Lue virallinen kuvaus

Barcelona Technology School on johtava koulutus projekti, joka valtuuttaa seuraavan ammattilaiset, jotka muuttavat digitaalisen alan.

Visio

Digitaalinen muunnos muuttuu koko näkökohdat ihmisyhteisön, Ja se on vain yksi raja, mielikuvitus. Digitaalinen ekosysteemi on tullut uusi status quo, se muuttuu koko teollisuuden ja liike, suhteet ja kaikki muut osa meidän elämältä. Uskomme parempaan tulevaisuuteen digitaalinen muoto. Mutta, jotta varmistetaan se, meidän lahjakkuus valmis ajamaan digitaalista muutosta.

Tehtävä

Toimitettava tech ekosysteemin ammattilaiset että digitaalinen teollisuus tarvitsee. Kansainvälinen lahjakkuuden kehittämiseen huippuosaamista.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Johtamiskurssit

Master in Digital Transformation Leadership - BTS

Digitaalinen vallankumous vaatii johtajia pystyy ymmärtämään käänteentekeviä tekniikoita ja niiden edut ja seuraukset sekä johtajat pystyvät hallitsemaan digitaalista muu ... [+]

Digitaalinen vallankumous vaatii johtajia pystyy ymmärtämään käänteentekeviä tekniikoita ja niiden edut ja seuraukset sekä johtajat pystyvät hallitsemaan digitaalista muutosta.

Mitä minä opin?

Master Digital Transformation Johtajuus tarjoaa sinulle syvä ymmärrys uusien teknologioiden ja tarjoaa työkalut ajaa onnistuneen digitaalisen liiketoiminnan strategioissa.

Voit kehittää digitaalisia taitoja, kuten digitaalinen strategia, käänteentekeviä tekniikoita, johtajuus ja muutoksen johtaminen, nykyaikainen talouden datapalvelutoimintoja tietoverkkoturvallisuuteen, innovaatio ja luovaa ajattelua, joukossa muita aiheita.

Tämä Master avulla voit johtaa digitaalivalmis liike aallonpohjasta:... [-]

Espanja Barcelona
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
9 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi