ThePowerMBA

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tähän asti avaintieto oli muutamien käsissä.

Liity liiketalouskouluun, joka johtaa muutosta.

Täydellinen kauppatieteiden maisteri, jossa opit vertailuluvuista, ole yhteydessä tuhansiin ihmisiin huolenaiheisiisi ja vahvistat henkilökohtaista tuotemerkkiäsi ilman aikaa tai rahaa vaivaa.

ThePowerMBA parhaimmissa yrityksissä, jotka kouluttavat työntekijöitään jo ThePowerMBA : ThePowerMBA :

126085_empresas01.jpg

Mitä varten?

Kun sinulla on avaintiedot, yhteystiedot ja henkilökohtainen tuotemerkki, joka vahvistaa sinut, sinun on paljon helpompaa saavuttaa kaikki tavoitteesi.

  • Päivitä tietosi
  • Anna uran kierre tai lopeta urasi
  • Aloita onnistuneesti
  • Kasvata yritystäsi / yritystäsi
  • Ryhdy liiketoiminnan asiantuntijaksi

Yli 12 000 opiskelijaa Espanjasta, Meksikosta, Perusta, Chilestä ja Kolumbiasta on ymmärtänyt, että se on mahdollisuus, ja ovat luottaneet ThePowerMBA .126091_alumnos.jpg

metodologia

teoria

Maailman parhaiden MBA-ohjelmien tärkein teoreettinen sisältö (strategia, digitaalinen markkinointi, kirjanpito jne.)

käytäntö

Startup-yritysten, yritysten ja paikallisten yritysten menestystarinat (ja epäonnistumiset), jotka vahvistavat kaikkea saatua tietoa.

Asiantuntija - alueet

"Olen käynyt kursseja Yalen, Harvardin, HEC: n, Cornellin kursseilla ja tämä MBA saa mielestäni erittäin korkeat pisteet" Carlos Montoro - Opiskelija ThePowerMBA

Strategia ja liiketoimintamallit

Parhaiden työkalujen ja mallien (liiketoimintamallipeite, strateginen kaavio ja arvokäyrät, Porter, Ansoff jne.) Ja monien menestystarinoiden analysoinnin avulla saat tietoa, jonka avulla pystyt ymmärtämään ja analysoida liiketoimintamalleja, kilpailua, kilpailuetuja, kasvustrategioita jne.

Innovaatio ja laiha käynnistys

Todellinen käsikirja kannattavien ja kestävien liiketoimintamallien luomiseksi epävarmassa ympäristössä. Filosofia, joka muuttaa liiketoimintastrategiaa ja jonka kaikkien johtajien ja yritysten tulee sisällyttää DNA: honsa.

Markkinointi ja digitaalinen markkinointi

Digitaalista markkinointia ei ole, digitaalinen markkinointi on. Opi suunnittelemaan ja toteuttamaan strategia kasvattaaksesi yritystäsi digitaalisten kanavien perusteella: tavoitteiden asettaminen, tulostavoitteiden asettaminen koko suppilolle, tärkeimpien työkalujen ja sieppauskanavien käyttö, analytiikka, trendit jne. .

Kirjanpito ja talous

Ennen kuin ymmärrät rahoituksen ja kirjanpidon, et ymmärrä yritystä ja yritystä. Kurssi auttaa sinua ymmärtämään erittäin intuitiivisella tavalla kirjanpidon kielen ja periaatteet, miten yritystä rahoitetaan, miten sijoitus analysoidaan, mitkä ovat pääindikaattorit ja -suhteet kannattavuuden ja riskien arvioimiseksi, yrityksen tärkeimmät arvostusmenetelmät jne.

Henkilökohtainen kehitys

Pehmeät taidot, joita tarvitaan henkilökohtaiseen ja ammatilliseen kasvuun.

Johtavat organisaatiot

Yritykset koostuvat ihmisistä, ja ihmisten, niiden haasteiden, yrityskulttuurin, sidosryhmien ja muutosprosessien asianmukainen johtaminen, eli organisaatiokäyttäytymisen johtaminen on yksi pääavaimista jotka tekevät eron keskinkertaisen ja erinomaisen yrityksen välillä.

Suurin häiriö koulutushistoriassa

"Tähän asti ei vaikuttanut olevan mahdollista, että tämän tason maisterin tutkinnolla olisi tämä hinta"

Tähän asti paras tieto oli muutaman käsissä, jotka pääsivät arvostettuihin kouluihin.

ThePowerMBA on erilainen koulu. Uskomme tuomalla tämän tiedon levottomille ja innokkaille oppimiselle, vedoten referensseihin ympäri maailmaa ja joustavalla menetelmällä, jonka avulla et voi vaarantaa elämäsi tahtoa tai taloutta.

Sijainnit

Madrid

Osoite
Calle Urogallo 9, Ciudalcampo
28707 Madrid, Madridin yhteisö, Espanja

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: