Lue virallinen kuvaus

Kuljettajan täytyy menestyä digitaalisessa taloudessa.

Me johdatamme digitaalisen talouden tärkeimmistä pilareista ohjelmistopohjista liiketoiminnan maailmaan teknologioiden ja yrittäjyyden kautta uusien ideoiden ja liiketoimintamallien avulla.

Nuclio Digital School tarjoaa sinulle laaja- Nuclio Digital School harjoittelun, jonka avulla voit siirtyä aloittelijasta tasolle Expert-tasolle.

Tavoitteenamme

Epäilemättä on olemassa suuri kysyntä digitaalisille ammattilaisille ja nykyiset usein tarvitsevat Nuclio Digital School tietoa, Nuclio Digital School päätavoitteena on luoda ja uudistaa profiileja alan todellisille vaatimuksille, jotta voimme varmistaa, että nämä profiilit tulevat valmiiksi tuottaviksi. hetkellä jokaisen yrityksen, joka vaatii heitä.

Keskityimme menestyksekkään polun luomiseen opiskelijoillemme

Uskomme, että menestyksen avain on laadun taso, jolla opiskelijat suorittavat koulutuksen.

Aivan kuten takaamme ammattimaisen menestyksen, kun kurssi on päättynyt, sisäänpääsyprosessi vaatii vaatimuksia, joita ehdokkaiden on voitettava, jotta voimme luoda tasoluokkia, joilla on tarvittavat taidot, jotta pysyisimme oppimäärillä.

Alan tarpeiden validointi

Tarjoamme todistukset jokaiselle ohjelmallemme. Kurssin lopussa voit näyttää pätevyytesi. Saat painetun ja allekirjoitetun tutkintotodistuksen.

Nuclio Digital School sertifiointijärjestelmän tavoitteena on tarjota nykyaikainen ja joustava järjestelmä, joka:

  • Säädökset ovat vertailukohta opetussuunnitelman kehittymiselle, mikä johtaa Nuclio Digital School ammatilliseen sertifiointiin
  • Tukee teollisuuden koulutuspolkuja, jotka tarjoavat pääsyn sertifiointeihin, joiden avulla ihmiset voivat helposti liikkua eri opettajien ja teollisuuden rooleja
  • Määrittää selkeän etenemispaikan ammattilaisille.
  • Se mahdollistaa yhdenmukaisuuden alan muiden kansainvälisten roolien kanssa.

Carlos Blanco

puheenjohtaja

"Suhteellinen muutos on tutkittu ja mitä yritykset vaativat. Ongelmana on, että ne, jotka tietävät teknologiasta ja verkkomarkkinoinnista, eivät ole opettajia. Nykyään erikoistunut ohjelma on hyödyllisempi kuin yliopisto-ohjelma. "

Ohjelmien opetuskielet:
  • Espanjalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

Johtamiskurssit

Nuclio Digital School

Tutustu digitaalisten markkinointikampanjoiden luomiseen, houkuttelemiseen, testiin ja toteutukseen todellisten tulosten avulla. ... [+]

Laajenna ja vahvista digitaalisen markkinoinnin osaamista.

Internet on muuttanut tapaa, jolla viestimme ja markkinoimme asiakkaillemme ja sidosryhmillemme. Laaja valikoima työkaluja antaa meille mahdollisuuden tehdä entistä tarkempia ja visuaalisia tietoja.

Tehokkaiden digitaalisten markkinointistrategioiden käyttäminen voi jättää organisaatiosi taakse, kun taas muut kilpailijat kasvavat. Tämä intensiivinen päällikkö auttaa sinua oppimaan liikkua koko digitaalisen markkinoinnin suppilosta, rekrytoinnista ja säilyttämisestä sekä saada työkalut ja tietosi ajaa organisaatiosi kasvua. Löydä laaja valikoima digitaalisen markkinoinnin lähestymistapoja ja kehitä jatkuvan iteroinnin ajattelutapa ja oppiminen tulosten saavuttamiseksi.... [-]

Espanja Barcelona
Request Info
Espanjalainen
Part-time
16 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Nuclio Digital School

Kehitettiin huippuluokan opetussuunnitelma ja asiantuntijatehtävät 16 viikon kokopäiväiseen upotusohjelmaan ... [+]

Hyvät päätökset perustuvat aina tietoihin

Kehitä asiantuntemusta tietotieteessä hyödyntämällä reaalimaailmallisia aineistoja ja oppimalla alan asiantuntijoita Python-pohjaisella opetussuunnitelmalla. Suunnittele tärkeät työkalut ja tekniikat, joilla ratkaiset todellisia liiketoimintaongelmia ja edetä urasi tänään.

Saat todellista tulosta

Ura-tiimimme auttaa sinua tunnistamaan vahvuudet, tarkentamaan tavoitteitasi ja yhdistämään sinut yli 200 Nuclio-kumppanin kanssa tekemään ammatilliset toiveet todelliseksi.

Asiantuntemus

Ratkaise ongelmia yhdessä korkean suorituskyvyn omaavien opiskelijoiden kanssa erilaisista taustoista tieteen, tietojen analysoinnin, tekniikan, matematiikan ja paljon muuta. Luoda mielekkäitä yhteyksiä, tavata mahdollisia työnantajia ja liittyä elinikäisten oppijoiden yhteisöön.... [-]

Espanja Barcelona
Request Info
Espanjalainen
Part-time
16 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi