Universidad de Huelva

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Universidad de Huelva on yhteiskunnan palveluksessa oleva laitos, joka perustuslaillisten arvojen puitteissa ja julkisoikeudellisena kokonaisuutena, jolla on oikeushenkilöllisyys, suorittaa tavoitteensa ja kehittää tehtäviään voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti autonomiajärjestelmä.

sakot

Universidad de Huelva vastaa korkeakoulutuksen julkisen palvelun tarjoamista opiskelun, opetuksen ja tutkimuksen kautta, ja sen on edistettävä omien jäsentensä täydellistä muodostumista, oikeudenmukaisuuden, vapauden ja moniarvoisuuden arvoja sekä ajattelua ja ilmainen ja kriittinen tutkimus, jotta se olisi tehokas väline muutoksessa ja sosiaalisessa kehityksessä. Universidad de Huelva palvelee kansojen henkistä ja aineellista kehitystä, ympäristön ja rauhan puolustamista.128606_rsz_helena-lopes-uze35tk5uoa-unsplash.jpg

tehtävät

Universidad de Huelva on suoritettava seuraavat tehtävät:

  • Tieteen, tekniikan ja kulttuurin luominen, kehittäminen, levittäminen ja kritiikki.
  • Valmistautuminen ammatilliseen toimintaan, joka edellyttää teknisen tai tieteellisen tiedon ja menetelmien soveltamista sekä kirjallista tai taiteellista luomista.
  • Tieteellinen ja tekninen tuki kulttuuriselle, sosiaaliselle ja taloudelliselle kehitykselle kiinnittäen erityistä huomiota Huelvan ja Andalusian itsehallintoalueen tukemiseen. Yliopistokulttuurin laajentaminen.

alku

Universidad de Huelva . Se itsenäisyytensä lisäksi perustuu akateemisen vapauden periaatteeseen, joka ilmenee professuurin, opetuksen, tutkimuksen ja tutkimuksen vapauksissa (4 artikla väliaikaiset määräykset).128604_brooke-cagle--uHVRvDr7pg-unsplash.jpg

Sijainnit

Huelva

Osoite
Dr. Cantero Cuadrado, 6. 21004 Huelva
Huelva, Andalusia, Espanja

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin