Lue virallinen kuvaus

Autonominen yliopisto Barcelona (UAB) tunnetaan sekä sen huippututkimuksen ja sen laatu opetuksessa. Se on viittaus keskus Euroopassa. UAB on vain 25 minuutin julkisen liikenteen päässä keskustasta Barcelona, ​​kosmopoliittinen kaupunki Välimeren rannalla. Pääkampuksesta sijaitsee Bellaterran keskellä yksi tärkeimmistä teollisen ja teknologisen pilarin Välimeren Euroopassa.

UAB täydessä college kokemus elää. Kampuksella on järjestäytynyt todellisen tiedon kaupunki lähes 50000 asukkaan: opiskelijat, opettajat, tutkijat ja hallintohenkilöstöä ja palveluja. Se sisältää kaikki tarvittavat palvelut seuraavasti: a yliopistoasuntola (yli 2000 paikkaa), joukko erikoistuneita kirjastoja, kielikoulu, urheilutiloja (kuntosali, uima-allas, jalkapallokentät ...), keskus terveys, ravintoloita, kauppoja ja kahviloita.

UAB tarjoaa koulutusohjelmat korkea useimmissa osaamisalueiden: • 87 perustutkintoa astetta. Astetta Business Administration and Management, Economics, peruskoulutus ja matkailu tarjotaan 100% opetusta Englanti, ja monia muita tutkintoja ovat kursseja tällä kielellä.

• 315 maisteria, joilla pyritään hankkii opiskelija jatkokoulutuksen erikoistuneita ja monitieteinen luonne, suunnattu sekä ammatillisen suuntautumisen ja aloittamisen tutkimukseen.

• 68 tohtoriohjelmat, joilla pyritään jatkokoulutusta opiskelijoiden tutkimusmenetelmät huipentui väitöskirja (1114 opinnäytetöitä 2015-2016). Niissä on mukana valmistelussa ja puolustaminen opinnäytetyön ja yleensä kestää kolme vuotta. Sen tavoitteena on kouluttaa opettajia ja tutkijoita korkeimmalla tasolla. Kaikkiaan 27 tohtoriohjelmien saaneet UAB mainita Excellence. Mainita kansainvälinen PhD liittyy oleskelevat eri Euroopan maiden jatko ja tiedekunnan osallistuminen kansainvälisten yliopistojen.

Kansainvälinen ulottuvuus UAB on erityisen huomattava alkuperän kansainvälisten opiskelijoiden, varsinkin Masters 2949 kansainvälistä opiskelijaa (40%) ja tohtoreita kanssa 1703 kansainvälistä opiskelijaa (33%) ja 1346 kansainvälistä opiskelijaa (5% ). Yliopistossa on 45 maisterintutkinnon opetus 100% Englanti.

UAB on yliopisto, joka innovaatioiden lähde, työllisyyttä ja yrittäjyyttä. Kannustaa tutkimusta ja siirtää kaikilla aloilla osaamisen, ja tekee tiivistä yhteistyötä yritysten ja teollisuuden kangas sen lähiympäristössä sekä tiedekeskuksiin omalla alueella kuin ALBA Synchrotron, joka sijaitsee viiden minuutin päässä kampuksella.

UAB on 352 tutkimusryhmää, 57 osastojen ja 45 laitokset ja keskukset. Monet jälkimmäinen on luotu yhteistyössä johtavien tieteellisten laitosten, vaikka kaikki tehdään intensiivistä tutkimusta toimintaa (3316 julkaisivat artikkeleita indeksoitu tietojen mukaan 2015 Thomson Reuters WOK). Lisäksi viisi sidoksissa yliopistosairaaloille ovat myös mukana tutkimuksessa työn UAB, joista kolme ansioksi sinetti huippuosaamisen Health Institute Carlos III.

Yliopisto kannustaa osallisuutta ja osallistumista opiskelijoiden vapaaehtoistoiminnan ja yhdyskuntapalvelu, minkä vuoksi se on myönnetty eri laitoksissa. Lisäksi se tekee kampanjoiden joukkoon yhteisö sosiaalista tietoisuutta. UAB kannustaa vaihtoa liikkuvuusohjelmiin ja edistää rekrytointia kansainvälisten opiskelijoiden (3546 opiskelijat kansainvälisen liikkuvuuden). Korostaa Erasmus Mundus, Comenius, Leonardo da Vinci ja Erasmus K2 projekteja. Se on erityisiä ohjelmia myönteisenä ja tuemme kansainvälisiä opiskelijoita. Erasmus-ohjelma on perustettu 1008 kahdenväliset sopimukset yli 500 eurooppalaista yliopistoa.

  • Tiedot Foundation Course 2015-2016 UAB Säätiö edistää hankkeita koulutuksen, tutkimuksen ja yhteiskunnallisen toiminnan ja tarjoaa kaupallisia ja Metsähallituksen sisällä Barcelonan autonominen yliopisto. Se on laaja opetuksen tarjontaa päällystön ja CFGS oma, kandidaatin, maisterin ja Alemmat korkeakoulututkinnot.
Ohjelmien opetuskielet:
  • Espanjalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

Johtamiskurssit

Universidad Autónoma de Barcelona

Vertienteforense of Graphoanalysis on tutkimisen ja soveltamisen kehittyneen joukko grafologisen tekniikoita suuntautunut tieteellinen tulkinta tunnistaa jälkiä sekä sisä ... [+]

Nyky-yhteiskunnassa se antaa erityisen tärkeänä tuntemusta realiteetit ja mahdollisuudet ihmisiä kulttuurin saavutuksista. Kirjoittaminen on yksi, joka kuljettaa korkeampi asiantuntemusta, olipa kyse kehittämisen tieltä itse viestin, ja siksi vastuussa laitosten ja järjestöjen, kuten muita erikoisuuksia, jossa tieto ja tulkinta kulttuuriset ja henkilökohtaiset muuttujat voivat olla perehtynyt soveltamiseen grafologia tekniikoita, on tärkeää analysoida ihmisen tuotantoa.

Se on annettava tieto asianmukaista tekniikkaa ja välineitä kulloinkin grafologia sekä analysointiin ja tieteen tulkintaan vastaa kutakin niistä.

Sinun täytyy luoda kehon ammattilaisia, jotka voivat kehittää niiden roolia eri aloilla, ja tämän tavoitteen saavuttamiseksi, ohjelma ei tyydy kattavaa näkemystä väitöskirjojen, kirjoja ja tutkielmia kerätty vuodesta 1996 avustuksella, yhteiseen työhön ja vaihtaa muiden professoreita ulkomaisissa yliopistoissa, mutta myös soveltamisesta positiivisen Graphoanalysis siinä mielessä työskennellä todellisia tapauksia, joissa se on kaikki dokumentoitu historia, jotta ei anna mitään mahdollisuutta sekaannusta opiskelijalle mahdollisimman keinottelu testaamattomia.... [-]

Espanja Barcelona
Request Info
Englanti,Espanjalainen
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Universidad Autónoma de Barcelona

Tässä erittäin ammattitaitoinen ohjelman nimenomaan kaikenlaisia ​​tapaustutkimuksia, nykyiset kokemukset ja muut erityisesti valittu suurempi ja nopeampi rinnastaminen o ... [+]

Criminalistics rikosteknisten määrittelemme joukko tieteenalojen jossa yhteinen kohde on materialization todiste oikeudellisesti tieteellisen menetelmän.

Mikä tahansa tieteellisiä oikeuslääketieteelliset kun palveleva oikeusprosessia, mutta meidän on mukautettava erityinen tarkoitus tutkimuksen ja oikeuslaitoksen todiste tekniikoita, tämä on syy valmistelusta tämän ohjelman, jonka tavoitteena on kouluttaa ammattilaisia ​​Criminalistics kuin tunnustetun tutkintotodistuksen yliopiston, tarjota parempi akateemista akkreditoinnin jotta pätevät ammattilaiset voivat nauttia tämän yliopiston tunnustusta heidän esityksiä sekä omistajien ja oikeusasioissa huoltaa tuomioistuimille, käyttäen pisimmällä tekniikoita näistä erikoisuuksia .... [-]

Espanja Barcelona
Request Info
Englanti,Espanjalainen,Ranskalainen,Italialainen
Part-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Universidad Autónoma de Barcelona

Ruokaturva on yksi mielenkiintoisimmista ja monimutkaisiksi niistä luvuista, joihin olemme kiinnostuneita tutkimus ruokaa, sen ominaisuudet, eli niiden ulkonäköä, niiden ... [+]

Ruokaturva on yksi mielenkiintoisimmista ja monimutkaisiksi niistä luvuista, joihin olemme kiinnostuneita tutkimus ruokaa, sen ominaisuudet, eli niiden ulkonäköä, niiden turvallisuutta ja ravintoarvoa.

Kun puhumme elintarvikkeiden turvallisuuden uskomme, että vain viitataan mahdollisuuteen, että jotain voi saavuttaa ruokaa ja aiheuttavan tai myrkyllisten prosessityypille. Sen sijaan se on laajempi käsite, koska on olemassa tilanteita ruoanvalmistukseen tai koostumusta, jotka voivat koskea tapauksia tai puhkeamisen ruokamyrkytysepidemioiden.

Lisäksi lähestymistapa lyhytaikaiseksi kuin laatua, turvallisuutta ja tuotteiden jäljitettävyys läpi analyysin oikeudellisesta näkökulmasta kaikkein tärkeitä näkökohtia prosessien ja tuotteet, joita on myös tarpeen.... [-]

Espanja Barcelona
Request Info
Espanjalainen,Katalaani
Full-time
3 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
Universidad Autónoma de Barcelona

Master Matkailun ja humanististen on aloite School of Matkailu ja Hotel Management ja tiedekunnan filosofian ja kirjeet ja UAB kouluttaa ammattilaisia, jotka tuovat lisäa ... [+]

Master Matkailun ja humanistiset Se on aloite School of Matkailu ja Hotel Management ja tiedekunnan filosofian ja kirjeet ja UAB kouluttaa ammattilaisia, jotka tuovat lisäarvoa ja innovaatioiden matkailutuotteita ja palveluja. Ammattilaiset pystyvät tuottamaan ja hallita sisältöä ja tuoda uusia näkökulmia matkailualalla, yksi johtavista talouden aloilla.

Master Matkailun ja humanististen on professionalizing ja innovatiivisen lähestymistavan ja on tukea Matkailu Barcelona ja Institute of Humanities Barcelona, ​​kun nämä laitokset firmasen kanssa School of Tourism ja Hotel Management ja UAB yleissopimuksen master ympäristössä, jotta voidaan luoda puitteet ja linjat yhteistyötä maksimoida mahdollisuudet ohjelman. ... [-]

Espanja Barcelona
Request Info
Espanjalainen
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Universidad Autónoma de Barcelona

Tämä maisteriksi riskienhallinta Emergency tarjoaa joitakin tutkimuksia, jotka kouluttaa ammattilaisia ​​pelastuspalvelu, hyödyllinen Public Administration kysyä asiantun ... [+]

Tuolloin hallintaan hätätilanteessa, että pelastuspalvelun alalla usein konflikteja toiminnan ja koordinoinnin, ja puute ammattilaista yksinomaan tähän aiheeseen syntyä.

Hallinnot edellyttää alan asiantuntijat pelastuspalvelun kanssa kokonaisvaltainen näkemys, tietoinen useista säikeistä hätätilanteessa löytyy, joilla on valmiudet tehdä analyysin syiden hätätilanteissa, puuttua, koordinoida ja ehdotukset parantaa tilannetta.

Tämä maisteriksi riskienhallinta Emergency tarjoaa joitakin tutkimuksia, jotka kouluttaa ammattilaisia ​​pelastuspalvelu, hyödyllinen Public Administration kysyä asiantuntijoiden populaation kuitenkin pieni, missä tahansa kunnassa.... [-]

Espanja Barcelona
Syyskuu 2019
Espanjalainen,Katalaani
Part-time
3 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
Universidad Autónoma de Barcelona

Sosiaalipolitiikan ja -toiminnan maisterin tutkinto on esitetty ammatti- ja tutkimusehdotuksena, joka perustuu julkisten toimintatapojen ja yhteisötoimien lähestymistapaa ... [+]

Sosiaalipolitiikan ja -toiminnan maisterin tutkinto on esitetty ammatti- ja tutkimusehdotuksena, joka perustuu julkisten toimintatapojen ja yhteisötoimien lähestymistapaan. Tämä koulutussuunnitelma yhdistää teoreettisen ja käytännön tietämyksen hankkimisen akateemisten ja ammatillisten opettajien kanssa ja käyttää tapaustyötä monimutkaisen ja osallistavan lähestymistavan luomiseksi alueen todellisuuteen.

uramahdollisuuksia

Ohjelma tarjoaa välineitä sosiaalipolitiikan analyysiin, suunnitteluun ja toteutukseen julkishallinnon, yhteiskuntatieteellisen tutkimuksen ja yhteisötyön alalla toteutettavien hankkeiden kehittämiseksi. Yhteisön toiminnan koulutus keskittyy monitieteelliseen näkökulmaan käsittelemällä rinnakkaiseloa, viestintää ja konflikteja sen soveltamisesta yhteiskunnalliseen väliintuloon ja tutkimukseen.... [-]

Espanja Barcelona
Request Info
Espanjalainen,Katalaani
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Universidad Autónoma de Barcelona

Tämä ohjelma on perinyt kokemukset aiemmasta UAB oman master, nauttivat suurta menestystä sen neljässä versiot ja on kunnostettu tulla virallisia tutkielma 2012-2013 tiet ... [+]

Autonominen yliopisto Barcelonan kautta School of Matkailu ja Hotel Management yhdessä tiedekunnan kääntämisen ja tulkkauksen i Center for Studies ja tutkimus Itä-Aasiassa, tarjous "Master Euroopan unioni - Kiina: Kulttuuri ja talous". Tämä ohjelma on perinyt kokemukset aiemmasta UAB oman master, nauttivat suurta menestystä sen neljässä versiot ja on kunnostettu tulla virallisia tutkielma 2012-2013 tietenkin ensimmäinen laatuaan maailmassa Hispanic-Kiinan liike ja koko Espanjan alueella. Tämän tunnustamisen se voimassa koko Euroopan korkeakoulutusalueen, jotka yhdessä uusia liittoutumia ja institutionaalisten uudelleenjärjestelyihin organisaation, menetelmiin ja kilpailukykyisellä tasolla, siitä tulee laadun tutkimus tunnustettu Campus kansainvälisen Excellence UAB.... [-]

Espanja Barcelona
Request Info
Katalaani
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Universidad Autónoma de Barcelona

Master in Business Management Hotel on seurausta virallistamista MBA Business Management hotellit + 14 keskeytymätön versioita on ollut yksi mestarin ohjelmien vanhin hot ... [+]

Masters Hotel Management Yritykset Se on seurausta virallistamista MBA Business Management hotellit + 14 keskeytymätön versioita on ollut yksi mestarin ohjelmien vanhin hotelli hallinta espanjaksi yliopistoissa.

Tämä on tilaisuus yhdistää ammatillinen tulevaisuudessa yksi dynaaminen ja voimakas alan maailmantalouden, matkailu. Viime vuosina matkailun muodot, majoitus ja vuokraus on mullistanut matkailukysyntä määrä kasvaa ja eri sektorilla. Hotellialalla on vastata tähän uuteen kysyntään uusilla Majoitustyypit hallinnoimien monipuoliset, joustavat ja tuntemusta hotellin toiminnan ja yritysjohdon ammattilaiset etukäteen.

Master in International Hotel Management Yritykset, jotka kattavat tämän aukon johtajille ja ylimmän johdon hotelliketjujen, joka tarjoaa vankan pohjan liikkeenjohdon ja alan erikoistumista. Kaikki tämä koulutusta annetaan yliopistotasolla ja opetuksen laatua, joka kuljettaa sinetti UAB.... [-]

Espanja Barcelona
Request Info
Englanti,Katalaani
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Universidad Autónoma de Barcelona

Master in Management ja Event matkailujärjestön (virallinen master) on pätevät ammatinharjoittajat tapahtumista laajasti konjugoimiseksi yliopiston tarkkuutta olevien amm ... [+]

Master Matkailun ja Tapauksessa Organisaatio (Official master) on pätevät ammatinharjoittajat tapahtumista laajasti konjugoimiseksi yliopiston tarkkuutta olevien ammattilaisten kokemusta tällä alalla.

Tavoitteet:

Antaa erityisiä tietoja ja taitoja järjestää, koordinoida ja ohjata kaikenlaisia ​​tapahtumia. Train ammattilaiset edistää projektinhallinnan ja tutkimuksen kehittämiseen tällä alueella.

vastaanottajat

Tämä ohjelma on tarkoitettu:

Valmistuneet, korkeakoulututkinnon suorittaneet universitarisque haluavat erikoistua alueella erinomaiset tulevaisuuden näkymät maassamme ja kansainvälisesti. Yrittäjät, johtajat tai vastaavat àreaque kehittyä yksinomaan tai osittain uransa tapahtumien järjestäminen minkäänlaisia ​​sekä julkisen ja yksityisen. ... [-]
Espanja Barcelona
Request Info
Englanti,Katalaani
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Universidad Autónoma de Barcelona

Tavoitteena tätä isäntä on tarjota vankka tieteellinen koulutus tekniikoita maanhavainnoinnin, ja sukupolvi ja analysointi tutkimukseen alueen ja hallintaa niiden resurss ... [+]

Kaukokartoitusta ja paikkatietojärjestelmän (GIS) ovat välttämättömiä tutkia Maan ja hallita resurssejaan. Tämä keskeinen rooli ei ole läsnä ainoastaan ​​akateemisessa maailmassa, mutta näemme sen useita kenttiä. Todellakin, löysimme merkkejä lisääntynyt läsnäolo ja kiinnostus aloilla, kuten (uusi ja parannettu satelliitin Maan havainnointiin, ilma- tai UAV, Euroopan vauhtia GPS-järjestelmät, kuten Galileo, jne.) Työkalut, paikkatieto (menestys Google Earth tai Google Maps, laatu erinomainen ICC kartoitus jne), sen metadata (lisääntynyt läsnäolo ja lujittaminen standardit), luettelointi Special datainfrastruktuurit (IDEC, IDEE jne) tai ohjelmistot (kuten nykyinen palkkio on Miramon programms viranomaisille ja opiskelijoille, jotka on ajanut Katalonian ja eri vaihtoehdoista vapaiden ohjelmistojen).... [-]

Espanja Barcelona
Request Info
Espanjalainen,Katalaani
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Universidad Autónoma de Barcelona

Master Opetus Kiinan äidinkielenään on ainoa Masters Espanjassa omistettu kokonaan opetus kiinalaisia. Se on vahva professionalizing luontoa ja on suunnattu tutkinnon, mi ... [+]

Master Opetus Kiinan äidinkielenään on ainoa Masters Espanjassa omistettu kokonaan opetus kiinalaisia.

Se on vahva professionalizing luontoa ja on suunnattu tutkinnon, mieluiten alalla humanistinen, joilla on vahva tuntemus Kiinan ja haluavat että harjoittaa kielen opetusta.

Yksi kohokohdista mastermoduuli on pakollinen luokkahuone käytäntöjä monipuolisia opiskelijan profiileja. Näitä pidetään eri yhteistyökeskusten koskee opetusta kiinalaisten Barcelonan alueella.

Verrattoman käytännön keskittyä ja ammattimaisuuden on täydennetty sisällyttämällä luoton tutkimusmenetelmät, jotka tulevat mahdollistavat pääsyn jatko opiskelijoille, jotka haluavat ja jatkaa opintojaan.... [-]

Espanja Barcelona
Request Info
Espanjalainen,Kiinan kieli
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Universidad Autónoma de Barcelona

Master tutkinto kirjanpito ja tilintarkastus Korkeampi vastaa kasvavaan kysyntään ammattilaisten erityistä koulutusta alalla kirjanpidon, verotuksen suhde-yritysten kirja ... [+]

Superior maisteri kirjanpito ja tilintarkastus vastaa kasvavaan kysyntään ammattilaisten erityistä koulutusta alalla kirjanpidon, verotuksen suhde-yritysten kirjanpito ja tilintarkastus. Siksi tämä nimike on tarkoitettu ihmisille, jotka haluavat keskittyä uransa alan yritysten kirjanpito ja / tai tilintarkastuksen. Erityisesti se koskee tutkinnon Business Administration ja johtaminen, laskentatoimi, Economics ja päteviä ammattilaisia, jotka parhaillaan kehittää toimintaansa alalla kirjanpidon ja / tai tilintarkastuksen.

Ohjelma tarjoaa kirjanpito ja tilintarkastus välttämättömiä ammatin harjoittamista tilintarkastajan tietoon. Masters tavoitteena on kouluttaa asiantuntijoita alalla kirjanpidon ja tilintarkastuksen, jotta ne voisivat käsitellä tehokkaasti työtä ja tarkastuksia kaikenlaista ja koko, joka mahdollistaa vaatimusten noudattamisen asetetut valintakokeeseen että virallinen rekisteri tilintarkastustuomioistuin (ROAC) nojalla asettamat kriteerit ICAC.... [-]

Espanja Barcelona
Request Info
Espanjalainen
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Universidad Autónoma de Barcelona

Master Archives ja Records Management tarjoaa integroidun ratkaisun alalla arkistointia ja Geston asiakirja, joka antaa opiskelijoille mahdollisuuden kehittää työtään jul ... [+]

Alue, johon isäntä kuuluu välillä 51 ja 100 asennot neljännen painoksen QS World University Rankings by Kohde Master Archives ja Records Management Se tarjoaa integroidun ratkaisun alalla arkistojen ja asiakirjojen Geston joka antaa opiskelijoille mahdollisuuden kehittää työtään julkisten ja yksityisten organisaatioiden, sekä historiallisia asiakirjoja ja hallinnollisia ja tukea koulutusta.

Lisäksi se tarjoaa tarvittavaa koulutusta toteuttamiseen arkistointia tekniikoita ja sisällytetään uusien teknologioiden tiedostojen hallinta ja suunnitteluun ja hallintaan dokumenttienhallintajärjestelmiä organisaatioiden ja kehittää samalla kriittistä ajattelua, eettiset arvot ammatti arkistointiin ja innovointikykyä.... [-]

Espanja Barcelona
Request Info
Espanjalainen,Katalaani
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Universidad Autónoma de Barcelona

Päätavoitteena Master in Sports Management on mukana teitä kehittyminen on tärkeä ammattilaisurheilussa hallintaan ja kouluttaa sinua käytön hallintatyökaluja tunnistaa l ... [+]

Päätavoitteena Master Sports Management On mukana teitä kehityksen kattava ammatillinen Sports Management ja kouluttaa sinua käytössä hallintatyökalut tunnistaa liiketoimintamahdollisuuksia, kehittää strategioita, ennakoida muutoksia, optimoimalla resurssit ja analysoimalla tietoja harkiten.

Kompetenssit

Ymmärtää ja toteuttaa strategisia, kattava ja objektiivinen näkemys liikunta-alan liiketoiminnan näkökulmasta. Luo uusia markkinamahdollisuuksia avulla yrittäjyyttä ja innovaatioita alttiita urheilujärjestöille kulttuuriin. Käyttämällä innovatiivisin käytäntöjä urheilun markkinointi ja tehokkaammin kuljettaa tuotemerkin ja sponsorointi. Tunnista keskeiset johtaa ammattilaisia ​​ja saada parhaat tulokset tekijät. Tulkitse tilinpäätökset urheilun organisointia ja rahoitusta strategioita uusiin hankkeisiin ja yrityksiin. Optimoi hallinta liikuntakeskus ja urheilutapahtumaan. ... [-]
Espanja Barcelona
Request Info
Englanti,Espanjalainen
Full-time
Part-time
1 vuosi
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi