Seeway - Barcelona

Esittely

Lue virallinen kuvaus

haz lo que quieras

tee kuten haluat

Täältä löydät tilaa, jossa tunnettu työskentelevät ammattilaiset jakavat tietoa rakentamalla uusia kokemuksia teille. Lähemmäs reaalimaailman käytännön työssä ja luokat, jotka opettavat sinulle, mitä sinun tarvitsee tietää oman uran. Retoriikkaa ja vähän ennakoivuus. Kuten studiot ja virastojen jossa jonain päivänä toimii.

Seeway ei luulet se on osapuolena. Koulumme toimii kurinalaisesti, mutta myös vapaasti, vaihtoehtoisella menetelmällä koulutusta, joka sopii elämäntapa, laittaa jalat maahan ja luovuutesi katon läpi. On liikuttavaa, elää ja oppia ammattiin hankkeiden toteuttamiseen, joiden avulla voit oppia kaikissa vaiheissa, josta käsitteellistää idea kunnes kehittyy. Olemme tehneet sitä vuodesta 2001, jotta voimme taata se toimii.

Lisäksi teemme laukku, pienille ryhmille ja opettajat, jotka seuraavat sinua tarkasti ja auttaa sinua saamaan parhaan teistä, työntää itse sama asia huomenna tarvitset asiakkaille.especial

Vertaisarviointiin perustuvat tutkimukset YLIOPISTO San Jorgen

Koska 2013 Seeway liittyy yliopiston San Jorge myöntää aste että yliopistojen ohjelmissa Alempi korkeakoulututkinto, Ylempi korkeakoulututkinto. Validointi sisällön ja yliopiston antaa lisätakuu, synonyymi laatu ja akateemista kurinalaisuutta, jotta muodostumista Seeway ja rakentaa välisiä suhteita järjestöihin, jotka edistävät yhteistä kehittämistä.

TYÖ

Seeway vastaa yhdistää lahjakkuutta työmarkkinoilla kautta yksinoikeudella laukku työtä opiskelijoiden ja alumnien. Tila, jossa olemme yhteydessä lahjakkuutta ja luovuutta studiot, virastojen ja tuotantoyhtiöt tarvitse täyttää avoimia työpaikkoja henkilöstöään.students

SINÄ ENSIMMÄINEN

Muutakin kuin School of graafinen suunnittelu, animaatio, digitaalinen markkinointi ja valokuvaus, Seeway on käsite. Se on luovuutta ja sopeutumattomuus. Ideat liikkeessä. Kapinointi tajuissaan. Outsider koulutusta omalla perustuvaa menetelmää kokemuksellisen oppimisen. Suunnattu lahjakkaita ihmisiä, jotka valitsevat tieltään ja piirtää itse.

Olemme Barcelonan keskustassa. Me hengitämme luova henkäys kaupungin. Estetiikkaa ja visuaalisen kulttuurin innostaa meitä jatkuvasti. Sen avoin ja kosmopoliittinen luonne on osa identiteettiämme. Ja se näkyy kaikessa.

Jos uskallat, odotamme.

Sijainnit

Barcelona

Osoite
Pau Clarís 115
08009 Barcelona, Katalonia, Espanja