Lue virallinen kuvaus

Institute of Täydennyskoulutus yliopiston Barcelona on nyt School of täydennyskoulutuskeskus - University of Barcelona.

Uusiminen tuotemerkin ja sen logo on osa Uudistamisprosessin graafisen kuvan kaikkien yksiköiden, jotka muodostavat UB Group. Kehitys symboloi kansainvälisen tehtävän laitoksen ja vahvistaa sen sitoumus pysyä strateginen kumppani ammattilaisille ja yrityksille kehittämiseen kykyjen ja tietämyksen hallintaan.

Living in Barcelona

Sijaitsee Koillis-Espanjassa, Barcelona on Katalonian pääkaupunki ja Espanjan ensimmäinen talousvyöhykkeellä. Kaupungin väkiluku on yli miljoona ja puoli asukasta, kun taas määrä ihmiset ympäri Katalonia on yli 7 miljoonaa ihmistä.

Koska sen sijainti Välimeren Barcelona nauttii lämminhenkisestä ilmasto, miellyttävän lämpötilan ympäri vuoden.

Nykyään Barcelona on moderni, kosmopoliittinen ja erittäin dynaaminen kaupunki. Se on mukava kaupunki, räätälöity ihmisiä ja ihmisiä.

School of Täydennyskoulutus - University of Barcelona Se sijaitsee 22 @ Barcelona, ​​innovatiivinen tuottava piiri tarjoaa moderneja strategisen pitoisuuden tietointensiivisten toimintaa. Siitä se on luonut uuden mallin kompakti kaupunki, jossa innovatiivisimmista yrityksistä rinnalla yliopistojen, tutkimuskeskusten, koulutusta ja teknologian siirtoa sekä asunto-, tilat ja viheralueet.

Kielten Barcelona

Kaksi virallista kieltä Barcelonassa ja muualla Katalonian ovat Katalonian ja Espanjan. Molemmat kielet ovat yhtä ymmärtävät ihmiset Barcelona.

Mitä opetusta, voidaan käyttää sekä virallisia kieliä, jokainen ohjelma määrittelee kieltä käytetään, katalaani tai espanja, ominaisuuksista riippuen itse ohjelman ja yleisön, jolle se on osoitettu. Se on politiikkaa UB että opettajat ja opiskelijat on oikeus valita kieli, jolla he haluavat ilmaista.

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää, kun tulet opiskelemaan Barcelona

Barcelona Centre Universitari (BCU) Se tarjoaa resursseja ja tietoa ihmisille, jotka tulevat Barcelona osallistua koulutustoimintaan, kuten pussi majoitus opiskelijoiden ja henkilökunnan ja ulkomaisen tutkijan.

Laita materiaali soveltamisala koulutuksen edistämiseen, ja jatko, sekä liittyviä tutkimustoimia.

Hallinnoi toimia, joilla pyritään kulttuuriin ja yhteiskuntaan integroimiselle opiskelijoiden ja opettajien ja ulkomainen tutkija, kotipaikka Barcelona ja sen pääkaupunkiseudulla.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti
  • Espanjalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

Johtamiskurssit

School of Continuing Education – Universitat de Barcelona

Mestari on suunnattu ammattilaisille, jotka haluavat kehittää tekniseen tai johdon uusiutuvan energian alan, energiamarkkinat, tehokkuutta ja kestävyyttä yhdestä näistä t ... [+]

Energia-ala on muuttunut merkittävästi viime vuosina. Tarve monipuolistaa kestäviä energialähteitä, vaikutukset ilmastonmuutoksen hillintä ja sopeutuminen, muiden muassa, ovat kuumia aiheita. Uusiin haasteisiin yritysten ja organisaatioiden vaativat ammattilaisille uusia taitoja, paitsi että tekniikan alalla, mutta myös hallinnassa uusiutuvan energian.

Master koulutusohjelma uusiutuvien energialähteiden valmentaa voit pystyä suunnittelemaan, hallita ja arvioida tekninen ja taloudellinen toteutettavuus tilat, edistämällä puhtaita, uusiutuvia ja endogeenisen energian ja energiatehokkuuden parantaminen, niiden teknisten, oikeudellisten ja hallinnollisten esteiden, jotka ovat osa jokapäiväistä elämää ammattilainen.... [-]

Espanja Barcelona
Request Info
Espanjalainen
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
School of Continuing Education – Universitat de Barcelona

Master in Business and Corporate Communication University of Barcelona pyrkii että voit kehittää itseäsi ammatillisesti tällä alalla, jotta kehittyä vastuullisiin tehtävi ... [+]

Viestintä on kokenut merkittäviä muutoksia viime vuosina: enemmän kuin koskaan, organisaatioiden tulee ammattilaisia ​​pystyy kommunikoimaan ja tavoittaa eri kohderyhmille, sisäinen ja ulkoinen. Tätä varten niiden on käytettävä kaikkia välineitä, sekä online-ja offline-tilassa. Yritysten viestintä voi saavuttaa parempia tuloksia, rakentaa hyvää kuvaa ja parantaa institutionaalisia maine.

Master in Business Communication ja Corporate Barcelonan yliopisto pyrkii että voit kehittää itseäsi ammatillisesti tällä alalla, jotta kehittyä vastuullisiin tehtäviin. Tässä mestari, opit viestintätaidot, online-ja offline-ympäristöissä, mainonta, markkinointi ja suhdetoiminta. Opit uusimpia suuntauksia viestintä. Voit valmistaa hallita viestinnän projekteja ja hankkia johtamistaitoja helpottaa ammatillista kehitystä. ... [-]

Espanja Barcelona
Request Info
Espanjalainen
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
School of Continuing Education – Universitat de Barcelona

University valmistuneet kiinnostuneita laajentamaan ja parantamaan heidän tietojaan aloilla markkinoinnin, myynnin ja organisaation johtaminen osana urakehitystä. ... [+]

KOHDE

University valmistuneet kiinnostuneita laajentamaan ja parantamaan heidän tietojaan aloilla markkinoinnin, myynnin ja organisaation johtaminen osana urakehitystä. Ammattilaiset markkinoinnissa ja / tai myynti, joka haluaa uudistaa osaamista parantaa uransa. Ammattilaiset muilta alueilta, jotka haluavat täydentää koulutuksen ja kehittämisen alalla marketing.Consultores tai konsulttien haluavat hankkia, päivittää tai tarkistaa tietosi markkinoinnin ja myynnin ja sovelluksia.

Uudet tavat, uusia suuntauksia ja käyttäytymistä uusia tapoja kommunikoida, enemmän tietoa kuluttajille ja suurempia vaatimuksia ... Nämä jatkuvat muutokset edellyttävät markkinoijat ja myyntiä pohtimaan niiden filosofiat, käsitteitä ja työkaluja päästä liiketoiminta huippuosaamista. Vain yritykset ja organisaatiot pystyvät sopeutumaan ja sopeuttamaan markkinointi politiikan markkinoiden muutoksiin voi edetä.... [-]

Espanja Barcelona
Request Info
Espanjalainen
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi