Universidad Carlos III - Departamento de Informática

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Carlos III Madridin yliopisto luotiin laki parlamentin 5. toukokuuta 1989 osana yliopiston Reform Act 1983. Syntymästään lähtien hänellä oli kutsumus olla innovatiivinen julkinen yliopisto, pieni koko, laatu ja ensisijaisten tutkimuksellisuus. Hänen ensimmäinen johtaja oli professori D. Gregorio Peces-Barba.

tehtävä

Tehtävänä Carlos III Madridin yliopisto osallistuu asioiden parantamiseen yhteiskunta laadukkaan opetuksen ja huippututkimusta mukaisesti tiukat kansainväliset standardit. Yliopiston pyrkii huippuosaamista kaikessa toiminnassaan, jonka tavoitteena on tulossa yksi Euroopan parhaista yliopistoista.

Arvot

Yliopisto edistää kuuluvien yksilöiden alle julkisen palvelun korkeakoulutuksen. Sen toimintaa ohjaavat arvot ansioita, kapasiteettia, tehokkuutta, avoimuutta, tasa, tasa-arvo ja ympäristön kunnioittaminen.

Rankingissa ja Kansainväliset tunnustukset

Carlos III Madrid (UC3M) sijaitsee asemassa 20 ranking QS Top 50 Under 50, joka sisältää 50 parhaan yliopiston joukkoon maailmassa, joilla on alle 50-vuotiaita. Puolestaan ​​on tärkeä asema 10 29 akateemista aloilla, joilla se on arvioitu, että 2017 painos QS World University Ranking mukaan. Myös sijoittui 41 työllisyysastetta valmistuneiden ja se on yksi maailman top 100 (sijalla 72) kumppanuuksia yritysten mukaan QS Graduate Työllistettävyyttä julkistetulla rankinglistalla päivänä joulukuuta 2015.

Carlos III Madridin yliopisto on läsnä 2016 painoksessa Times Higher Education (THE) 150 Alle 50, joka sisältää 150 parhaiden yliopistojen maailmassa alle 50 vuotta. Vain 10 Espanjan yliopistot sisälly tähän sijoitusta.

Lisäksi UC3M kolmannella sijalla Espanjassa tuottavuuden U-ranking 2016 laatiman BBVA Foundation ja Valencian Institute of Economic Research (Ivie) ja analysoi suorituskykyä 61 julkisten ja yksityisten yliopistojen.

akateeminen tarjous

Akateeminen tarjontaa UC3M, hajautettu kolmeen jaksoa (alempi ja ylempi ja tohtorin), koostuu seuraavista ohjelmista:

 • 30 koulutusohjelmissa (15 Social Science and Law Humanities 1, 13 ja 1 Engineering yliopistokeskus Guardia Civil) ja 11 kahden hengen astetta.
 • 66 virallista maisteriohjelmaa (19 laki, kauppatieteiden 12 12 Humanistinen, Viestintä, tiedotus ja yhteiskuntatieteet ja 23-insinööri ja Basic Sciences), lisäksi 42 omia ohjelmia.
 • 19 tohtoriohjelmat, eri alojen tutkijat nykyisten yliopistolla.

Laaja tutkintojen Englanti

 • Yli puolet asteen kursseja voi opiskella vain Englanti, lisävarusteena Englanti tai kaksikielisiä vaihtoehtoa.
  Lähde: Palvelu Grado UC3M. 2015-16 akateemista tarjoukset.
 • Yli 30% maisteriohjelmaa opetetaan Englanti tai kaksikielisesti.
  Lähde: Center for Graduate UC3M. 2016-2017 akateemista tarjoukset.

Opiskelijamme

UC3M on 19872 opiskelijoille, samanlainen kuin joidenkin Euroopan johtavia yliopistoja kuten Paris II, Uppsala, Maastricht, Tilburg, Cambridge ja Oxford (korkeakoulujen kanssa opiskelijoiden lukumäärä 14000 22000) luku.

Faktoja meidän opiskelijat:

 • Opiskelijat: 43,6% on naisia ​​ja 56,4% miehiä.
 • 25% opiskelijoista on stipendejä opetusministeriön, Madridin yhteisön tai jollekin ohjelmia UC3M.

Lähteet: taloudelliset ja hallinnolliset UC3M 2015 hyväksymät EKP: n neuvoston ja sosiaalineuvoston 30. kesäkuuta 2016 ja virallisia sivustoja yliopistojen mainittujen muistiin.

korkeasti koulutetun

Yli puolet koulutusohjelmien opiskelijat UC3M on saanut suurimman uusien Madridin yliopistoissa.

 • Keskimääräinen pistemäärä opiskelijaa kaikissa koulutusohjelmissa UC3M oli 10850, ulos enintään 14 puntos.La leikkaus huomautus on noussut 70% astetta UC3M.
 • UC3M on kattanut 99,5% sen paikkaa kesäkuussa. Lisäksi kysyntä paikkoja on myös kasvanut. tarjosi 100 163 hakemuksia on vastaanotettu.

Lähde: Palvelu Grado UC3M tietoja yhteisön Madridin viitaten 2016-17 kurssin.

kansainvälistyminen

 • UC3M on 20% ulkomaalaisia ​​opiskelijoita. Tämä suhde on erityisen tärkeä master tutkimuksissa (22%) ja FT (44%).
  Lähde: International Relations tietoihin Financial and Management UC3M 2015 hyväksymän EKP: n neuvoston ja sosiaalineuvoston 30 päivänä kesäkuuta 2016.
 • UC3M on yksi ensimmäisistä yliopistoista Espanjassa ja Euroopassa osallistuvien opiskelijoiden määrä Euroopan liikkuvuutta Erasmus +.
  Lähde: laadittu raportti sosiaalineuvoston UC3M tietojen Euroopan komissio ja Eurostat on vuonna 2010-11.
 • 32% valmistuneista on UC3M on osallistunut kansainvälisiin eurooppalaisissa liikkuvuutta edistävissä ohjelmissa (Erasmus).
 • 15% valmistuneista on UC3M ei ole osallistunut eurooppalaisissa liikkuvuutta edistävissä ohjelmissa.
  Lähde: Konserninjohto Yksikkö Tiedot UC3M on 30/08/2016.

työllistettävyyttä valmistuneiden sekä tyytyväisyys UC3M

 • 91,4%: n UC3M valmistuneiden tulleet työmarkkinoille ensimmäisen vuoden jälkeen.
 • 84,5% valmistuneista Työkokemuksen kilpailun aikana, lähinnä työharjoitteluohjelmia yrityksissä (80%).
 • 90,4% valmistuneista valitsisi UC3M opintojaan.

Lähde: Tutkimus XX työllistettävyyttä Carlos III Madridin yliopisto. Promotion 2014. Valmistetaan UC3M yhteistyössä Accenturelle. Julkaistaan ​​helmikuussa 2016.

opettajamme

UC3M on 2000 opettajaa ja tutkijaa.

 • 12% opettajista on ulkomaalaisia
  Lähde: taloudelliset ja hallinnolliset UC3M 2015 hyväksymän EKP: n neuvoston ja sosiaalineuvoston 30 päivänä kesäkuuta 2016 raportti.
 • Yli 81% opetus- ja tutkimushenkilöstön on alle 50 vuotta, ja heidän keski-ikänsä on 42 vuotta. UC3M on, ikävuoteen mennessä opettajiensa toiseksi nuorin julkinen yliopisto Espanjassa.
  Lähde: Cyd Foundation. Mietintö Espanjan yliopistojen autonominen näkökulma 2014.

Yliopisto on käynnistänyt toimenpiteet, joilla tuetaan tutkimusta tehokkaan miesten tasa-arvoa ja naisten kautta sopimuksella EKP: n neuvoston 12. heinäkuuta 2007.

UC3M edistää jatkuvaa koulutusta sen opettajista ja kannustaa koulutuksen innovaatioita. Viime vuosina hän on käynnistänyt lukuisia MOOCs (massiivinen avoin verkkokurssi) arvostetuissa kansainvälisissä alustoilla kuten EDX ja miriadaX. Myös se käyttää tätä menetelmää parantaa lähiopetus läpi SPOCs (pieni yksityinen verkkokurssit) sekä monia muita innovatiivisia aloitteita.

Opettajat kannatti UTEID (Yksikkö koulutusteknologian ja Educational Innovation) kehittämiseen projekteissaan.

tutkimus suunta

 • UC3M on kolmas yliopisto Espanjassa tuottavuuden ja tutkimuksen U-ranking.
  Lähde: Sijoitus ISSUE U-ranking 2016 projekti, jonka on kehittänyt BBVA Foundation ja Valencian Institute of Economic Research (Ivie).
 • UC3M on yksi parhaista yliopistoista Espanjassa competitivdad useissa hankkeissa myönnetään puiteohjelmiin Euroopan unionin. Se on myös yksi Espanjan yliopistojen enemmän kansallisten tutkimushankkeiden realción useita tutkijoita.
  Lähde: IUNE Observatory tutkimustoimintaa Espanjan yliopistossa 2014.
 • UC3M ykkösenä keskuudessa Espanjan yliopistojen määrän Presidenttikaudet saatu vuonna 100 opettajaa.
  Lähde: IUNE Observatory tutkimustoimintaa Espanjan yliopistossa 2013.
Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
 • Espanjalainen

Katso maisteriohjelmia »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Maisterin tutkinto tietotekniikkaa soveltaa rahoitusalalla

Sekä onlineopetusta että kontaktiopetusta Kokopäiväinen 1 vuosi September 2019 Espanja Madrid

Tavoitteena Master in Applied Computer Technologies Financial Sector on antaa opiskelijalle tarvittavat taidot osallistua ohjelmistojen kehittämiseen tähtäävä rahoitusmarkkinoille. Tämä kehitys kattaa kaikki vaiheet ohjelmiston elinkaaren suunnittelusta ylläpitoon, mukaan lukien analysointi, suunnittelu, toteutus ja tarkastus. [+]

Tavoitteena Master Applied Tietotekniikkainstituutin rahoitusala on antaa opiskelijoille kanssa tarvittavat taidot osallistua ohjelmistokehityksen - suuntautunut rahoitusmarkkinoilla. Tämä kehitys kattaa kaikki vaiheet ohjelmiston elinkaaren suunnittelusta ylläpitoon, mukaan lukien analysointi, suunnittelu, toteutus ja tarkastus.

Tämä mestari, alkuperäinen idea Comunytek Consultores SL ja edistää eri yritysten, on mestari, jolla on vahva käytännön ja ohjausta. Tämän seurauksena tämä maisterin tutkinnon suorittaneiden on erikoistunut alalla, jossa työvoiman tarpeita ammattilaisten tietotekniikan ja viestinnän taloudellinen perusta ovat erittäin korkeat.

Master in Applied Computer Technologies Financial Sector, opiskelijat saavat koulutusta teknologiset näkökohdat, mutta myös avainalueilla rahoitusmarkkinoilla. Jos haluat tietää enemmän näistä neljästä aloilla päällikön streaming pääsy First Symposium on Applied Computing Technologies rahoitusalalla, mikä tapahtui BBVA innovaatiokeskuksen.... [-]