UDIMA - Universidad a Distancia de Madrid

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Mikä on UDIMA ?

Avoin yliopisto Madrid ( UDIMA ) on oppilaitos suunniteltu ja ensisijaisesti ihmisten tarpeita luvulle: ammattilaisille, syistä aikataulua, liikkuvuuden, maantieteellisiä tai perheiden yhdistämisen etäisyyttä, edellyttävät avoimen ja joustavan yliopisto jonka avulla voidaan yhdistää tutkimuksen, jonka erityispiirteet kunkin opiskelijan, saadakseen korkeakoulututkintoa virallisesti arvostettuja ja tunnustettuja, mukautettu Eurooppaan ja kosketuksiin liike-elämän, joka myös antaa hyvän työ- tai parantaa sillä jo on.

Miten kukin opiskelija mukautuu?

Tarjoaa yksinkertaisen ja pysyvä virtuaaliluokkahuoneet rajoittamattoman pääsyn aikataulut, päivittäin lukukauden. Päähenkilö UDIMA on opiskelija hänen koulutus, ammatti ja inhimillisen ulottuvuuden.

Neuvoo jokaisen oppilaan yksilöllistä tavalla, erityisesti rekisteröinti-, valita kursseja, jotka parhaiten sopivat käytettävissä olevan ajan ja kapasiteetti jokaisen. Jatkuvan seurannan opettajien ja lähi, suora ja todelliseen ympäristöön.

Suunniteltaessa tutkimuksen kautta "opetuksen opas tietenkin" suorittamisesta koulutustoimintaa ja toimituksen tietoliikennejärjestelmässä ja jatkuvan arvioinnin, jossa ehdotetut toimet on suunniteltu asteittain rinnastaa tietämyksen yksinkertainen, joka käsittää käytännön hyöty sen.

Tutkimuksen metodologia @ d lähellä Universit

Olemme Universit @ d sulje koska käytämme uutta TTT tuomaan osaamista opiskelijalle. Opetus-oppimisprosessin tapahtuu virtuaaliluokkahuoneet UDIMA mukaan jatkuvan arvioinnin, ja aina yksityiskohtainen suunnitelma siitä, mitä odotetaan opiskelijoiden kunkin toiminnon ja suora ja jatkuva opettajien kanssa kautta foorumeilla, opastusta ja puhelin teknologian innovaatioihin ja viestintä, joka mahdollistaa reaaliaikaisen viestinnän.

Lopussa kunkin lukukauden, opiskelija osoittaa hankittuja tietoja luokkahuoneessa loppukokeet. Toinen syy, jonka avulla voimme olla tunnustettu Universit @ d lähempänä on meidän suuri määrä sivustoja tutkittiin. Siellä on paikka tutkiminen UDIMA lähelläsi. Espanjassa olemme Alicantessa, Aranda de Duero, Barcelona, Bilbao, Collado Villalba, Cordoba, La Coruna, Las Palmas, Madrid, Málaga, Mérida, Oviedo, Palma de Mallorca, Sevilla, Teneriffa, Valencia, Vigon ja Zaragoza. Meillä on myös toimistoja muissa maissa Euroopassa, Amerikassa ja Afrikassa. Lisäksi tarpeidesi tarjoamme eri aikoina ja päivinä, joten voit järjestää kokeita, koska parhaiten sopii sinulle. Kaikki koulutusohjelmat ja Master alkaa helmikuussa ja syyskuussa. Saat lisätietoja päivinä Ph.D. instituutin kielten ja oman, katso www osastoihin.

Opiskelijapalvelut

Tunnustamista ov (vahvistusten)

Jos haluat suorittaa tiedostonsiirto toisesta yliopistosta, teimme vapaa luotto tunnustusta tutkimuksen määrittää aiheita, opiskelija voi vahvistaa on vapaa; opiskelijan tulee maksaa 10% ensimmäisen rekisteröinnin kustannukset kullekin koehenkilölle lopulta he päättävät sisällyttää tiedoston.

tarvikkeetMeillä on tekninen Pääkirjoitus kehityksestä vastaava tarvittavat materiaalit tutkimus eri aiheista ja on sovitettu 100% ja verkossa oppimista. Lisäksi materiaalit kuuluvat hintaan aihe, mikä tekee meistä erilainen kuin muut online yliopistot.

Yliopiston kirjasto Hypatia

Hypatia yliopiston kirjasto on osa tukipalvelujen tutkimusta, tutkimus ja opetus. Luonteen takia koulutusjärjestelmämme perustuu tieto- ja viestintätekniikan ja maantieteellistä kirjoa asuinpaikan opiskelijoillemme, meidän erittäin laajan kirjaston kokoelma on pääosin saatavilla internetissä.

Apurahat ja avustukset

Olemme tehneet saatavilla myös opiskelijoille yksilöllistä palvelua kautta avustukset Management Department auttamaan haku- apurahoja koolle opetus-, kulttuuri- ja urheiluministeri (MECD). Näiden apuvälineiden on mahdollisuus muodostaa osan Erasmus-ohjelmaan, koska UDIMA on mukana, koska Euroopan Korkeakoulujen Erasmus-peruskirja (EUC)

Job ja Yrittäjät

Tarjoamme opiskelijoille joukon palveluita, joilla helpotetaan niiden tullessa työmarkkinoille. Samoin tarjoamme yrityksille tarvittavat toimet heidän tarpeisiinsa valintaprosessissa päteviä työkalut.

Vamma yksikkö UNE UDIMA

Koostuu opettajat ja henkilökunta, sen pääasiallisena tavoitteena on tarjota opiskelijoille, joilla on erityistarpeita, jotka johtuvat vammasta menestystä koulutusohjelmiin ja edistää työmarkkinoille siirtymistään.

Sijainnit

Madrid

Universidad a Distancia de Madrid

Osoite
Carretera de La Coruña, KM.38,500
Vía de Servicio, nº 15 28400
Collado Villalba MADRID

28400 Madrid, Madridin yhteisö, Espanja
Verkkosivusto
Puhelin
+34 918561699 o +34 914444920

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin