UNISPORT MANAGEMENT SCHOOL

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Unisport, liike koululiikunnassa sektorilla.

Unisport on urheilualan kauppakorkeakoulu. Täällä yritysjohto, urheilu ja paljon intohimoa sekoittuvat.

Yli 25 vuoden kokemuksella urheilupäälliköiden kouluttamisesta opettajamme ovat alan johtavia ammattilaisia, jotka muodostavat opetusryhmän, jolla on avoin ja yhteistyöhön perustuva ajattelutapa sekä selkeä kansainvälinen visio.

Olemme intohimoisesti urheilua. Koulutamme ammattilaisia ​​voivat johtaa innovaatioiden ja yrittäjyyden, ihmiset lisäarvoa heidän järjestönsä, niiden työntekijöiden ja asiakkaiden alati kasvava ja selkeitä tarpeita ammattimaisemmaksi.

Se motivoi meitä näkemään kuinka, vuosi toisensa jälkeen, meidän opiskelijat saavat lopullisesti yhdistää urheiluun ammatillista tulevaisuuttaan ja voimme edelleen pitää yhteyttä heidän valmistumisen jälkeen, etsivät synergiaetuja, joiden avulla voimme edetä jälleen yhteen.

Vuonna Unisport käytämme uusia tekniikoita tuoda esiin parhaat sinua, tiukka ja vaativa, mutta joustavuuden koulutusta verkossa, kaikki yhdessä yhteistyöhön ympäristön. Missä olet, olet Unisport.

Oletteko vuokrata?

Missio, visio ja arvot

Tehtävä on se, mikä määrittelee syyn olemuksellemme, tarkoituksemme ja perustavoitteemme saavuttaa ennen meitä ympäröiviä eri eturyhmiä:

Juna ylemmät toimihenkilöt liikunta-alan, tiukan laatuvaatimuksen innovaatio, yrittäjähenki ja selkeä kansainvälinen näkemys.

Visiomme on kuva, joka meillä on UniSportin pitkällä aikavälillä, me haluamme olla tai jäädä korkeampi:

johtava kansainvälinen urheilu markkinalähtöistä arvonmuodostuksen urheilun ja yhteiskunnan ja erityisesti meidän opiskelijoiden ja työntekijöidemme koulutukseen ryhmä.

Arvomme ovat sielumme. Taustalla on meidän tapa tehdä asioita, mitä me uskomme ja mitä me painamme kaikessa toiminnassamme:

Vaivaa, tarkkuutta, yrittäjyys, kestävä kehitys, jatkuva parantaminen, kansainvälinen visio ja yhtäläiset mahdollisuudet.

kansainvälinen

Urheilu ja ei ole rajoja. Teknologia, televisio, Internet, sponsorointi, tapahtumat, urheilu matkailu ... ovat vain joitakin niistä tekijöistä, jotka ovat vaikuttaneet globalisaatio urheilun viime vuosikymmenellä.

Seurat ja liigat enää kilpailla ainoastaan ​​kansallisella tasolla: helmikuussa 2013 esimerkiksi seurojen Inglés Valioliiga suostui korkki palkkojen nousu niiden malleja seuraavien 3 vuotta. Ottaen huomioon alkava ostaminen seurat ulkomaiset miljardöörejä tämän toimenpiteen tavoitteena on vähentää uhkaa palkka kärjistymisen. Epäilemättä tämä päätös tehdään Lontoossa, on sen vaikutus jalkapalloseurojen kaikkialla Euroopassa.

Muina aikoina, malli tuodaan muista maista, kuten tapauksessa Low Cost Business kuntosaleja, voit ravistaa koko teollisuudelle.

Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä todellisuutta että urheilun johtaja voi sivuuttaa.

Vuonna Unisport olemme jäseniä NASSM (North American Society for Sport Management) ja EASM (European Association for Sport Management) ja yrittää seurata kaikki se tapahtuu globaaleilla urheilu markkinoilla, analysoidaan mahdollisia vaikutuksia kilpailukykyyn alan Espanjassa.

Kaikki opiskelijat tilaavat lehdissä, kuten Sport Business International, edistämällä pohdintaa tärkeimmät kysymykset ja kokonaisnäkemys urheilun alalla.

Tämä näkemys on sen suurin eksponentiksi teknisessä ulkomaanjaksojen, meidän opiskelijoilla on mahdollisuus oppia urheilu järjestelmät kuin Espanjan, käy ainutlaatuinen urheilutilojen tai osallistua tapahtumiin ja kokouksiin huipputason puhujia.

Sijainnit

Barcelona

Osoite
Av. Ernest Lluch 32, TCM2 Planta 3, Mataró
08302 Barcelona, Katalonia, Espanja

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin