Real Madrid International School

Esittely

Lue virallinen kuvaus


Vuonna 2006 Real Madrid CF ja Universidad Europea de Madrid loivat ensimmäisen urheilun erikoistuneen yliopistokoulun ja sen suhde hallintoon, terveyteen, viestintään ja vapaa-ajanviettoon.

Real Madridin tutkijakoulu - Universidad Europea ulottuu urheilun rajoja pitkin kouluttamalla ammatillisia johtajia kaikilla aloilla, jotka liittyvät tavalla tai toisella tällä alalla. Valmistuneet ohjelmat keskittyvät eri aloille, ja ne on suunniteltu korkeakoulututkinnon suorittaneille ja ammattilaisille eri aloilta, jotka liittyvät sekä ammatti- että amatööriurheiluun.

Koulu luotiin vahvalla kansainvälisellä osalla, aivan kuten molemmat instituutiot, jotka tukevat sitä. Toisella puolella on Real Madridin jalkapalloseura, joka otti espanjalaisen yrityksen ja teki sen johtavalta kansainväliseltä joukolta; toisaalta Universidad Europea de Madrid, joka on Laureate International Universitiesin jäsen, joka on maailman johtava korkeakoulututkinto.

Opiskeleva koulutusperiaate jokaisen Real Madridin kansainvälisen ammattikoulun jatko-opintojen takana on ammatillinen painopiste. Näiden ohjelmien suunnittelua ja toteutusta toteuttavat sekä Real Madridin että Universidad Europea de Madridin ammattilaiset, jotka ovat erittäin arvostettuja omilla aloillaan.

Tavoitteena on tarjota käytännön opetusta, jatko-opintoja opetetaan huipputekniikan tiloissa: Real Madridin uudet urheilukentällä ja Santiago Bernabéun stadionilla sekä Universidad Europea de Madridin kampuksilla Alcobendasissa ( Madrid) ja Villaviciosa de Odón (Madrid) Lisäksi suurin osa jatko-ohjelmista sisältää vierailuja yrityksiin tai tapahtumia, kuten All England Club, jossa kuuluisa Wimbledon Grand Slam tapahtuu, Alfredo Di Stefano MBA Urheilu Management.

laitteisto

Koulu tarjoaa opiskelijoille nykyaikaisia ​​tiloja: Madridin Valdebebasin Madridin Real Madridin urheilukeskus ja Santiago Bernabéun stadion sekä Madridin Universidad Europea de Madridin kampukset ja Madridin Villaviciosa de Odón (Madrid)

Alcobendas Campus

Rakennus sijaitsee Alcobendasin kaupungissa ja sen pinta-ala on 13 000 m2 . Sen neljä tarinaa ovat seuraavat: yli 50 luokkahuoneistoa, atk-laboratorioita, tiedekuntatoimistoja, opiskelijoiden ryhmäprojektitiloja, tutorointitoimistoja ja monikäyttöisiä tiloja. Rakennuksessa on viimeisimmät opetusvälineet ja tietokoneverkot . Esteetön liikuntaesteisille.

Villaviciosa de Odónin kampus

Villaviciosa de Odonilla on tarvittava infrastruktuuri oppimiskokemuksen optimoimiseksi . Urheilulaitoksissa on Urheilukompleksi , jolla on tuomioistuimet ja erikoisalat harjoittelua varten, sekä ajanmukaisimmat laboratoriotyön , liikuntafysiologian ja biomekaniikan laboratoriot . Se tarjoaa täydelliset puitteet opetukselle ja urheilukoulutukselle.

On myös kaksi kampuskoulun opiskelijamajoitusta, joiden kapasiteetti on yli 550. Tämä vaihtoehto takaa opiskelijoille sopivan asumisen, kaikki tarvittavat mukavuudet.

Santiago Bernabéu

Muutamilla stadionilla maailmalla on niin ammattimaista toimintaa kaikilla alueilla kuten Santiago Bernabéun stadionilla. Bernabéun stadionilla on monia yksityiskohtia, jotka ovat ainutlaatuisia maailmassa . Organisaatio onnistui hyödyntämään parhaiten muita stadioneja ja mukautti näitä tarpeitaan. Tämä selittää, miksi Cisco Systems, yksi maailman suurimmista kapitalisoiduista IT-yrityksistä, valitsee Santiago Bernabéu -stadionin esimerkkinä esimerkkinä stadionien hallinnasta.

Real Madridin urheilukeskus

Real Madridin Sports City on suurin urheilukeskus, jota jalkapalloliitto koskaan rakensi . Sen 1 200 000 neliömetriä asuu sekä urheilun ammattilaisille että faneille. Sen sijainti on Parque de Valdebebasin etuoikeutetulla alueella, joka on pääkaupungin eniten ja tulevilla alueilla.

Kansainvälinen verkosto

Real Madridin tutkijakoulu - Universidad Europea on kansainvälinen painopiste, samoin kuin instituutiot, jotka tukevat sitä. Real Madrid CF ylittää paikallismallin maailmanlaajuisen tunnustuksensa ja perinteensa ansiosta. Lisäksi Universidad Europea de Madrid on osa Laureate International Universities -ryhmää, joka on globaali korkeakouluopetuksen johtaja.

Tämä liittoutuma voisi johtaa vain kansainvälisesti kunnianhimoiseen hankkeeseen, ja siksi nykyisin Real Madridin tutkijakoulu - Universidad Europea on nyt läsnä useissa Euroopan maissa, Aasiassa, Oseaniassa ja Amerikassa.

Akateemisen huippuosaamisen ja ammatillisen lähestymistavan mukaisesti koulutamme uudessa maassa koulutamme ohjelmia etukäteen. Tarkistamme, että ne ovat synkronoituna kunkin sijainnin todellisuuden kanssa, mikä takaa opiskelijoillemme erittäin palkitsevan kokemuksen. Lisäksi jokaisella ohjelmalla on kansainvälinen tiedekunta, joka koostuu espanjalaisista opetusalan ammattilaisista, jotka työskentelevät sen maan parhaiden ammattilaisten rinnalla, joissa jatko-ohjelmat opetetaan.

Real Madridin tutkijakoulu - Universidad European koulutusohjelmat opetetaan nyt useissa yliopistoissa eri puolilla maailmaa.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti
  • Spanish (Spain)

Katso maisteriohjelmia » Katso Online MBA » Katso Health Maisteri » Katso Law OTK » Katso MBA-tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Maisterin tutkinto liikuntaoikeudessa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2018 Espanja Madrid

Urheiluopetuksen maisterin tutkinto antaa oikeustieteellisiä tutkinnon suorittaneita sekä kokeneita asianajajia, joilla on erityisosaamista ja erityispiirteitä oikeusurheilualalla, antaen heille erityisen näkemyksen urheilun nykytilasta ja sen oikeudellisesta järjestämisestä. [+]

Urheiluopetuksen maisterin tutkinto antaa oikeustieteellisiä tutkinnon suorittaneita sekä kokeneita asianajajia, joilla on erityisosaamista ja erityispiirteitä oikeusurheilualalla, antaen heille erityisen näkemyksen urheilun nykytilasta ja sen oikeudellisesta järjestämisestä.

Tämä tutkinto käsittelee urheilulainsäädäntöä monitieteellisellä tavalla ja keskittyy eri näkökulmista, jolloin opiskelijat voivat mukautua paremmin erityistarpeisiin, joita juristien käytäntö vaatii ennen eri kansallisia ja kansainvälisiä urheilulaitoksia.

Tämä tutkinto on suunniteltu niin, että opiskelijat saavat käytännön harjoittelua, jossa keskitytään dynaamisesti oppimaan kaikki urheilulakiin liittyvät asiat. Tätä varten yhdistetään tiimityö, roolipelisessit, keskustelut, keskustelufoorumit ja oikeudenkäyntimenetelmien simulointi kansallisille ja kansainvälisille instituutioille.... [-]


Master-tutkinto liikuntaoikeudessa

Opetus kampuksella Osa-aikainen 1 vuosi October 2018 Espanja Madrid

Urheilun oikeustieteen maisterin tutkinto Real Madrid on luonnollinen tulos ammattilaisurheilun nykytilanteesta ja vastaa alan tarpeisiin ja tarjoaa opiskelijoille integroidun koulutuksen tähän ammattikenttiin. [+]

Urheilun oikeustieteen maisterin tutkinto Real Madrid on luonnollinen tulos ammattilaisurheilun nykytilanteesta ja vastaa alan tarpeisiin ja tarjoaa opiskelijoille integroidun koulutuksen tähän ammattikenttiin.

Osa-aikainen ohjelma, torstaista lauantaihin. / Torstaina ja perjantaina iltapäivällä / illalla, klo 4.00-2.00, lauantaiaamuna / iltapäivällä klo 9.00-14.00, jolloin opiskelijoille annetaan mahdollisuus yhdistää kurssi työaikaansa.

GOAL

Tämän maisteriohjelman tavoitteena on auttaa opiskelijoita kehittämään kykyä tarjota oikeudellisia neuvoja ja hallita urheiluyksiköiden, sekä julkisten että yksityisten, oikeudellisia asioita. Saadessaan tämän pätevyyden, tuleva ammattilainen on hallitsut tärkeimmät oikeudelliset käsitteet ja välineet urheiluliiketoiminnan.... [-]


Master-tutkinto Sports Marketingissa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2018 Espanja Madrid

Opiskele urheilusuunnittelua parhaiden mahdollisten kumppanien kanssa: Universidad Europea ja Real Madrid, tulonkehittäjä ja Urheilun tunnetuin brändi maailmanlaajuisesti. [+]

Opiskele urheilusuunnittelua parhaiden mahdollisten kumppanien kanssa: Universidad Europea ja Real Madrid, tulonkehittäjä ja Urheilun tunnetuin brändi maailmanlaajuisesti.

Koe nykyaikaisin opetustekniikka, mukaan lukien todelliset projektit ja tapaustutkimukset, osallistuminen urheilutapahtumiin, verkostoitumismahdollisuudet ja harjoittelu urheiluun liittyvissä brändeissä.

tavoite

Tämän ohjelman tavoitteena on muodostaa, päivittää ja erikoistua opiskelijoiksi markkinointi- ja viestintäalan ammattilaisiksi, joilla on erityinen urheilutapahtuma. Ammattimaisuuden puute useissa urheilujärjestöissä ja valtava investointi urheilijoille eri aloilla luovat täydellisen skenaarion nykyaikaisten, luovien ja päivitettyjen markkinointiammattilaisten saapumiselle urheiluteollisuuteen.... [-]


Master-tutkinto viestinnän ja urheilun journalismissa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2018 Espanja Madrid

Viestintä- ja urheilutieteiden maisteri opettaa urheilun journalismia ja miten se toimii, analysoimalla, miten alan ammatillinen ja sosiaalinen ulottuvuus on kehittynyt kansallisesti ja kansainvälisesti, mukaan lukien sen oikeudelliset ja taloudelliset näkökohdat. [+]

Viestintä- ja urheilutieteiden maisteri opettaa urheilun journalismia ja miten se toimii, analysoimalla, miten alan ammatillinen ja sosiaalinen ulottuvuus on kehittynyt kansallisesti ja kansainvälisesti, mukaan lukien sen oikeudelliset ja taloudelliset näkökohdat. Master-ohjelma kouluttaa opiskelijoita journalistiseen työhön, joka kattaa mm.

Tulosta journalismi. Painetun ja digitaalisen urheilumateriaalin tuotannon tärkeimpiä näkökohtia käsitellään toimittajien ammattihenkilöstön etiikan mukaan.

Televisio ja urheilu. Tässä esitetään urheilutapahtumien televisioitua kattavuutta ja erityisiä tekniikoita sekä miten tuotetaan erikoistunutta sisältöä kanavan tai muun audiovisuaalisen alustan ajastukselle.... [-]


Master in Football Management

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2018 Espanja Madrid

Masterin kautta opiskelijoilla on erinomainen tilaisuus, jonka avulla voit suorittaa Canteran johtajan, metodologian osaston johtajan sekä osaston osaston johtaja ja urheilun jalkapallosuunnan kaikilla osa-alueilla. Mestari mahdollistaa ja erottaa sinut erinomaiseksi ammattilaisksi kaikilla jalkapallokentällä. [+]

Masterin kautta opiskelijoilla on erinomainen tilaisuus, jonka avulla voit suorittaa Canteran johtajan, metodologian osaston johtajan sekä osaston osaston johtaja ja urheilun jalkapallosuunnan kaikilla osa-alueilla . Mestari mahdollistaa ja erottaa sinut erinomaiseksi ammattilaisksi kaikilla jalkapallokentällä .

TARKOITUS

Master in Football Management tarjoaa tarvittavat tiedot ja työkalut, joiden avulla opiskelijat voivat suorittaa tehtäviä louhoksen johtajat, metodologian osastot, rekrytointi ja mikä tahansa muu alue urheiluministeri jalkapalloseura.

Tämän päällikön tehtävänä on suorittaa Canteran johtaja, metodologian osaston johtaja sekä jalkapalloseurojen metodologinen konsultti urheilukilpailun johtaja-osaston johtaja . Jalkapallon erilaisten pelimallien neuvonantaja, eri jalkapallon teknisten elinten jäseninä ja taktisen mallintamisen asiantuntija.... [-]


Máster Universitario en Actividad Física y Salud

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2018 Espanja Madrid

Tämä maisterin tutkinto on sitoutunut laatimaan erityisiä koulutusohjelmia ja parantamaan suurien väestöryhmien elämänlaatua. [+]

Tämä maisterin tutkinto on sitoutunut laatimaan erityisiä koulutusohjelmia ja parantamaan suurien väestöryhmien elämänlaatua.Kaksi eri reittiä: ammatti- ja tutkija (tämä mahdollistaa Pdh: n)Oppiminen perustuu käytäntöönGOAL

Biopsychosocial-mallin pohjalta se on kehittänyt ohjelman, joka keskittyy pääasiassa terveyden kolmeen ulottuvuuteen: biologiseen, psykologiseen ja sosiaaliseen, jotta voidaan vastata erilaisten patologisten tai ikääntyneiden populaatioiden tarpeisiin.

Kuka on?

Maisterin tutkinto on suunnattu omistajille yliopistotutkintoja liikuntaa, Psychology tai Education, Health Sciences ja liikunta opetus

Tärkeimmät näkökohdat

Fyysisen liikunnan ja terveyden koulutusohjelma on ohjelma, joka parhaiten edustaa Universidad European (urheilututkimuksen johtajana Espanjassa 2012) tutkimusta ja hyötyy Real Madrid CF: n kokemuksesta. Se auttaa sinua tulemaan hyvin pyöristetyiksi ammattilaisiksi nopeimmin kasvavilla työelämän aloilla urheilu (ja harjoittelut liittyvät läheisesti tuleviin työpaikkoihin), takana takaa Master's Degree UEM School of Sports Science. Ja jos haluat, voit myös harjoitella tutkijana ottamalla Ph.D. fyysisessä toiminnassa ja urheilussa, jonka on sertifioinut ANECA (Espanjalainen laadunvarmistus- ja akkreditointivirasto), Universidad Europea de Madridissa.... [-]


Ota yhteyttä
Asiointiosoite
Real Madrid International School
UEM
Villaviciosa de Odon Campus
C/ Tajo, s/n. Urb. El Bosque

Madrid, Community of Madrid, 28670 ES