UNIBA Centro Universitario Internacional de Barcelona

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Meet UNIBA

International Center of Barcelona (UNIBA) on laitoksen, joka kuuluu Barcelonan yliopiston (UB), luotu tavoitteena tarjota laajan valikoiman online-astetta ja maisterin tutkinnot kanssa kansainvälisen tehtävän.

UNIBA hallinnoi ja johtaa opinto-ohjelmiin tarjoamia UB espanjaa ja verkossa., Joka on toisin kuin muualla Espanjan yliopistot, jotka valitsevat face-to-face tai monimuoto luokissa. Nämä viralliset tutkinnot on sovitettu eurooppalaisen korkeakoulutusalueen (korkeakoulutusalueen, joka tunnetaan myös Bolognan prosessi).

Viralliset ja maisterin tutkintoja klo UNIBA on sisältö, astetta, ja tiedekunnan hyväksyntää Barcelonan yliopisto (UB). Yli 560 vuotta historiaa, tämä toimielin on tärkein julkinen yliopisto Kataloniassa ja parhaiten valtion tasolla arvostetuin kansainvälinen ranking, joka myös asettaa sen parhaan joukkoon 100 koulua maailmassa sellaisilla aloilla kuin lääketiede, farmasia tai kielitiede. Barcelonan yliopisto (UB) yhdistää perinteisen arvot on innovatiivinen laitos opetuksen.

Metodologia

Koulutusohjelmissa erotu virallista maistereita opetetaan verkossa ja ovat täysin joustava, antaa opiskelijoille mahdollisuuden jatkaa opintojaan uhraamatta uransa.

Opetussuunnitelmien tarjoamia UNIBA tarkoituksena on antaa opiskelijoille mahdollisuuden kehittää taitoja, tietoja ja taitoja. Lisäksi intensiivinen tietotekniikan käyttö takaa sujuvan ja välitön viestintä kouluyhteisön, ja auttaa tukemaan ja kehittämään ja keskustelua opiskelijoiden keskuudessa, alumnien ja tiedekunnan. Yhdessä ne katsotaan todellisia tapauksia, joissa eri alojen ammattilaisille, jolloin laajentaminen ja rikastaminen opiskelijan näkökulmasta.

Puolestaan ​​UNIBA on sitoutunut malli yhteisen oppimisen keskityttiin opiskelijoita. Meidän virtuaalinen kampus, voit käyttää kaikkia kurssin materiaaleja ja monenlaisia ​​resursseja vuorovaikutuksessa muiden opiskelijoiden ja opettajien.

UNIBA menetelmä yhdistää teoreettista ja käytännön oppimista, joka vaatii oppilaita osallistumaan niiden mielipiteitä ja näkemyksiä. Analyysin lisäksi asiakirjoja ja materiaaleja, joita tarjoamme, opiskelijoiden on myös arvioitava ja ratkaista tapaustutkimuksia perustuu todellisen ja näennäisen elämän tilanteissa. Siten se on oppimiskokemus, joka on mukauduttava markkinoiden vaatimuksiin ja nykyinen työnantaja, ja jossa opiskelijoiden oppimista tarpeet saavutetaan.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Espanjalainen

Katso maisteriohjelmia »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Masters Syventävät Opinnot Espanjan Ja Latinalaisen Amerikan Kirjallisuus

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 9 kuukautta April 2018 Espanja Barcelona

Master of Advanced Studies Espanjan ja Latinalaisen Amerikan kirjallisuus tarjoaa korkeatasoista tieteellistä ohjelma, jonka avulla opiskelijat voivat täydentää koulutustaan ​​filologian läpi perusteellisen tutkimuksen Espanjan ja Latinalaisen Amerikan kirjallisuutta. [+]

ESITTELY JA TAVOITTEET Master of Advanced Studies Espanjan ja Latinalaisen Amerikan kirjallisuus Se tarjoaa korkeatasoista tieteellistä ohjelma, jonka avulla opiskelijat voivat täydentää koulutustaan ​​filologian läpi perusteellisen tutkimuksen Espanjan ja Latinalaisen Amerikan kirjallisuutta. Käynnistää tämän ohjelma vastaa kasvavaa kiinnostusta kieleen ja latinalaisamerikkalainen kulttuuri kaikilla aloilla ja kansainvälisissä yhteyksissä, etenkin englanninkielisessä maailmassa. Syventää valituksen kirjallisten teosten kirjoitettu espanjaksi, saumoissa yhdistää UNIBA ja UB Barcelonaan, joka on yksi tärkeimmistä kustantaminen keskuksia Espanjan ja lukuisista Espanjan ja Latinalaisen Amerikan kirjoittajat ovat kuvanneet tasolla kansainvälinen. Emme saa myöskään unohtaa läheinen suhde, että tämä kaupunki on säilyttänyt perinteisesti amerikkalaista kirjallisuutta, mistä nousukauden Latinalaisen Amerikan romaani tasalla. Tämän opetussuunnitelman: Tiedät eri linjat tutkimuksen joita esiintyy latinalaisamerikkalainen tutkimuksissa, niiden tärkeimmät ongelmat ja tutkimuksen menetelmiä. Sinun kehittää irti tutkimuksen ja akateemisen puitteissa Espanjan ja Latinalaisen Amerikan kirjallisuus kilpailua. Voit hallita perustiedot teoreettista ja käytännön käsitteet historialliset, kulttuuriset ja kirjallisuuden aloilla Espanjan ja Latinalaisen Amerikan yhteydessä. Voit luoda suhteita Espanjan ja Latinalaisen Amerikan kulttuureista, sekä niiden ja Euroopan ja Amerikan kulttuureista, tunnistaa yhteisiä elementtejä. Tiedä asema ja arvioida kirjallisia tai taiteellisia sen historiallisia, kirjallisuuden, ideologinen tai esteettisiä yhteydessä esittelyn. Voit analysoida Espanjan ja Latinalaisen tekstejä ja asiakirjoja historiallinen, kirjallisuuden, filosofinen ja taiteellinen näkökulmasta. Tämä Master tarjoaa täydentävät mainiosti tutkimuksia filologian tai ohjelma filologinen haara. Yliopiston maisterin tutkinto amerikkalaista kirjallisuutta sinulla on erinomainen tilaisuus yhdistää intohimo ja ammatti. Lopussa ja voittaa opintojen saada Master syventävien opintojen Espanjan ja Latinalaisen Amerikan kirjallisuutta, virallinen todistus, joka antaa sinulle Barcelonan yliopistossa. Tämä tutkinto on tunnustettu ja mukautettu Euroopan korkeakoulutusalueen (EHEA) ja se tulee lisätä... [-]