UE-IBM Tech & Business School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Syntynyt perusteellisen analyysin perusteella profiileista, joita yritykset etsivät tänään ja mitä he tarvitsevat huomenna, IBM: n vuonna 2019 perustettu Universidad Europea Postgraduate School with IBM pyrkii kouluttamaan ammattilaisia taustalla, jossa yhdistyvät liiketoiminta ja tekniikka. Kyse on uusien tekniikoiden täyden potentiaalin hyödyntämisestä positiivisesti vaikuttamaan liiketoiminnan tuloksiin ja tehokkuuteen.

IBM, globaali johtava neuvontayritys digitaalisen muutoksen ja kehityksen alalla, on yhdistänyt voimansa Universidad Europea -yrityksen kanssa, joka on yhteydessä yritysmaailmaan, tarjotakseen useita jatkotutkinto-ohjelmia niille, jotka pyrkivät ottamaan seuraavan askeleen ammatillisessa ja henkilökohtaisessa kehittäminen.

Festive holiday office party in #WindowsUglySweater Softwear by @Windows

Universidad European jatkokoulu IBM: n kanssa on ensimmäinen omistautunut yritys- ja tekniikkakoulu Espanjassa. Se on edelläkävijä pyrkiessään kouluttamaan sekaprofiileja ammattilaisia, jotka pystyvät hyödyntämään ja käyttämään innovaatioita ja tekniikkaa liiketoiminnan kasvattamiseen.

Tarjoamme jatko-ohjelmia ja asiantuntijakursseja seuraavilla osa-alueilla: hallinta, Big Data & Analytics, pilvi- ja IT-tietoturva, Blockchain ja tekoäly.

IBM osallistuu aktiivisesti ohjelman sisällön määrittelyyn, opetukseen ja jokaisen jatko-ohjelman ohjaamiseen Universidad European kanssa. Lisäksi opiskelijat saavat ainutlaatuisen kokemuksen työkalujen ja tekniikoiden saatavuuden ansiosta koko opintonsa ajan ja jopa kuuden kuukauden ajan valmistumisen jälkeen. Vierailet myös IBM: n laboratorioissa Espanjassa ja ulkomailla, ja sinulla on pääsy yksinomaisiin tapahtumiin varmistaen, että olet aina yhteydessä viimeisimpään liiketoiminnan ja teknologian kehitykseen.

Lisäksi työskentelet tosiasiallisissa tapaustutkimuksissa kansainvälisessä ympäristössä, joka keskittyy kasvuun ammattilaisena globaalissa maailmassa. Olet osa dynaamista yhteisöä, joka edustaa ammattilaisia, opiskelijoita ja alumneja. Sinulla on pääsy konferensseihin, tapaamisiin IBM: n asiantuntijoiden ja ammattilaisten sekä muiden johtavien teknologia-alan yritysten kanssa.

Hyödynnä mahdollisuuksia oman ammatillisen verkostosi kehittämiseen, mikä auttaa nopeuttamaan urakehitystäsi ja selviytymään uusista haasteista.

Sijainnit

Madrid

Osoite
Universidad Europea de Madrid (Campus de Alcobendas)
Av. de Fernando Alonso, 8, 28108 Alcobendas

Madrid, Madridin yhteisö, Espanja

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tällä hetkellä ei ole ohjelmia näyttää

Tarkenna hakua edellä, tutustu suosittuja luokkia alle tai suorittaa hakusanan.


... or simply by choosing your degree: