Universidad Nebrija

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Perustamisestaan lähtien Nebrija-yliopisto on ylläpitänyt koulutusmallinsa erottelevia arvoja, jotka perustuvat laadukkaaseen opetukseen ja tutkimukseen tiedon luomiseksi, ja jolla on kattava koulutus kaikkien opiskelijoiden taitoihin, pätevyyteen ja kykyihin. Nämä ovat keskeisiä periaatteita, joilla saavutetaan yksilöllisen lahjakkuuden kehitys ja parhaat mahdollisuudet ammatilliseen integroitumiseen.

Filosofiamme on oppia tekemällä, josta tulee ainutlaatuinen yliopistokokemus. Se on elintärkeä kokemus opiskelijan muutoksesta kohti globaalia tietämystä, jotta hän voi merkitä ja johtaa muutoksia, joihin hän on uppoutunut. "Nebrija" -opiskelija keskittyy tiedon rakentamiseen elämän tärkeitä haasteita varten.

Lisäksi yliopiston ja yritysten välillä on luja sitoutuminen ammattitaidon koulutuksen kehittämiseen, mikä takaa laadukkaan harjoittelujakson opiskelijalle, jotta saavutetaan hänen kunnianhimo kasvaa elämässä ja älyllisesti yliopistovaiheessa.

Nebrija-yliopiston hallintoneuvosto ja akateemiset toimikunnat, jotka koostuvat asiaankuuluvista henkilöistä, yhdistävät tietämyksensä ja arvostuksensa opinto- ja tutkimusohjelmiin. Nebrija-yliopiston opiskelijat osaavat muotoilla tietonsa ja taidot täysin kansallisessa ja kansainvälisessä yhteiskunnassa, jossa he suorittavat ammattitaitonsa.

Universidad Nebrija" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/13/135772_135755_FOTOBERZOSAANOCHECIENDO40x21.jpg" alt="Universidad Nebrija" data-json="{"author":"alt="Universidad Nebrija","author_url":"https://www.nebrija.com/en/","source":""}" />

Mikä erottaa Nebrija-yliopiston?

 • Työllistettävyys ja suuntautuminen ammattiin, harjoittelu yrityksissä ja laitoksissa 100%: lle opiskelijoista.
 • Akateeminen huippuosaaminen henkilökohtaisella opetuksella pienissä ryhmissä, läheisyys opettajien ja opiskelijoiden välillä sekä asiaan liittyvien ihmisten tapaaminen akateemisesta ja ammatillisesta maailmasta.
 • Kansainvälistyminen Madridin kansainvälisten opiskelijoiden kaksikielisyyden ja ulkomaille suuntautuvien ohjelmien kanssa, yksi keskeisistä kokemuksista ennen opintojen päättämistä.
 • Pedagoginen innovaatio, jossa tieto- ja työtilat ovat luovia, yritteliäitä ja vuorovaikutuksessa yliopistossa kaikkien alojen kanssa, kuten auto, esittävät taiteet, kansainväliset suhteet, viestintä jne.

Kuka oli Antonio de Nebrija

Elio Antonio Nebrija syntyi Lebrijassa (Sevillassa) - siis salanimestään - vuonna 1441. Hän opiskeli humanistisia tiedettä Salamancan yliopistossa ja jatkoi filologisia opintojaan Bolognassa, missä hän oli vuorovaikutuksessa italialaisen humanismin kanssa. Hänen opetuksensa aloitettiin Salamancan yliopistossa, jolle hän omistaa suuren osan elämästään. Kardinaali Cisneros kutsui hänet menemään Alcalá-yliopistoon osallistumaan Polyglot Bible -julkaisun julkaisemiseen. Projektin hän hylkäsi kääntäjäryhmän erimielisyyksien vuoksi. Elämänsä viimeiset vuodet viettivät opetusta Alcalán yliopistossa, missä hän kuoli vuonna 1522.

Maineikas humanisti kamppaili koko elämänsä ajan kulttuurillisen latinalaisen kielen, josta Cicero ja Quintilian puhuivat, palauttamiseksi, mikä oli menetetty mautonta puheen puolesta. Tätä varten hän perusti sen luonnolliseen menetelmään, joka alkoi romantiikan kielen - ihmisten kielen - hyvästä tuntemisesta, parhaana keinona välttää kulttuurillisen latinan menettäminen.

Hänen teoksistaan erottuvat seuraavat: Johdanto latinae (1481), Lexicon latino-castellanum et castellano-lattinum (1492), Gramática castellana (1492) ja Reglas de orthographia en la lengua castellana (1517). Kaikista niistä tärkein, mitä sillä on ollut latinalaisamerikkalaisessa filologiassa, on Kastilia-kielioppi, joka on ensimmäinen modernin kielen kodifiointi ja jonka prologi on omistettu katolisen kuningatar Isabelille.

Sisäinen laadunvarmistusjärjestelmä

Sisäinen laadunvarmistusjärjestelmä on dokumentoitujen prosessien sarja, joka on tarpeen Antonio de Nebrija -yliopiston päivittäisen toiminnan asianmukaisen kehityksen hallitsemiseksi ja hallitsemiseksi. IQAS-järjestelmän avulla tarpeet analysoidaan, prosessit määritellään ja seurantaa ylläpidetään, samalla kun varmistetaan jatkuva parantaminen.

Tämä tekee sisäisestä laadunvarmistusjärjestelmästä elävän asiakirjan, jota on tarkistettava ja mukautettava organisaation tai sen toiminnan muuttuessa.

Se on ainutlaatuinen järjestelmä, joka kattaa kaikki keskukset ja koulut, joista se koostuu, sekä niitä vastaavat prosessit. Sen on laatinut tekninen laatuyksikkö (TUQ) yliopiston rehtorin alaisuudessa yhteistyössä kaikkien sekä akateemisten että hallinnollisten osastojen kanssa, joista se on rakennettu. TUQ on tässä yhteydessä ottanut huomioon ANECA: n AUDIT-ohjelman kautta edistämät ohjeet, joiden tarkoituksena on ohjata yliopistoja laadukkaiden sisäisten varmuusjärjestelmien suunnittelussa.

Universidad Nebrija

Palkinnot / Sijoitukset

Nebrija-yliopiston sitoutuminen akateemiseen huippuosaamiseen, johtavien yritysten koulutukseen, innovaatioihin monitieteisissä ohjelmissa ja kansainväliseen koulutukseen asettaa Nebrija-yliopiston tärkeimpien yliopistojen sijoitusten kärkipaikoille.

Nebrija-yliopisto on turvallinen valinta ja tiedot vahvistavat sen.

Rankingissa tunnustetaan, että Nebrija-yliopisto on korkealla yliopisto-esiintymisellä, seurauksena erilaisista elementeistämme:

 • Akateeminen erinomaisuus
 • työllistettävyys
 • Kansainvälinen suunta

Sijoituksia

 • BBVA-säätiön ja taloustutkimusinstituutin (IVIE) U-Ranking 2018.
 • QS Stars International Ranking - QS World University Rankings 2019.
 • Sitoutumis- ja avoimuussäätiön yliopistojen avoimuusjärjestys 2018.
 • Ecuadorin korkea-asteen koulutuksen, tieteen, tekniikan ja innovaatioiden sihteeristön (SENESCYT) tunnustus.
 • Global Ranking toimitusjohtajalehti - Nebrija Business Schoolin MBA-ohjelma.
 • Yrittäjyyden alan maailman paras 100 mestaria.
 • Kiinan kansantasavallan opetusministeriön tunnustus.
 • Madri + d -säätiö - DOCENTIA - NEBRIJA -malli.
 • El Mundon sijoitus 250 maisteriohjelmaan - Kaksi astetta Nebrija-yliopistosta erottuu luokituksesta.
 • CYD Ranking - Fundación de Conocimiento y Desarrollo (Tieto- ja kehityssäätiö).

Universidad Nebrija

Sijainnit

Madrid

Osoite
Calle de Santa Cruz de Marcenado,27
28015 Madrid, Madridin yhteisö, Espanja

Madrid

Osoite
Sugerir un cambio en Calle de Joaquín María López, 62
Madrid, Madridin yhteisö, Espanja

Berzosa

Osoite
Calle del Hostal, 28248 Hoyo de Manzanares, Madrid, Spain
42351 Berzosa, Kastilia ja León, Espanja

Madrid

Osoite
Calle Pirineos, 55
Madrid, Madridin yhteisö, Espanja

Madrid

Osoite
Paseo de la Habana, 70 bis, 28036 Madrid, Spain
Madrid, Madridin yhteisö, Espanja

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin