Universitat Politecnica de Valencia - MSc Telecom

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tervetuloa ainoan tekniikan alan yliopisto Espanjassa ominaisuus kaikkialla maailmassa yliopiston rankingissa. Tervetuloa 600000 m2 kattava koulutus!

jotta valmistautuminen työelämään pyyntiponnistuksen innovaatioille yrittäjyyteen kansainvälistymisen sekä sosiaaliset ja ympäristöön sitoutuminen

Haastava ja tiukka ohjelmia, vaan ennen kaikkea ohjelmat laadultaan erinomaista.

UPV rohkaisee uusia oppimisen muotoja ja tuo maailmaan todellista työtä lähemmäksi luokkahuoneessa. Opiskelija oppii ratkaisemaan ongelmia:

laboratoriossa työpajoissa hankkeen huoneissa kirjastossa Opiskelijan virkistyskeskukseen; kielellä keskustassa

The UPV on kahdesti saanut kansainvälisen kampus of Excellence -palkinnon.

Merkintä, joka avaa ovia sisällä ja ulkopuolella meidän ympäristössä. Yliopistossa on kumppanuuksia instituutioiden 50 eri maassa.

Antaa opiskelijoille mahdollisuuden täydentää opintojaan vuonna parhaiden yliopistojen maailmassa, tai tehdä heidän ensimmäinen työkokemus toisella kielellä.

Innovation ekosysteemit

The Ammattikorkeakoulu kaupunki Innovation on hermokeskus T & K ja innovaatio UPV.

Se on paikka, jossa kaikki tapahtuu. 1600 tutkijat ja 400 tukihenkilöstö jotka työskentelevät siellä ympäröivät germplasm pankki; mukaansatempaavaa neuroteknologia laboratoriossa; ja paljon muuta ... huipputeknologian teknisiä laitteita. Ainutlaatuinen malli kilpailun perusteella yhteistyöhön. Euroopan avaruusjärjestö tiedottaminen;  Tuloksia suuret yhteiskunnalliset vaikutukset

Seuraavan sukupolven zeoliitit, nanofotoniikan metamateriaalit, älykäs lääkkeet, vihannesten tuotanto, optiikka pelimerkkejä ...

the UPV on yksi yliopistojen kanssa eniten tuloja kilpailukykyinen tutkimus: Se on myös kansallinen johtaja patenttien hyödyntämiseen. T & K-sopimuksia, konsultointi ja palvelu toimitus teknologian lisenssejä ja spin off.

  parhaat tilat

UPV on modernit mukavuudet ja erinomaiset palvelut, hoidetaan tehokkaasti ja kestävällä tavalla, sekä erinomainen liikuntapaikkoja.

Kampuksella on autoton, yli 125.000 m2 viheralueiden, kahviloita ja terasseja, pankkien konttoreista ja kauppoja.

On hyvä haluavat lisää

Klo Politècnica de Valencia käytämme kaikki mahdollisuudet yhteiskunnan hyväksi: koulutus ammattilaisille, houkuttelee tutkijoita, edistämään teknologiaan perustuvien yritysten perustamista, ratkaisemme tosielämän liittyviä ongelmia lähes jokainen ihmisen toiminnan kuviteltavissa.

Hoito liittyä meihin?  

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti
  • Spanish (Spain)

Katso MSc-tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

Msc Televiestintätekniikoiden, Järjestelmiä Ja Verkkoja

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi Espanja Valencia

Täällä on mahdollisuus saada taitoja Master Degree Program jossa yhdistyvät tieto Telecom teknologioiden, järjestelmien ja verkkojen. Syyskuussa 2016 aloittaa yhdestoista painos. Politècnica de Valencia - Espanja. [+]

Viestintä laitos Politècnica de Valencia esittelee Yhdestoista Edition maisteri Telecommunication tekniikoita, järjestelmiä ja verkot.

Tämä virallinen yliopiston maisterin tutkinto tavoitteena on kouluttaa korkeasti koulutettuja asiantuntijoita aloilla, jotka koskevat signaali teoria, viestintä ja telemaattisten Engineering.

Ohjelma tapahtuu yli yhden lukuvuoden (600 tuntia). Oficial maisterin tutkinto, joka antaa sinulle pääsyn Double Koulutusohjelma ja jatko Televiestintä ohjelman DCOM -UPV, sertifioitu Excellence Espanjan hallituksen.

Pyrittiin

Tutkinnon ja insinöörien tietoliikennealan, tietojenkäsittely, fyysinen tai teollisuuden tieteiden erikoistunut elektroniikka.... [-]