Lue virallinen kuvaus

Meistä

Voittoa tavoittelematon toimielin, jolla on historiaa ja arvostusta.

RCU: n Escorial-Mª Cristina perusti Regent Queen María Cristina de Hasburgo y Lorena, vuonna 1892, jota johtaa Augustinian uskonnollinen järjestys sen perustamisesta lähtien. Se on ylemmän koulutuksen keskus, joka liittyy Madridin Complutense-yliopistoon.

Opetamme oikeustieteen kandidaatin ja liiketalouden kandidaatin, oikeustieteen kandidaatin ja kiropraktiikan yksityisen tutkinnon ohjelmia.

Escorial - María Cristina Royal University Center sijaitsee poikkeuksellisessa ympäristössä ja upeassa ympäristössä. Yliopistokampus on osa hämmästyttävää monumentaalista arkkitehtonista kompleksia, joka on kuningas Phillip II: n perustama El Escorialin kuninkaallinen luostari 16. vuosisadalla. Kaikki tämä tarjoaa erityisen hyödyllisen ilmapiirin opiskeluun ja henkilökohtaisiin suhteisiin.

Rakennukset ovat todellisia arkkitehtuurikiviä, joissa on täysin modernisoidut tilat: opiskelija-asuinpaikka, kirjasto, urheilualue, heijastushuoneet, joissa on projisointilaitteet, laskentatilat jne.

Yksilöiden yleiskoulutus on Escorial - María Cristina Royal University Centerin tarjoaman koulutusohjelman ensisijainen tavoite kehittämällä heidän kognitiivista, fyysistä, sosio-kulttuurista potentiaaliaan, joka vie ne mahdollisten tietämyksiään. Kannustamme luovuutta ja tieteellistä tutkimusta akateemisen koulutuksen, tiedon ja kulttuurin välityksellä.

Keskuksen johto valvoo laadun ja koulutuksen huippuosaamista jatkuvassa ja sujuvassa vuoropuhelussa opettajien ja opiskelijoiden välillä, kaukana steriilistä byrokraattisesta muodollisesta koulutuksesta.

Lecturing Staff, joka on suurelta osin peräisin Madridin Complutense-yliopistosta ja liike-elämästä, on henkilökohtaisesti ja ammattimaisesti mukana alojensa koulutuksessa ja opetuksessa.

Olet kiinnostuksen kohde ja täysi institutionaalinen akateeminen työmme. Tästä syystä jokaisella opiskelijalla on ohjaaja / luennoitsija, joka ohjaa ja seuraa häntä ammatillisessa ja akateemisessa koulutuksessa.

"Kävele minun kanssani, jos sinulla on samat totuudet. Tutki minua, jos sinulla on samat epäilyt. Kun tunnistat virheen, tule kanssani. Missä tunnistat minun, vie minut kanssasi (St. Augustine).

Tämän vertaansa vailla olevan arkkitehtonisen ympäristön, yleismaailmallisuuden ja veljeskunnan symbolin yhteydessä pyydämme, että opiskelijat / ammattitaitoiset ammattilaiset ovat miehiä ja naisia, joilla on kansalaisarvoja, herkkiä ja sitoutuneita ihmisarvon kehittämiseen ja kunnioittamiseen.

Avatamme ovemme kaikille, tekemättä eroa rodusta, uskonnosta tai asemasta, helpottamalla vastavuoroista koulutusta ja tietoa muiden yliopistokeskusten kanssa.

Ohjelmien opetuskielet:
Englanti
Spanish (Spain)

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Royal University Center Maria Cristina

Asianajajan ammattiin pääsyn päällikkö käsittelee niitä opiskelijoita, jotka ovat saaneet oikeustieteellisen tutkinnon (ja tutkinnon suorittaneet) ja haluavat hankkia 30. ... [+]

Tutkinnon ominaisuudet

Akateeminen vuosi, jolloin se toteutettiin: 2014/15

Opetustyyppi: paikan päällä

Uusien paikkojen määrä: 30

ECTS: n vähimmäismäärä ilmoittautumis- ja opetusjaksoa kohti

ensimmäisenä vuonnaTäysi aika: 60 opOsa-aika: 42 opMuina vuosinaTäysi aika: 30 opOsa-aika: 30 optavoitteet

Asianajajan ammattinimikkeen hankkimisella on kaksi vaihetta. Ensimmäinen on ammatillisen koulutuksen saaminen ja toinen ammatillisen koulutuksen akkreditoinnissa. Ammatillisen koulutuksen hankkiminen tapahtuu "säännellyllä ja virallisella" koulutuksella (laki 34/2006). Kun tämä on opetettu yliopistossa, ja koska se on jatkotutkinto, se voidaan määrittää vain yliopiston maisteriksi vain RD1393 / 2007 8 §: n 29.10. Virallisen korkeakoulutuksen järjestäminen. Tätä osoittaa myös taide. Lokakuun 3. päivänä annetun kuninkaan asetuksen 775/2011 4.1 a §: ssä, jolla hyväksyttiin laki 34/2006, 30. lokakuuta, oikeusasiamiehen ja asianajajan ammatin harjoittamisesta. Ammatillisen kapasiteetin akkreditointi suoritetaan oikeus- ja koulutusministeriöiden vuosittain kutsumalla kelpoisuusarvioinnilla, joka on ainutlaatuinen ja identtinen koko maan alueella ja joka koostuu useiden vastausten objektiivisesta testistä ja käytännön tapauksen ratkaisemisesta. (17 artiklan RD 775/2011 artikla).... [-]

Espanja Madrid
Syyskuu 2019
Full-time
Part-time
Kampus
Lue lisää suomeksi