UNISPORT MANAGEMENT SCHOOL

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Unisport, Business School on liikunta-alan.

Unisport on kauppakorkeakoulu urheilun alalla. Täällä liikkeenjohdon, urheilu ja intohimoa sekoitetaan. Olemme sijaitsee TecnoCampus Mataro (Barcelona), vuonna edistävän ympäristön yhteistyötä yliopistojen ja liiketoimintaympäristö, ja jossa innovaatio ja yrittäjyys pidetään perus ainekset menestykseen.

Yli 20 vuoden kokemus koulutuksen urheilu johtajia, meidän opettajat ovat alan ammattilaisten, jotka muodostavat opetus joukkue avoimesti ja yhteistyössä mentaliteetti, ja selkeä kansainvälinen näkemys.

Olemme innostuneita urheilua. Me koulutamme ammattilaisia ​​voivat johtaa innovaatioita ja yrittäjyyttä, ihmiset lisäarvoa heidän järjestönsä, työntekijöitään ja asiakkaitaan nopeasti kasvava ala, selkeitä vaatimuksia ja ammattitaitoisesti.

Se motivoi meitä näkemään, miten, vuosi toisensa jälkeen, meidän opiskelijat saavat ehdottomasti liittyä urheiluun ammatillista tulevaisuuttaan, ja voimme edelleen pitää yhteyttä heidän valmistumisen jälkeen, etsii synergioita, jotka auttavat meitä siirtymään jälleen yhteen.

Vuonna Unisport käytämme uutta tekniikkaa tuoda esiin parhaat sinua, tiukka ja vaativa, mutta tarjoamaa joustavuutta online-koulutusta, kaikki yhdessä yhteistyöhön ympäristön. Missä olet, tulet Unisport.

Liityt?

Missio, visio ja arvot

Operaatio on mikä määrittelee meidän syy olento, meidän tarkoitukseen ja sen perustavoitteena tavoitteiden saavuttamiseksi eri sidosryhmien, jotka ympäröivät meitä: Train johtajien ja ammattilaisten urheilun alalla, tiukkojen kriteerien laatua, innovaatioita, yrittäjyyttä ja selkeät kansainvälinen visio.

Visiomme on kuva meillä on UniSportin pitkällä aikavälillä, haluamme olla tai jäädä korkeampi: johtava koulutus ryhmä kansainvälisillä urheilu markkinalähtöistä arvon luomista urheilun ja yhteiskunnalle, ja erityisesti meidän opiskelijoille ja työntekijöille.

Arvomme ovat sielumme. Taustalla on meidän tapa tehdä asioita, mitä me uskomme ja mitä me painamme kaikessa toiminnassamme: Effort, kurinalaisuus, yrittäjyys, kestävä kehitys, jatkuva parantaminen, kansainvälinen visio ja yhtäläiset mahdollisuudet.

Kansainvälinen

Urheilu ja ei ole rajoja. Teknologia, televisio, internet, sponsorointi, tapahtumat, urheilu matkailu ... ovat vain joitakin tekijöitä, jotka ovat vaikuttaneet globalisaatio urheilun viime vuosikymmenen aikana.

Seurojen ja liigojen enää kilpailla ainoastaan ​​kansallisella tasolla: helmikuussa 2013 esimerkiksi seurojen Inglés Valioliiga suostui korkki kasvuun palkkojen niiden malleja seuraavien kolmen vuoden ajan. Ottaen alkava osto seurat ulkomaiset miljardöörejä tällä toimenpiteellä pyritään vähentämään uhkaa palkka kärjistymisen. Epäilemättä tämä päätös tehdään Lontoossa, on sen vaikutus jalkapalloseuroja Euroopassa.

Muina aikoina, malli tuodaan muista maista, kuten tapauksessa Low Cost Business kuntosaleja, voit ravistaa koko toimialalle.

Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä todellisuutta, että kaikki urheilun johtaja ei voi sivuuttaa.

Vuonna Unisport olemme jäseniä NASSM (North American Society for Sport Management) ja EASM (European Association for Sport Management) ja yrittää seurata kaikkea tapahtuvaa globaaleilla urheilu markkinoilla, jossa analysoidaan mahdollisia vaikutuksia kilpailukykyyn alalla Espanjassa.

Kaikki opiskelijat tilaavat lehdissä, kuten Sport Business International, edistää pohdintaa tärkeimmät kysymykset ja kokonaisnäkemys urheilun alalla.

Tämä näkemys on sen suurin eksponentti teknisen pysyy ulkomailla, meidän opiskelijoilla on mahdollisuus tavata urheilu muihin järjestelmiin kuin Espanjan, vieraile ainutlaatuinen urheilumahdollisuuksia tai osallistua tapahtumiin ja kokouksiin huipputason puhujia.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Espanjalainen

Katso maisteriohjelmia » Katso Kurssit » Katso MBA-tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Maisterin Tutkinto Urheilun Psykologian Valmennus Ja Korkean Suorituskyvyn

Online 8 kuukautta Avoin ilmoittautuminen Espanja Barcelona

Tämä koulutus yhdistää tietoa, työkaluja ja tekniikoita urheilu psykologian ja johtotason kehittämiseen tarvitaan kilpailukyvyn urheilijoita ja urheilun ammattilaiset mukana valmennuksessa keino edistää personointi intervention ja saavuttaa näin tarkasti vastaamaan tarpeeseen vaaditut . [+]

Ohjelma Tavoite: Tämä koulutus yhdistää tietoa, työkaluja ja tekniikoita urheilu psykologian ja johtotason kehittämiseen tarvitaan kilpailukyvyn urheilijoita ja urheilun ammattilaiset mukana valmennuksessa keino edistää personointi intervention ja saavuttaa näin tarkasti vastaamaan tarpeeseen vaaditut .

vastaanottajat: Sport intohimoisia ihmisiä, ja johtajuutta, innokas oppimaan uutta ammattia kukoistaa kaikilla aloilla.

Työmäärä: 600h (Vastaavuus op: 24 op)

Kurssimoduulien B140 Johdatus Valmennus B141 executive valmennusta ja osaamisen johtamisen B142 metodologia Executive Coaching B143 Työkalut ja Executive Coaching taitoja B144 Urheilu Valmennus B145 välineitä ja taitoja urheilun valmennus B146 tekniikoita ja käytäntöjä urheilu valmennus Metodologia Joustavan menetelmän sovittaa elämäsi Campus verkossa käytettävissä 24h / 365 päivää Henkilökohtainen ohjaus Opetusmateriaali aina päivitetty Yksityistunteja videokokouksen Tapaustutkimus Campus sovitettu mobiililaitteisiin Ilmainen tilaus teollisuuden aikakauslehtien Pääsy erikoistuneita resursseja Kansainvälinen tekninen pysyy Oppituntitehtävät ... [-]

Master Johtamisessa Ja Tapahtumien Järjestäminen Ja Urheilutoiminta

Online 14 kuukautta Avoin ilmoittautuminen Espanja Barcelona

Kouluttaa opiskelijoita suunnitella, suunnitella, edistää ja kehittää kaikenlaisten urheilutapahtuma, vapaa-ajan tai kilpailu, jossa strateginen visio ja selkeä kansainvälinen painotus. [+]

Ohjelma Tavoite: Kouluttaa opiskelijoita suunnitella, suunnitella, edistää ja kehittää kaikenlaisten urheilutapahtuma, vapaa-ajan tai kilpailu, jossa strateginen visio ja selkeä kansainvälinen painotus.

vastaanottajat: Sport intohimoisia ihmisiä, jotka liittyvät tai eivät liikunta-alan ja jotka haluavat kehittää uraansa alalla tulevaisuuden ja tarvitsevat kipeästi ammattimaistamisessa.

Työmäärä: 1025h (Vastaava op: 41 op)

Kurssimoduulien B122 järjestäminen urheilun B126 hallinta Urheilutoiminta B130 Urheilu Event Management B134 Deportivo Turvallisuus ja protokolla B104 Sports Marketing B105 Henkilöstöhallinto B108 Strategic Management urheilussa B112 Sport vastuussa TFM Master lopputyö Metodologia Joustavan menetelmän sovittaa elämäsi Campus verkossa käytettävissä 24h / 365 päivää Henkilökohtainen ohjaus Opetusmateriaali aina päivitetty Yksityistunteja videokokouksen Tapaustutkimus Campus sovitettu mobiililaitteisiin Ilmainen tilaus teollisuuden aikakauslehtien Pääsy erikoistuneita resursseja Kansainvälinen tekninen pysyy Oppituntitehtävät Mainospaikat Työllisyys Unisport opiskelijat voivat nauttia erilaisia ​​yksinoikeudella liittyviä palveluja työllistettävyys: Työharjoittelu ohjelma yrityksille ja urheilu yhteisöihin. Exclusive työnhakuun ja työ Palvelut tuetaan yrittäjyyttä Validointi teidän liiketoimintamalli Hae rahoitusta Koulutus Kiihtyvyys innovatiivisia hankkeita, jotka liittyvät urheiluun [-]

Master Urheilujärjestöt

Online 16 kuukautta Avoin ilmoittautuminen Espanja Barcelona

Kouluttaa opiskelijat ammattilaisurheilussa hallinta, hankkia tarvittavat taidot johtaa kaikenlaisia ​​urheilu organisaatiot, joilla on selkeä kansainvälinen painotus taitoja. [+]

Ohjelma Tavoite: Kouluttaa opiskelijat ammattilaisurheilussa hallinta, hankkia tarvittavat taidot johtaa kaikenlaisia ​​urheilu organisaatiot, joilla on selkeä kansainvälinen painotus taitoja.

vastaanottajat: Sport intohimoisia ihmisiä, jotka liittyvät tai eivät liikunta-alan ja jotka haluavat kehittää uraansa alalla tulevaisuuden ja tarvitsevat kipeästi ammattimaistamisessa.

Työmäärä: 1175h (Equivalence op: 47 ov)

Kurssimoduulien B101 Ympäristö Urheilun B102 Sport yritys B103 taloudelliset ja varainhoito B104 Sports Marketing B105 People Management B125 suunnittelu ja hallinta urheilutilojen B108 Strategic Management B109 Urheilu Laki B110 Taidot ja Business Ethics B111 Urheilu 2.0. Sosiaaliset verkostot Sports Authority B112 Vastaava Urheilu TFM (lopullinen Master Work) Metodologia Joustavan menetelmän sovittaa elämäsi Campus verkossa käytettävissä 24h / 365 päivää Henkilökohtainen ohjaus Opetusmateriaali aina päivitetty Yksityistunteja videokokouksen Tapaustutkimus Campus sovitettu mobiililaitteisiin Ilmainen tilaus teollisuuden aikakauslehtien Pääsy erikoistuneita resursseja Kansainvälinen tekninen pysyy Oppituntitehtävät Mainospaikat Työllisyys Unisport opiskelijat voivat nauttia erilaisia ​​yksinoikeudella liittyviä palveluja työllistettävyys: Työharjoittelu ohjelma yrityksille ja urheilu yhteisöihin. Exclusive työnhakuun ja työ Palvelut tuetaan yrittäjyyttä Validointi teidän liiketoimintamalli Hae rahoitusta Koulutus Kiihtyvyys innovatiivisia hankkeita, jotka liittyvät urheiluun [-]

Ota yhteyttä