Universidad Francisco De Vitoria

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Universidad Francisco de Vitoria (UFV) käynnistettiin lokakuussa 1993, kun yliopiston sidoksissa "Universidad Complutense" Madridin. Vuonna 2001 ja sen jälkeen muutaman vuoden kasvussa, se oli akkreditoinut "Comunidad de Madrid", täysimääräisellä asema yksityisen yliopiston kautta lain 7 / 2001, tehty 3. heinäkuuta jolloin yliopisto myöntää virallisen tutkinnot. "Universidad Francisco de Vitoria" on osa maailmanlaajuista verkostoa yliopistojen, joka sisältää korkeakoulujen Pohjois-Amerikassa, Euroopassa ja Etelä-Amerikassa. Me määrittelemme itsemme katolinen innoittamana, avoin ja kansainvälinen yliopisto. Katolinen innoittamana, koska on kunnioitettu yksilön vapaus jokainen opiskelijoille ja opettajille, me välittää myös opetussuunnitelman arvojen kanssa kristillisen humanismin, ensisijaisesti eettinen toiminta suorittavat ammatti, henkilökohtaisen koskemattomuuden ja sosiaalista sitoutumista. • Olemme myös yliopisto, joka on avoin ihmisten ja osaamisen. Avoinna ihmisille: ilman rajoitusta kulttuuritausta, sosiaalisen tilapäisesti tai taloudellisia edellytyksiä. Me esittelemme yliopiston kohtaamispaikka, avoin tiedon, uuden teknologian, tieteen, tutkimuksen, joustavuuden, kulttuuriin ja muuttaa. • Ja me olemme yhä enemmän kansainvälinen yliopisto, joka on sitoutunut kouluttaa sen opiskelijoita maailma, jossa he elävät. Tämä käsite menee paljon pidemmälle käyttämällä Englanti ammatilliseen käytäntöön, kielellinen taso, että kaikki oppilaat saavuttaa kun he ovat lopettaneet koulutuksensa.

Katso maisteriohjelmia » Katso Globaalit MBA:t »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

mestari johdon strategia ja johtajuus

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 10 kuukautta September 2019 Espanja Madrid

10-kuukauden intensiivinen ohjelma on suunniteltu jatko-opiskelijoille, jotka haluavat kehittää johtamisen taitoja ja kokonaisvaltainen näkemys. [+]

Universidad Francisco de VITORIA on "Master johdon strategia ja johtaminen" on 10-kuukauden intensiivinen ohjelma on suunniteltu jatko-opiskelijoille, jotka haluavat kehittää johtamisen taitoja ja kokonaisvaltainen näkemys. Tämä on täydellinen aika yksityinen maisteriohjelman täysin opetetaan Englanti meidän Madrid Campus (Espanja).

Opiskelijat ovat täysin uppoutunut espanjan kielen ja kulttuurin kautta päivittäiseen toimintaan ulkomaisille opiskelijoille. Valinnaisia kursseja espanjan kielen ja kulttuurin sekä ilmainen kulttuuritoimintaohjelman ja opintomatkoihin, ovat käytettävissä kuin espanjankielisten opiskelijoiden.

Koska luokat ovat annettiin illalla aikataulun (viisitoista), kun harjoittelupaikkoja maineikkain kansainväliset ja paikalliset yritykset voivat olla käytettävissä Master opiskelijoille, kun erityiset olosuhteet. ... [-]