Lue virallinen kuvaus

Espanja Business School on uusi koulu liiketoiminnan yksityisiä, riippumattoman ja moniarvoisen erittäin tärkeä yhteiskunnallinen tehtävä. Voisimme osoittaa edessämme yksi harvoista kouluista ellei ainoa sosiaalinen liike.

Se koostuu ammattilaisia, joilla on laaja kokemus opetuksen ja haluavat jakaa tietoa lisäarvoa yhteiskunnalle. Haluamme Huolto ja koulutus lahjakkaita ihmisiä, iästä, rodusta tai vaatimuksia.

Espanja Business School keskittyy taloudellisten, oikeudellisten ja käytännön koulutusta, seuraavat laadukas eLearning käyttämät menetelmät johtavien kauppakorkeakoulujen maailmassa.

pixelEspanja Business School esittelee tunnustusta kansainvälisen yhteisön ja online-koulutusta laadun kautta sen opetushenkilöstön, suuren kysynnän opetusohjelmia ja kilpailukykyisin kustannuksin järjestelmä./>

tehtävä

Tehtävänä ja visio Espanjan Business School

 • Ohjaavat päätöksentekoa.
 • Painopiste huippuosaamiseen ja palvelua.
 • Varhaisina kasvua yhteiskunnassa.

arvot

Arvot perustuvat yksityishenkilöt ja yritykset ovat yhteisöjä ihmisiä.

 • Toisten kunnioittaminen, henkilökohtaisesti ja ammatillisesti. Liike ihmiskeskeisen hallinnan.
 • Hengessä palvelua ja huippuosaamista laatuun keinona hyvää työtä.
 • Nöyryys, kyky oppia ja kuunnella.
 • Eheys ja tiimityötä.
 • sosiaalista sitoutumista.
 • Kansainvälistyminen.
 • Yrittäjyys.

metodologia

Online koulutus kehittämä Espanja Business School perustuu uusi malli, jonka sovitetaan ei-face opetusta ja täydentää teknisen kehityksen ja oppimisen. Opetus vastaa kasvot, mutta sallii majoittaa aikataulut niiden saatavuudesta, joka pystyy yhdistämään koulutusta ammattimaisen ja henkilökohtaisen omistautumista.

Online menetelmän avulla saavuttaa koulutustavoitteet läpi osallistumisen ja vuorovaikutuksen. Osallistujien on täysin aktiivinen rooli, puuttua useita toimia ja keskusteluja, jotka pakottavat voit vuorovaikutuksessa sekä opettajalle niiden muiden ohjelmaan.

Ohjelman aikana opiskelija on syötettävä ahkerasti virtuaalisen kampuksen olla jatkuva seuranta:

 • Case, käyttämän johtava kansainvälinen kauppakorkeakoulujen.
 • Oppimateriaali.
 • Osallistuminen käytännön esimerkkejä.
 • Keskustelufoorumit ja keskusteluja opettajien ja opiskelijoiden.
 • Videoneuvottelujen ja elää virtuaalista luokan tai nauhoitettuna tilassa jossa opettaja kehittää konsepteja ja sisältöjä edistetään keskustelua ja työtä lähiviikkoina.

Tulee jatkuvaa palautetta rikastuttaa opiskelija-opettajankoulutuksen kannustamalla opiskelijoita tunnistaa tärkeimmät ongelmat ja priorisoimaan asioita kuten ajankäytön hallinta. Perinteinen opettajasta tulee ohjaaja tai edistäjänä ja sen päätehtävät:

 • Ohjata opiskelijoita kohti oppisisältöjä, vastaamalla kyselyihin, korjaamalla toimintaa ja osoittaa, mitkä seikat olisi syvennettävä.
 • Positiivisesti kannustaa koko ryhmän, ilmapiirin luomiseksi oppimiseen ja nostaa kysymyksiä keskustelun.
 • Pitää seurata opiskelijoiden osallistumista, oppimisen arvioinnissa ja päivittäisten palautetta.

Laatu online-ohjelma tarjoaa seuraavia etuja:

 • Välisen sovinnonteon henkilökohtaisia ​​aikaa, työn ja opiskelun. Mahdollisuuden jatkaa korkeakoulutukseen keskeyttämättä työn suunnittelussa.
 • Säästöjä. Kuljetuskustannukset, matka-aika ja koulutusta.
 • Joustavuus. Voit valita aika ja omistautumista.
 • Tekniikkaa. Käytä ja perehtyneisyys teknologian.
 • Verkottuminen. Vaihtoa työkokemusta ja laajentaa verkon.
Ohjelmien opetuskielet:
 • Espanjalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

Johtamiskurssit

Spain Business School

kaikki ihmiset, jotka haluavat luoda, hallita, kohtalainen, kehittää ja johtaa virtuaalisia yhteisöjä, seurata kirjanpitoa ja tulkinta metriset raportteja arvioida ROI me ... [+]

Kenen tulisi osallistua:

kaikki ihmiset, jotka haluavat luoda, hallita, kohtalainen, kehittää ja johtaa virtuaalisia yhteisöjä, seurata kirjanpitoa ja tulkinta metriset raportteja arvioida ROI merkistä tai yritys on menossa. Sekä profiilia Community Manager ja sosiaalinen media ovat vaatineet kaikille organisaatioille ja yksi lupaavimmista ammatteja.

Tavoitteet: Opi tulkita käyttäytymismalleja, jotka käyttäjät ovat verkossa ja tietävät, ymmärtää ja soveltaa perusteet minkä tahansa yrityksen, mutta näkökulmasta sosiaalisten verkostojen. Tietäen haasteet, että käyttäjät, yritykset ja niiden tuotemerkkejä elävät sosiaalisissa verkoissa. strategisesti sijoittaa oman yrityksen RRSS näkökulmasta katsottuna sisällön hallinta, sosiaalisen markkinoinnin ja asiakaspalvelun. Kaikki taidot yhteisön Manager jokaiseen sosiaalinen verkosto. Kyky mitata, analysoida ja raportoida tuloksista, kun ne tapahtuvat. Lisäksi useita maailmanlaajuisia tavoitteita kaikki ohjelmat koostuvat: tehokkaasti johtaa joukkuetta, oppii tekemään strategisia päätöksiä, kehittää maailmanlaajuinen ja kattava näkemys, master muutoksen hallinta ja talteenotto johtamistaitoja. ... [-]
Espanjalainen
Part-time
10 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi
Spain Business School

Se on suunnattu kaikille niille ihmisille, jotka haluavat luoda yrityksen Internetissä ja jotka haluavat tavoittaa potentiaaliset ostajansa missä he ovatkin ja jotka tiet ... [+]

Kuka on:

Se on suunnattu kaikille niille ihmisille, jotka haluavat luoda yrityksen Internetissä ja jotka haluavat tavoittaa potentiaaliset ostajansa missä he ovatkin ja jotka tietävät kuinka tehdä se olemassa olevista eri laitteista. Myös niille ihmisille, joiden on määriteltävä ja suunniteltava strategia, joka johtaa menestykseen mihin tahansa kauppaan keskittyvään yritykseen.

tavoitteet:Tietä, ymmärrä ja soveltaa minkä tahansa Internet-yrityksen kaupankäynnille ominaista perustaa, mutta uuden markkinoiden visiosta, digitaalista.Hanki täydellinen tieto asiakkaiden hankkimisesta, uskollisuudesta ja verkkokaupan strategiasta tulosten analysointiin.Osaa mitata ja saavuttaa tuloksia toteutettuihin toimiin.Tule asiantuntijaksi parhaan sijoitetun pääoman tuoton saavuttamiseksi.On mahdollisuus rakentaa oma projekti ja saada rahoitusta.Lisäksi on olemassa joukko maailmanlaajuisia tavoitteita kaikille ohjelmille, jotka koostuvat: työryhmien tehokkaasta hallinnoinnista, strategisten päätösten tekemisen oppimisesta, globaalin ja integroivan näkemyksen kehittämisestä, muutosten hallinnan hallitsemisesta ja johtamistaidot.agenda:... [-]
Espanjalainen
Part-time
10 löydä juris doctor ‑tutkinto
Online
Lue lisää suomeksi
Spain Business School

Tarkoitettu kaikille ammattilaisille, joiden on sisällytettävä liiketoimintastrategiaansa asiakkaiden käyttämät uudet kanavat: digitaalinen. Ja tietysti kaikille yrittäji ... [+]

Kuka on:

Kaikille ammattilaisille, joiden on sisällytettävä liiketoimintastrategiaansa asiakkaiden käyttämät uudet kanavat: digitaalinen. Ja tietysti kaikille yrittäjille, joiden on tiedettävä Internetin tarjoamat edut joko siksi, että he aikovat perustaa sähköisen kaupan tai koska he haluavat muuttaa tai mukauttaa perinteisen liiketoimintansa digitaaliseksi.

tavoitteet:Tiedä, ymmärrä ja soveltaa minkä tahansa yrityksen perustaa, mutta uuden markkinoiden visiosta: digitaalinen.Hanki täydellinen tieto markkinoinnista ja asiakashallinnasta.Osaa mitata ja saavuttaa tuloksia toteutettuihin toimiin.Tule asiantuntijaksi parhaan sijoitetun pääoman tuoton saavuttamiseksi.Saa mahdollisuuden rakentaa oma projekti ja saada rahoitusta silleagenda:... [-]
Espanjalainen
Part-time
10 löydä juris doctor ‑tutkinto
Online
Lue lisää suomeksi
Spain Business School

Kaikille ammattilaisille, joiden on johdettava yrityksiä joko omaan tai jonkun muun tiliin, digitaaliseksi tai joka muuttaa heidän digitaaliseksi. Digitaalisen liiketoimi ... [+]

Kuka on:

Kaikille ammattilaisille, joiden on johdettava yrityksiä, joko omaa tai jonkun toisen tiliä varten, digitaalista tai joka muuttaa heidän digitaaliseksi.

Digitaalisen liiketoiminnan maisteri antaa sinun olla opettaja kaikilla uuden liiketoiminnan aloilla, teknologialla ja oikeudellisilla perusteilla, joita sovelletaan Internetiin, tuotteisiin, digitaalisiin kuluttajiin ja sähköiseen kauppaan, markkinointiin kaikilla osa-alueilla (digitaalinen, mobiili, sosiaaliset verkostot, uskollisuus) asiakkaista), verkkosisällönhallinta, verkkoanalytiikka, mainonta, taidotSpain Business School olemme asiantuntijoita nykyisten ja tulevien digitaalijohtajien kouluttamiselle.

tavoitteet:Tiedä, ymmärrä ja soveltaa minkä tahansa yrityksen perustaa, mutta uuden markkinoiden visiosta: digitaalinen.Hanki perustiedot myynnistä, markkinoinnista, rahoituksesta ja henkilöresursseista, mutta hallitse uudet tekniikat: digitaalinen markkinointi, sosiaaliset verkostot, sähköinen kaupankäynti, Management Skills 2.0 ja Web Analytics.Osaa mitata ja saavuttaa tuloksia toteutettuihin toimiin.Tule asiantuntijaksi parhaan sijoitetun pääoman tuoton saavuttamiseksi.Saa mahdollisuuden rakentaa oma projekti ja saada rahoitusta silleLisäksi on olemassa joukko maailmanlaajuisia tavoitteita kaikille ohjelmille, jotka koostuvat: työryhmien tehokkaasta hallinnoinnista, strategisten päätösten tekemisen oppimisesta, globaalin ja integroivan näkemyksen kehittämisestä, muutosten hallinnan hallitsemisesta ja johtamistaidot.agenda:... [-]
Espanjalainen
Part-time
12 kuukautta
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi
Spain Business School

Digitaalinen analyytikko ja tietotieteilijä ovat kaikkein vaativimpia profiileja tällä hetkellä ja tulevina vuosina. Tämä maisterin tutkinto on suunnattu johtotason profi ... [+]

Kuka on:

Digitaalinen analyytikko ja tietotieteilijä ovat kaikkein vaativimpia profiileja tällä hetkellä ja tulevina vuosina. Tämä maisterin tutkinto on suunnattu johtotason profiileille, keskisuurille johtajille, teknisille profiileille, riippumattomille ammattilaisille, yrittäjille jne. Lyhyesti sanottuna kaikille ammattilaisille, jotka haluavat olla johtava digitaalinen yritys.

Tätä ohjelmaa voidaan opettaa verkossa, puolisilmäisenä tai henkilökohtaisena.

tavoitteet:Tunne, ymmärrä ja soveltaa minkä tahansa yrityksen perustarpeita, mutta uuden vision, digitaalisen, näkemystä.Opi tulkitsemaan käyttäjien käyttäytymistä verkossa ja varsinkin sivustossamme, jotta tuotteitasi, palveluitasi ja liiketoimintaa voidaan mukauttaa siihen, mitä käyttäjät vaativat.Hallitse tärkeimmät työkalut, kuten Google Analytics. Lisäksi ota yhteyttä suurten tietojen todellisuuteen, joka on jo pysäyttämätön todellisuus, joka vaikuttaa sekä yrityksiin että yksilöihin.On mahdollisuus rakentaa oma projekti ja saada rahoitusta.Lisäksi on olemassa joukko maailmanlaajuisia tavoitteita kaikille ohjelmille, jotka koostuvat: työryhmien tehokkaasta hallinnoinnista, strategisten päätösten tekemisen oppimisesta, globaalin ja integroivan näkemyksen kehittämisestä, muutosten hallinnan hallitsemisesta ja johtamistaidot.agenda:... [-]
Espanjalainen
Part-time
10 kuukautta
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi
Spain Business School

Yrittäjyyden maisteri kouluttaa opiskelijaa suunnittelemallako hän omaa hankettaan vai onko hän jo tehnyt niin. Jos tämä on sinun tapauksesi, se opettaa oikeudellisilta a ... [+]

Yrittäjyyden maisteri kouluttaa opiskelijaa suunnittelemallako hän omaa hankettaan vai onko hän jo tehnyt niin. Jos tämä on sinun tapauksesi, se opettaa oikeudellisilta aloilta ottamaan huomioon, miten löytää idea, etsiä rahoitusta ja suorittaa yrityksen toiminta ja johtaminen.

Ympäristö on 100% kokemuksellista, ja tunnetut yrittäjät ohjaavat ja mentoroivat sinua, joka esittelee sinulle liiketoimintaideasi mielenkiintoisimman verkottumisen.

Lisäksi, jos olet kiinnostunut, suoritat maisterin tutkinnon ideallasi tehdä se, ja yrityksesi on luotu alan parhaiden ammattilaisten neuvoilla.

osoitettu

Jokainen, jolla on yrittäjyyttä ja haluaa tietää, miten hänen on jossain vaiheessa perustettava projekti ja siten minimoitava riskit.... [-]

Espanjalainen
Part-time
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi

Qué es Spain Business School

Nuestra Escuela

Formación Spain Business School

Spain Business School
Osoite
C/ Velázquez 12.
28006 Madrid, Community of Madrid, Espanja
Verkkosivusto
Puhelin
+34 917 19 10 00