Real Madrid Graduate School – Universidad Europea

Esittely

Lue virallinen kuvaus


Vuonna 2006 Real Madrid CF ja Universidad Europea de Madrid loivat ensimmäisen urheilun erikoistuneen yliopistokoulun ja sen suhde hallintoon, terveyteen, viestintään ja vapaa-ajanviettoon.

Real Madrid Graduate School – Universidad Europea ulottuu urheilun rajojen ulkopuolelle kouluttamalla ammattijohtajia kaikille tieteenaloille, jotka liittyvät tavalla tai toisella tähän alueeseen. Jatko-ohjelmat keskittyvät eri aloihin ja on tarkoitettu yliopistoista valmistuneille ja eri alojen työskenteleville ammattilaisille, jotka liittyvät sekä ammatti- että amatööriurheiluun.

Koulu luotiin vahvalla kansainvälisellä osalla, aivan kuten molemmat instituutiot, jotka tukevat sitä. Toisella puolella on Real Madridin jalkapalloseura, joka otti espanjalaisen yrityksen ja teki sen johtavalta kansainväliseltä joukolta; toisaalta Universidad Europea de Madrid, joka on Laureate International Universitiesin jäsen, joka on maailman johtava korkeakoulututkinto.

Opiskeleva koulutusperiaate jokaisen Real Madridin kansainvälisen ammattikoulun jatko-opintojen takana on ammatillinen painopiste. Näiden ohjelmien suunnittelua ja toteutusta toteuttavat sekä Real Madridin että Universidad Europea de Madridin ammattilaiset, jotka ovat erittäin arvostettuja omilla aloillaan.

Tavoitteena on tarjota käytännön opetusta, jatko-opintoja opetetaan huipputekniikan tiloissa: Real Madridin uudet urheilukentällä ja Santiago Bernabéun stadionilla sekä Universidad Europea de Madridin kampuksilla Alcobendasissa ( Madrid) ja Villaviciosa de Odón (Madrid) Lisäksi suurin osa jatko-ohjelmista sisältää vierailuja yrityksiin tai tapahtumia, kuten All England Club, jossa kuuluisa Wimbledon Grand Slam tapahtuu, Alfredo Di Stefano MBA Urheilu Management.

laitteisto

Koulu tarjoaa opiskelijoille nykyaikaisia ​​tiloja: Madridin Valdebebasin Madridin Real Madridin urheilukeskus ja Santiago Bernabéun stadion sekä Madridin Universidad Europea de Madridin kampukset ja Madridin Villaviciosa de Odón (Madrid)

Alcobendas Campus

Rakennus sijaitsee Alcobendasin kaupungissa ja sen pinta-ala on 13 000 m2 . Sen neljä tarinaa ovat seuraavat: yli 50 luokkahuoneistoa, atk-laboratorioita, tiedekuntatoimistoja, opiskelijoiden ryhmäprojektitiloja, tutorointitoimistoja ja monikäyttöisiä tiloja. Rakennuksessa on viimeisimmät opetusvälineet ja tietokoneverkot . Esteetön liikuntaesteisille.

Villaviciosa de Odónin kampus

Villaviciosa de Odonilla on tarvittava infrastruktuuri oppimiskokemuksen optimoimiseksi . Urheilulaitoksissa on Urheilukompleksi , jolla on tuomioistuimet ja erikoisalat harjoittelua varten, sekä ajanmukaisimmat laboratoriotyön , liikuntafysiologian ja biomekaniikan laboratoriot . Se tarjoaa täydelliset puitteet opetukselle ja urheilukoulutukselle.

On myös kaksi kampuskoulun opiskelijamajoitusta, joiden kapasiteetti on yli 550. Tämä vaihtoehto takaa opiskelijoille sopivan asumisen, kaikki tarvittavat mukavuudet.

Santiago Bernabéu

Muutamilla stadionilla maailmalla on niin ammattimaista toimintaa kaikilla alueilla kuten Santiago Bernabéun stadionilla. Bernabéun stadionilla on monia yksityiskohtia, jotka ovat ainutlaatuisia maailmassa . Organisaatio onnistui hyödyntämään parhaiten muita stadioneja ja mukautti näitä tarpeitaan. Tämä selittää, miksi Cisco Systems, yksi maailman suurimmista kapitalisoiduista IT-yrityksistä, valitsee Santiago Bernabéu -stadionin esimerkkinä esimerkkinä stadionien hallinnasta.

Real Madridin urheilukeskus

Real Madridin Sports City on suurin urheilukeskus, jota jalkapalloliitto koskaan rakensi . Sen 1 200 000 neliömetriä asuu sekä urheilun ammattilaisille että faneille. Sen sijainti on Parque de Valdebebasin etuoikeutetulla alueella, joka on pääkaupungin eniten ja tulevilla alueilla.

Kansainvälinen verkosto

Real Madrid Graduate School – Universidad Europea on keskittynyt kansainväliseen tapaan, samoin kuin sitä tukevat instituutiot. Real Madrid CF ylittää lokalismin tunnustuksensa ja perinteidensä kautta maailman. Lisäksi Universidad Europea de Madrid on osa Laureate International Universities -ryhmää, joka on maailman johtava korkea-asteen koulutuksen johtaja.

Tämä liitto voisi johtaa vain kansainvälisesti kunnianhimoiseen hankkeeseen, ja siksi tällä hetkellä Real Madrid Graduate School – Universidad Europea on nyt läsnä useissa maissa Euroopassa, Aasiassa, Oseaniassa ja Amerikassa.

Akateemisen huippuosaamisen ja ammatillisen lähestymistavan mukaisesti koulutamme uudessa maassa koulutamme ohjelmia etukäteen. Tarkistamme, että ne ovat synkronoituna kunkin sijainnin todellisuuden kanssa, mikä takaa opiskelijoillemme erittäin palkitsevan kokemuksen. Lisäksi jokaisella ohjelmalla on kansainvälinen tiedekunta, joka koostuu espanjalaisista opetusalan ammattilaisista, jotka työskentelevät sen maan parhaiden ammattilaisten rinnalla, joissa jatko-ohjelmat opetetaan.

Real Madrid Graduate School – Universidad Europea -koulutusohjelmia opetetaan nyt useissa yliopistoissa ympäri maailmaa.

Sijainnit

Madrid

Osoite
Real Madrid International School
UEM
Villaviciosa de Odon Campus
C/ Tajo, s/n. Urb. El Bosque

28670 Madrid, Madridin yhteisö, Espanja

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin