Autonomous University of Barcelona (UAB)

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Barcelonan autonominen yliopisto perustettiin vuonna 1968. Perustajat tavoitteena oli luoda neljä periaatetta autonomian: vapaus valita opetushenkilöstöä, sisäänpääsy kaikille opiskelijoille (mutta rajoitettu määrä), vapauden luoda omia opintosuunnitelman ja vapautta hallita pääomaa Yliopiston 's. Siksi on nuori yliopisto, mutta sen lyhyt historia on edennyt nopeasti.

Rakenne UAB: n sisältää kolmella kampuksella, kaikki pääkaupunkiseudulla Barcelonan ja sen ympäristössä.

Bellaterra: iso kampuksen opetuksen ja tutkimuksen keskeiset UAB kampuksella Cerdanyola del Vallès, asuu suurin osa tiedekunnat, laitokset, laitokset ja palvelut sekä merkittävä joukko tieteen ja teknologian.

Bellaterra kampuksella on myös koti UAB Research Park, ryhmä keskusten ja erityisten tutkimuslaitosten pari luotu vastaamaan erityisiä vaatimuksia tärkeitä tutkimusaloja.

Sabadell: sitoutunut teknologiaan, liiketoimintaan ja terveyden Sabadell yhdessä Bellaterra kampuksella, se on koti School of Engineering, taloustieteiden tiedekunta ja Parc Tauli Teaching Unit (tiedekunta lääketiede).

Barcelona: uuden kampuksen Terveystieteiden laitos Kolme kuudesta opetuksen yksiköiden lääketieteellisen tiedekunnan sijaitsee Barcelona - Sant Pau Teaching Unit - Vall d'Hebron Teaching Unit - Hospital del Mar Teaching Unit on myös tyytyväinen Badalona Saksalaiset Trias i Pujol opetuksen yksikkö.

Sijainnit

Barcelona

Osoite
Bloque E, Oficina 1
08196 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès) España

Barcelona, Katalonia, Espanja