Masters College Barcelona

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Ylempi Barcelona School of Management Se on oppilaitos edistää ryhmä ammattilaisia ​​ja asiantuntijoita yliopistokoulutuksessa ja sitoutunut akateemista huippuosaamista ja henkilökohtaiseen kehittymiseen. Se on edelläkävijä ja ainutlaatuinen instituutio Barcelonassa harjoittavat innovatiivisten opetus- ja laatua, joita opettaa opettaja laajat opetus ja ammatillinen kokemus.

Ylempi Barcelona harjoittaa toimintaansa Campus Caspe Barcelona osakkuusyhtiönä keskus Central University of CatalunyaAntaen päälliköiden ja jatko kursseja yritysten, Englanti ja Espanja, kasvot ja online-menetelmiä.

Tämä koulutustarjonnan päälliköiden ja jatko-opintoja on täydentää laaja ohjelma työpajoja, seminaareja ja erikoiskursseja myös suunnattu ammattilaisille ja yrityksille.

Koulutusjärjestelmä tavoitteena Ylempi Barcelona On tarjota tiukkaa yliopistokoulutus, joka valmistaa opiskelijoita menestyksekkäästi ratkaista työnsaannin. Ohjelman suunnittelu vastaa tarpeisiin jatkuvasti muuttuviin työmarkkinoihin ja että kysyntä monipuolinen ja osaajia.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti
  • Spanish (Spain)

Katso maisteriohjelmia »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Master In Business Management And International Business

Kampus tai online Osa-aikainen 9 kuukautta Avoin ilmoittautuminen Espanja Barcelona

Voit miehittää kannat kysyntä kasvaa työvoiman International Management, Kansainvälinen markkinointi, International Business Management, Export Management, Kansainvälinen aluepäällikkö mm. [+]

Miksi tutkimus Master in Management ja International Business?

Voit miehittää kannat kysyntä kasvaa työvoiman International Management, Kansainvälinen markkinointi, International Business Management, Export Management, Kansainvälinen aluepäällikkö mm.

Kehität yrittäjähenkeä (yrittäjyys) ansiosta verkkotunnuksen kansainvälisen liiketoiminnan ja uuden globaalin sähköistä liiketoimintaa.

Voit parantaa viestintätaitoja ja kansainvälisissä neuvotteluissa jakamaan työkokemukset monikulttuurisessa ympäristössä.

Päällikkö on ammattitaitoinen työharjoitteluohjelma yrityksissä ja laitoksissa.

Program Esittely

Suurin haaste yritykset kohtaavat tänään on kansainvälistyminen toimintaansa, koska kotimaisten talouksien pieni verrattuna jatkumisesta ja kasvu, joka on tapahtunut kanssa hyökkäys uusien teknologioiden talouteen jäävät. Tähän haasteeseen on välttämätöntä, että johtajat ovat nykyisen ja erityiskoulutus myös ymmärtää eri alojen yritystoiminnan kehittämiseen, kuten johtaminen henkilöstöä tai hallintaan markkinoinnin resursseja kansainvälisissä yhteyksissä. ... [-]


Master In Integrated Logistics (sekoitettu Oppiminen Ja Verkkoversio)

Kampus tai online Osa-aikainen 9 - 9 kuukautta Avoin ilmoittautuminen Espanja Barcelona

Master Integrated Logistics keskittyy ammattilaisten koulutusta toimintojen jotka voivat suunnitella, toteuttaa ja ylläpitää strateginen näkemys logistiikan prosessien yhtiön kansallisesti ja kansainvälisesti sekä erityisesti logistiikan ja integroitu hallinta toimitusketjun. [+]

Viimeisimmät paikat muokkausta Huhti / lokakuu 2017. Tutustu ohjelmaan apurahat.

Videoeditointiin espanjaksi

Videon editointi Englanti

Miksi tutkia Master Integrated Logistics? Tiedät logistiikan kanssa kokonaisvaltainen näkemys, kuten heterogeeninen kenttä, dynaaminen ja loistava tulevaisuus. Ymmärrät prosessin markkinoiden kehitystä, jossa muut alueet ovat lihoo logistiikka kustannuksella valmistuksen. Opit tieto- ja viestintäteknologian, logistiikkaa kaikkialla ympäristöissä, jotka ovat kokeneet dramaattista edistystä viime vuosina. Voit kehittää taitoja tehdä päätöksiä alalla huomioonottaen sen vaikutus koko liiketoimintastrategiaa, yhä monimutkaisempia, dynaaminen ja kansainvälinen vaiheissa valmiuksia. ... [-]

Ota yhteyttä
Asiointiosoite
Calle Caspe 130
Edificio.Colegio Oficial de Agentes Comerciales
Planta 3. Despacho 5

Barcelona, 08013 ES