Seeway - Barcelona

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tietoja Seewaystä - LCI Barcelona

Seeway on LCI Barcelonan graafisen suunnittelun, valokuvauksen, animaation ja videopelien suunnittelukoulu, joka on maailman kansainvälisin koulu, joka johtuu LCI Education -verkoston viideltä mantereelta levinneiden 23 kampuksella. Seeway on myös luovuus, epäjohdonmukaisuus, liikkeessä olevat ideat, kokemukselliseen oppimiseen perustuva konsepti omien tiensä löytävien lahjakkaiden ihmisten koulutuksessa.

Uudet alut

Viime vuonna Seeway aloitti kävelymatkan LCI Barcelonan kanssa, jolla on kokemusta vuodelta 1928, yhdistämällä graafisen suunnittelun alue ja laajentamalla muotia, tuote- ja sisustussuunnittelua videopelien, animaation ja valokuvauksen aloilla.

Kampus

Kampus sijaitsee Sarrià-Sant Gervasissa, alueella, jolla on paljon kaupallista ja kulttuurista aktiviteettia, joka sallii Barcelonan luovan ilmapiirin hengittää. Barcelonan kaupunki on avoin maailmalle, sen estetiikka ja kulttuuri inspiroivat ja sen avoin ja kosmopoliittinen luonne on kyllästynyt Seewayn identiteettiin.

Seeway - LCI Barcelonan akateeminen tarjous on erittäin laaja ja sisältää:

• Korkeammat tutkinnot graafisessa ja digitaalisessa suunnittelussa, 2D- ja 3D-animaatioissa, videopelisuunnittelussa ja digitaalisessa valokuvauksessa (tutkinto Universidad San Jorge)

• Graafisen suunnittelun mestarit

• Animaation mestarit

• Videopelisuunnittelun mestarit

• Valokuvauksen mestarit

• Graafisen suunnittelun ja valokuvauksen online-ohjelmat

• Graafisen suunnittelun ja animaation erikoistumiskurssit

Sijainnit

Barcelona

Osoite
Pau Clarís 115
08009 Barcelona, Katalonia, Espanja

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: