Universidad Autónoma de Barcelona

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Autonominen yliopisto Barcelona (UAB) tunnetaan sekä sen huippututkimuksen ja sen laatu opetuksessa. Se on viittaus keskus Euroopassa. UAB on vain 25 minuutin julkisen liikenteen päässä keskustasta Barcelona, ​​kosmopoliittinen kaupunki Välimeren rannalla. Pääkampuksesta sijaitsee Bellaterran keskellä yksi tärkeimmistä teollisen ja teknologisen pilarin Välimeren Euroopassa.

UAB täydessä college kokemus elää. Kampuksella on järjestäytynyt todellisen tiedon kaupunki lähes 50000 asukkaan: opiskelijat, opettajat, tutkijat ja hallintohenkilöstöä ja palveluja. Se sisältää kaikki tarvittavat palvelut seuraavasti: a yliopistoasuntola (yli 2000 paikkaa), joukko erikoistuneita kirjastoja, kielikoulu, urheilutiloja (kuntosali, uima-allas, jalkapallokentät ...), keskus terveys, ravintoloita, kauppoja ja kahviloita.

UAB tarjoaa koulutusohjelmat korkea useimmissa osaamisalueiden: • 87 perustutkintoa astetta. Astetta Business Administration and Management, Economics, peruskoulutus ja matkailu tarjotaan 100% opetusta Englanti, ja monia muita tutkintoja ovat kursseja tällä kielellä.

• 315 maisteria, joilla pyritään hankkii opiskelija jatkokoulutuksen erikoistuneita ja monitieteinen luonne, suunnattu sekä ammatillisen suuntautumisen ja aloittamisen tutkimukseen.

• 68 tohtoriohjelmat, joilla pyritään jatkokoulutusta opiskelijoiden tutkimusmenetelmät huipentui väitöskirja (1114 opinnäytetöitä 2015-2016). Niissä on mukana valmistelussa ja puolustaminen opinnäytetyön ja yleensä kestää kolme vuotta. Sen tavoitteena on kouluttaa opettajia ja tutkijoita korkeimmalla tasolla. Kaikkiaan 27 tohtoriohjelmien saaneet UAB mainita Excellence. Mainita kansainvälinen PhD liittyy oleskelevat eri Euroopan maiden jatko ja tiedekunnan osallistuminen kansainvälisten yliopistojen.

Kansainvälinen ulottuvuus UAB on erityisen huomattava alkuperän kansainvälisten opiskelijoiden, varsinkin Masters 2949 kansainvälistä opiskelijaa (40%) ja tohtoreita kanssa 1703 kansainvälistä opiskelijaa (33%) ja 1346 kansainvälistä opiskelijaa (5% ). Yliopistossa on 45 maisterintutkinnon opetus 100% Englanti.

UAB on yliopisto, joka innovaatioiden lähde, työllisyyttä ja yrittäjyyttä. Kannustaa tutkimusta ja siirtää kaikilla aloilla osaamisen, ja tekee tiivistä yhteistyötä yritysten ja teollisuuden kangas sen lähiympäristössä sekä tiedekeskuksiin omalla alueella kuin ALBA Synchrotron, joka sijaitsee viiden minuutin päässä kampuksella.

UAB on 352 tutkimusryhmää, 57 osastojen ja 45 laitokset ja keskukset. Monet jälkimmäinen on luotu yhteistyössä johtavien tieteellisten laitosten, vaikka kaikki tehdään intensiivistä tutkimusta toimintaa (3316 julkaisivat artikkeleita indeksoitu tietojen mukaan 2015 Thomson Reuters WOK). Lisäksi viisi sidoksissa yliopistosairaaloille ovat myös mukana tutkimuksessa työn UAB, joista kolme ansioksi sinetti huippuosaamisen Health Institute Carlos III.

Yliopisto kannustaa osallisuutta ja osallistumista opiskelijoiden vapaaehtoistoiminnan ja yhdyskuntapalvelu, minkä vuoksi se on myönnetty eri laitoksissa. Lisäksi se tekee kampanjoiden joukkoon yhteisö sosiaalista tietoisuutta. UAB kannustaa vaihtoa liikkuvuusohjelmiin ja edistää rekrytointia kansainvälisten opiskelijoiden (3546 opiskelijat kansainvälisen liikkuvuuden). Korostaa Erasmus Mundus, Comenius, Leonardo da Vinci ja Erasmus K2 projekteja. Se on erityisiä ohjelmia myönteisenä ja tuemme kansainvälisiä opiskelijoita. Erasmus-ohjelma on perustettu 1008 kahdenväliset sopimukset yli 500 eurooppalaista yliopistoa.

  • Tiedot Foundation Course 2015-2016 UAB Säätiö edistää hankkeita koulutuksen, tutkimuksen ja yhteiskunnallisen toiminnan ja tarjoaa kaupallisia ja Metsähallituksen sisällä Barcelonan autonominen yliopisto. Se on laaja opetuksen tarjontaa päällystön ja CFGS oma, kandidaatin, maisterin ja Alemmat korkeakoulututkinnot.
Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Espanjalainen

Katso maisteriohjelmia »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

MA Eurooppalaisessa Graphoanalysis, Graphistics, Graphopathology Ja Oikeuslääketieteelliset Graphology

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta January 2018 Espanja Barcelona

Vertienteforense of Graphoanalysis on tutkimisen ja soveltamisen kehittyneen joukko grafologisen tekniikoita suuntautunut tieteellinen tulkinta tunnistaa jälkiä sekä sisällön ja muodon tämän ihmisen, ilmeikäs tuotanto käsiala, ja ylimääräiset tavalla, jonka Siksakki ja graafisia muotoja, jotka voivat olla hyödyllisiä kaikille, jotka liittyvät oikeus-, poliisi- ja alueet ihmissuhteiden joka pyrkii erikoistumaan tekniikoita grafoanalíticas mainittu käytännön työkaluksi tunnistaminen asiakirjoja. [+]

Nyky-yhteiskunnassa se antaa erityisen tärkeänä tuntemusta realiteetit ja mahdollisuudet ihmisiä kulttuurin saavutuksista. Kirjoittaminen on yksi, joka kuljettaa korkeampi asiantuntemusta, olipa kyse kehittämisen tieltä itse viestin, ja siksi vastuussa laitosten ja järjestöjen, kuten muita erikoisuuksia, jossa tieto ja tulkinta kulttuuriset ja henkilökohtaiset muuttujat voivat olla perehtynyt soveltamiseen grafologia tekniikoita, on tärkeää analysoida ihmisen tuotantoa. Se on annettava tieto asianmukaista tekniikkaa ja välineitä kulloinkin grafologia sekä analysointiin ja tieteen tulkintaan vastaa kutakin niistä. Sinun täytyy luoda kehon ammattilaisia, jotka voivat kehittää niiden roolia eri aloilla, ja tämän tavoitteen saavuttamiseksi, ohjelma ei tyydy kattavaa näkemystä väitöskirjojen, kirjoja ja tutkielmia kerätty vuodesta 1996 avustuksella, yhteiseen työhön ja vaihtaa muiden professoreita ulkomaisissa yliopistoissa, mutta myös soveltamisesta positiivisen Graphoanalysis siinä mielessä työskennellä todellisia tapauksia, joissa se on kaikki dokumentoitu historia, jotta ei anna mitään mahdollisuutta sekaannusta opiskelijalle mahdollisimman keinottelu testaamattomia. Sitä on ehdotettu professionalizing ohjelma antaa oikeudellisia lausuntoja tai asiantuntija. Ohjelma on suunnattu sertifioinnin ja antamalla lausuntoja aitoutta tai valheellisuus kirjoittamisen ja grafiikkaa, lähinnä käsikirjoituksia, allekirjoituksia ja otsikoista (sopimukset, laskut, shekit, vekselit, testamenttiin toteaa, äänestysliput, kirjeitä, anonyymi, maalattu ) mutta myös konekirjoitukset ja muut asiakirjat (painettu viralliset, kaupalliset ja yksityiset jne). Vertienteforense of Graphoanalysis on tutkimisen ja soveltamisen kehittyneen joukko grafologisen tekniikoita suuntautunut tieteellinen tulkinta tunnistaa jälkiä sekä sisällön ja muodon tämän ihmisen, ilmeikäs tuotanto käsiala, ja ylimääräiset tavalla, jonka Siksakki ja graafisia muotoja, jotka voivat olla hyödyllisiä kaikille, jotka liittyvät oikeus-, poliisi- ja alueet ihmissuhteiden joka pyrkii erikoistumaan tekniikoita grafoanalíticas mainittu käytännön työkaluksi tunnistaminen asiakirjoja. Tavoitteet Kouluta opiskelijat työskentelemään Expert toimimaan oikeusviranomaisten nimittämistä ja myös... [-]

Maisteri Kriminologian

Opetus kampuksella Osa-aikainen 2 vuotta January 2018 Espanja Barcelona

Tässä erittäin ammattitaitoinen ohjelman nimenomaan kaikenlaisia ​​tapaustutkimuksia, nykyiset kokemukset ja muut erityisesti valittu suurempi ja nopeampi rinnastaminen opiskelija, kirjoittamalla se alusta alkaen todellinen kokemus kriminologian ja antaa valmiudet raportit antanut ohjeet erityiset tunnistetiedot tai rikostutkinta oman alkuperäisellä opiskelijalle. [+]

Criminalistics rikosteknisten määrittelemme joukko tieteenalojen jossa yhteinen kohde on materialization todiste oikeudellisesti tieteellisen menetelmän. Mikä tahansa tieteellisiä oikeuslääketieteelliset kun palveleva oikeusprosessia, mutta meidän on mukautettava erityinen tarkoitus tutkimuksen ja oikeuslaitoksen todiste tekniikoita, tämä on syy valmistelusta tämän ohjelman, jonka tavoitteena on kouluttaa ammattilaisia ​​Criminalistics kuin tunnustetun tutkintotodistuksen yliopiston, tarjota parempi akateemista akkreditoinnin jotta pätevät ammattilaiset voivat nauttia tämän yliopiston tunnustusta heidän esityksiä sekä omistajien ja oikeusasioissa huoltaa tuomioistuimille, käyttäen pisimmällä tekniikoita näistä erikoisuuksia . Tässä erittäin ammattitaitoinen ohjelman nimenomaan kaikenlaisia ​​tapaustutkimuksia, nykyiset kokemukset ja muut erityisesti valittu suurempi ja nopeampi rinnastaminen opiskelija, kirjoittamalla se alusta alkaen todellinen kokemus kriminologian ja antaa valmiudet raportit antanut ohjeet erityiset tunnistetiedot tai rikostutkinta oman alkuperäisellä opiskelijalle. Tämä ohjelma on valmis menemään pidemmälle klassisen kriminologia ja on vastaus nykyiseen tarpeeseen kehittyneiden yliopiston koulutusta oikeuslääketieteen tekniikoita sisältää uusimmat sovellukset. Erityisesti suunniteltu tarjoamaan erinomaisen ja opetus ilmeisen käytännön oikeuslääketieteen erikoisuuksia tarjoavat tietoa ja käyttää järjestelmiä Infoanalisis joka parantaa ja virtaviivaistaa asiantuntija arviointi, siksi puolet tunnin kurssin opetetaan erikoistuneissa laboratorioissa jotta opiskelijat tutustuvat uusiin teknologioihin. Tämä ohjelma on suunnattu henkilö liittyy aloilla yleisen turvallisuuden ja oikeudellisten tai muiden opiskelijoille, jotka haluavat erikoistua niille criminalistic tekniikoita ammattimaisesti puuttua tuomioistuimissa. Tavoitteet Kouluttaa ja kasvattaa opiskelijoita toimimaan yhdessä oikeusministeriön ja nimittää tuomioistuinten Criminologist ja oikeudellinen asiantuntija toimimaan niin, jolla on valmiudet kerätä todisteita ja kerätä ne asiantuntijalausunnot ja puolustaa niitä oikeudenkäynnissä, resurssien yhdistäjä ja lisäämällä menetelmät ja tekniikat (lofoscópica Research ja ballistiset, Engineering ja kehittyneitä tekniikoita rikosteknisen tutkimuksen) päästä yleiseen tuomion yhdistettynä. myös erikoistuneet aloilla oikeuslääketieteen documentología tai documentoscopy ja erityisesti... [-]

Maisteri Turvallisuuden Hallinnan Ja Elintarvikkeiden Laadun

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 3 lukukautta November 2017 Espanja Barcelona

Ruokaturva on yksi mielenkiintoisimmista ja monimutkaisiksi niistä luvuista, joihin olemme kiinnostuneita tutkimus ruokaa, sen ominaisuudet, eli niiden ulkonäköä, niiden turvallisuutta ja ravintoarvoa. [+]

Ruokaturva on yksi mielenkiintoisimmista ja monimutkaisiksi niistä luvuista, joihin olemme kiinnostuneita tutkimus ruokaa, sen ominaisuudet, eli niiden ulkonäköä, niiden turvallisuutta ja ravintoarvoa. Kun puhumme elintarvikkeiden turvallisuuden uskomme, että vain viitataan mahdollisuuteen, että jotain voi saavuttaa ruokaa ja aiheuttavan tai myrkyllisten prosessityypille. Sen sijaan se on laajempi käsite, koska on olemassa tilanteita ruoanvalmistukseen tai koostumusta, jotka voivat koskea tapauksia tai puhkeamisen ruokamyrkytysepidemioiden. Lisäksi lähestymistapa lyhytaikaiseksi kuin laatua, turvallisuutta ja tuotteiden jäljitettävyys läpi analyysin oikeudellisesta näkökulmasta kaikkein tärkeitä näkökohtia prosessien ja tuotteet, joita on myös tarpeen. Tällä hetkellä se on myös välttämätöntä tietää perusasiat elintarviketurvallisuusviranomaisen oikeudelliselta hallinnollisesta näkökulmasta (viimeisin sääntelyn kehitykseen), tiede (menetelmät ruoka-analyysi), sosiologia (yhteiskunta reagoi ns elintarvikekriisi) ja (julkinen valvonta elintarvikkeiden turvallisuus), integroitu järjestelmällisellä ja monikansallinen rakenne varmuutta ja valvontaa. Siksi on tarkoitus puuttua elintarvikkeiden turvallisuutta laajasta näkökulmasta, pyrkivät ratkaisemaan kunkin luvun nykyisestä tilanteesta, yrittää selvittää niiden tulevaisuuden näkökulman ja yrittää tarjota ratkaisuja, jos mahdollista. Uutena lähestymistapa lain määräysten turvallisuutta ja vastuuta elintarviketuotannossa, keskittyen oikeudellista vastuuta; antamalla käytännön ja ennaltaehkäisevät ohjeita tästä aiheesta, yhä tärkeämmäksi päätöksenteossa. Tavoitteet Antaa osallistujan kanssa strategioita ja valmiudet kehittää tutkimusta elintarvikkeiden turvallisuuteen julkisissa ja yksityisissä kouluissa. Antaa opiskelijoille edistysaskeleet sekä teoreettista tietoa ja mahdollisia sovelluksia tuotteiden laadun parantamiseen. Esittele osallistujille perusasiat järjestää elintarvikealan olipa kyse teknisistä seikoista, kuten liikkeenjohdon ja markkinoiden. Antaa ja vahvistaa tarvittavat tekijät saavuttamiseksi laadukkaan tuotteen läpi prosessin hallinnan vastaamaan markkinoiden kysyntään ja kysynnän. Hallita Espanjan ja Euroopan säädösten elintarviketalouden sääntely Kouluttaa opiskelijoita palvelemaan suorituskyvyn tietämyksen roolit Euroopan elintarvikeviranomaisen ja kansallisen elintarviketurvallisuusviraston. Tuo opiskelijat saamiseen liittyvät menettelyt laatusertifikaatin ja elintarvikkeiden turvallisuutta. Katso... [-]

MA Matkailu- Ja Humanististen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2017 Espanja Barcelona

Master Matkailun ja humanististen on aloite School of Matkailu ja Hotel Management ja tiedekunnan filosofian ja kirjeet ja UAB kouluttaa ammattilaisia, jotka tuovat lisäarvoa ja innovaatioiden matkailutuotteita ja palveluja. Ammattilaiset pystyvät tuottamaan ja hallita sisältöä ja tuoda uusia näkökulmia matkailualalla, yksi johtavista talouden aloilla. [+]

Master Matkailun ja humanistiset Se on aloite School of Matkailu ja Hotel Management ja tiedekunnan filosofian ja kirjeet ja UAB kouluttaa ammattilaisia, jotka tuovat lisäarvoa ja innovaatioiden matkailutuotteita ja palveluja. Ammattilaiset pystyvät tuottamaan ja hallita sisältöä ja tuoda uusia näkökulmia matkailualalla, yksi johtavista talouden aloilla. Master Matkailun ja humanististen on professionalizing ja innovatiivisen lähestymistavan ja on tukea Matkailu Barcelona ja Institute of Humanities Barcelona, ​​kun nämä laitokset firmasen kanssa School of Tourism ja Hotel Management ja UAB yleissopimuksen master ympäristössä, jotta voidaan luoda puitteet ja linjat yhteistyötä maksimoida mahdollisuudet ohjelman. Tavoitteet Anna arvo matkailuun liittyvien toimien aineellisen ja aineettoman perinnön alueella. Tarjoavat uramahdollisuuksia matkailualalla miehille ja naisille humanististen (historia, filosofia, maantiede, taide, musiikki ...). Tarjoaa erikoistuminen tutkinnon matkailun ja alan ammattilaisille. PÄÄSYVAATIMUKSET Valmistuneet, valmistuneet, valmistuneet (vähimmäiserottamiskyky 180 op tai vastaava), mieluiten alueilla historia, taidehistoria, maantiede, filologia ja kirjallisuus, humanistiset matkailu- ja hotelli hallinta. Uranäkymät Mikä tahansa alalla johto ja organisaatio sisältöä kulttuuritoimintaa kaikki erikoisuuksia kentässä matkailunedistämiskeskusten joko yksityisten yritysten ja julkisten laitosten tai voittoa yhteisöjä. Jotkut liittyvä ammatit ovat: opas / a, matkatoimisto, tekninen / a matkailun edistäminen, kulttuurinen johtajia jne Opintosuunnitelma reittejä Master voi kestää läpi kolme vaihtoehtoa: Ilmoittautua suoraan päällikölle Ilmoittautua Graduate Certificate Matkailu ja humanistiset ja kun voittaa, ilmoittautuminen käytäntöjä ja työtä isäntä. Kompetenssit perustaidot Tietämystä ja ymmärrystä, muodostavat perustan tai mahdollisuuden olla alkuperäisiä kehitettäessä ja / tai toteuttamiseen ideoita. Että opiskelijat voivat soveltaa tietojaan ja kyky ratkaista ongelmia uuteen tai uusiin olosuhteisiin laajempien (tai monialainen) yhteyksissä liittyvät opintoalalla. Että oppilaat voivat integroida tietoa, hallita kompleksisuutta ja... [-]

Master Riskien Ja Hätätilanteiden Hallinta

Opetus kampuksella Osa-aikainen 3 lukukautta September 2018 Espanja Barcelona

Tämä maisteriksi riskienhallinta Emergency tarjoaa joitakin tutkimuksia, jotka kouluttaa ammattilaisia ​​pelastuspalvelu, hyödyllinen Public Administration kysyä asiantuntijoiden populaation kuitenkin pieni, missä tahansa kunnassa. [+]

Tuolloin hallintaan hätätilanteessa, että pelastuspalvelun alalla usein konflikteja toiminnan ja koordinoinnin, ja puute ammattilaista yksinomaan tähän aiheeseen syntyä. Hallinnot edellyttää alan asiantuntijat pelastuspalvelun kanssa kokonaisvaltainen näkemys, tietoinen useista säikeistä hätätilanteessa löytyy, joilla on valmiudet tehdä analyysin syiden hätätilanteissa, puuttua, koordinoida ja ehdotukset parantaa tilannetta. Tämä maisteriksi riskienhallinta Emergency tarjoaa joitakin tutkimuksia, jotka kouluttaa ammattilaisia ​​pelastuspalvelu, hyödyllinen Public Administration kysyä asiantuntijoiden populaation kuitenkin pieni, missä tahansa kunnassa. ihmiset valmiita osallistumaan pelastuspalvelun alalla sekä koordinoida eri pelastuspalveluryhmistä tarvitaan. Se sisältää kattavan koulutusta tekniikoita, menettelyt ja soveltamista suunnitteluun ja hallintaan hätätilanteissa. Ohjelma on sovitettu suojelun tarpeen kehittyneen yhteiskunnan, kuten meidän. Tavoitteet Syventäminen Prevention and Risk Planning Graves Kataloniassa ja Emergency Management. Antaa tietoa tarpeen kehittää alueiksi ja saada akkreditointi pätevän teknisen henkilöstön kehittämisessä itsepuolustukseen suunnitelmia toiminnasta ja mielenkiintoiset paikallisen pelastuspalvelun mukaisesti asetuksella 82/2010, 29 kesäkuussa sittemmin korvattu asetuksella 30/2015 3. maaliskuuta. PÄÄSYVAATIMUKSET Valmistuneet, tutkintotodistus haltijat tai loppututkinnon liittyvät pelastuspalveluun. Pelastuspalvelu ammattilaisille korkeakoulututkinnot (Kansalaisilla viranomaiset, joilla on toimivalta asiassa. Jäsenet yksityisten julkisille yrityksille tai hallinnassa julkinen omistukset, jotka voivat vaikuttaa hätätilanteessa). Uranäkymät Teknikot ja hallintojen kanssa alan osaamista (paikallinen, alueellinen ja Keski) Teknikoita ja johtajat, julkisten yritysten vaikuttaa Teknikoita ja johtajat, yksityisten yritysten, jotka hallinnoivat julkisia omistukset, jotka voivat vaikuttaa hätätilanteessa Opintosuunnitelma reittejä Opiskelijat, jotka haluavat tutkia toimivaltaisten teknisten jatko tutkintotodistus kehittämiskeskus itsepuolustukseen suunnitelmat tulee ilmoittautua ensimmäistä kolmekymmentä opintopistettä master. Kompetenssit perustaidot Tietämystä ja ymmärrystä, muodostavat perustan tai mahdollisuuden olla alkuperäisiä kehitettäessä ja / tai toteuttamiseen ideoita. Että opiskelijat voivat soveltaa tietojaan ja kyky ratkaista ongelmia uuteen tai uusiin olosuhteisiin laajempien (tai monialainen) yhteyksissä... [-]

Virallinen Master - Dokumenttien Hallinta, Avoimuus Ja Tiedonsaanti

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2017 Espanja Barcelona

Että tilaa metodologian asiakirjassa ja arkistonhallinta päällekkäinen ratkaisuja ja teknologiayhteisöt, kehittämistä sähköisen hallinnon, johdon yhteentoimivuus, hoitoon suuria tietomääriä (Big Data), avoin tiedonsaanti (Open Data), jne., määrittää tarve erityiskoulutuksen, joka vastaa kasvavaan kysyntään asiantuntijoille asianmukaista koulutusta sisältäen käytännössä näitä resursseja ja lähestymistapoja. [+]

Tiedon arvo nyky-yhteiskunnassa, joka liittyy teknologinen muutos ja kasvava sosiaalinen tarve avoimuutta julkishallinnon ja yksityisille yrityksille, ei voida erottaa dokumenttien hallinta, joka perustuu asiakirjojen laatua tueksi tarvittavat tiedot kehittämiseen toiminnan kanssa. Näiden tekijöiden johtaa laajentamista roolin dokumenttien hallinnan ja tiedostojen yli sidotun prosesseihin asiakirjan tuotannon, leviämässä alueelle näkökohtia, joissa tietoja vahvistaa sen asemaa voimavara organisaatiot ja samanaikaisesti, niiden hyödyntämisen menee tulla perusraaka-aine hallinnointi-, päätöksenteko- ja tietämyksen luomista, joko sisäisesti organisaatiot, jaettuun pohjalta, tai täysin auki. Että tilaa metodologian asiakirjassa ja arkistonhallinta päällekkäinen ratkaisuja ja teknologiayhteisöt, kehittämistä sähköisen hallinnon, johdon yhteentoimivuus, hoitoon suuria tietomääriä (Big Data), avoin tiedonsaanti (Open Data), jne., määrittää tarve erityiskoulutuksen, joka vastaa kasvavaan kysyntään asiantuntijoille asianmukaista koulutusta sisältäen käytännössä näitä resursseja ja lähestymistapoja. Uranäkymät julkishallintoa dokumenttien hallinnan palveluita ja arkisto keskuksia vartijoita dokumentti perintöä, eri tasoilla: valtion, kansallisten, alueellisten, osastojen, alue- ja paikallishallinnossa. , Yksityiset yhteisöt ja yritykset: dokumenttien hallinta palvelut ja tiedostojen yliopistot, ammattijärjestöt, oppilaitokset, rahoituslaitosten, terveydenhuollon ja kliinisen alan ammattilainen, tiedotusvälineet. Yritykset arkistointia ja dokumentti palvelut: neuvonta, tiedostorakenne, strategiset suunnitelmat, skannauspalvelut, asiakirja turvajärjestelmät, digitaalinen säilyttäminen, dokumenttien hallinta sovelluksiin. Opintosuunnitelma Kuvaus Master Master, joka koostuu 60 yhteensä op, ajaa pitkin kurssi on jaettu kaksi lukukautta. Opetussuunnitelma rakentuu 8 moduulit pakolliseksi kuormalla 6 op kukin, paitsi moduulit 6 (Prosessit ja menetelmiin ja tekniset välineet), 9 op, ja 8 (Work Diplomityö ) 15 op. Ensimmäiset kaksi moduulia (1 - International normien ja standardien dokumenttien hallinnan ja arkistoista ja 2 - avoimen hallinnon, avoimuuden ja tiedonsaannin) käyttöön opiskelijat tuntemaan lainsäädännöllisistä i käsitteellinen liittyviä näkökohtia asiakirjojen hallintaan, politiikan dokumenttien hallinta... [-]

Virallinen Master - EU-Kiina: Kulttuuri Ja Talous

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Espanja Barcelona

Tämä ohjelma on perinyt kokemukset aiemmasta UAB oman master, nauttivat suurta menestystä sen neljässä versiot ja on kunnostettu tulla virallisia tutkielma 2012-2013 tietenkin ensimmäinen laatuaan maailmassa Hispanic-Kiinan liike ja koko Espanjan alueella. Tämän tunnustamisen se voimassa koko Euroopan korkeakoulutusalueen, jotka yhdessä uusia liittoutumia ja institutionaalisten uudelleenjärjestelyihin organisaation, menetelmiin ja kilpailukykyisellä tasolla, siitä tulee laadun tutkimus tunnustettu Campus kansainvälisen Excellence UAB. [+]

Autonominen yliopisto Barcelonan kautta School of Matkailu ja Hotel Management yhdessä tiedekunnan kääntämisen ja tulkkauksen i Center for Studies ja tutkimus Itä-Aasiassa, tarjous "Master Euroopan unioni - Kiina: Kulttuuri ja talous". Tämä ohjelma on perinyt kokemukset aiemmasta UAB oman master, nauttivat suurta menestystä sen neljässä versiot ja on kunnostettu tulla virallisia tutkielma 2012-2013 tietenkin ensimmäinen laatuaan maailmassa Hispanic-Kiinan liike ja koko Espanjan alueella. Tämän tunnustamisen se voimassa koko Euroopan korkeakoulutusalueen, jotka yhdessä uusia liittoutumia ja institutionaalisten uudelleenjärjestelyihin organisaation, menetelmiin ja kilpailukykyisellä tasolla, siitä tulee laadun tutkimus tunnustettu Campus kansainvälisen Excellence UAB. Uranäkymät Tavoitteena Näiden tutkimusten on kouluttaa asiantuntijoita, tutkijoita ja johtajat, jotka voidaan integroida suoraan työmarkkinoille Espanjassa ja EU: ssa, sekä Kiinassa, Taiwan, Singapore, Hong Kong ja Macao, ja jopa Latinalaisessa Amerikassa ja Karibian alueella. Tutkinnon voi ottaa käyttöön sekä liike- aloilla (monikansallisille yrityksille ja pk-yritykset) sekä toimielimet ja kansalaisjärjestöt. Ne ovat myös koulutetaan tutkimukseen näkökohdista liiketalouden ja kulttuurienvälisen tutkimusten yhteydessä itä-länsi vuoropuhelua. Jotta voidaan paremmin ymmärtää ja hallita taloutta EU: n ja Kiinan ja liikkeenjohdon kulttuurien ja rajat kulttuurin tutkimus, helpottaa ihmisten ja kulttuurinen viestintä liikemaailmassa. Opintosuunnitelma Kuvaus Master Master EU-Kiina: Culture ja talous koostuu 60 op ja tapahtuvat lukuvuodeksi. Kurssi on jaettu kahteen lukukauteen lähiopetus luokkahuoneessa ja työtä isäntä. Rakenne moduulien on seuraava: 54 pakollinen op lähiopetus aikana (4 peräkkäisissä osiossa: 1, 15 op Moduulin 2, 12 op Moduulin 3, 12 op, moduulissa 4, 12 op) ja moduulissa 5 6 op vastaavat pakollista työtä hallita. Moduuli Working Lopullinen Master opettaa vuosittain. Pakolliset luotto kerätä sekä opetuksen pääaineet täydentävinä... [-]

Virallinen Master - Hotelli Rahastoyhtiöt

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2017 Espanja Barcelona

Master in Business Management Hotel on seurausta virallistamista MBA Business Management hotellit + 14 keskeytymätön versioita on ollut yksi mestarin ohjelmien vanhin hotelli hallinta espanjaksi yliopistoissa. [+]

Masters Hotel Management Yritykset Se on seurausta virallistamista MBA Business Management hotellit + 14 keskeytymätön versioita on ollut yksi mestarin ohjelmien vanhin hotelli hallinta espanjaksi yliopistoissa. Tämä on tilaisuus yhdistää ammatillinen tulevaisuudessa yksi dynaaminen ja voimakas alan maailmantalouden, matkailu. Viime vuosina matkailun muodot, majoitus ja vuokraus on mullistanut matkailukysyntä määrä kasvaa ja eri sektorilla. Hotellialalla on vastata tähän uuteen kysyntään uusilla Majoitustyypit hallinnoimien monipuoliset, joustavat ja tuntemusta hotellin toiminnan ja yritysjohdon ammattilaiset etukäteen. Master in International Hotel Management Yritykset, jotka kattavat tämän aukon johtajille ja ylimmän johdon hotelliketjujen, joka tarjoaa vankan pohjan liikkeenjohdon ja alan erikoistumista. Kaikki tämä koulutusta annetaan yliopistotasolla ja opetuksen laatua, joka kuljettaa sinetti UAB. Master yhdistää akateemisen koulutuksen tarjoamia yliopiston tiedekunnan korkea tunnustusta ja arvostusta kuin UAB, yhdessä johdon johtavien kansainvälisten hotelliketjujen. Myös vahva työharjoitteluohjelma 15 vuoden kokemus räätälöity ja profiilia kunkin opiskelijan. Uranäkymät Ura päällikön ovat pääasiassa aloilla hotellin johdon ja konsultointi. Mitä tulee hotelli hallintaohjelma opiskelijat voivat kehittää ammatillisesti kaikilla hallinta: yleinen hallinto, toiminnan laatu, talous, laajeneminen, markkinointi ja markkinoinnin ja henkilöresursseja sekä hotellin perustamista ja yritysten hotelliketjujen. Kun kyseessä on hotellin konsultointi, opiskelijat voivat osallistua hankkeisiin, jotka liittyvät toteutettavuus suunnitelmia, strategiset suunnitelmat, markkinoinnin suunnitelmia, sähköinen kaupankäynti, tulojen hallinta, laatu hoitosuunnitelmia tai laajennussuunnitelmat mm. Opintosuunnitelma Kuvaus Master Master hallintaan hotellioperaattoreista, ammatillisen profiilin, koostuu 60 op pidettävän kaksi lukukautta lukuvuodessa. Jakauma Näiden 60 op vastaa rakenteen 42 pakollinen ov 12 tarkoitettu käytännön työtä hotellit ja yritykset 6 lopulliseen väitöskirja, joka voi koostua liiketoimintasuunnitelman tai projektin käytännön soveltamista sektori. Opetussuunnitelman rakenteesta OB: Pakollinen Kompetenssit Ihanteellinen opiskelija... [-]

Virallinen Master - Johto Ja Organisaatio Matkailutapahtumat

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2017 Espanja Barcelona

Master in Management ja Event matkailujärjestön (virallinen master) on pätevät ammatinharjoittajat tapahtumista laajasti konjugoimiseksi yliopiston tarkkuutta olevien ammattilaisten kokemusta tällä alalla. [+]

Master Matkailun ja Tapauksessa Organisaatio (Official master) on pätevät ammatinharjoittajat tapahtumista laajasti konjugoimiseksi yliopiston tarkkuutta olevien ammattilaisten kokemusta tällä alalla. Tavoitteet: Antaa erityisiä tietoja ja taitoja järjestää, koordinoida ja ohjata kaikenlaisia ​​tapahtumia. Train ammattilaiset edistää projektinhallinnan ja tutkimuksen kehittämiseen tällä alueella. vastaanottajat Tämä ohjelma on tarkoitettu: Valmistuneet, korkeakoulututkinnon suorittaneet universitarisque haluavat erikoistua alueella erinomaiset tulevaisuuden näkymät maassamme ja kansainvälisesti. Yrittäjät, johtajat tai vastaavat àreaque kehittyä yksinomaan tai osittain uransa tapahtumien järjestäminen minkäänlaisia ​​sekä julkisen ja yksityisen. Menetelmät: Sarjat opetetaan espanjaa. Opiskelijat ovat muun yksinoikeus, Virtual Campus. Se on koulutus alusta, jonka linjan työtä materiaalit sekä asiaan liittyvää tietoa master on ripustettu. Tällä tavoin pysyvä hoito taataan koordinaattori tämän, tohtori .. Pepa Aguar (mariajose.aguar@uab.cat) Retkiä: eri retkiä ja opintokäyntejä laitoksilta erityistä merkitystä koulutukseen osallistujat tehdään. Työkokemus: Opiskelijan on suoritettava vähintään 350 tuntia harjoittelun yritysten tapahtumiin alalla. Master on monipuolinen ja ne, jotka sopeutuvat ja kiinnostusprofiilin kunkin opiskelijan tuulettimeen. Tämä on yksi tärkeimmistä suorittamassa koulutuksessa varat. Pysy liiketoiminnan käytäntöjä järjestelmä on pakollinen saamiseksi maisteriksi. Uranäkymät Management, organisointi ja koordinointi tapahtumista kaikkien erikoisuuksia alan liiketoiminnan, julkisten laitosten tai voittoa yhteisöjä. Opintosuunnitelma Kuvaus Master Master, joka koostuu 60 yhteensä op, ajaa pitkin kurssin. Opetussuunnitelma rakentuu neljästä pakolliset moduulit kuormalla 9 op. Kun kyseessä on ulkoinen käytäntöjä, myös pakollista, kuorma on 15 op ja Work Master Thesis 9 op. Opetussuunnitelman rakenteesta OB: Pakollinen Kompetenssit Ihanteellinen opiskelija profiili Master pyritään tutkinnon, tutkinnon ja yliopistojen opiskelijoille, jotka haluavat erikoistua taloudellisen toiminnan erinomaiset tulevaisuudennäkymät maassamme. Toisaalta, se on suunnattu myös yrittäjiä, johtajia tai aluejohtajien parhaillaan yksinomainen tai osittain... [-]

Virallinen Master - Kaukokartoituksen Ja Maantieteelliset Tietojärjestelmät

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Espanja Barcelona

Tavoitteena tätä isäntä on tarjota vankka tieteellinen koulutus tekniikoita maanhavainnoinnin, ja sukupolvi ja analysointi tutkimukseen alueen ja hallintaa niiden resursseja GIS. Se on 60 op Master on jaettu 4 pakolliset moduulit, valinnainen moduuli jatkokoulutusta (valita kaksi mahdollista) ja lopulta työ Diplomityö. Kaikki luokat käydään tietokoneella. Kurssi täydentää käytännön ohjausta, seminaareihin ja mahdolliset vierailut alan järjestöjen. [+]

Kaukokartoitusta ja paikkatietojärjestelmän (GIS) ovat välttämättömiä tutkia Maan ja hallita resurssejaan. Tämä keskeinen rooli ei ole läsnä ainoastaan ​​akateemisessa maailmassa, mutta näemme sen useita kenttiä. Todellakin, löysimme merkkejä lisääntynyt läsnäolo ja kiinnostus aloilla, kuten (uusi ja parannettu satelliitin Maan havainnointiin, ilma- tai UAV, Euroopan vauhtia GPS-järjestelmät, kuten Galileo, jne.) Työkalut, paikkatieto (menestys Google Earth tai Google Maps, laatu erinomainen ICC kartoitus jne), sen metadata (lisääntynyt läsnäolo ja lujittaminen standardit), luettelointi Special datainfrastruktuurit (IDEC, IDEE jne) tai ohjelmistot (kuten nykyinen palkkio on Miramon programms viranomaisille ja opiskelijoille, jotka on ajanut Katalonian ja eri vaihtoehdoista vapaiden ohjelmistojen). Tässä yhteydessä on tarpeen hyvin koulutettuja ammattilaisia ​​näiden alojen, joka tuntee, mutta myös uusimpia suuntauksia kuten standardoinnin edistetään Open Geospatial Consortium (OGC). Tavoitteena tätä isäntä on tarjota vankka tieteellinen koulutus tekniikoita maanhavainnoinnin, ja sukupolvi ja analysointi tutkimukseen alueen ja hallintaa niiden resursseja GIS. Se on 60 op Master on jaettu 4 pakolliset moduulit, valinnainen moduuli jatkokoulutusta (valita kaksi mahdollista) ja lopulta työ Diplomityö. Kaikki luokat käydään tietokoneella. Kurssi täydentää käytännön ohjausta, seminaareihin ja mahdolliset vierailut alan järjestöjen. Uranäkymät Sisältö Master tarkoituksena on antaa opiskelijoille tieteellistä ja teknistä koulutusta. Keskittyminen syvällistä tietoa ja luoda hyvän pohjan luonnollisen jatkuvuuden koulutuksen opiskelijoiden. Tämä yhdistetty lähestymistapa tutkimuksista tekee niistä ihanteellisia sekä kehittää myöhemmin tutkijanuran kautta PhD ohjelman, suorittaa tehtäviä enemmän soveltaa silloin erikoistunutta teknistä henkilökuntaa koskevien ongelmien suurimmalla takeita menestystä tarvitaan. Niinpä tärkein uran päällikön ovat: Teknikko kaukokartoituksen ja GIS yksityisissä yrityksissä (sekä ilmailu- ja ympäristökonsultointi, esimerkiksi) tai hallitus (osastot omistettu ympäristön hoito, aluesuunnittelu jne) jos käyttö GIS se... [-]

Virallinen Master - Ylivoimainen Kirjanpito Ja Tilintarkastus

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2017 Espanja Barcelona

Master tutkinto kirjanpito ja tilintarkastus Korkeampi vastaa kasvavaan kysyntään ammattilaisten erityistä koulutusta alalla kirjanpidon, verotuksen suhde-yritysten kirjanpito ja tilintarkastus. Siksi tämä nimike on tarkoitettu ihmisille, jotka haluavat keskittyä uransa alan yritysten kirjanpito ja / tai tilintarkastuksen. Erityisesti se koskee tutkinnon Business Administration ja johtaminen, laskentatoimi, Economics ja päteviä ammattilaisia, jotka parhaillaan kehittää toimintaansa alalla kirjanpidon ja / tai tilintarkastuksen. [+]

Superior maisteri kirjanpito ja tilintarkastus vastaa kasvavaan kysyntään ammattilaisten erityistä koulutusta alalla kirjanpidon, verotuksen suhde-yritysten kirjanpito ja tilintarkastus. Siksi tämä nimike on tarkoitettu ihmisille, jotka haluavat keskittyä uransa alan yritysten kirjanpito ja / tai tilintarkastuksen. Erityisesti se koskee tutkinnon Business Administration ja johtaminen, laskentatoimi, Economics ja päteviä ammattilaisia, jotka parhaillaan kehittää toimintaansa alalla kirjanpidon ja / tai tilintarkastuksen. Ohjelma tarjoaa kirjanpito ja tilintarkastus välttämättömiä ammatin harjoittamista tilintarkastajan tietoon. Masters tavoitteena on kouluttaa asiantuntijoita alalla kirjanpidon ja tilintarkastuksen, jotta ne voisivat käsitellä tehokkaasti työtä ja tarkastuksia kaikenlaista ja koko, joka mahdollistaa vaatimusten noudattamisen asetetut valintakokeeseen että virallinen rekisteri tilintarkastustuomioistuin (ROAC) nojalla asettamat kriteerit ICAC. Masters järjestetään kanssa yhteistyössä Col.legi taloustieteilijöiden Kataloniassa. Otsikon sisältää noin 4-5 kuukautta opetussuunnitelman käytännöt toteutettiin pääasiassa tilintarkastusyhteisöissä liittyy Col.legi ekonomistit Kataloniassa. Uranäkymät Vastaa laskentaosasto yrityksen Vastaa laskentaosasto ryhmän yrityksiä. kirjanpito- ja veroneuvojaan kirjanpito konsultti rahoitus- ja kirjanpito analyytikko tilintarkastaja Advisor ja konsulttina kirjanpito ja tilintarkastus kansainväliset opiskelijat Käytännön opas kansainvälisille opiskelijoille Opintosuunnitelma Kuvaus Master Tämä maisteriksi esitetään palveluna niille opiskelijoille, jotka haluavat suorittaa pakollista koulutusta kirjanpito ja tilintarkastus pääsyä ammattiin tilintarkastaja. Pääsy virallinen rekisteri tilintarkastustuomioistuin (ROAC) säätelee perusteiden instituutin kirjanpito ja tilintarkastus (ICAC), virasto alaisuudessa talous ja kilpailukyky. Tämä elin perustetaan akateemista ja ammatillista kriteerit on täytettävä tilintarkastajan ammattiin pääsyä. Tässä mielessä ICAC vahvistetaan moduulit, lohkot ja materiaalien on oltava jatkaa ehdokkaan tilintarkastajan vapautetaan teoriakokeissa pääsyn ROA. Mukauttaa päällikön sääntelyn ICAC, se rakentuu seuraavasti: Kahdeksan pakolliset moduulit (M1-M8). ulkoinen käytännöt (24 ov) on jaettu kahteen moduuliin 12 op, yksi pakollinen (M9) ja yksi valinnainen (M10) tarjotaan. Tarjouksen... [-]

Viralliset Master - Arkistointi Ja Dokumenttien Hallinta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Espanja Barcelona

Master Archives ja Records Management tarjoaa integroidun ratkaisun alalla arkistointia ja Geston asiakirja, joka antaa opiskelijoille mahdollisuuden kehittää työtään julkisten ja yksityisten organisaatioiden, molemmat asiakirjat historiallinen ja hallinnollinen koulutus ja mitä tahansa välinettä. [+]

Alue, johon isäntä kuuluu välillä 51 ja 100 asennot neljännen painoksen QS World University Rankings by Kohde Master Archives ja Records Management Se tarjoaa integroidun ratkaisun alalla arkistojen ja asiakirjojen Geston joka antaa opiskelijoille mahdollisuuden kehittää työtään julkisten ja yksityisten organisaatioiden, sekä historiallisia asiakirjoja ja hallinnollisia ja tukea koulutusta. Lisäksi se tarjoaa tarvittavaa koulutusta toteuttamiseen arkistointia tekniikoita ja sisällytetään uusien teknologioiden tiedostojen hallinta ja suunnitteluun ja hallintaan dokumenttienhallintajärjestelmiä organisaatioiden ja kehittää samalla kriittistä ajattelua, eettiset arvot ammatti arkistointiin ja innovointikykyä. Uranäkymät File Services valtion, paikallisten ja valtionhallinnossa. Tiedostot pankki, pankit, vakuutus, oikeudelliset ja veroneuvontapalveluista ja konsultointi. Liiketoimintaorganisaatio ja huoltoa tiedostoja. Tiedostot yliopistojen ja koulujen. Tiedostot laitokset ja julkiset yhteisöt. Tiedostot kemianteollisuuden yrityksiä, lääke- ja kliininen. Yritykset tietotekniikkaa. Tiedostot media (televisio, radio ja lehdistö). Tiedosto yhdistykset, yksityiset laitokset ja ammattijärjestöt. Tiedostot kirkollisten laitosten. kansainväliset opiskelijat Käytännön opas kansainvälisille opiskelijoille Opintosuunnitelma Kuvaus Master Master, joka koostuu 120 yhteensä op, kehitetään kahden vuoden aikana 60 op kukin. Opetussuunnitelma rakentuu 11 moduulit pakolliseksi kuormalla 10 op kunkin, paitsi moduulit 8 (Management of File Services) ja 11 (Working Lopullinen Master) kanssa 15 op kukin yksi. Opetussuunnitelman rakenteesta OB: Pakollinen Kompetenssit Ihanteellinen opiskelija profiili Master on suunnattu ihmisille, joilla korkeakoulututkinnot, jotka haluavat kouluttaa toimimaan ammattimaisesti alalla dokumenttien hallinnan ja arkistoinnin, sekä julkisen ja yksityisen sektorin ja jäsenet hallinnollisten asiakirjojen tai dokumentti perintöä. Niinpä tutkimukset ovat sovi ihmisille kiinnostusta sekä hallinnollisia näkökohtia kuten historiallisia asiakirjoja ja suhteessa yhteydessä perinteisillä muodossa ja johtuvat tietotekniikan soveltamista. On oltava innovaatiokykyä, organisointi, suunnittelu, viestintä, ja tieteidenvälistä ja tiimityö. perustaidot Tieto ja... [-]

Viralliset Master - Sosiaalipolitiikka Ja Yhteisön Toiminta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2017 Espanja Barcelona

Masters Sosiaalipolitiikan ja yhteisön toiminta esitetään tutkimussuunnitelma ja ammattimaisuuden rakennettu käsitellään yleisen järjestyksen ja yhteisön toiminta. Tämä koulutus ehdotus yhdistää tiedon hankkimista ja taitoja, johon osallistuu akateemisen ja ammattitaitoinen henkilökunta ja käyttää tapausten monimutkaisen ja osallistuvan lähestymistavan todellisuuden alueella. [+]

Master Sosiaalipolitiikan ja yhteisön toiminta Se esitetään tutkimussuunnitelma ja ammattimaisuuden rakennettu käsitellään yleisen järjestyksen ja yhteisön toiminta. Tämä koulutus ehdotus yhdistää tiedon hankkimista ja taitoja, johon osallistuu akateemisen ja ammattitaitoinen henkilökunta ja käyttää tapausten monimutkaisen ja osallistuvan lähestymistavan todellisuuden alueella. Uranäkymät Ohjelma tarjoaa työkaluja analyysi, suunnittelu ja toteutus sosiaalipolitiikan kehittää hankkeita alueilla hallinnon, sosiaalisen tutkimuksen ja yhteisön työtä. Yhteisön toiminta koulutus keskittyy peräisin poikkitieteellinen käydä läpi ymmärrystä suhde, viestintä ja konfliktien levitettäväksi sosiaalisen intervention ja tutkimusta. julkishallinto: voit suunnitella, arvioida ja ottaa käyttöön sosiaalipolitiikkaa sekä hankkeiden ja yhteisön toimintaohjelmia, sekä ohjaa ja koordinoi ammattilaisia ​​yhteisön toimintaan. Kolmannen sektorin organisaatioiden sillä suunnittelu-, arviointi ja kehittäminen hankkeiden ja sosiaalisten ohjelmien ja suunnitelmien perustunut yhteisötoiminta, kun vielä pystyy ohjaamaan ja koordinoimaan ammattilaisia ​​ja vapaaehtoisia mukana näissä ohjelmissa. Yksityissektori: neuvoa ja ulkoista tukea suunnitteluun ja toteuttamiseen, ohjelmien, hankkeiden ja yhteisön toimia. kansainväliset opiskelijat Käytännön opas kansainvälisille opiskelijoille Opintosuunnitelma Kuvaus Master Opetussuunnitelma Master Sosiaalipolitiikan ja yhteisön toiminta rakentuu 8 pakolliset moduulit, joista kuuluu TFM Opetussuunnitelman rakenteesta OB: Pakollinen Kompetenssit Ihanteellinen opiskelija profiili Mestari on suunnattu ihmisille, joilla aiempien tutkimusten ja humanististen tieteiden, onko tutkinnon, tutkinnon tai tutkinnon etsivät syventämiseen analyysityökaluja suunnittelussa ja toteutuksessa sosiaalipolitiikkaa ja yhteisön toiminta. Pääsy master tutkinnon sosiologia, valtio-oppi, sosiaalipsykologia, sosiaalityö, sosiaali Koulutus, pedagogiikka, Economics, Law, antropologian, maantieteen, historian, journalismin, peruskoulutusta ja varhaiskasvatus ja valmistuneet vastaavia. perustaidot Tieto ja ymmärtäminen, jotka tarjoavat perustan tai mahdollisuuden omaperäisyys kehittämiseen ja / tai soveltamalla ideoita, usein tiedekontekstissa. Että opiskelijat voivat soveltaa tietojaan ja kyky ratkaista ongelmia uuteen tai uusiin olosuhteisiin laajempien (tai monialainen) yhteyksissä liittyvät... [-]

Viralliset Master - Sports Management / Sport Management

Kampus tai online Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 vuosi September 2018 Espanja Barcelona + 1 lisää

Päätavoitteena Master in Sports Management on mukana teitä kehittyminen on tärkeä ammattilaisurheilussa hallintaan ja kouluttaa sinua käytön hallintatyökaluja tunnistaa liiketoimintamahdollisuuksia, kehittää strategioita, ennakoida muutoksia, optimoida resurssit ja analysoida tietoa harkiten. [+]

Päätavoitteena Master Sports Management On mukana teitä kehityksen kattava ammatillinen Sports Management ja kouluttaa sinua käytössä hallintatyökalut tunnistaa liiketoimintamahdollisuuksia, kehittää strategioita, ennakoida muutoksia, optimoimalla resurssit ja analysoimalla tietoja harkiten. Kompetenssit Ymmärtää ja toteuttaa strategisia, kattava ja objektiivinen näkemys liikunta-alan liiketoiminnan näkökulmasta. Luo uusia markkinamahdollisuuksia avulla yrittäjyyttä ja innovaatioita alttiita urheilujärjestöille kulttuuriin. Käyttämällä innovatiivisin käytäntöjä urheilun markkinointi ja tehokkaammin kuljettaa tuotemerkin ja sponsorointi. Tunnista keskeiset johtaa ammattilaisia ​​ja saada parhaat tulokset tekijät. Tulkitse tilinpäätökset urheilun organisointia ja rahoitusta strategioita uusiin hankkeisiin ja yrityksiin. Optimoi hallinta liikuntakeskus ja urheilutapahtumaan. Master in Sports Management Institute Johan Cruyff sopii sinulle, jos: You (ex) -deportista ja etsivät koulutusta ja Sports Management tutkinto antaa vauhtia urasi. Olet työskennellyt liiketoiminnan alalla ja haluavat erikoistua urheilun alalla. Haluat suorittaa harjoittelun erikoistunut urheilu hallintoa ja johtamista isäntä. Olet työ ammattilainen ja haluat keskittyä urasi teollisuudessa liittyy urheiluun. Uranäkymät urheilukilpailut (ammattilaisurheiluseuroja ja tapahtumien järjestäminen). Hallintoon (urheiluliittojen ja yhdistykset). Tilat ja urheilutapahtumiin (mestaruuskilpailujen järjestäjät, urheiluseurat). Yhteisön Urheilu (säätiöt, kunnat). urheilu konsultointi (yrityshankkeita oma). Urheilu journalismi (media). Markkinointi ja sponsorointi (yksityisten ja julkisten yhtiöiden) Opintosuunnitelma Kuvaus Master Master in Sports Management on jaettu yhdeksään pakolliset moduulit, joista yksi on ulkoinen käytännöt ja lopullinen moduuli asian Work gradu ( "TFM"). Opetussuunnitelman rakenteesta Modalitat d'Impartició Presencial Modalitat d'Virtual Impartició OB: Obligatoris Kompetenssit Ihanteellinen opiskelija profiili On suositeltavaa pääsyä Master Sports Management, että opiskelijalla on seuraavat taidot: Johtajuus ja johtaminen Organisaatio ja vastuu Kyky ohjata Helppous suullinen ja kirjallinen ilmaisu Dynamiikkaa ja luovuutta Kiinnostus uutta teknologiaa, Internet ja Web 2.0. Verkkoviestinnän kokemus Kuuntelu, osata vastata... [-]

Ota yhteyttä
Asiointiosoite
Fundació UAB · Edifici Blanc, 1ª planta · Vila Universitària
Campus de la Universitat Autònoma de Barcelona
Bellaterra (Cerdanyola del Vallès)

Barcelona, 08193 ES
Sosiaalinen media