Master in Digital Transformation Leadership - BTS

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Barcelona Technology School on johtava koulutus projekti, joka valtuuttaa seuraavan ammattilaiset, jotka muuttavat digitaalisen alan.

Visio

Digitaalinen muunnos muuttuu koko näkökohdat ihmisyhteisön, Ja se on vain yksi raja, mielikuvitus. Digitaalinen ekosysteemi on tullut uusi status quo, se muuttuu koko teollisuuden ja liike, suhteet ja kaikki muut osa meidän elämältä. Uskomme parempaan tulevaisuuteen digitaalinen muoto. Mutta, jotta varmistetaan se, meidän lahjakkuus valmis ajamaan digitaalista muutosta.

Tehtävä

Toimitettava tech ekosysteemin ammattilaiset että digitaalinen teollisuus tarvitsee. Kansainvälinen lahjakkuuden kehittämiseen huippuosaamista.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso maisteriohjelmia »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Master Digitaalisen Muutos Johdolla

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2017 Espanja Barcelona

Digitaalinen vallankumous vaatii johtajia pystyy ymmärtämään käänteentekeviä tekniikoita ja niiden edut ja seuraukset sekä johtajat pystyvät hallitsemaan digitaalista muutosta. [+]

Digitaalinen vallankumous vaatii johtajia pystyy ymmärtämään käänteentekeviä tekniikoita ja niiden edut ja seuraukset sekä johtajat pystyvät hallitsemaan digitaalista muutosta. Mitä minä opin? Master Digital Transformation Johtajuus tarjoaa sinulle syvä ymmärrys uusien teknologioiden ja tarjoaa työkalut ajaa onnistuneen digitaalisen liiketoiminnan strategioissa. Voit kehittää digitaalisia taitoja, kuten digitaalinen strategia, käänteentekeviä tekniikoita, johtajuus ja muutoksen johtaminen, nykyaikainen talouden datapalvelutoimintoja tietoverkkoturvallisuuteen, innovaatio ja luovaa ajattelua, joukossa muita aiheita. Tämä Master avulla voit johtaa digitaalivalmis liike aallonpohjasta: Tunnista avaintekijöitä sähköisen liiketoiminnan. Hallita tietoa, luoda oivalluksia ja optimoida liiketoiminnan arvoa digitaalisessa ekosysteemin, löytää innovatiivisia ominaisuuksia. Opas muutos organisaatiossa tue digitaalista strategioita. KESTO Alkavat lokakuussa 2017 Master Digital Transformation Johtajuus kesto on 12 kuukautta. Se on kansainvälinen ohjelma, opetetaan Englanti, joka kattaa 90 opintopistettä - op, jonka antaa johtava yliopistossa. HAKEMINEN Jos olet intohimoisesti digitaalinen muunnos, haluaisit kehittää parhaita digitaalisen kykyjä ja on master kokemus Barcelonassa, tarvitsemme sinulta: 1 Hakulomake Löytää sen BTS sivusto: www.barcelonatechnologyschool.com 2 motivaatiokirje & CV Hakijoiden on lähetettävä hakutoimistoon ansioluettelonsa sekä motivaatio kirjeen, miten he ajattelevat Big Data vaikuttaa digitaalisen alan seuraavien viiden vuoden aikana ja miten ne voisivat osallistua tämän digitaalisen muutoksen. Voit lähettää asiakirjat suoraan info@barcelonaitschool.com 3 haastattelu Meidän sisäänpääsy aluksella, sekä ohjelman johtaja, analysoi ehdokkuutta ja jos täytät profiilia Barcelonan tekniikan korkeakoulu, soitamme sinulle jutella. [-]