Spain Business School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Espanja Business School on uusi koulu liiketoiminnan yksityisiä, riippumattoman ja moniarvoisen erittäin tärkeä yhteiskunnallinen tehtävä. Voisimme osoittaa edessämme yksi harvoista kouluista ellei ainoa sosiaalinen liike.

Se koostuu ammattilaisia, joilla on laaja kokemus opetuksen ja haluavat jakaa tietoa lisäarvoa yhteiskunnalle. Haluamme Huolto ja koulutus lahjakkaita ihmisiä, iästä, rodusta tai vaatimuksia.

Espanja Business School keskittyy taloudellisten, oikeudellisten ja käytännön koulutusta, seuraavat laadukas eLearning käyttämät menetelmät johtavien kauppakorkeakoulujen maailmassa.

pixelEspanja Business School esittelee tunnustusta kansainvälisen yhteisön ja online-koulutusta laadun kautta sen opetushenkilöstön, suuren kysynnän opetusohjelmia ja kilpailukykyisin kustannuksin järjestelmä./>

tehtävä

Tehtävänä ja visio Espanjan Business School

 • Ohjaavat päätöksentekoa.
 • Painopiste huippuosaamiseen ja palvelua.
 • Varhaisina kasvua yhteiskunnassa.

arvot

Arvot perustuvat yksityishenkilöt ja yritykset ovat yhteisöjä ihmisiä.

 • Toisten kunnioittaminen, henkilökohtaisesti ja ammatillisesti. Liike ihmiskeskeisen hallinnan.
 • Hengessä palvelua ja huippuosaamista laatuun keinona hyvää työtä.
 • Nöyryys, kyky oppia ja kuunnella.
 • Eheys ja tiimityötä.
 • sosiaalista sitoutumista.
 • Kansainvälistyminen.
 • Yrittäjyys.

metodologia

Online koulutus kehittämä Espanja Business School perustuu uusi malli, jonka sovitetaan ei-face opetusta ja täydentää teknisen kehityksen ja oppimisen. Opetus vastaa kasvot, mutta sallii majoittaa aikataulut niiden saatavuudesta, joka pystyy yhdistämään koulutusta ammattimaisen ja henkilökohtaisen omistautumista.

Online menetelmän avulla saavuttaa koulutustavoitteet läpi osallistumisen ja vuorovaikutuksen. Osallistujien on täysin aktiivinen rooli, puuttua useita toimia ja keskusteluja, jotka pakottavat voit vuorovaikutuksessa sekä opettajalle niiden muiden ohjelmaan.

Ohjelman aikana opiskelija on syötettävä ahkerasti virtuaalisen kampuksen olla jatkuva seuranta:

 • Case, käyttämän johtava kansainvälinen kauppakorkeakoulujen.
 • Oppimateriaali.
 • Osallistuminen käytännön esimerkkejä.
 • Keskustelufoorumit ja keskusteluja opettajien ja opiskelijoiden.
 • Videoneuvottelujen ja elää virtuaalista luokan tai nauhoitettuna tilassa jossa opettaja kehittää konsepteja ja sisältöjä edistetään keskustelua ja työtä lähiviikkoina.

Tulee jatkuvaa palautetta rikastuttaa opiskelija-opettajankoulutuksen kannustamalla opiskelijoita tunnistaa tärkeimmät ongelmat ja priorisoimaan asioita kuten ajankäytön hallinta. Perinteinen opettajasta tulee ohjaaja tai edistäjänä ja sen päätehtävät:

 • Ohjata opiskelijoita kohti oppisisältöjä, vastaamalla kyselyihin, korjaamalla toimintaa ja osoittaa, mitkä seikat olisi syvennettävä.
 • Positiivisesti kannustaa koko ryhmän, ilmapiirin luomiseksi oppimiseen ja nostaa kysymyksiä keskustelun.
 • Pitää seurata opiskelijoiden osallistumista, oppimisen arvioinnissa ja päivittäisten palautetta.

Laatu online-ohjelma tarjoaa seuraavia etuja:

 • Välisen sovinnonteon henkilökohtaisia ​​aikaa, työn ja opiskelun. Mahdollisuuden jatkaa korkeakoulutukseen keskeyttämättä työn suunnittelussa.
 • Säästöjä. Kuljetuskustannukset, matka-aika ja koulutusta.
 • Joustavuus. Voit valita aika ja omistautumista.
 • Tekniikkaa. Käytä ja perehtyneisyys teknologian.
 • Verkottuminen. Vaihtoa työkokemusta ja laajentaa verkon.
Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
 • Espanjalainen

Katso maisteriohjelmia » Katso Online Kurssit » Katso Online Maisteri » Katso Kurssit »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Master Digital Business

Sekä onlineopetusta että kontaktiopetusta Osa-aikainen 12 kuukautta February 2019 Espanja Madrid

Kaikki ammattilaiset ovat juosta yrityksille, joko itselleen tai muille, digitaaliset tai muunnetaan digitaaliseen omaansa. Master Digital Business voit olla mestari kaikkien tieteenalojen uusia yrityksiä, teknologisia ja oikeudellinen perusta sovellettu Internet-tuotteita, digitaalinen kuluttajien ja sähköisen kaupankäynnin, markkinoinnin kaikissa muodoissaan (digitaalinen, mobiili, sosiaalinen verkostoituminen, uskollisuus client), online-sisällön hallinta, web-analytiikan, mainonta, digitaalinen johtamistaitoja ja paljon muuta ... [+]

Kenen tulisi osallistua:

Kaikki ammattilaiset ovat juosta yrityksille, joko itselleen tai muille, digitaaliset tai muunnetaan digitaaliseen omaansa.

Master Digital Business voit olla mestari kaikkien tieteenalojen uusia yrityksiä, teknologisia ja oikeudellinen perusta sovellettu Internet-tuotteita, digitaalinen kuluttajien ja sähköisen kaupankäynnin, markkinoinnin kaikissa muodoissaan (digitaalinen, mobiili, sosiaalinen verkostoituminen, uskollisuus client), online-sisällön hallinta, web-analytiikan, mainonta, digitaalinen johtamistaitoja ja paljon muuta ... Business School Espanjassa olemme koulutusasiantuntijoille nykyisten ja tulevien digitaalisten johtajia.

... [-]

Master Yrittäjyys

Sekä onlineopetusta että kontaktiopetusta Osa-aikainen January 2019 Espanja Madrid

Master Yrittäjyys antaa opiskelijoille, ovatko he ajattelevat luoda oman projektin, jos se on jo tehnyt. Jos tämä on asia, se opettaa oikeudellisen alueita pohtimaan, selvittää, miten idea hakea rahoitusta ja johtaa toimintaa ja hallintaa liiketoiminnan. Tunnelma on 100% kokemusperäinen ja tullaan ohjattu ja ohjasivat tunnettu yrittäjät että otetaan käyttöön verkottumisen enemmän ... [+]

Master Yrittäjyys antaa opiskelijoille, ovatko he ajattelevat luoda oman projektin, jos se on jo tehnyt. Jos tämä on asia, se opettaa oikeudellisen alueita pohtimaan, selvittää, miten idea hakea rahoitusta ja johtaa toimintaa ja hallintaa liiketoiminnan.

Tunnelma on 100% kokemusperäinen ja tullaan ohjattu ja ohjasivat tunnettu yrittäjät tutustuttaa sinut mielenkiintoisin yrityksesi verkottumista idea.

Lisäksi, jos olet kiinnostunut, voit päätyä kanssa idean master teki tehdä se, ja yhtiö luotu neuvoja parhaita ammattilaisia.

Osoitettu

Jokainen, joka on yrittäjyyteen ja innokas oppimaan, miten hahmo, jossain vaiheessa, sinun täytyy asentaa projektin ja riskien minimoimiseksi.... [-]


Videot

Qué es Spain Business School

Nuestra Escuela

Formación Spain Business School

Ota yhteyttä

Spain Business School

Osoite, 1. rivi C/ Velázquez 12.
28006 Madrid, Community of Madrid, Espanja
Verkkosivu http://www.spainbs.com/
Puhelin +34 917 19 10 00