UAM Universidad Autónoma de Madrid - Títulos propios

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Autonominen yliopisto Madrid Se on julkinen laitos vertailukohta Espanjan ja kansainvälinen yliopisto kontekstissa. Tunnustusta korkealaatuiseen tutkimukseen liittyy hänen yrittäjyyttä, hänen jatkuva etsintä opetuksen huippuosaamista ja sen maksamatta sosiaalista sitoutumista. Sen kansainvälisen panostuksen korostavat lukuisat vaihto-ohjelmia yliopistojen ja koulutuksen ympäri maailmaa, joissa opiskelijat, opettajat ja ei-opetushenkilöstön mukana.

10 syytä opiskella UAM

Miksi opiskella UAM?

 1. Se on moderni yliopisto, kiinnostunut koulutuksen oppilaille ja kansainvälisesti tunnustettu, kehystetty ryhmässä alkuun 200 yliopistojen maailmassa.
 2. Se on huolissaan ympäristöstä ja ylpeitä työstään saavuttaa ympäristön kannalta kestäviä kampus.
 3. Se on Espanjan vertailuarvo yliopiston tutkijalle näkökulmasta ja on sen kampuksella eri yliopistojen tutkimuslaitosten itselleen ja muille yhteistyössä Higher neuvoston tieteellisen tutkimuksen.
 4. Uraauurtavaa työtä yhteisen toiminnan ja yhteistyön kansalaisjärjestöjen kanssa tehtävän työn, jne
 5. UAM valmistuneet ovat korkea työllisyys, 90% niistä, jotka ovat etsineet ovat työllistyneet, ja keskimäärin neljä kuukautta ja puoli aikaa. Foorumi on työ ja tällä kertaa on tullut yliopiston työllisyysfoorumiin enemmän yrityksiä ja laitoksille.
 6. Se on yrittäjyyden yliopisto monin tavoin, ja yksi tärkeimmistä on luoda yrityksille. Se on espanjalaisen yliopiston tässä suhteessa edelläkävijä, on keskuksen yritysaloitteita CIADE-UAM apua luomisessa yritysten ja perustamisesta lähtien se on ollut mukana luomassa yli 170 yritystä.
 7. Kansainvälinen vaihto on suhteita parhaiden yliopistojen maailmassa, esimerkiksi Erasmus-ohjelman yliopistojen kanssa Euroopassa, yli 1000 opiskelijaa autonomisen nauttia akateemisen pysyy. Myös etuoikeutettuja suhteita useiden Latinalaisen Amerikan yliopistoissa.
 8. Huolissaan yhteiskunnasta, joka ylläpitää vahvoja kumppanuuksia kuntien, laitosten ja yritysten, joille se on allekirjoittanut useita sopimuksia ja yhteistyöhön puitesopimusten kuuluu.
 9. Sillä on monia kulttuuritoimintaa, kuten kesän kurssien ja nykyajan humanististen. Onko konserttisarja järjestämän vanhimmista ja arvostetuimmista yliopistoista ja tapahtuu joka vuosi National Music auditorio.
 10. Sillä on monia urheilumahdollisuuksia, kuten sisä- ja ulkouima-altaat. Autonominen järjestää erilaisia ​​sisäisiä ja intercollegiate kilpailuja ja sen opiskelijat ovat yliopiston mestareita eri alojen. UAM on osa ohjelmaa korkean tason urheilijat rahoittama liikuntaneuvosto.
Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
 • Englanti
 • Espanjalainen

Ohjelmat
Tällä hetkellä ei ole ohjelmia näyttää

Tarkenna hakua edellä, tutustu suosittuja luokkia alle tai suorittaa hakusanan.


... or simply by choosing your degree:

Videot

Vídeo institucional de la UAM

Ota yhteyttä
Asiointiosoite
Universidad Autónoma de Madrid
Ciudad Universitaria de Cantoblanco

Madrid, Community of Madrid, 28049 ES