PC Carrier

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Olemme vuodesta 1987 lähtien tieto- ja viestintätekniikan virallinen koulu . Luetteloomme kattaa yritysten pyytämät kurssit kolmen oppilaitoksen valitsemien koulutusjärjestelmien avulla:

  • Ryhmäopetus (face-to-face tai telepresential)
  • Henkilökohtainen koulutus (räätälöity opiskelija)
  • INCOMPANY-koulutus (räätälöity yritykselle)

Opettajamme, opettajamme ja ohjaajamme ovat asianmukaisella tutkinnoilla ja sertifioiduilla valmennusyrityksillä, jotka omistaa ohjelmiston, jonka kanssa olemme yhteistyösopimuksia kumppanina. Kurssimme on monissa tapauksissa valmistunut harjoittelujaksojen moduuleista, jotka voidaan maksaa tai ei riippuen kurssin tyypistä ja niiden kestosta sekä yritysten kanssa tehdyistä sopimuksista.

Kaikki kurssimme, jotka on suunniteltu ja auditoitu A Coruñan pääkonttorilta, noudattavat ISO 9001: 2008 -standardia, jotta taataan koulutusprosessien huippuosaaminen ja avoimen oppimismallin laatu sekä synkronisesti (virtuaaliryhmän luokkahuoneessa) että asynkroniset (yksilölliset opetusohjelmat sisällöstä).

Tarjoamme opiskelijoillemme erityisiä moduuleja, jotta he voivat hankkia sertifikaatin ammattilaisena, joka liittyy erilaisiin tieto- ja viestintäteknologioihin: Cisco Systems, Oracle, Microsoft, Linux, SAP, Adobe, Savia Amadeus jne.

Opiskelija pyytää ja suorittaa kutsun tenttiin tietylle tietotekniikalle ja voittamalla sen rekisteröimällä se kansainväliseen tunnistetietueeseen (IDE), joka tunnustaa sen maailmanlaajuisesti tässä tekniikassa ennen julkista tai yksityistä elintä. Opiskelija voi olla akkreditoitu yrityksen viralliseksi teknikaksi, käyttämään brändin virallisia logoja ja hankkimaan etuja ohjelmistojen ja materiaalien jakelusta, jotka se on merkinnyt ammattilaisilleen.

Sijainnit

A Coruña

Osoite
Rua Enrique Dequidt Hevia,10
15005 A Coruña, Galicia, Espanja

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin