Universitat Pompeu Fabra Barcelona

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Sen kansainvälinen suuntautuminen on yksi tuntomerkeistä UPF, Yliopisto, jossa "sen jalat Barcelona ja sen pää maailmassa ". Tämä kansainvälinen projektio on tunnustanut Espanjan opetus- kautta Kansainvälinen kampus of Excellence tiiviste (2010) ja tukena on UPF: n erottaa asemaa kansainvälisessä rankingissa yhtenä alkuun Espanjan yliopistoissa.

Kansainvälinen yhteisö

Kanssa prosentuaalisesti eniten kansainvälisiä tiedekunnan Espanjassa ja yksi kansainvälisen Euroopassa vuosittain UPF isännöi myös paljon kansainvälisiä opiskelijoita. Vuonna 2013-14 lukuvuoden esimerkiksi kansainvälisiä opiskelijoita oli 36% kaikista gradu opiskelijoille ja 52% kaikista jatko-opiskelijat, kiinnostaa mahdollisuus opiskella ja tehdä tutkimusta kansainvälisesti tunnettu tiedekunnan ja tutkijoita.

Global Network

Juuri näitä kansainvälisiä yhteyksiä ja hankkeiden kanssa parhaiden yliopistojen maailmassa, jotka muodostavat yhden Pompeu Fabra yliopiston tärkein omaisuus. Tällä hetkellä UPF on yhteistyösopimuksia 40 yliopistojen rankattu maailman Top 100 mukaan Times Higher Education 2012-13 sijoitusta.

Tämän valinnan avulla voimme kehittää vahva hankkeita, kuten Global Cities ohjelma, International Summer School ajaa yhdessä University of California, Los Angeles, tai kahden ja yhteisiä tutkinto-ohjelmien jatko-tasolla.

Liikkuvuus

Kautta laaja, valitse verkko vaihdon kanssa yli 250 yliopistojen, Pompeu Fabra yliopiston liikkuvuutta ohjelmia rikastuttaa kampuksella 1529 opiskelijaa 40 eri maasta (2012-13 lukuvuosi) ja ovat sallittuja 30% UPF tutkinnon aikaansaamiseksi vaihtoon ulkomailla erotteleva tekijä niiden tiivistelmät.

Sijainnit

Barcelona

Osoite
Universitat Pompeu Fabra,
Plaça de la Mercè, 10-12

08002 Barcelona, Katalonia, Espanja

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Akkreditoinnit

EFMD Equis Accredited