Lue virallinen kuvaus

Sports Management School on kansainvälinen koulu erikoistunut Sports Management, joka perustuu Pariisissa, Lausanne ja Barcelona, joka keskittyy yksinomaan Sports Management. Näin meillä on merkittävää kokemusta kaikilla aloilla, jotka liittyvät tähän maailmaan ja erityisesti kaupan ja jakelun, markkinoinnin, viestinnän, järjestämällä urheilutapahtumia, jne

Tavoitteenamme on kouluttaa nuoria ammattilaisia ​​ja johtajia urheilun. Koska meidän aloitettiin vuonna 2010, Sports Management School ja on 300 perus- ja jatko-opiskelijaa ja yli 100 tutkinnon, ja integraatio oli 90% vuonna alan yrityksistä saatuaan tutkintotodistuksen.


Michael Tapiro - perustaja Sports Management School/>

"Elinkeinoelämä urheilun, joka on ollut maailman puhtaasti ohjaa intohimo pitkään, on tullut tänään taloudellinen maailmankaikkeus täynnä, joka pyörii kansainvälinen urheilukilpailut, lähetysoikeudet ja yhä useammat katsojaa. urheilun nyt käsissä asiantuntijoiden oikeuden, rahoituksen, johtamisen ja markkinoinnin, samalla merkittävä tekijä sosiaalisen ja poliittisen vaikutus kehitykseen koko talouden kunnan, maakunnan tai alueellisia tai jopa maan tai maanosan, sen aitous ja sen valitus ei lopeta kasvuaan.

Sport ei tunne rajoja. Se lujittaa kansainvälistä kehitystä kasvun kehittyvien maiden ansiosta valtava multimedia broadcast media. Urheilutoiminnan kehittämiseen yhteisöille uusia profiileja mukana tämän muutoksen. Sports Management School kouluttaa tulevia johtajia varten liikunta-alan etsivät erityisosaamista, tietoinen uusia haasteita kehityksen ja yhteiskunnallisia tarpeita etiikan ja hyvän hallinnon. "


laitteisto/>


Sports Management School Campus Barcelona/>

Campus Sports Management School sijaitsee kaupungissa L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona, ​​ja jakaa sijainti muiden oppilaitosten Grupo Planeta sisällä 10800 m2 ja mahtuu yli 3000 opiskelijaa. Se on luokkahuonetta oppimista ja käytännön, kokoustilat, kirjasto, kahvila ja auditorio.


Campus Sports Management School Pariisissa/>

Sports Management School Lausanne Campus


Planeettojen syntyä ja yliopistot/>


Planeta, joka perustettiin vuonna 1949, seisoo ensimmäinen espanjalainen Publishing Group ja viestintää. Unionin erottuu voimakkaan innovatiivista nimenomaisesti monikanavaisen liiketoiminnan perinteet ja sen suuri kapasiteetti ja kutsumus. Laaja keskittyy johtava kulttuuri, koulutus, tiedotus ja audiovisuaalisen viihteen./>

Alan koulutus, koulutus ja yliopistot Planet tarjoaa laajan luettelo erikoistuneita nyskoulutusta ammattikoulutuksen tutkimuksia perustutkintoa, jatko-ja Master. Tällainen koulutus tarjous on mitä suurimmassa määrin keskittynyt markkinoiden vaatimuksiin ja opetti yhdistämällä joustavan metodologian ja uusinta teknologiaa.


University hankkeet:/>

 • EAE Business School: joukossa 30 parhaan kauppakorkeakouluissa kuten sijoittui Amerikan talous ja nopeimmin kasvava kolmen viime vuoden aikana.
 • OBS Business School: ensimmäinen kauppakorkeakoulu 100% verkossa.
 • UNIBA International Center Barcelona kiinnitetty Barcelonan yliopisto, joka tarjoaa kandidaatin ja maisterin Institution.
 • Viu (Valencian International University): yksityinen yliopisto, verkossa ja kansainvälisen panostuksen valikoiman astetta ja virallisten isäntä.
 • Ostelea, School of Hospitality
 • ESdesign - School of Design Barcelona: Koulu keskittyy muotoilualasta tarjoaa mestareiden jotta ammattilaiset erikoistua heidän erikoisosaamisensa muotoilun, jossa on visio alalle.
 • ESLSCA Business School Paris: kärjessä 10 Euroopan yliopistojen ja koulujen ja top 4 Ranskan markkinoilla, paras ammatti tutkintotodistukset.
 • EDC Paris Business School: vanhin yksityinen ja kansainvälisiä ranskalainen koulu. 15000 valmistuneet jaetaan 77 maassa, monet yritysjohtajat.
 • Institut superier Marketing du Luxe: Perusti Cartier parlamentissa, joten johtajien ja nuorten suunnittelijoiden käden asiantuntijoita maailmassa ylellisyyttä
 • Ecole de Guerre Economique EGE-: Ensimmäinen School of Economic Warfare ranskaksi, hänen pedagoginen vertaileva analyysi kansallisia ja kansainvälisiä järjestelmiä, siirtää sotilaallinen maailman siviiliväestön maailma ja merkitys loukkaavaa hallinta tietoa taloudellisen toiminnan kehitystä.
 • IFAM Business School: Kun yksi ensimmäisistä nykyisten kansainvälisten ohjelmien koulun keskittyy tapaustutkimuksia kannustaa aloite, jossa käsitellään erilaisia ​​näkemyksiä ja optimoida päätöksentekoa.
Ohjelmien opetuskielet:
 • Espanjalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

Johtamiskurssit

Sports Management School - Barcelona

Master in Sports Marketing ja Sponsorship (Sports Management) on SMS Barcelona, ​​tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden elää tätä kokemusta ja olla alan parhaita ammattil ... [+]

Päällikön nimi

Tämä Master pyritään tutkinnon laaja, on suositeltavaa seuraavia profiileja:

Tutkinnon tai loppututkinnon:

taloustiedeHallinto ja johtooikeaSports Science

Hakijat, jotka eivät ole korkeakoulututkinnon, voi jättää hakemuksen todistetaan vähintään työkokemusta 3 vuotta liikunta-alan johtotehtävissä.

Will, tässä tapauksessa tunnustukset osasto, joka vahvistaa hakijan soveltuvuudesta ja hyväksyttävyyttä.

lähde

Espanjankielisten maiden

Eurooppa

kieli Espanja, jossa on materiaaleja ja mestarikursseja englanniksi. Ammattilainen lähdöt

Osastot, kaupallisen tai digitaalisen markkinoinnin:

AmmattilaisjalkapalloseuratSeurat muissa urheilulajeissakansallisia tai kansainvälisiä urheilujärjestöt Urheilu mainostoimistojen sponsoroiva tuotemerkkejä ... [-]
Espanja Barcelona
Lokakuu 2019
Espanjalainen
Full-time
12 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi