Lue virallinen kuvaus

Unisport, liike koululiikunnassa sektorilla.

Unisport on kauppakorkeakoulu urheilualan. Täällä liikkeenjohdon, urheilu ja intohimoa sekoitetaan. Olemme sijaitsee TecnoCampus Mataro (Barcelona), vuonna edistävän ympäristön yhteistyötä yliopistojen ja yritysten toimintaympäristöä, jossa innovaatiot ja yrittäjyys pidetään perus ainekset menestykseen.

Yli 20 vuoden kokemus koulutukseen urheilujohtajien, meidän opettajat ovat alan ammattilaisten muodostaen opetuksen joukkue avoimesti ja yhteistyössä mielentila ja selkeä kansainvälinen näky.

Olemme intohimoisesti urheilua. Koulutamme ammattilaisia ​​voivat johtaa innovaatioiden ja yrittäjyyden, ihmiset lisäarvoa heidän järjestönsä, niiden työntekijöiden ja asiakkaiden alati kasvava ja selkeitä tarpeita ammattimaisemmaksi.

Se motivoi meitä näkemään kuinka, vuosi toisensa jälkeen, meidän opiskelijat saavat lopullisesti yhdistää urheiluun ammatillista tulevaisuuttaan ja voimme edelleen pitää yhteyttä heidän valmistumisen jälkeen, etsivät synergiaetuja, joiden avulla voimme edetä jälleen yhteen.

Vuonna Unisport käytämme uusia tekniikoita tuoda esiin parhaat sinua, tiukka ja vaativa, mutta joustavuuden koulutusta verkossa, kaikki yhdessä yhteistyöhön ympäristön. Missä olet, olet Unisport.

Oletteko vuokrata?

Missio, visio ja arvot

Tehtävä on mitä määrittelee meidän syytä olla, meidän tarkoitukseen ja saavuttaa perimmäinen tarkoitus eri sidosryhmille, jotka ympäröivät meitä:

Juna ylemmät toimihenkilöt liikunta-alan, tiukan laatuvaatimuksen innovaatio, yrittäjähenki ja selkeä kansainvälinen näkemys.

Visiomme on kuva, joka meillä on UniSportin pitkällä aikavälillä, me haluamme olla tai jäädä korkeampi:

johtava kansainvälinen urheilu markkinalähtöistä arvonmuodostuksen urheilun ja yhteiskunnan ja erityisesti meidän opiskelijoiden ja työntekijöidemme koulutukseen ryhmä.

Arvomme ovat sielumme. Taustalla on meidän tapa tehdä asioita, mitä me uskomme ja mitä me painamme kaikessa toiminnassamme:

Vaivaa, tarkkuutta, yrittäjyys, kestävä kehitys, jatkuva parantaminen, kansainvälinen visio ja yhtäläiset mahdollisuudet.

kansainvälinen

Urheilu ja ei ole rajoja. Teknologia, televisio, Internet, sponsorointi, tapahtumat, urheilu matkailu ... ovat vain joitakin niistä tekijöistä, jotka ovat vaikuttaneet globalisaatio urheilun viime vuosikymmenellä.

Seurat ja liigat enää kilpailla ainoastaan ​​kansallisella tasolla: helmikuussa 2013 esimerkiksi seurojen Inglés Valioliiga suostui korkki palkkojen nousu niiden malleja seuraavien 3 vuotta. Ottaen huomioon alkava ostaminen seurat ulkomaiset miljardöörejä tämän toimenpiteen tavoitteena on vähentää uhkaa palkka kärjistymisen. Epäilemättä tämä päätös tehdään Lontoossa, on sen vaikutus jalkapalloseurojen kaikkialla Euroopassa.

Muina aikoina, malli tuodaan muista maista, kuten tapauksessa Low Cost Business kuntosaleja, voit ravistaa koko teollisuudelle.

Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä todellisuutta että urheilun johtaja voi sivuuttaa.

Vuonna Unisport olemme jäseniä NASSM (North American Society for Sport Management) ja EASM (European Association for Sport Management) ja yrittää seurata kaikki se tapahtuu globaaleilla urheilu markkinoilla, analysoidaan mahdollisia vaikutuksia kilpailukykyyn alan Espanjassa.

Kaikki opiskelijat tilaavat lehdissä, kuten Sport Business International, edistämällä pohdintaa tärkeimmät kysymykset ja kokonaisnäkemys urheilun alalla.

Tämä näkemys on sen suurin eksponentiksi teknisessä ulkomaanjaksojen, meidän opiskelijoilla on mahdollisuus oppia urheilu järjestelmät kuin Espanjan, käy ainutlaatuinen urheilutilojen tai osallistua tapahtumiin ja kokouksiin huipputason puhujia.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Espanjalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

Johtamiskurssit

UNISPORT MANAGEMENT SCHOOL

Tämä koulutus yhdistää tietoa, työkaluja ja tekniikoita urheilu psykologian ja johtotason kehittämiseen tarvitaan kilpailukyvyn urheilijoita ja urheilun ammattilaiset työ ... [+]

Ohjelma Tarkoitus: Tässä koulutuksessa yhdistyvät tieto, työkaluja ja tekniikoita urheilu psykologian ja johtotason kehittämiseen tarvitaan kilpailukyvyn urheilijoita ja urheilun ammattilaiset työkalu, johon valmennus saavuttaa räätälöinnin väliintulon ja näin saavuttaa kohtaavat täsmälleen tarpeen mukaan.

Vastaanottajat: Passionate ihmiset urheilun, johtamisen, innokas oppimaan uutta ammattia kukoistaa kaikilla aloilla.

työmäärä: 600h (Equivalence op: 24 op)

kurssimoduulienB140 Johdatus ValmennusB141 Executive Coaching ja osaamisen johtamisenB142 Menetelmät Executive CoachingB143 välineitä ja taitoja Executive CoachingB144 UrheiluvalmennusB145 välineitä ja taitoja urheiluvalmennuksenB146 tekniikoita ja käytäntöjä urheilun valmennusmetodologiaJoustavan menetelmän sovitettu elämääsiKampuksen verkossa käytettävissä 24h / 365 päiväähenkilökohtainen ohjausaina päivitetty opetusmateriaaliYksityistunnit videokokouksentapaustutkimuksiaKampuksen sovitettu mobiililaitteisiinilmainen tilaus teollisuuden aikakauslehtienPääsy erikoistuneita resurssejaKansainvälinen Tekninen pysyyopetukseen... [-]
Espanja Barcelona
Avoin ilmoittautuminen
Espanjalainen
8 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi
UNISPORT MANAGEMENT SCHOOL

Kouluttaa opiskelijoita suunnitella, suunnitella, edistää ja kehittää kaikenlaisten urheilutapahtuma, vapaa-ajan tai kilpailu, jossa strateginen visio ja selkeä kansainvä ... [+]

Ohjelma Tavoite: Kouluttaa opiskelijoita suunnitella, suunnitella, edistää ja kehittää kaikenlaisten urheilutapahtuma, vapaa-ajan tai kilpailu, jossa strateginen visio ja selkeä kansainvälinen painotus.

vastaanottajat: Sport intohimoisia ihmisiä, jotka liittyvät tai eivät liikunta-alan ja jotka haluavat kehittää uraansa alalla tulevaisuuden ja tarvitsevat kipeästi ammattimaistamisessa.

Työmäärä: 1025h (Vastaava op: 41 op)

Kurssimoduulien B122 järjestäminen urheilun B126 hallinta Urheilutoiminta B130 Urheilu Event Management B134 Deportivo Turvallisuus ja protokolla B104 Sports Marketing B105 Henkilöstöhallin... [-]
Espanja Barcelona
Avoin ilmoittautuminen
Espanjalainen
14 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi
UNISPORT MANAGEMENT SCHOOL

Kouluttaa opiskelijat ammattilaisurheilussa hallinta, hankkia tarvittavat taidot johtaa kaikenlaisia ​​urheilu organisaatiot, joilla on selkeä kansainvälinen painotus tai ... [+]

Ohjelma Tavoite: Kouluttaa opiskelijat ammattilaisurheilussa hallinta, hankkia tarvittavat taidot johtaa kaikenlaisia ​​urheilu organisaatiot, joilla on selkeä kansainvälinen painotus taitoja.

vastaanottajat: Sport intohimoisia ihmisiä, jotka liittyvät tai eivät liikunta-alan ja jotka haluavat kehittää uraansa alalla tulevaisuuden ja tarvitsevat kipeästi ammattimaistamisessa.

Työmäärä: 1175h (Equivalence op: 47 ov)

Kurssimoduulien B101 Ympäristö Urheilun B102 Sport yritys B103 taloudelliset ja varainhoito B104 Sports Marketing B105 People Management B125 suunnittelu ja hallinta urheilutilojen B108 St... [-]
Espanja Barcelona
Avoin ilmoittautuminen
Espanjalainen
16 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi
UNISPORT MANAGEMENT SCHOOL

Kouluttaa opiskelijat ammattilaisurheilussa hallinta, hankkia tarvittavat taidot johtaa kaikenlaisia ​​järjestöjä, kilpailuja ja urheilutapahtumien kansainvälinen huomio ... [+]

Ohjelman tavoite: kouluttaa opiskelijoita kuin ammattilaisurheilussa hallinta, hankkia tarvittavat taidot johtaa kaikenlaisia ​​järjestöjä, kilpailuja ja urheilutapahtumien kansainvälinen huomio ja selkeä strateginen visio taitoja.

Vastaanottajat: Passionate ihmiset urheilu, jotka liittyvät tai eivät liikunta-alan ja jotka haluavat kehittää uraansa alalla hyvin tuleviin ja ammatillisia tarpeita.

työmäärä: 1500H (Equivalence op: 60 op)

kurssimoduulienB101 Ympäristö UrheilunB102 Sport yritysB103 taloudelliset ja varainhoito sovelletaan urheiluunB104 Sports MarketingB105 People ManagementB125 suunnittelu ja hallinta urheilutilojenB126 hallinta urheilutoimintaaB130 Urheilu Tapahtumien hallintaB134 Deportivo Turvallisuus ja protokollaB108 Strategic Management urheilussaB109 Urheilu LakiB110 Taidot ja Business EthicsB111 Urheilu 2,0: yhteisöpalveluissa Sports AuthorityB112 Sport vastuussaTFM Lopullinen Master WorkmetodologiaJoustavan menetelmän sovitettu elämääsiKampuksen verkossa käytettävissä 24h / 365 päiväähenkilökohtainen ohjausaina päivitetty opetusmateriaaliYksityistunnit videokokouksentapaustutkimuksiaKampuksen sovitettu mobiililaitteisiinilmainen tilaus teollisuuden aikakauslehtienPääsy erikoistuneita resurssejaKansainvälinen Tekninen pysyyopetukseenmainospaikattyöllisyys... [-]
Espanja Barcelona
Avoin ilmoittautuminen
Espanjalainen
21 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi