Universidad Católica de Valencia

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Katolisessa yliopistossa Valencian "San Vicente marttyyri" on omistettu totuuden asian läpi palvelun ihmisarvoa ja syy kirkon. Työ kehitetty tämän yliopiston perustuu syvään vakaumukseen, että tieto ja järki ovat uskollisia palvelijoita uskon.

Born valentina Heart -kirkko, katolisesta yliopistosta Valencian "San Vicente marttyyri" paljastuu vertaansa vailla keskus luovuuden ja osaamisen levittäminen hyvästä yhteiskunnan. Tulos Yliopistojen työn yli viidenkymmenen vuoden ajan School of Nursing "Ntra. Neiti n Forsaken "yli kolmekymmentä Edetania Foundation ja yli kymmenen tiedekunnan Business Studies, katolinen yliopisto pyrkii samalla vaativa laadun Yliopistojen: yhteisten toimien uskossa ja syystä vahvistaminen aito yliopistoyhteisön ilmapiirissä akateemisen ystävyyden, ja tarkoituksena on luoda ja ylläpitää ainutlaatuisen henkilökohtaisen koulutuksen suhdetta yliopistoon.

täysi koulutus

Katolisessa yliopistossa Valencian "San Vicente marttyyri" pitää opettaja opettajana, jossa tieto ei ole lähetetään, jos se olisi kohde käytön ja kulutuksen, mutta luodaan ennen kaikkea sapiencial suhde tulee sana ennen yleisradio käsitteet. Opetus ja koulutus ovat pilareita, jotka tekevät opetusta.

Opettaja ohjeistaa, jolloin olennainen osuus rakenteen persoonallisuuden kouluttaa, auttaa löytämään ja aktivoida kykyjä ja kykyjä jokaisen ja muodon mukaan humanistinen ymmärryksen ulkopuolella ammattitaitoa muotoiltava vankka rakenne ja selkeä korrelaatio merkityksiä elämän.

Katolinen yliopisto lähestyy yliopistokoulutuksen etsittäessä rikkaan ja täydellisen koulutuksen. Sen päätavoitteena on, että he saavat humanistinen ja tieteellistä koulutusta kuten asiaan suuri vaikutus tutkimuksia tulevaisuuden yhteiskunnasta. Se vaatii myös integrointia katolisessa perinne itse.

henkilökohtaisen ja ohjatut opiskelija seuranta suoritetaan tarkkailemalla yksilöllistä opetusta, koulutusta heille tieteellisellä tarkkuudella, erikoistuneiden opettajien ja tarjoaa aina tarvittavaa tukea Palvelu ja neuvonta.

Kukin yliopisto vastaanottaa yksilöllisesti seurantaa. Ei vain se vaikuttaa ainoastaan ​​akateemista, mutta täyden koulutuksen. Opiskelija on mukana matkalla yliopiston kautta niin, että sen lisäksi hankkia tietoa ja tutkimuksia oman teknisiä taitoja, kasvaa ja kypsyä ihmisenä ja ammattilainen.

Yliopisto henki johtaa erittäin arvo elämän älykkyyttä, etsiä totuutta intohimoisesti, kunnioittamaan koskematonta ihmisarvon ja paikka yhteisen hyvän yhteiskunnan erityisedut yksilön

San Vicente Martir

Katolisessa yliopistossa Valencian "uskoo marttyyri kirkon Valenciassa tämän yliopiston projekti ja laittaa sen kädet päästä Herran siunaus, viisautta ja keinot sen toteuttamiseksi mukaan hänen tarkoituksensa" (Art. 2. Asetus erektio).

Immaculate Conception

Katolinen yliopisto pystytettiin päivä Immaculada Concepcion. Tästä syystä juhlallisesti juhlia festivaaleille yliopistossa ja "kehottaa kouluyhteisö näyttämään aina erityinen omistautuminen ja arvostusta Neitsyt Marian." (Art. 5. Asetus erektio).

Historia

Katolisessa yliopistossa Valencian "San Vicente Martyr", tulos yliopiston työn yli kolmekymmentä vuodeksi kerrallaan Edetania säätiö, pystytti Eminent ja pastori Mr. Cardinal Agustin Garcia Gasco D., arkkipiispa emeritus arkkihiippakunnan Valencian († 2011), 8. joulukuuta 2003 JUHLAPYHÄ Immaculada Concepcion Metropolitan Cathedral Valencian.

Kun asetus erektio, prelaatin tunnusti huolissaan kirkon Valenciassa vuosisatojen tarjota kristillinen yhteisö ja Valencian instituutioita, jotka sallisivat luoda, edistää ja elvyttää yliopiston kulttuuria. Siksi kirkko oli esillä syntyessään, viiden vuosisadan yliopistosta Valencian sitten, ja monet muut yliopistot.

Mons. José María García Lahiguera († 1989), arkkipiispa Valencian kanssa yhteistyössä joidenkin uskonnollisten instituutioiden, loi opettajakorkeakoulu Edetania 3. marraskuuta 1969 oli Edetania säätiön tammikuussa 1974 lähtien. Muutamaa vuotta myöhemmin, vuonna 1979, silloinen arkkipiispa Valencian Mons. Miguel Roca Cabanellas († 1992) ja yliopiston rehtori Valencian allekirjoittaneet sopimuksen Edetania tilapäisesti siirrettyihin Valencian yliopistossa, voimassa vuoteen 2004 asti. Näinä vuosina Edetania koululuokat muodostunut tuhansien opettajien jotka välittää tietojaan kouluissa Valencian.

Vuonna 1999 muutosta yhtiöjärjestyksen säätiön hyväksyttiin sopeutua kasvun kokenut Edetania, mikä mahdollistaa laajentamisen koulutusmahdollisuuksia. Säätiö allekirjoitti kuuluminen yliopiston kanssa Miguel Hernández de Elche lokakuussa 2002, joka kattaa yliopistotutkintoja Psychology, Educational Psychology, laitos liikuntaa ja Urheilu, Sosiaali- ja kulttuuriantropologia ja merentutkimusta, jotka liittyivät tiedekunnan humanistisen ja kasvatusalan Edetania.

Pystytyksen kanssa katolisen yliopiston Valencian "San Vicente marttyyri" korkeakoulututkinnoista järjesteltiin uudelleen neljään tiedekuntiin hyvin määritelty esineitä: virallisen ja epävirallisen oppimisen (Kasvatustieteiden tiedekunta ja Sport); henkilökohtaista huomiota käyttäytymisen häiriöitä (tiedekunnan psykologian ja terveystieteiden tiedekunta); analyysiin kulttuurin ja yhteiskunnan (tiedekunta Sosiologian ja humanististen tieteiden); ja merentutkimuksen (tiedekunta Experimental Sciences).

4. helmikuuta 2005 Consell hyväksytty integrointi School of Nursing "Nuestra Señora de los Desamparados" ja tiedekunnan Business Studies. Näin katolisessa yliopistossa oli jaettu viiteen tiedekuntien ja college.

13. maaliskuuta 2007 Consell de la Valencian hyväksyi perustamisen lääketieteellisen tiedekunnan katolisessa yliopistossa Valencian. Tässä tiedekunnassa tutkimuksissa lääketieteen, hammaslääketieteen, fysioterapia ja jalkaterapian ne kehystetty.

18. syyskuuta 2009 Consell hyväksytty perustamisen tiedekunnan ja laki ja operationalisointia antamiseen johtavan virallisen tutkinnon Biotechnology, laki ja filosofian yliopistokoulutus.

Tällä hetkellä katolisen yliopiston Valencia on 10 tiedekuntaa, että runko 24 virallista tutkintoa.

Sijainnit

Valencia

Osoite
Carrer de Quevedo, 2,
46001 Valencia, Valencian yhteisö, Espanja