Lue virallinen kuvaus

Perustettiin vuonna Madrid 1989, Institute of Communication Arts TRACOR, Se on erikoistunut jatko-keskus ja johtavassa asemassa kaikissa viestinnän taiteen.

Liittyvä San Pablo CEU University, opettaa Master yliopisto voimassa Euroopan korkeakoulutusalueen ohjelmia. Se on laaja valikoima aloilla viestintäjohtaja, Graafinen suunnittelu, Televisio tuotanto, Investigative Journalism, Multimediaviestintä, digitaalinen markkinointi tai Viestintä Internet ja New Media.

slide-Uusi-englishon

Visio, missio ja arvot

Meidän koulutusmallin

MISSIOMME

Koska yksityinen laitos yliopistojen jatko koulutukseen, missiomme on olla keino henkilökohtaisen ja ammatillisen muutoksen meidän opiskelijoiden kautta koulutuksen korkealaatuisia, vaativa ja päivitetään jatkuvasti ammatillista todellisuutta, ympäristössä huippuosaamista, aktiivinen osallistuminen, yhteistyö yhteisiin tietoa ja kokemusta.

Haluamme saavuttaa tutkimuksen ja koulutuksen kaikissa taiteen viestinnän, opiskelijoiden johtavien asiantuntijoiden alansa, huipputason ammattilaisia ​​pystyy ymmärtämään ja edustaa käsitteitä graafinen, audiovisuaalinen ja muut useita tapoja tavalla ja useita media, heijastavat ominaisuudet yhteiskunnan aikansa, mutta myös kykyä ennakoida, tarjoamalla niille teknistä ja ihmisen taitoja, joiden avulla ne voivat tunnistaa ja hyödyntää tarjoamia mahdollisuuksia uuden tietotekniikan ja viestinnän.

Kaikki jonka lopullisena tavoitteena on auttaa tarjoamaan hyvinvointia ja täyttymystä meidän opiskelijoille kaikkein sitoutunut ja tehokas vaivaa sijoittaa ne parhaan sosiaalisen ja ammatillisen kantoja, jotka ovat ulottuvillamme yhdessä.

ARVOMME

Sisään TRACOR Etsimme tietyn profiilin meidän opiskelijoiden seurauksena persoonallisuutta toimielin, sen arvot ja kulttuuri, sekä sen koulutus- ja pedagogisen mallin. Olemme kiinnostuneita jossa on integroituja nykypäivän tietoyhteiskunnassa, avoin muutoksille ja joustava käsitellä haasteisiin yhä globaalissa yhteiskunnassa ihmiset. Ihmiset avoin ja suvaitsevainen, jotka nauttivat ihmisten erilaisuuteen ja kulttuurien. Etsimme kunnianhimoisia opiskelijoita, jotka vaativat jatkuvaa parantamista, joilla on korkea kriittinen ajattelu ja sitoutunut yhteiskunnan ongelmat aikamme.

Opiskelijamme pitäisi kouluttaa, paitsi kiinnostunut mekaniikka harjoittamasta ammattiaan, mutta avoin useita tieteenalojen ja tietoa; Vain tällä tavoin he voivat käyttää vastuullisesti kommunikaattori. Nöyryys jatkuvasti oppia muilta ja empatia ovat olennaisia ​​ominaisuuksia kollektiivisen edistymistä ja henkilökohtaista kehitystä, olennaista yhteisessä pyrkimykset opiskelijoiden ja koulu.

Etsimme ihmisiä ei vaikuta stereotypioita ja iconoclastic, vaikka kestävä muoti crearlas- apua ja manipulointi -Koska reconocen-, ystäville totuuden, rehellisyys ja vapaus.

Opiskelijamme ovat uteliaita ja tarkkailijoita, pysyvä tutkimusmatkailijat pimeää puolta, ystäville käsitteiden ja intohimo kauneutta, estetiikkaa ja harmoniaa, mutta myös lainrikkojia, hengessä haaste vakiintunut ja kokeilua tulevaisuudessa.

Meidän koulutusmallin

Education, ne, jotka koskevat koulutusta ammatin harjoittaminen on hyötyä vain, jos se on kestävä, jos se ei perustu olosuhteista taitoa tai mahdollisesti päättyvien muodin tai teknisen kehityksen. Siksi niin TRACOR Olemme erityisen kiinnostuneita, että opiskelijat hankkivat tietoa, saada käsitteet ja keskeisiä taitoja, jotka voivat kehittyä käytännön kautta ja kokemus.

Haluamme opiskelijat oppia kokemuksista ja rakentaa osaamista se, eli olemme kiinnostuneita tekemään opitaan kuin opetusta. Lisäksi mitä todella haluamme, että opiskelijat hankkia kyky oppia oppimaan, voit kanavoida kautta että taitoa oman muutoksen pysyvästi ja siten varmistaa niiden mukauttaminen eri ympäristöihin ja todellisuuksia, löytää pitkin hänen työelämään.

Koulutusta ei voida erottaa todellisuudesta, tänään alan käytäntöihin, siksi uskomme olevan hyödyllinen ja se, onko se on käytännöllinen ja lähetetään käytännöllisellä tavalla opettajien ulkopuolella asuvat tätä todellisuutta mutta samanaikaisesti niiden kutsumus ja opetus, ne jäävät ammatin harjoittamista onnistuneesti ja kilpailukykyisesti. Vuonna TRACOR kaikki opettajat täytä tätä ehtoa, joka tekee huomattavan eron, käsin kosketeltava ensimmäisestä päivästä luokkahuoneessa.

Tänään, ei mitään todella tärkeää voi tehdä yksin. Työskentely keskellä monimuotoisuuden oppia siitä, hyväksyä ajatuksia ja mielipiteitä toisten tai tietäen keskustelevat niistä väitteitä ja rakentavasti ja mahtuvat joukkue moninkertaistaa voimat itse, ovat välttämättömiä taitoja menestyä ja olosuhteet vältettävä vika. Individualismi, joskus mielenkiintoinen alalla puhdasta taidetta, tulee todellinen este, kun se tulee taiteen ja ammattikorkeakouluissa. Siksi uskomme vahvasti tiimityötä, rohkaisemme kursseja ja on perus väliaineessa toteuttamisessa meidän koulutusmallin.

Olemme kiinnostuneita tekniikasta, mutta ei niin itsetarkoitus, vaan väline, joka vapauttaa mielen ja voimaa, parantaa tuottavuutta ja saada aikaan enemmän lyhyemmässä ajassa. Uskomme, että kun opettelet käyttämään teknologiaa tulee tavoite vain, plus maquinizar mies, hän seisoo kulunut ammattimaisesti ja jatkuvasti vanhentumisesta.

liukusäädintä-Inglés-on

Tutustu ainutlaatuisia etuja Tracor

ensimmäinen Työllisyys

Takaamme ensimmäinen työsopimus. Lisätä kolmen kuukauden harjoitteluajan kolmen kuukauden työharjoittelun virallisen Masters.

Käytössä Inglés

Ei opiskelija ilman vähintään hallintaa Englanti kielellä. Ohjelman tavoitteena on tarjota opiskelijoille mahdollisuus ylläpitää ja lisätä niiden taso Englanti.

non Stop

Ohjelma on vahva ja selkeä sitoutuminen työhön ja koulutukseen valmistuneiden opiskelijoiden monimutkaisuutta nykytilanteessa.

Kun edut Tracor halua tehdä toinen Master.

Ventajas_Master

Parasta teknologiaa ja parhaat resurssit

Nykyaikaisin ja kehittyneet tietokonejärjestelmät kanssa kaikkein ammatillinen graafinen ohjelmisto, nopeita verkkoja, televisio, ääni taulukoita, elävä puhe, seulonta huone, HD-kamerat, ammatillinen valaistus järjestelmät, laitteet ENG, skanneri , Monialustainen järjestelmät ja niin edelleen, muodostavat tekniset keinot laitteiston ja ohjelmiston, johon opiskelijat tuetaan joissakin ohjelmissa, joissa ei vain oppia käsitteitä, mutta ne muuttuvat kappaletta konkreettisia saavutuksia ja viestintä.

Maisterin tutkinnot on sovitettu Bolognan

Institute of Communication Arts Tracor tarjoaa laajan valikoiman maisteriohjelmiin täysin sopeutunut Euroopan korkeakoulutusalueen muun muassa konserniviestintä, graafinen suunnittelu, multimedia viestintä Internetissä ja uuden median, audiovisuaalinen viestintä, tv-tuotantoa ja televisio raportti. Nämä ohjelmat johtavat saamista virkamiehen yliopiston maisterin tutkinnon University CEU San Pablo, joka on yksi maailman arvostetuimmista yliopistoista maassamme, ja anna etuja opiskelijoille ja tunnustus niiden otsikko kaikkialla Euroopassa, liikkuvuuden edistäminen akateemisen ja työtä opiskelijoiden koko mantereella.

TecnologiaRecursos

Teknologia ja resurssit

Meidän kaupunkien kampuksen mukana suunnittelussa, rauhaan, ammattitaito ja teknologia

Integrointi ympäristöön: kaupunkien kampus

Meidän kaupunkien kampuksen mukana suunnittelussa, rauhaan, ammattitaito ja teknologia, auttaa nauttia oppimista yhteistyössä muiden kanssa. Kaikki perustuu inspiraation ja luovuuden, hyvin tehdystä työstä ja palkintoja, mutta myös hyvin vaativassa ympäristössä. Tarvitset tätä kokemusta ymmärtää, miten saavuttaa uran toiveita, henkilökohtaiset unelmansa ja tavoitteensa yksi isäntä.

Nykyaikaisin ja kehittyneet, jossa uusimmat versiot ohjelmisto graafinen suunnittelu, multimedia, ääntä ja videota, nopeita verkkoja, kampus verkossa, sosiaalinen verkosto opiskelijoiden, televisiostudioon, teräväpiirtotelevisio kamerat, järjestelmät, tietokonejärjestelmät ammatillinen valaistus, huone locution, ENG joukkueet ovat muun muassa resursseja oppilaita hyödyntää ideoitaan ja käsitteiden konkreettinen kappaletta viestintä.

Sisään TRACOR ei vain opettaja, liitutaulu ja liitu opettaa sitoa, mutta myös opetuksessa suurimmassa määrin käytännöllinen, perustuu aktiiviseen-osallistuvaa lähestymistapaa, joka tapahtuu ystävällisessä ilmapiirissä ja kutsuu käymään koulua perustuu tekemällä oppimiseen, tiimityöstä ja intensiivisen käytön teknologiaa, joka edistää oppimista ja parantaa tuottavuutta.

Suunnittelu ja rauha ympäröivät kaupunkien kampuksen kaikki neljä rakennuksia kaupungissa, rauhallisella alueella, erillisessä tilassa, joka kutsuu inspiraation ja hyvin tehdystä työstä. opiskelijat TRACORElä kuvitteellinen ympäristössä, mutta parhaimmat keinot soveltuvat teollisuuden ja toteuttaa niitä jatkuvasti hankittua tietoa kuin sitä käytetään todellisessa maailmassa. Hyvä menetelmä, hyvät opettajat ja tekniset tilat tekevät eroa huippuosaamista ja keskinkertaisuuteen, mikä opiskelijoiden pitäisi harkita valitessaan Master, joka on vain kerran, lisäksi taloudellisia ponnisteluja ja aikaa tarvitaan pitäisi parantaa huomattavasti ammatillista tulevaisuuttaan varten loppuelämän.

Nykyaikaisin ja kehittyneet tietokonejärjestelmät kanssa kaikkein ammatillinen graafinen ohjelmisto, nopeita verkkoja, televisio, ääni taulukoita, elävä puhe, seulonta huone, HD-kamerat, ammatillinen valaistus järjestelmät, laitteet ENG, skanneri , Monialustainen järjestelmät ja niin edelleen, muodostavat tekniset keinot laitteiston ja ohjelmiston, johon opiskelijat tuetaan joissakin ohjelmissa, joissa ei vain oppia käsitteitä, mutta ne muuttuvat kappaletta konkreettisia saavutuksia ja viestintä.

Klikkaa rakennuksiin löytää resursseja TRACOR tarjoaa

kampus

audiovisuaalinen resurssit

RecursosAudiovisuales
 • audio-
<li>kamera</li>
<li>videokamerat</li>
<li>Valaistus</li>

luokkahuoneessa käytännöt

AulasPracticas
 • Grafismo
<li>laitteisto</li>
<li>Multimedia</li>
<li>k&auml;ytt&ouml;j&auml;rjestelmien</li>
<li>editointiohjelma</li>

TV-studio

PlatoDeTele
 • se asettaa
<li>kopiointi</li>

Laatu ja Academic Excellence

Johdon ja laadunvalvonta on etusijalla TRACOR

LAITOS LAATU TRACOR

Tracor laatuosasto, tiiviissä yhteistyössä kaikkien institutionaalisten alueilla, vahvistetaan sisäisiä valvontamekanismeja, arviointi ja kehittäminen, joilla varmistetaan tehokas täytäntöönpano prosesseja, joilla varmistetaan jatkuva parantaminen kaikessa toiminnassaan ja palveluihin.

Tärkeimpiä tavoitteita, jotka pysyvästi innostaa laatupolitiikan keskus ovat seuraavat:

laatu-01
 • Antaa opiskelijalle saavuttaa optimaalisen suorituskyvyn ja tulokset ACADEMICS erinomainen.
<li>  <strong>Paranna oppimisprosessi,</strong> joka on todella suunnattu k&auml;yt&auml;nn&ouml;ss&auml; ominaisuuksien, tarpeita ja etuja opiskelijoille.</li>
<li>  INNOVATE pysyv&auml;sti laatua opetusohjelmia, jotta varmistetaan jatkuva p&auml;ivitt&auml;minen saman, sek&auml; parempaa <strong>sopeutumista</strong> vaatimuksiin <strong>ty&ouml;markkinoiden</strong>.</li>
<li>  <strong>Varmista</strong> PROFESSIONAL VALMISTUS JA k&auml;yt&auml;nt&ouml; korkean tason, sis&auml;llytt&auml;m&auml;ll&auml; k&auml;yt&auml;nn&ouml;n sis&auml;lt&ouml;&auml; kussakin ohjelmassa; my&ouml;s sis&auml;llytt&auml;m&auml;ll&auml; ulkoiset tarjonnan laatu ammattik&auml;yt&auml;nteiden; ja lopuksi, edist&auml;&auml; jatkuvaa henkil&ouml;kohtaisen neuvonnan, jonka avulla opiskelija etenee tulla erinomainen valinta johtavien alan yrityksille.</li>
<li>  Varmista <strong><strong>opetuksen</strong></strong> k&auml;yt&auml;nn&ouml;ss&auml; uskollisuus paras alan ammattilaisten.</li>
<li>  Saataville on opiskelija, kaikki <strong>palvelut ja infrastruktuuri</strong> tarvitaan onnistuneesti tavoitteiden saavuttamiseksi opetussuunnitelman.</li>
<li>  Kehit&auml; <strong>toimielinkulttuurin</strong> joka integroi opiskelijan olennainen aktiivisesti organisaation kehitt&auml;mist&auml;, ja joka parantaa arvo on kaikkien ammattilaisille, jotka tekev&auml;t sen.</li>
<li>  Lyhyesti, j&auml;rjest&auml;&auml; ja tarmoa kaikki tarvittavat keinot ja resurssit varmistaa <strong>asiakastyytyv&auml;isyys</strong> ja yhteisty&ouml;kumppanit kanssa joukon palveluita Tracor tarjoaa.</li>

UNIT LAATUA YLIOPISTON CEU SAN PABLO

Tracor tiivistä Quality yksikkö San Pablo-CEU University, pyrkii jatkuvasti toiminnan varmistamiseksi sekä sisäisen valvonnan mekanismit ja laadun arviointi kaikista ohjelmista.

Yliopisto laatu yksikkö antaa tarvittavaa tukea kaikkien laatuprosessit toimielimessä, hoitava Vastaava virallisten jatko ohjelmia, jotka ovat toimeenpaneva elin tällä alalla.

Yliopisto on määritellyt sisäisen laadunvarmistuksen USP-CEU joka on suunniteltu kunkin tiedekunnan / School / Centre, mukautetaan sille kunkin astetta. Tämä järjestelmä takaa, että mitataan ja analysoidaan tulokset välttämättömiä tehokkaan päätöksenteon, jonka tavoitteena virka jatkuvaan parantamiseen opetettuja taitoja.

Laatu yksikkö Yliopisto vastaa siis koordinoida seuranta- ja arviointi virallisten jatko-ohjelmia, jotka yliopisto tarjoaa yhteistyössä TRACOR.

ANECA

ANECA, kansalliselle arviointi- ja Akkreditointi on tila perusta on luotu 19. heinäkuuta 2002 mukaisesti määräyksiä LOU. ANECA on edistää laadun parantamiseen korkeakoulujärjestelmän arvioinnin kautta, sertifiointi ja akkreditointi koulutusohjelmat, tiedekunnan ja laitosten. Siten ANECA tehtävänä on vahvistaa prosesseja ja arviointiperusteet jatko ohjelmia, joilla varmistetaan niiden laatu.

Mitat ja kriteerit arvioitavana jonka ANECA prosessissa akkreditoinnin jatko-ohjelmia liittyvät:

 1. Management otsikko (organisaatio ja opetussuunnitelmat, avoimuutta ja näkyvyyttä otsikon ja tehokkuutta sisäisen Quality Assurance)
 2. Käytettävissä olevat resurssit (akateemisen ja tukihenkilöstö, aineellisia resursseja, infrastruktuuri ja palvelut)
 3. Saavutetut tulokset (oppiminen, suoritusindikaattorit ja tyytyväisyys)
Ohjelmien opetuskielet:
Espanjalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

TRACOR - Escuela de Comunicación

UM Master of Fine Arts in Computer Art - Master in Graphic Communication Design on jatko-ohjelma graafisen suunnittelun täysin integroitu korkeakoulualueella (eurooppalai ... [+]

UM Master of Fine Arts in Computer Art - Masters Graafinen suunnittelu Communication on ohjelma valmistunut graafinen suunnittelu täysin integroitu korkeakoulualueella (eurooppalaisen korkeakoulutusalueen) voimassa koko Euroopassa ja opetti yhdessä School of Design Institute of Communication Arts TRACOR ja yliopiston CEU San Pablo, johtuvat todelliset markkinat tarvitse tuomat jatkuva teknologinen vallankumous ja luoda uusi ammatillinen taiteen, muotoilun, audiovisuaalisen ja multimedia-web, monipuolinen ja omavarainen viestintä, täysin integroitu viestintää ja ehdottoman ohjaus sama, ymmärtää tuotteiden ja käsitteellistää ideoita, mutta myös kääntää ne graafisesti tai audiovisuaalista muodossa, käyttäen innovatiivisen teknologian.... [-]

Espanja Madrid
Huhtikuu 2020
Full-time
1750 tuntia
Kampus
Lue lisää suomeksi
TRACOR - Escuela de Comunicación

Master Multimediaviestintä on virallinen jatko-ohjelma (70 op) ammatilliseen annetut ohjeet yhteistyössä TRACOR ja CEU San Pablo yliopiston ja tavoitteena on kouluttaa op ... [+]

Master in Multimedia Communication on virallinen jatko-ohjelma (70 op) ammatilliseen annetut ohjeet yhteistyössä TRACOR ja CEU San Pablo yliopiston ja tavoitteena on kouluttaa opiskelijoita taitoja tarvitaan tekemään työtä ammattilaisten mainontaviestintäkysymyksien, journalismin tai audiovisuaalisen Internet ja New Media.

Master in Multimedia CommunicationVirallinen varmentaminen San Pablo CEU University, tutkitaan kaksoistutkintoon, yksi seuraavista kolmesta TRACOR Master-ohjelmat:

Uusien tietotekniikan, erityisesti Internetin, ja nopea laajeneminen digitaalisen median on johtanut radikaalia muutosta työmarkkinoiden vaatimuksiin nähden kommunikaattori profiilin sen eri erikoisuuksia. Kaikki viestintä ammattilaisten työtä upotettu erikoistunut ympäristössä, ei vain teknisesti, mikä vaikuttaa niiden tuottavan rutiineja.... [-]

Espanja Madrid
Syyskuu 2019
Full-time
1750 tuntia
Kampus
Lue lisää suomeksi
TRACOR - Escuela de Comunicación

Master Corporate Communication on virallinen jatko-ohjelma opetti TRACOR yhteistyössä ja San Pablo CEU University. Ainutlaatuisen muotoilun maassamme, Master tarjoaa opis ... [+]

Master in Corporate Communication on virallinen jatko-ohjelma opetti TRACOR yhteistyössä ja San Pablo CEU University. Ainutlaatuisen muotoilun maassamme, Master tarjoaa opiskelijoille tietoa ja taitoja tarvitaan erikoistuneita käyttämisen ulkoisen ja sisäisen viestinnän viestintäosastojen, mainonta tai markkinointi, paina toimistoissa tai institutionaalisten suhteiden, sosiaalisten organisaatioiden, yritysten ja sosiaalinen media.

Master in Corporate Communication, Se opetetaan espanjaa. Opiskelijan on osoitettava, kun viimeistely päällikön ja saadakseen virallinen nimi, joka on taso Englanti vastaa "B2 tasolle" perustettu yhteisen eurooppalaisen kieliviitekehyksen.

... [-]
Espanja Madrid
Lokakuu 2019
Full-time
Part-time
1750 tuntia
Kampus
Lue lisää suomeksi
TRACOR - Escuela de Comunicación

Master in Television Production on valmistunut ohjelma virallisesti voimassa, täysin mukautettu eurooppalaisen korkeakoulutusalueen (EHEA) ja suunnattu ammatin harjoittam ... [+]

Tervetuloa televisioon. Tervetuloa Master Television, CREATVTY, luoman konseptin TRACOR selittää synteettisesti vain jatko-ohjelma virallisia ja koko Euroopassa voimassa: Master in Production Television (MTV).

Master in Television Production on valmistunut ohjelma virallisesti voimassa, täysin mukautettu eurooppalaisen korkeakoulutusalueen (EHEA) ja suunnattu ammatin harjoittamista sisällä television väliaine, opetti yhteistyössä TRACOR, Institute of Communication Arts (johtaja vuodesta 1989 muodostumista ihmisiä, joilla on selkeä kutsumuksena ammatillinen viestintään) ja San Pablo CEU University (ja yli 75 vuoden kokemus koulutuksen Espanjassa).

Vallankumous television digitalisointi ja sen seurauksena rakenteiden muuntumista ja tärkeimpiä menestystekijöitä teollisuus ovat luoneet valtavan tilan mahdollisuuksia ja haasteita luovuuteen. Se CREATVTY, se on Master in Television Production: Paikka oppia, miten luoda ja täyttää tilat Mahdollisuuksien dynaamisin, muuttuvat ja vaikutusvaltainen alan aikamme: televisio.... [-]

Espanja Madrid
Marraskuu 2019
Full-time
1750 tuntia
Kampus
Lue lisää suomeksi
TRACOR - Escuela de Comunicación

Master tarjoaa erikoistunut ja jatkokoulutus keskittyy journalistista genre kukoistaa meidän televisiossa: tarina. Lisäksi erikoistunut tietyn tyyppinen raportointi on re ... [+]

Raportissa, eri muodoissaan, on tullut yksi tärkeimmistä ja suurin puomi Espanjan televisiohaastattelut journalistisen genrejä. Lisäksi jo historiallisia ohjelmia meidän television "Weekly Report", "Asiakirjat TV" tai "Kotona" Viime vuosina on lisääntynyt uuden tyylin uutislähetyksiä kuten "My House ja minä", "Street", " Madrileños maailma "," Espanjan maailman "," Command tänään ", jne. Tarkemmin, genre televisio tutkimus, on ollut useita onnistuneita televisio-ohjelmia testattu: "Diario de ...", "7 päivää 7 yötä", "Research TV", "21 päivää", jne.

Valmistelee raportin televisio vaatii summan tietojen ja taitojen (pre-tuotannon suunnittelu ja raportointi, tutkimus, käsikirjoitusten, tallennus taidot kamera, haastattelutekniikat, editointi ja jälkituotanto, ...) kehittyneen luonteeltaan, tarvitaan tuottamaan niiden televisio.... [-]

Espanja Madrid
Marraskuu 2019
Full-time
1750 tuntia
Kampus
Lue lisää suomeksi

Presentación Canal Tracor