Lue virallinen kuvaus

Barcelonan autonominen yliopisto perustettiin vuonna 1968. Perustajat tavoitteena oli luoda neljä periaatetta autonomian: vapaus valita opetushenkilöstöä, sisäänpääsy kaikille opiskelijoille (mutta rajoitettu määrä), vapauden luoda omia opintosuunnitelman ja vapautta hallita pääomaa Yliopiston 's. Siksi on nuori yliopisto, mutta sen lyhyt historia on edennyt nopeasti.

Rakenne UAB: n sisältää kolmella kampuksella, kaikki pääkaupunkiseudulla Barcelonan ja sen ympäristössä.

Bellaterra: iso kampuksen opetuksen ja tutkimuksen keskeiset UAB kampuksella Cerdanyola del Vallès, asuu suurin osa tiedekunnat, laitokset, laitokset ja palvelut sekä merkittävä joukko tieteen ja teknologian.

Bellaterra kampuksella on myös koti UAB Research Park, ryhmä keskusten ja erityisten tutkimuslaitosten pari luotu vastaamaan erityisiä vaatimuksia tärkeitä tutkimusaloja.

Sabadell: sitoutunut teknologiaan, liiketoimintaan ja terveyden Sabadell yhdessä Bellaterra kampuksella, se on koti School of Engineering, taloustieteiden tiedekunta ja Parc Tauli Teaching Unit (tiedekunta lääketiede).

Barcelona: uuden kampuksen Terveystieteiden laitos Kolme kuudesta opetuksen yksiköiden lääketieteellisen tiedekunnan sijaitsee Barcelona - Sant Pau Teaching Unit - Vall d'Hebron Teaching Unit - Hospital del Mar Teaching Unit on myös tyytyväinen Badalona Saksalaiset Trias i Pujol opetuksen yksikkö.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti
  • Espanjalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

Johtamiskurssit

Autonomous University of Barcelona (UAB)

Master hallinto ja johto sekä kaupalliset yritykset, ja jakelu on akateeminen arvo on 60 opintopistettä ECTS, joista 15 op, jotka koostuvat valvotun liiketoiminnan hanke. ... [+]

Master hallinto ja johto sekä kaupalliset yritykset ja jakelu on akateeminen arvo on 60 opintopistettä ECTS, joista 15 op, jotka koostuvat valvotun liiketoiminnan hanke.

Miksi opiskella tämä kurssi?

Sinulla on mahdollisuus saavuttaa strategisen aseman yrityksessä, kuten General Management, Commercial Management, Marketing Management, Sales Management, Trade Marketing, Key Account Manager, Category Manager, jne.

Etenet oman uransa vuoksi hankkimista, käsitteitä ja kokemuksia, jotka tarjoavat sinulle enemmän luottamusta ja varmuutta päätöksentekoon vaikuttavat globaalin yrityksen strategian.

Kehität johtamistaitoja ja samalla oppii yhdenmukaistaa niitä arvon sukupolvi, yhteiskuntavastuun ja eettisen kompromissi.... [-]

Espanja Barcelona
Request Info
Englanti,Espanjalainen
Full-time
Part-time
9 kuukautta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
Autonomous University of Barcelona (UAB)

Se antaa sinulle mahdollisuuden hakea työtä kantoja, jotka ovat kysynnän tällä hetkellä, kuten: International Management, International Marketing Management, Export Manag ... [+]

Master in International Business Management on työmäärä on 60 opintopistettä, joka on jaettu: 350 tuntia online-luokat, 490 tuntia online-ohjaus, 840 tuntia työn ja opiskelun, ja 70 tuntia arviointeja.

Opiskelijat, jotka ovat suorittaneet ohjelman myönnetään otsikko Master in International Business Management antamien Department of Academic Administration Jatko School of Universidad Autónoma de Barcelona.

Miksi ottaa tämän kurssin?

Se antaa sinulle mahdollisuuden hakea työtä kantoja, jotka ovat kysynnän tällä hetkellä, kuten: International Management, International Marketing Management, Export Management, International Trade Management, Kansainvälinen alue Management, jne.... [-]

Espanja Barcelona
Request Info
Englanti,Espanjalainen
Part-time
9 kuukautta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
Autonomous University of Barcelona (UAB)

Tulet saamaan kiinteä visio logistiikan dynaamisen ja heterogeenisen elinkeinoelämä kanssa loistava tulevaisuus. ... [+]

Master in Integrated Logistics Ohjelma on akateeminen arvo on 60 opintopistettä ECTS, joista 15 vastaa ohjatun liiketoiminnan hanke. Masters tutkinto on hankittu kulkee kaikkien luottojen

Miksi opiskella tämä kurssi?

Tulet saamaan kiinteä visio logistiikan dynaamisen ja heterogeenisen elinkeinoelämä kanssa loistava tulevaisuus.

Ymmärrät evoluution markkinoiden ehtojen mukaan, monilla alueilla, logistiikka on ottaa yhä tärkeämpi asema kuin tuotanto.

Opit käyttämään tieto- ja viestintätekniikka, jotka ovat erottamaton osa logistiikan ympäristöön ja että on ollut mahtava kehitys viime vuosina.

Voit kehittää tarvittavia valmiuksia tehdä päätöksiä operaatioalueella ottaen huomioon niiden vaikutus globaalin liiketoiminnan strategiaa yhtiö, kun taas analysoidaan mahdollisia seurauksia, jotka ovat aina monimutkaisempi, dynaaminen ja kansainvälinen.... [-]

Espanja Barcelona
Request Info
Englanti,Espanjalainen
Full-time
Part-time
9 kuukautta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi