Lue virallinen kuvaus

Cantabrian yliopisto pääkonttori kaupungissa Santander. Se on julkinen, nuori ja moderni laitos, jonka päätavoitteena on edistää sosiaalista kehitystä sen sitoutuminen opetuksen ja tieteellisen huippuosaamisen. Tämä on toinen Espanjan yliopisto sen maailmanlaajuisia vaikutuksia tieteellisen tuotannon ja viides vuonna opetuksen laatu (ranking CYD säätiö) ja johtaa yksi yhdeksästä Campus International huippuyksikköä opetus- ja Espanjan kulttuuri.

Opiskelijat Cantabrian yliopisto siinä monenlaisia ​​pätevyys, joka perustamisestaan ​​lähtien vuonna 1972, on kouluttanut lähes 36000 opiskelijaa. Sitoutuminen akateemista huippuosaamista on yksi tärkeimmistä ominaisuuksista opetuksen tarjouksen tukee tieteellistä arvostusta opettajien ja tarkistaa laadunvalvontaa perustettu laitos itse.

Cantabrian yliopisto tarjoaa opiskelijoilleen erilaisia ​​resursseja hankkia kattava koulutus. Heidän opetussuunnitelmat pyrkivät tässä yhteydessä asianmukainen tasapaino käytännön ja teorian, opiskelija voidaan rikastaa erilaisia ​​täydentäviä palveluja: ohjelmat, harjoittelupaikkoja, kielikurssit, kiinnostavia mahdollisuuksia käyttää uutta teknologiaa, vaihto-ohjelmia eurooppalaisten yliopistojen ja amerikkalainen, valmennusta ja mentorointia toimintaa, jne.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Espanjalainen

Tämä koulu tarjoaa myös: