UNIBA Centro Universitario Internacional de Barcelona

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Meet UNIBA

International Center of Barcelona (UNIBA) on laitoksen, joka kuuluu Barcelonan yliopiston (UB), luotu tavoitteena tarjota laajan valikoiman online-astetta ja maisterin tutkinnot kanssa kansainvälisen tehtävän.

UNIBA hallinnoi ja johtaa opinto-ohjelmiin tarjoamia UB espanjaa ja verkossa., Joka on toisin kuin muualla Espanjan yliopistot, jotka valitsevat face-to-face tai monimuoto luokissa. Nämä viralliset tutkinnot on sovitettu eurooppalaisen korkeakoulutusalueen (korkeakoulutusalueen, joka tunnetaan myös Bolognan prosessi).

Viralliset ja maisterin tutkintoja klo UNIBA on sisältö, astetta, ja tiedekunnan hyväksyntää Barcelonan yliopisto (UB). Yli 560 vuotta historiaa, tämä toimielin on tärkein julkinen yliopisto Kataloniassa ja parhaiten valtion tasolla arvostetuin kansainvälinen ranking, joka myös asettaa sen parhaan joukkoon 100 koulua maailmassa sellaisilla aloilla kuin lääketiede, farmasia tai kielitiede. Barcelonan yliopisto (UB) yhdistää perinteisen arvot on innovatiivinen laitos opetuksen.

Metodologia

Koulutusohjelmissa erotu virallista maistereita opetetaan verkossa ja ovat täysin joustava, antaa opiskelijoille mahdollisuuden jatkaa opintojaan uhraamatta uransa.

Opetussuunnitelmien tarjoamia UNIBA tarkoituksena on antaa opiskelijoille mahdollisuuden kehittää taitoja, tietoja ja taitoja. Lisäksi intensiivinen tietotekniikan käyttö takaa sujuvan ja välitön viestintä kouluyhteisön, ja auttaa tukemaan ja kehittämään ja keskustelua opiskelijoiden keskuudessa, alumnien ja tiedekunnan. Yhdessä ne katsotaan todellisia tapauksia, joissa eri alojen ammattilaisille, jolloin laajentaminen ja rikastaminen opiskelijan näkökulmasta.

Puolestaan ​​UNIBA on sitoutunut malli yhteisen oppimisen keskityttiin opiskelijoita. Meidän virtuaalinen kampus, voit käyttää kaikkia kurssin materiaaleja ja monenlaisia ​​resursseja vuorovaikutuksessa muiden opiskelijoiden ja opettajien.

UNIBA menetelmä yhdistää teoreettista ja käytännön oppimista, joka vaatii oppilaita osallistumaan niiden mielipiteitä ja näkemyksiä. Analyysin lisäksi asiakirjoja ja materiaaleja, joita tarjoamme, opiskelijoiden on myös arvioitava ja ratkaista tapaustutkimuksia perustuu todellisen ja näennäisen elämän tilanteissa. Siten se on oppimiskokemus, joka on mukauduttava markkinoiden vaatimuksiin ja nykyinen työnantaja, ja jossa opiskelijoiden oppimista tarpeet saavutetaan.

Sijainnit

Barcelona

Osoite
University of Barcelona
Gran Via de les Corts Catalanes, 585

08007 Barcelona, Katalonia, Espanja

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin