UNISPORT MANAGEMENT SCHOOL

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Unisport, Business School on liikunta-alan.

Unisport on kauppakorkeakoulu urheilun alalla. Täällä liikkeenjohdon, urheilu ja intohimoa sekoitetaan. Olemme sijaitsee TecnoCampus Mataro (Barcelona), vuonna edistävän ympäristön yhteistyötä yliopistojen ja liiketoimintaympäristö, ja jossa innovaatio ja yrittäjyys pidetään perus ainekset menestykseen.

Yli 20 vuoden kokemus koulutuksen urheilu johtajia, meidän opettajat ovat alan ammattilaisten, jotka muodostavat opetus joukkue avoimesti ja yhteistyössä mentaliteetti, ja selkeä kansainvälinen näkemys.

Olemme innostuneita urheilua. Me koulutamme ammattilaisia ​​voivat johtaa innovaatioita ja yrittäjyyttä, ihmiset lisäarvoa heidän järjestönsä, työntekijöitään ja asiakkaitaan nopeasti kasvava ala, selkeitä vaatimuksia ja ammattitaitoisesti.

Se motivoi meitä näkemään, miten, vuosi toisensa jälkeen, meidän opiskelijat saavat ehdottomasti liittyä urheiluun ammatillista tulevaisuuttaan, ja voimme edelleen pitää yhteyttä heidän valmistumisen jälkeen, etsii synergioita, jotka auttavat meitä siirtymään jälleen yhteen.

Vuonna Unisport käytämme uutta tekniikkaa tuoda esiin parhaat sinua, tiukka ja vaativa, mutta tarjoamaa joustavuutta online-koulutusta, kaikki yhdessä yhteistyöhön ympäristön. Missä olet, tulet Unisport.

Liityt?

Missio, visio ja arvot

Operaatio on mikä määrittelee meidän syy olento, meidän tarkoitukseen ja sen perustavoitteena tavoitteiden saavuttamiseksi eri sidosryhmien, jotka ympäröivät meitä: Train johtajien ja ammattilaisten urheilun alalla, tiukkojen kriteerien laatua, innovaatioita, yrittäjyyttä ja selkeät kansainvälinen visio.

Visiomme on kuva meillä on UniSportin pitkällä aikavälillä, haluamme olla tai jäädä korkeampi: johtava koulutus ryhmä kansainvälisillä urheilu markkinalähtöistä arvon luomista urheilun ja yhteiskunnalle, ja erityisesti meidän opiskelijoille ja työntekijöille.

Arvomme ovat sielumme. Taustalla on meidän tapa tehdä asioita, mitä me uskomme ja mitä me painamme kaikessa toiminnassamme: Effort, kurinalaisuus, yrittäjyys, kestävä kehitys, jatkuva parantaminen, kansainvälinen visio ja yhtäläiset mahdollisuudet.

Kansainvälinen

Urheilu ja ei ole rajoja. Teknologia, televisio, internet, sponsorointi, tapahtumat, urheilu matkailu ... ovat vain joitakin tekijöitä, jotka ovat vaikuttaneet globalisaatio urheilun viime vuosikymmenen aikana.

Seurojen ja liigojen enää kilpailla ainoastaan ​​kansallisella tasolla: helmikuussa 2013 esimerkiksi seurojen Inglés Valioliiga suostui korkki kasvuun palkkojen niiden malleja seuraavien kolmen vuoden ajan. Ottaen alkava osto seurat ulkomaiset miljardöörejä tällä toimenpiteellä pyritään vähentämään uhkaa palkka kärjistymisen. Epäilemättä tämä päätös tehdään Lontoossa, on sen vaikutus jalkapalloseuroja Euroopassa.

Muina aikoina, malli tuodaan muista maista, kuten tapauksessa Low Cost Business kuntosaleja, voit ravistaa koko toimialalle.

Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä todellisuutta, että kaikki urheilun johtaja ei voi sivuuttaa.

Vuonna Unisport olemme jäseniä NASSM (North American Society for Sport Management) ja EASM (European Association for Sport Management) ja yrittää seurata kaikkea tapahtuvaa globaaleilla urheilu markkinoilla, jossa analysoidaan mahdollisia vaikutuksia kilpailukykyyn alalla Espanjassa.

Kaikki opiskelijat tilaavat lehdissä, kuten Sport Business International, edistää pohdintaa tärkeimmät kysymykset ja kokonaisnäkemys urheilun alalla.

Tämä näkemys on sen suurin eksponentti teknisen pysyy ulkomailla, meidän opiskelijoilla on mahdollisuus tavata urheilu muihin järjestelmiin kuin Espanjan, vieraile ainutlaatuinen urheilumahdollisuuksia tai osallistua tapahtumiin ja kokouksiin huipputason puhujia.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Espanjalainen

Ota yhteyttä

Osoite, 1. rivi Av. Ernest Lluch 32, TCM2 Planta 3, Mataró
08302 Barcelona, Espanja