Universidad Politécnica de Cartagena

Esittely

Lue virallinen kuvaus

TERVETULOA

UPCT perustettiin vuonna 1998.

Vaikka tieteen tekniikan ja talouden on niin pitkät perinteet Cartagena The UPCT on nuorin yliopiston koko Espanjassa.

Voidaan sanoa, että yhdistelmä perinteitä ja nykyaikaa antaa meille elinvoimainen, seikkailunhaluinen ja uutuutta. Satoja opiskelijoita kaikkialta Euroopasta ja Latinalaisessa Amerikassa on jo rekisteröity meidän yliopistossa. Olemme erittäin myönteisesti sovelluksia opiskelijat eri puolilta maailmaa ja arvostamme eri elämänkokemusta ja monimuotoisuuden he tuovat Cartagena.

Näin ollen ei ole yllättävää, että monet opiskelijat ympäri maailmaa on jo rekisteröitynyt yksi maisteriohjelmaa tai ovat jo hakenut ottamista tehdä tohtorin kanssamme. Haluamme jatkossakin asettaa suuren arvon kansainvälisessä ilmapiirissä. Kansainvälinen sitoutuminen edisti yhtiö yliopiston kanssa Murcia, vuonna 2010.

Mitkä eri tavalla voidaan tutkia teknillisen yliopiston Cartagena?

Jotta selvittää, miten aloittaa opiskelee UPCT, suosittelemme ottamaan yhteyttä kv. Työntekijämme mielellään kertoa teille kanssa kumppanin yliopistojen, stipendejä, tohtoriohjelmissa ja muita kysymyksiä saatat olla.

Miten rekisteröityä UPCT ja mitkä ovat vaatimukset?

Hakemus Vaatimukset perustutkintoa Study Program

Ennen ilmoittautumista perustutkintoa koulutusohjelma (Kandidaatin tutkinto), sinun täytyy kääntää ja vahvistamiseen lukion päättötodistus. Tämä menettely on tarpeen osoittamaan, että todistus vastaa Espanjan "Bachillerato". "Ministerio de Educación Español", espanjalainen koulutus elin, vastaa vahvistaa ylioppilastutkinto.

Yliopisto Nacional de Educación Distancia (UNED), etäopetuspilottihankkeen University, laatii pääsykoe kansainvälisille opiskelijoille. Opiskelija Euroopan unionin tai maista, on sopimus meidän yliopisto, on suora yhteys opiskella täällä ei ole pakko tehdä testin. Lisäksi useimpien luokat käydään espanjaksi, sinun on oltava riittävät tiedot Espanjan kielen.

Hakemus Vaatimukset Graduate Study Program

Pääsääntöisesti jos olet kiinnostunut hakemaan maisterin koulutusohjelmaan, sinun on suorittanut kandidaatin tutkinto tai vastaava.

Ellei aste ei ole peräisin Euroopan korkeakoulutusalueen, voit saada sertifioinnin oman määrin verkkosivuilla UPCT, ilmoittautumisen johonkin ohjelmaamme Lisätietoja koskevat parhaillaan toteuttamista te sovellus lähettää sinulle sähköpostitse -mail.

Seuraavat asiakirjat ovat tarpeen ilmoittautua yliopistomme:

Voimassa oleva passi Korkeakoulututkinto, jonka avulla voit hakea jatko-opinto-ohjelman Virallinen todistus oman korkeakoulututkinto Joukko virallisen akateemisen tilitietojen tai transkriptio, joka osoittaa seuraavat: Päivämääriä, joihin tutkimukset tehtiin Nimi opintojen Käsitellyt aiheet Asteet olet ansainnut kussakin aihe

Se voisi olla mahdollista, että sinun täytyy lähettää muita asiakirjoja hakemuksesi tueksi. Vihdoin, dokumentit täytyy olla:

Virallisesti antama vastaavat viranomaiset. Lähettäjä laillistettu.

Ole hyvä ja lähettää vain todistetut kopiot alkuperäisistä todistusten ja käännöksen. Älä lähetä alkuperäisiä!

Suosittelemme ottamaan yhteyttä omaan tai Espanjan suurlähetystö saavansa lisätietoja.

Mitä voit opiskella teknillisen yliopiston Cartagena?

UPCT tarjoaa opiskelijoillemme useita eri koulutusohjelmaa:

Kandidaatin koulutusohjelmissa. Perustutkintoa koulutusohjelmissa.

School of Architecture and Building

Insinööri Building. Tutkinto Arkkitehtuuri Fundamentals. Maisteriksi Architectural Heritage. Maisterintutkinto Science and Building Technology.

School of Civil Engineering

Tutkinto Civil Engineering. Degree Energia- ja Mineraalivaran Engineering. Maisterintutkinto veteen ja maaperään Engineering. Maisteriksi Civil Engineering.

School of Agricultural Engineering

Maisterintutkinto Advanced Techniques for Agricultural hormonivalmisteet tutkimuksen ja kehittämisen. Tutkinto Agri-Food Engineering and Biological Systems Master Agronomic Engineering Interuniversity Master in Bioinformatics

School of Industrial Engineering

Tutkinto Electrical Engineering. Koulutukseltaan tuotantotalouden Electronics ja automaatio. Tutkinto Mechanical Engineering. Koulutukseltaan tuotantotalouden Chemical Engineering. Koulutukseltaan tuotantotalouden Technologies Engineering. Maisterintutkinto Environmental ja kestävän Ecological Engineering. Maisteriksi uusiutuvia energialähteitä. Maisteriksi Sähkökemia, Science and Technology. Maisteriksi Industrial Engineering. University Master Electronic Systems ja instrumentointi

School of Naval ja Oceanic Engineering

Degree of Naval Architecture and Marine Engineering. University Master in Naval ja Ocean Engineering

School of Telecommunications Engineering

Tutkinto telemaattisia Engineering. Degree tietoliikennejärjestelmiä. Maisteriksi Telecommunication Engineering. Interuniversity Master Mobile Communication ja digitaaliset sisällöt

Tiedekunnan kauppatieteiden Science

Tutkinto Business Administration ja johtaminen. Maisterintutkinto Business Management ja hallinta Touristic toimielimille. Inter-yliopistossa maisterin tutkinto Corporate Finance ja kirjanpito. Maisteri Business Administration (MBA) Inter-yliopiston maisteriksi Labor Intermediation ja ohjaus. Inter-yliopiston maisteriksi Occupational riskientorjuntasuunnitelmissa. Kansainvälinen MBA-ohjelma. Kaupankäynti Euroopan unionissa: laillinen ja taloudellista lähestymistapaa.

University Center of Defense (Public sidoksissa School)

Degree of Industrial Organization.
Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso maisteriohjelmia » Katso MBA-tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Maanviljelyteknikko Tieteiden (15 Kuukauden Harjoittelujakson Ohjelma With Stipendi)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 15 kuukautta October 2018 Espanja Cartagena

Master ohjelma Advanced Techniques tutkimuksen ja maatalouden kehitys ja elintarvikkeet aikoo aloittaa yliopisto-opiskelijoiden alan tutkimusta. Ohjelma perustuu, toisaalta, tutkimus suoritettiin School of Agricultural Engineering ja toiseksi, että teknologisen kehityksen Espanjan maatalouden ja elintarvikealan. [+]

Master ohjelma Advanced Techniques tutkimuksen ja maatalouden kehitys ja elintarvikkeet aikoo aloittaa yliopisto-opiskelijoiden alan tutkimusta. Ohjelma perustuu, toisaalta, tutkimus suoritettiin School of Agricultural Engineering ja toiseksi, että teknologisen kehityksen Espanjan maatalouden ja elintarvikealan.

Seuraavassa linkkiä voit ladata tiedot triptyykki Master.

Tämä Master Ohjelman päätavoitteena on kouluttaa tutkijoita alalla maatalouden ja elintarvikkeiden kehittämiseen, koska kaikki nykyiset indikaattorit osoittavat, että kasvu kriittinen massa alan tutkijat EU: ssa on välttämätön; vaikka maatalous, tuotannosta vaiheessa jalostus ja valmistus on hyvin laaja kenttä, jossa voidaan tutkia ja innovaatio, on olemassa tiettyjä horisontaalisia työvälineitä, jotka mahdollistavat junan opiskelijalle erinomainen tekniset ominaisuudet ja soveltaminen alueille, kuten kauppa- ympäristöä, eläinten ja kasvien genetiikan ja parantaminen, elintarvikkeiden jalostus tai tuholaisen. Nämä seikat ovat johtaneet meidät muotoilemaan maisteriohjelmaan on neljä erillistä moduulia, yksi menetelmiin kursseja ja kolme perustavanlaatuista kurssia.... [-]


Master Mobiilien Teknologioiden Ja älykkäät Kaupungit (mmtsc)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 15 kuukautta October 2018 Espanja Murcia

MMTSC on ylempi, jonka avulla opiskelijat hankkia sellaiset tiedot, taidot ja kyvyt tarpeen kytkeytymään teknisiä haasteita liittyy Mobile Technologies for Smart Cities. MMTSC sisältää kursseja Broadband Wireless Standards and Technologies, Smart Cities Technologies & Data Management, Big & Open DATA, esineiden internet (esineiden internet), Urban Informatics, Adaptive kaupungit, Intelligent Transport, Data Security, Yrittäjyys korkean riskin nopeasti muuttuvassa tekniikan aloilla, mobiilisovelluksen kehittäminen, ylläpito ja hallinta uusien digitaalisten verkkojen, romaani anturit, toimilaitteet ja vempaimia ... ja paljon muuta. Opiskelija tutkii teknologian rooli ja tietojen kaupungeissa, ja he oppivat osallistumaan luomiseen älykkäät kaupungit. [+]

MMTSC on ylempi, jonka avulla opiskelijat hankkia sellaiset tiedot, taidot ja kyvyt tarpeen kytkeytymään teknisiä haasteita liittyy Mobile Technologies for Smart Cities. MMTSC sisältää kursseja Broadband Wireless Standards and Technologies, Smart Cities Technologies & Data Management, Big & Open DATA, esineiden internet (esineiden internet), Urban Informatics, Adaptive kaupungit, Intelligent Transport, Data Security, Yrittäjyys korkean riskin nopeasti muuttuvassa tekniikan aloilla, mobiilisovelluksen kehittäminen, ylläpito ja hallinta uusien digitaalisten verkkojen, romaani anturit, toimilaitteet ja vempaimia ... ja paljon muuta. Opiskelija tutkii teknologian rooli ja tietojen kaupungeissa, ja he oppivat osallistumaan luomiseen älykkäät kaupungit.... [-]


Videot

Come and study in Cartagena, Spain

Cartagena, Spain Travel Guide - Must-See Attractions