MOEBIO – BIOCAT

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Keitä olemme

Biocat on organisaatio, joka mestaisee Katalonian terveydenhuollon ja biotieteiden ekosysteemiä ja pyrkii muuttamaan tieteen ja tekniikan alueelliseen talouskasvuun sekä sosiaalisiin vaikutuksiin. Biocatilla on kokemusta terveydenhuollon hankkeiden nopeuttamisesta ja kykyjen kehittämisestä vuodesta 2008.

Vuonna 2013 Biocat käynnisti näiden strategisten toimien vaikutuksen lisäämiseksi Moebion : hajottavan kykyjen kehittämisaloitteen, joka koostuu useista koulutusohjelmista innovoinnin ja yrittäjyyden edistämiseksi tekniikan, biotieteiden, terveyden ja liiketoiminnan risteyksessä.

Gustavo Fring / Pexels

Maailmanlaajuinen huippuosaamisen verkosto

  • Yhteistyössä EIT Healthin , Euroopan suurimman terveysverkoston kanssa .
  • Pitkäaikainen kumppanuus kahden maailman merkittävimmän ja parhaiten suoriutuvan innovatiivisen ekosysteemin kanssa: Stanford (Piilaakso / Bay Area) ja CIMIT (Boston).
  • Suora pääsy alan huippuluokan KOL: iin ja C-tason sarjaan sekä Katalonian BioRegion-tutkimusjärjestelmään, joka tarkoittaa yli 1000 yrityksen ja 90 tutkimuslaitoksen verkostoa.
  • Perustetut liitot biocatin kautta merkittävimpien toimijoiden kanssa Euroopassa ja muualla maailmassa, kuten BME IDEA, CEBR, Enterprise Europe Network, BioXClusters, MassBio, Massachusetts Life Sciences, TO Health! ja Mars Innovation, muun muassa.

Näkemyksemme

Miksi

Yrittäjyyden nopeuttaminen ja terveydenhuollon ratkaisujen tuominen markkinoille.

Millä tavalla

Antaa tutkijoille ja yrittäjille ajattelutavan, taidot ja verkosto.

Mitä

Eri pituiset koulutusohjelmat tekniikan, tieteiden, terveyden ja liikkeenjohdon risteyksessä ..

Kenelle

Tutkinnon suorittaneet ja tohtorin tutkinnot terveyden, bio, tekniikan, liiketoiminnan ja suunnittelun aloilla; terveydenhuollon tutkijat; yrittäjiä.

Sijainnit

Barcelona

Osoite
Baldiri Reixac, 4-8, Torre I (PCB)
080028 Barcelona, Katalonia, Espanja

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: