Lue virallinen kuvaus

meille

"Uusien teknologioiden ja innovaatioiden oppiminen ovat perusta meidän koulutus"

UADIN - Yliopisto digitaaliset taidot

Vuonna UADIN yliopiston digitaalisen osaamisen, ovat kehittäneet erilaisia koulutus ehdotuksia, joiden tavoitteena on kouluttaa digitaalisia taitoja, yritys on erikoistunut tieteenaloilla valmistaa opiskelijoita vastaamaan haasteisiin sähköisen liiketoiminnan koulutus: digitaalinen markkinointi, sähköinen kaupankäynti , digitaalinen liiketoiminta, teknologia, ja uudet tiedonantoa ja off-line, asiakkaan kanssa. Toimivalta kullakin alueella on tunnistettu eri taidot digitaalisessa ekosysteemin, ovat erityisiä ja toisiinsa; ja niitä on kuvattu kolmella tasolla koulutusta, joka vetää jatkuva viiva yleisesti ja hankintaan liittyvän osaamisen: Rabbi Executive ja ura.

UADIN koulutus on akkreditoitu yliopisto luonto kaikissa ohjelmista Kuningas Juan Carlosin yliopisto ja toteutetaan eri muodot menetelmämme riippumatta aste ja joilla pyritään laatimalla yliopistotutkinto tai todistus.

Tavoitteet:

 • Opiskelija hankkia tarvittavat tiedot ja taidot työskennellä yrityksissä digitaaliajalla.
 • Osallistujat oppivat ja sisällyttää digitaalisen kulttuurin työpaikkansa.
 • Opiskelija ymmärtää ja hallitsee uudet teknologiat sisällyttämään yritysten ja innovatiivisten hankkeiden toteutetaan yhtiön.
 • Osallistujien on kehittää digitaalisia taitoja, jotta ne on olla tuottavampia ja tehokas.

Kanssa UADIN opiskelija hankkii tarvittavat tiedot ja taidot suunnitella ja toteuttaa liiketoimintasuunnitelmansa sisällä digitaalista taloutta globaalista näkökulmasta, sinun tulee oppia tärkeimmät ominaisuudet, olennaista työskennellä digitaaliajalla uusiin teknologioihin, annamme avaimet ja tarvittavat välineet käynnistää oman online-liiketoimintaa.

Koulutus on suunnattu ammattilaisille, jotka haluavat kierrättää maailman digitaalisen liiketoiminnan, yrittäjiä, jotka haluavat ja käynnistää oman käynnistyksen ja ihmiset, jotka työskentelevät tai etsivät työtä ja haluavat että ammattiin Internetin kautta eri online-työkaluja.

Uudessa digitaalisessa ympäristössä suuntautunut yritysten ja laitosten pohtimaan niiden strategioita ja sopeutua uudessa digitaalisessa ympäristössä. Nykyään on tärkeää saada tietää ja nähdä verkossa. Tätä tarkoitusta varten on hallittava uusia työkaluja.

Emme ole mukautettu digitaaliseen, olemme syntyneet ja kasvaneet Internetin kanssa.

 • Luo ja hallinnoi suunnitelma> digitaalisen markkinoinnin> ja hyödyntää suhde nykypäivän n kuluttaja.
 • Hakukoneoptimointi omia tuotteita / palveluita ja optimoi käyttökokemuksen sekä mobiilille internetille.
 • Se kampanjoi kannattavaa ja tehokasta digitaalisen mainonnan:> SEM, kuuluminen, email markkinointi ja ulkomailta markkinointi.
 • Suunnittelee ja hallinnoi mediasuunnittelu ja täyttävät mittareita arvioimaan tuloksia.
 • Valjastaa voiman sosiaalisten verkostojen kautta ja maksullisia sisältöä sitouttavat.
 • Omnichannel kehittää yhtiön strategiaa, joka sisältää hankkeen käynnistämiseksi Verkkokaupan.

Kanssa UADIN voit toteuttaa koulutusta digitaaliseen liiketoimintaan, mukana parhaat ammattilaiset Internetissä. Löytää ja valita meidän koulutusohjelmia.

Perustamme koulutus neljän keskeisen akselien

Innovaatio

Otamme mukaan uusimpia suuntauksia ja innovaatioita kaikilla aloilla tietämyksen.

Olemme tietoisia siitä, että pelkkä läsnäolo Innovaatiot opetustoimessa ei takaa innovaatiota. Tämä on ymmärrettävä muutos käsityksiä opetuksen ja koulutushankkeita; tapaamme ajatella niitä ja saattaa ne käytäntöön.

Teknologia

Uudet teknologiat tarjoavat suuria mahdollisuuksia tuotestandardointia ja mukauttaminen yksilöllisiä tarpeita opetuksen, samoin kuin on selkeä vaihtoehto hajauttamisen suhteen vähentää aikaa yritetään useampia tarpeisiin.

Uusi tapa rakentaa tiedon, suosimalla yhteistyöympäristöt ja itseoppiminen.

yrittäjyys

Tukea yksilön sisällä ja ulkopuolisten organisaatioiden, on osa meidän perustettiin tehtävän. Siksi kaikki opiskelijat osallistuvat edut olla osa laaja kumppani liiketoimintaympäristössä.

Yritykset ja organisaatiot ovat olemassaolon syyn UADIN.

Tällä hetkellä osa organisaation komitean johtajien ja yrittäjien. Niin ovat organisaatiot ja erityisesti ihmiset, jotka muodostavat kohde missiomme.

työvoima

Opettajamme tulee mentoreita, ohjata ja auttaa opiskelijaa koko ajan ja yhä relevantti aktiivinen osa oppimisprosessia.

Se on tarttunut uuden haasteen koulutusjärjestelmän, ja on menoja yksisuuntaisen koulutusmalli, joka yleensä tieto hajallaan ainoa päällikön tai opettaja on luokkahuoneessa, avoimempi ja joustavia malleja, joissa tietoa ja kokemusta monista opettajien jaetaan ja edistää useiden opettajien ja opiskelijoiden.

Suuri joukkue, oppimisyhteisö.

Vaihtaa ajatuksia ja kokemuksia oppimalla

UADIN yhtiöstä

Me luoda ja ylläpitää korkeaa lisäarvoa lisää yritysten ja korkeakoulujen, jotta organisaatioita ja yrityksiä parantamaan hallinnointi- politiikkaa, kilpailukykyä ja samalla sosiaalisesti vastuullista.

UADIN tarjoaa yrityksille ja yksityishenkilöille malli kehittyneitä oppimisen ja tehokkaita ratkaisuja niiden kasvava koulutustarpeita tilaa kokouksen johtajat, ammattilaisia ​​ja yrittäjiä, jotka haluavat vaihtaa ajatuksia ja kokemuksia oppimisen kautta.

UADIN menestys piilee käytännön ja asiaa oppimista menetelmät ja kasvavaan opiskelijoiden valmis vastaamaan nykyisiä haasteita ja johtavien yritysten tulevaisuudessa.

Metodologia

Malli TIA - Transforming Oppiminen Tietoa

Se on oppimisen malli perustuu paras ja erottuva tutkimus malleja.

 1. Asiantuntijaksi opettajat Open Education.
 2. Valmis yhteenvedot tekstien.
 3. Korostettu ja alleviivattu.
 4. Muistitekniikka säännöt: avainsanat ja mielikuvat yhdistää käsitteitä.
 5. Harjoitella tutkimuksia aiheesta.
 6. Työkalut opiskelemaan jakeluun.
 7. Flashcards: teemme ulkoa hauskalla prosessissa.
 8. Koota resursseja tutkimukset, ratkaisut, mestarikurssi ja täydentävä tutkimus pillereitä.
 9. Learning yhteisö.

opiskelijoiden sitoutumista

Saadakseen vastaavan akateemisen tutkinnon ja liittyä osasto HARJOITTELIJAVAIHDON, on välttämätöntä, että ohjelman toteutuksessa on vähintään 90%: n kesto.

Lisäksi opiskelija on läpäistävä tarkastukset ja tapaukset esille luostarin ja saada myönteinen arvio niiden oppilaiden osallistumisesta yksilöllisesti ja ryhmissä.

Online maisterikursseihin ja täyttävät kaikki vaatimukset parametrit, tulokset ja tunnustusta koulutusohjelmia on ominaista.

Meidän tiedekunta koostuu ammattilaisia, jotka vievät johtotehtävissä suurten yritysten, mikä tarjoaa suurimmassa määrin käytännöllinen ja mukautettu nykyisen liiketoiminnan tarpeisiin koulutusta.

Learning Community

Tehokas online koulutusta alustan avulla opiskelija järjestää ja jakaa opiskeluaikaa omien tarpeidensa, tavat ja makuja. Lisäksi tämä menetelmä eliminoi fyysisiä tai maantieteellisiä esteitä, joiden avulla voidaan saada laatua koulutusta kaikille niille, jotka liittyvistä syistä sijainti ja saatavuus, voi käyttää sitä. Tämä virtuaalinen ympäristö on varustettu opetusresursseja jotka helpottavat sisällön ymmärtämiseen, edistää osallistumista, ajatusten ja rakentaa ryhmä ympäristöä niin välttämätöntä rikastuttaa ja nauttia oppimisesta.

Menetelmämme avulla opiskelijat voivat jatkaa koulutusta kotona tai työpaikalla, ylläpitää jatkuvasti yhteydessä opettaja ja kunkin moduulin käyttämällä virtuaalinen luokkahuone chat-palvelut, foorumit, sähköposti, jne. Sillä on suora ja välitön viestintä.

koulutus muodoissa

Koulutusjärjestelmä Espanjassa on tapahtunut monia muutoksia viime vuosina. Saapuminen Bolognan ja jatkuva koulutus uudistuksia niin lyhyessä ajassa on johtanut huomattavasti hämmennystä sekä opiskelijoiden että opettajien, jotka ovat joutuneet sopeutumaan jatkuvasti muuttuvaan prosessi. Toisaalta, talouskriisi ja työttömyys ovat lisänneet tarjontaa tutkimusten upottamalla itsemme vyyhti otsikot ja saanut edelleen kasvattaa epäilyksiä.

Mitä eroa on master ja oma virallinen yksi? Ja välillä master ja suotuisan itsensä herra? Mikä on yhteistä jatkokoulutuskursseja asiantuntija tai korkeakoulussa suuret yhtiöt?

Ohjelmien opetuskielet:
Espanjalainen