Nuclio Digital School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Kuljettajan täytyy menestyä digitaalisessa taloudessa.

Me johdatamme digitaalisen talouden tärkeimmistä pilareista ohjelmistopohjista liiketoiminnan maailmaan teknologioiden ja yrittäjyyden kautta uusien ideoiden ja liiketoimintamallien avulla.

Nuclio Digital School tarjoaa sinulle laaja- Nuclio Digital School harjoittelun, jonka avulla voit siirtyä aloittelijasta tasolle Expert-tasolle.

Tavoitteenamme

Epäilemättä on olemassa suuri kysyntä digitaalisille ammattilaisille ja nykyiset usein tarvitsevat Nuclio Digital School tietoa, Nuclio Digital School päätavoitteena on luoda ja uudistaa profiileja alan todellisille vaatimuksille, jotta voimme varmistaa, että nämä profiilit tulevat valmiiksi tuottaviksi. hetkellä jokaisen yrityksen, joka vaatii heitä.

Keskityimme menestyksekkään polun luomiseen opiskelijoillemme

Uskomme, että menestyksen avain on laadun taso, jolla opiskelijat suorittavat koulutuksen.

Aivan kuten takaamme ammattimaisen menestyksen, kun kurssi on päättynyt, sisäänpääsyprosessi vaatii vaatimuksia, joita ehdokkaiden on voitettava, jotta voimme luoda tasoluokkia, joilla on tarvittavat taidot, jotta pysyisimme oppimäärillä.

Alan tarpeiden validointi

Tarjoamme todistukset jokaiselle ohjelmallemme. Kurssin lopussa voit näyttää pätevyytesi. Saat painetun ja allekirjoitetun tutkintotodistuksen.

Nuclio Digital School sertifiointijärjestelmän tavoitteena on tarjota nykyaikainen ja joustava järjestelmä, joka:

  • Säädökset ovat vertailukohta opetussuunnitelman kehittymiselle, mikä johtaa Nuclio Digital School ammatilliseen sertifiointiin
  • Tukee teollisuuden koulutuspolkuja, jotka tarjoavat pääsyn sertifiointeihin, joiden avulla ihmiset voivat helposti liikkua eri opettajien ja teollisuuden rooleja
  • Määrittää selkeän etenemispaikan ammattilaisille.
  • Se mahdollistaa yhdenmukaisuuden alan muiden kansainvälisten roolien kanssa.

Carlos Blanco

puheenjohtaja

"Suhteellinen muutos on tutkittu ja mitä yritykset vaativat. Ongelmana on, että ne, jotka tietävät teknologiasta ja verkkomarkkinoinnista, eivät ole opettajia. Nykyään erikoistunut ohjelma on hyödyllisempi kuin yliopisto-ohjelma. "

Sijainnit

Barcelona

Osoite
Barcelona, Katalonia, Espanja

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin