

* Vuosittaiset maksut etukäteen tarjoamme 5% alennuksen.

* Sinun on annettava matkavakuutus, joka on pakollinen viisumimenettelylle.

Kaikkien opiskelijoiden on ilmoittauduttava kursseille lukukauden ensimmäisen viikon aikana. Yksinkertaisesti ei osallistua luentoihin myöhemmin lukukauden aikana ei vapauta sinua taloudellisista tai akateemisista velvoitteista kurssit, joissa olet aiemmin kirjoittanut. ... [-]


Videot

Study in Spain at MIUC: Learn, Live, Explore

MIUC's student, Ayah Shurbaji, admission story

MIUC's Master Graduate Student Testimonial Shayan Rashid Hashemi

Ota yhteyttä

Marbella International University Centre

Osoite, 1. rivi Marbella International University Centre Avenida Don Jaime de Mora y Aragón, s/n Finca El Pinillo Marbella
29601 Marbella, Andalusia, Espanja
Verkkosivu http://www.miuc.org/
Puhelin + 34 952 860 000