Oñati International Institute For The Sociology Of Law

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Kansainvälisen sosiologisen järjestön oikeussosiologian tutkimuskomitea ja Baskimaan hallitus perustivat Kansainvälisen oikeussosiologian instituutin Oñatiin (Gipuzkoa, Espanja) vuonna 1988. Alusta lähtien instituutti loi akateemisia yhteyksiä ja yhteistyösuhteita useisiin eri Euroopan ja muiden maiden yliopistot tarjoamalla tilat seminaareille, työpajoille, vieraileville tutkijoille ja kirjastotutkimukselle. Instituutista on tullut tärkeä tukikohta lain ja yhteiskuntatieteiden parissa työskentelevien tutkijoiden maailmanlaajuiselle verkostolle.

Instituuttia johtaa vaihtuva tieteellinen johtaja, vanhempi akateeminen hallinnoija (André-Jean Arnaud, 1989-91; Paavo Uusitalo, 1991-92; Rogelio Pérez Perdomo, 1992-93; Roberto Bergalli , 1993-95; Johannes Feest, 1995 -97; Jacek Kurczewski, 1997-98; Pierre Guibentif , 1998-00; William Felstiner , 2000-2002; Manuel Calvo-García, 2002-2003; Volkmar Gessner, 2003-2005; Joxerramon Bengoetxea, 2005-2007; Carlos Lista, 2007-2009; Sol Picciotto 2009-2011; Angela Melville 2011-2013; Adam Czarnota 2013-2016; Vincenzo Ferrari 2016-2018, Noé Cornago 2018-2020, Martin Ramstedt 2020-2022). Tieteellisenä johtajana tulee vierailevana professorina Universidad del País Vasco, apunaan eri Hallituksen valiokunnat, valvoo opetus- ja työpajan ohjelmien kehittäminen kirjaston, suhteet baski yliopistojen ja instituutin julkaisuista. Hallintojohtaja on Maite Elorza Plazaola .

Instituutin kansainväliset oikeussosiologian maisterin tutkinnot ottavat vuosittain vastaan 20 opiskelijaa, yleensä kymmenestä maasta ympäri maailmaa: tähän mennessä opiskelijat tulevat 55 maasta. Kursseja, jotka kestävät kukin kaksi viikkoa syyskuusta maaliskuuhun, opettavat johtavat asiantuntijat, myös ympäri maailmaa. Huhtikuusta syyskuuhun opiskelijat tutkivat ja kirjoittavat opinnäytetyön asiantuntijoiden valvonnassa, joista parhaat julkaistaan.

Instituutin sosio-oikeudellinen kirjasto, joka on yksi Euroopan laajimmista, sisältää suuria kokoelmia englanniksi ja espanjaksi sekä merkittäviä aineistoja ranskaksi, saksaksi ja italiaksi. Kirjasto luetteloi paitsi kirjoja myös yksittäisiä lukuja ja artikkeleita sosio-oikeudellisella alueella, ja luettelo on avointa Internetin kautta. Instituutti toivottaa vieraat tervetulleiksi kaikilla tasoilla, tohtorista ja tohtorintutkinnosta kokeneisiin tutkijoihin, ja tarjoaa asumisapurahoja erityisesti jatko-opiskelijoille.

Huhtikuusta heinäkuuhun järjestetään viikoittaisia työpajoja, jotka ovat kilpailun tuloksia hakijoilta, jotka ehdottavat aiheita ja kutsuvat osallistujia, ja instituutti huolehtii paikallisista järjestelyistä. Työpajat kokoavat johtavia kansainvälisiä tutkijoita, harjoittajia ja aktivisteja intensiiviseen keskusteluun, jonka tulokset julkaistaan yleensä joko yhdessä instituuttiin liittyvästä kirjasarjasta tai kansainvälisessä kansainvälisessä lehdessä Oñati Socio-Legal Series. Muut kokoukset voidaan järjestää myös hakemuksesta.

Instituutti sijaitsee Espanjan renessanssirakennuksessa, joka valmistui vuonna 1543 yliopiston lakikouluna. Rakennus, luovutti lääninhallitus ( "Diputación Foral") Gipuzkoan, on kunnostettu mahtuu kirjastoon, virastoissa, kokous- ja luokat ja video keskus. Tämä rakennus sijaitsee vanhan Oñatin sydämessä , lyhyen kävelymatkan päässä toisesta, joka tarjoaa majoitusta opiskelijoille, opettajille ja instituutin työpajoille osallistuville. Tämä 18-luvun asuinpaikka, Palacio Antia, saataville kaupungin Oñati, on myös hiljattain remontoitu ja tarjoaa commons huonetta sosiaaliseen toimintaan sekä mukavaa ja modernia majoitusta.

Sijainnit

Oñati

Osoite
Av de Unibertsitate,8
20560 Oñati, baski maa, Espanja

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tällä hetkellä ei ole ohjelmia näyttää

Tarkenna hakua edellä, tutustu suosittuja luokkia alle tai suorittaa hakusanan.


... or simply by choosing your degree: