Spain Business School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Espanja Business School on uusi liiketoiminta koulu yksityisiä itsenäisiä ja moniarvoisen erittäin tärkeä sosiaalinen tehtävä. Voisimme osoittaa edessämme yksi harvoista kouluista sosiaalinen liike ellei ainoa.

Se muodostuu ammattilaiset, joilla on laaja kokemus opetuksen ja haluavat jakaa tietoa lisäarvoa yhteiskunnalle. Haluamme huoltaa ja kouluttaa lahjakkaita ihmisiä, iästä, rodusta tai vaatimuksia.

Espanja Business School Siinä keskitytään taloudellisten, oikeudellisten ja käytännön koulutusta, seuraava laadukas eLearning käyttämät menetelmät johtavien kauppakorkeakoulujen maailmassa.

pixel

Espanja Business School Tämä voitto tunnustusta kansainvälisen yhteisön laadusta verkkokoulutuksen kautta opetuksen tiedekunnan, suuren kysynnän opetusohjelmia ja kilpailukykyisin kustannuksin järjestelmä.

Mission

Tehtävänä ja visio Espanjan Business School>

 • Opas päätöksentekoa.
 • Painopiste on osaamisen ja palvelun.
 • Varhaisina kasvu yhteiskunnan.

arvot

Arvot perustuvat yksilöt ja yritykset ovat yhteisöjä ihmisiä.

 • Kunnioita muiden, henkilökohtaisesti ja ammatillisesti. liikkeenjohdon ihmiskeskeinen.
 • Hengessä palvelua ja huippuosaamista laadun keinona hyvää työtä.
 • Nöyryys, kyky oppia ja kuunnella.
 • Integrity ja tiimityötä.
 • sosiaalista sitoutumista.
 • Kansainvälistyminen.
 • Yrittäjyys.

Metodologia

Verkossa koulutus kehittämä Espanja Business School perustuu uusi malli, joka sovitetaan yhteen ei kohdata opetusta ja täydentää teknisen kehityksen ja oppimisen. Opetus vastaa kasvot, mutta sallii majoittaa aikataulut niiden saatavuudesta, joka pystyy yhdistämään koulutuksen ja ammatillisen omistautumista.

Verkossa menetelmät voidaan saavuttaa koulutustavoitteet osallistumalla ja vuorovaikutuksessa. Osallistujien on täysin aktiivinen rooli, puuttua useita toimia ja keskusteluja, jotka saattavat edellyttää vuorovaikutuksessa sekä niiden opettajan, ja niiden muiden ohjelmaan.

Ohjelman aikana opiskelijan on kirjoitettava ahkerasti virtuaalinen kampus on jatkuvaa seurantaa:

 • Case menetelmää, järjestelmää käyttävät johtavat kansainvälisen liiketoiminnan kouluissa.
 • Oppimateriaalia.
 • Osallistuminen käytännön esimerkkejä.
 • Keskustelufoorumit ja keskusteluja opettajien ja opiskelijoiden.
 • Videoneuvottelut elävinä virtuaalisen luokan tai laskennallisen tilassa jossa opettaja kehittää konsepteja ja sisältö edistää keskustelua ja työtä lähiviikkoina.

Tulee jatkuvaa palautetta rikastuttaa opiskelija-opettaja stimuloiva opettaa oppilaita tunnistamaan keskeiset ongelmat ja priorisoida asioita kuten ajankäytön hallinta. Perinteinen Opettaja tulee ohjaaja tai edistäjänä ja sen päätehtävät:

 • Ohjata opiskelijoita kohti oppisisältöjä, vastaamalla kyselyihin, korjaamalla toimintaa ja osoittaa, mitkä seikat olisi syventää.
 • Positiivisesti kannustaa koko ryhmän, luo ilmapiirin oppimiseen ja esiin kysymyksiä keskustelun.
 • Pitää kirjaa opiskelijan osallistumisen, oppimisen arvioinnissa ja päivittäisten palautetta.

Laatu online-ohjelma tarjoaa seuraavia etuja:

 • Täsmäytys välissä henkilökohtaisia ​​aikaa, työtä ja tutkimukset. Mahdollisuuden jatkaa korkeakoulutuksen keskeyttämättä työtä suunnitteluun.
 • Säästöt. Kuljetuskustannukset, matka-aika ja koulutusta.
 • Joustavuus. Voit valita ajan ja omistautumista.
 • Technology. Käytä ja perehtyneisyys teknologian.
 • Networking. Vaihto työkokemusta ja laajentaa verkon.
Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
 • Espanjalainen

Katso maisteriohjelmia » Katso Kurssit - OnlineStudies » Katso Maisteri » Katso Kurssit - AcademicCourses »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Master Digital Business

Sekä onlineopetusta että kontaktiopetusta Osa-aikainen 12 kuukautta February 2018 Espanja Madrid

Kaikki ammattilaiset ovat juosta yrityksille, joko itselleen tai muille, digitaaliset tai muunnetaan digitaaliseen omaansa. Master Digital Business voit olla mestari kaikkien tieteenalojen uusia yrityksiä, teknologisia ja oikeudellinen perusta sovellettu Internet-tuotteita, digitaalinen kuluttajien ja sähköisen kaupankäynnin, markkinoinnin kaikissa muodoissaan (digitaalinen, mobiili, sosiaalinen verkostoituminen, uskollisuus client), online-sisällön hallinta, web-analytiikan, mainonta, digitaalinen johtamistaitoja ja paljon muuta ... [+]

Kenen tulisi osallistua:

Kaikki ammattilaiset ovat juosta yrityksille, joko itselleen tai muille, digitaaliset tai muunnetaan digitaaliseen omaansa.

Master Digital Business voit olla mestari kaikkien tieteenalojen uusia yrityksiä, teknologisia ja oikeudellinen perusta sovellettu Internet-tuotteita, digitaalinen kuluttajien ja sähköisen kaupankäynnin, markkinoinnin kaikissa muodoissaan (digitaalinen, mobiili, sosiaalinen verkostoituminen, uskollisuus client), online-sisällön hallinta, web-analytiikan, mainonta, digitaalinen johtamistaitoja ja paljon muuta ... Business School Espanjassa olemme koulutusasiantuntijoille nykyisten ja tulevien digitaalisten johtajia.

... [-]

Master Yrittäjyys

Sekä onlineopetusta että kontaktiopetusta Osa-aikainen January 2018 Espanja Madrid

Master Yrittäjyys antaa opiskelijoille, ovatko he ajattelevat luoda oman projektin, jos se on jo tehnyt. Jos tämä on asia, se opettaa oikeudellisen alueita pohtimaan, selvittää, miten idea hakea rahoitusta ja johtaa toimintaa ja hallintaa liiketoiminnan. Tunnelma on 100% kokemusperäinen ja tullaan ohjattu ja ohjasivat tunnettu yrittäjät että otetaan käyttöön verkottumisen enemmän ... [+]

Master Yrittäjyys antaa opiskelijoille, ovatko he ajattelevat luoda oman projektin, jos se on jo tehnyt. Jos tämä on asia, se opettaa oikeudellisen alueita pohtimaan, selvittää, miten idea hakea rahoitusta ja johtaa toimintaa ja hallintaa liiketoiminnan.

Tunnelma on 100% kokemusperäinen ja tullaan ohjattu ja ohjasivat tunnettu yrittäjät tutustuttaa sinut mielenkiintoisin yrityksesi verkottumista idea.

Lisäksi, jos olet kiinnostunut, voit päätyä kanssa idean master teki tehdä se, ja yhtiö luotu neuvoja parhaita ammattilaisia.

Osoitettu

Jokainen, joka on yrittäjyyteen ja innokas oppimaan, miten hahmo, jossain vaiheessa, sinun täytyy asentaa projektin ja riskien minimoimiseksi.... [-]


Videot

Qué es Spain Business School

Nuestra Escuela

Formación Spain Business School

Ota yhteyttä

Spain Business School

Osoite, 1. rivi C/ Velázquez 12.
28006 Madrid, Espanja
Verkkosivu http://www.spainbs.com/
Puhelin +34 917 19 10 00