Lue virallinen kuvaus

Meet UNIBA

International Center of Barcelona (UNIBA) on laitoksen, joka kuuluu Barcelonan yliopiston (UB), luotu tavoitteena tarjota laajan valikoiman online-astetta ja maisterin tutkinnot kanssa kansainvälisen tehtävän.

UNIBA hallinnoi ja johtaa opinto-ohjelmiin tarjoamia UB espanjaa ja verkossa., Joka on toisin kuin muualla Espanjan yliopistot, jotka valitsevat face-to-face tai monimuoto luokissa. Nämä viralliset tutkinnot on sovitettu eurooppalaisen korkeakoulutusalueen (korkeakoulutusalueen, joka tunnetaan myös Bolognan prosessi).

Viralliset ja maisterin tutkintoja klo UNIBA on sisältö, astetta, ja tiedekunnan hyväksyntää Barcelonan yliopisto (UB). Yli 560 vuotta historiaa, tämä toimielin on tärkein julkinen yliopisto Kataloniassa ja parhaiten valtion tasolla arvostetuin kansainvälinen ranking, joka myös asettaa sen parhaan joukkoon 100 koulua maailmassa sellaisilla aloilla kuin lääketiede, farmasia tai kielitiede. Barcelonan yliopisto (UB) yhdistää perinteisen arvot on innovatiivinen laitos opetuksen.

Metodologia

Koulutusohjelmissa erotu virallista maistereita opetetaan verkossa ja ovat täysin joustava, antaa opiskelijoille mahdollisuuden jatkaa opintojaan uhraamatta uransa.

Opetussuunnitelmien tarjoamia UNIBA tarkoituksena on antaa opiskelijoille mahdollisuuden kehittää taitoja, tietoja ja taitoja. Lisäksi intensiivinen tietotekniikan käyttö takaa sujuvan ja välitön viestintä kouluyhteisön, ja auttaa tukemaan ja kehittämään ja keskustelua opiskelijoiden keskuudessa, alumnien ja tiedekunnan. Yhdessä ne katsotaan todellisia tapauksia, joissa eri alojen ammattilaisille, jolloin laajentaminen ja rikastaminen opiskelijan näkökulmasta.

Puolestaan ​​UNIBA on sitoutunut malli yhteisen oppimisen keskityttiin opiskelijoita. Meidän virtuaalinen kampus, voit käyttää kaikkia kurssin materiaaleja ja monenlaisia ​​resursseja vuorovaikutuksessa muiden opiskelijoiden ja opettajien.

UNIBA menetelmä yhdistää teoreettista ja käytännön oppimista, joka vaatii oppilaita osallistumaan niiden mielipiteitä ja näkemyksiä. Analyysin lisäksi asiakirjoja ja materiaaleja, joita tarjoamme, opiskelijoiden on myös arvioitava ja ratkaista tapaustutkimuksia perustuu todellisen ja näennäisen elämän tilanteissa. Siten se on oppimiskokemus, joka on mukauduttava markkinoiden vaatimuksiin ja nykyinen työnantaja, ja jossa opiskelijoiden oppimista tarpeet saavutetaan.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Espanjalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

Johtamiskurssit

UNIBA Centro Universitario Internacional de Barcelona

Master of Advanced Studies Espanjan ja Latinalaisen Amerikan kirjallisuus tarjoaa korkeatasoista tieteellistä ohjelma, jonka avulla opiskelijat voivat täydentää koulutust ... [+]

ESITTELY JA TAVOITTEET

Master of Advanced Studies Espanjan ja Latinalaisen Amerikan kirjallisuus Se tarjoaa korkeatasoista tieteellistä ohjelma, jonka avulla opiskelijat voivat täydentää koulutustaan ​​filologian läpi perusteellisen tutkimuksen Espanjan ja Latinalaisen Amerikan kirjallisuutta. Käynnistää tämän ohjelma vastaa kasvavaa kiinnostusta kieleen ja latinalaisamerikkalainen kulttuuri kaikilla aloilla ja kansainvälisissä yhteyksissä, etenkin englanninkielisessä maailmassa.

Syventää valituksen kirjallisten teosten kirjoitettu espanjaksi, saumoissa yhdistää UNIBA ja UB Barcelonaan, joka on yksi tärkeimmistä kustantaminen keskuksia Espanjan ja lukuisista Espanjan ja Latinalaisen Amerikan kirjoittajat ovat kuvanneet tasolla kansainvälinen. Emme saa myöskään unohtaa läheinen suhde, että tämä kaupunki on säilyttänyt perinteisesti amerikkalaista kirjallisuutta, mistä nousukauden Latinalaisen Amerikan romaani tasalla.... [-]

Espanja Barcelona
Request Info
Espanjalainen
Full-time
9 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi