Universidad Rey Juan Carlos

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Vuonna 1996 perustetussa Universidad Rey Juan Carlos on yli 46 000 opiskelijaa ja noin 2 250 professoria. Siinä löydät laadukasta koulutusta laajan ja erinomaisen akateemisen tarjouksen kautta . Opiskelu King Juan Carlosissa tarkoittaa pääsyä ihanteelliseen oppimisympäristöön, joka auttaa sinua saavuttamaan sekä henkilökohtaiset että ammatilliset tavoitteesi kiinnostavimmassa tulevaisuudessa.

Universidad Rey Juan Carlos on korkeasti koulutettu opetushenkilöstö eri osaamisalueilla, jotka ovat mukana opettamisessa, tutkimuksessa, innovaatioissa ja levittämisessä. Siinä on nykyiset tilat ja välineet, jotta opiskelija saa laadukkaan ja erikoistuneen koulutuksen, joka on välttämätöntä pääsylle työmarkkinoille.

Työllistettävyys, innovaatiot ja kansainvälistyminen ovat kolme Universidad Rey Juan Carlos edistämistä pylväästä, ja todiste siitä on, että QS Starts Ranking System -järjestelmän mukaan sitä on pidetty näissä kolmessa pisteessä 5 tähden yliopistona vuonna 2019 .

Universidad Rey Juan Carlos on 740 yrityksen kanssa työnvaihto, joka suosii tutkinnon suorittaneiden työllistettävyyttä. Lisäksi yritysten ja yhteisöjen kanssa on allekirjoitettu yli 13 500 yhteistyösopimusta ulkoisten käytäntöjen toteuttamiseksi, jotka auttavat opiskelijan ammatillista kehitystä. Ulkomailla harjoittelujaksoa suorittaneiden opiskelijoiden määrä on kasvanut lähes 20%.

Sijainnit

Madrid

Osoite
Paseo Artilleros s/n
28032 Madrid, Madridin yhteisö, Espanja

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin