Universidad de Leon

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Miksi opiskella ULE: ssä?

On olemassa vähintään kymmenen syytä valita León akateemiseksi kohteeksi, vaikka olemme varmoja, että löydät paljon enemmän.

 1. Paras puhuttu kieli - Leon-alueella puhutaan hyvin puhdasta espanjaa, jolla on melko neutraali aksentti. Leónin kaduilla kuulet, että ihmiset puhuvat asianmukaista espanjaa.
 2. Paras säilynyt taide - Täältä löydät taiteellisia jalokiviä kaikkina aikoina. Rooman aikakauden jäännöksistä palkittuun 21. vuosisadan arkkitehtuuriin unohtamatta kuuluisa ja legendaarinen Camino de Santiago.
 3. Kansakuntien monimuotoisuus - Haluamme sinun integroituvan yhteiskuntaamme nauttien kansainvälisestä ympäristöstä, jota ULE tarjoaa.
 4. Kummisetä-ohjelma - Anna itsesi ohjata sponsorisi. Se on paras neuvonantajasi.
 5. Taloudellinen kohde - Asuminen Leonissa on halpaa. Huone yhteisessä huoneistossa maksaa 150 € ja 250 € kuukaudessa, voit kävellä tai pyöräillä kaikkiin kohteisiin ja vapaa-aika on edullinen.
 6. Luonto ja seikkailu - Nauti hiihtämisestä, vaelluksesta, kiipeilystä ja monista muista seikkailuista, joita maakunta tarjoaa sinulle.
 7. Universidad solidaria - Tee yhteistyötä kehitysyhteistyöpalvelumme kanssa solidaarisuushankkeissa
 8. Ympäristöön sitoutuminen - Vihreä toimisto edistää kestävyyttä ja terveellisiä tapoja: polkupyörien, ruoanlaitto-työpajojen, kierrätyksen vapaa käyttö
 9. Esteetön yliopisto - Kaikki rakennukset on mukautettu vammaisille. On olemassa tukiosasto, joka ilmoittaa ja helpottaa päivittäistä niitä, joilla on nämä tarpeet.
 10. Aito Espanja. - Leónissa hyväksyttiin ensimmäinen Euroopassa toimiva magna leonesa -peruskirja ja perustettiin ensimmäinen yliopisto.

Mitä voit opiskella ULE: ssä?

Yliopistossamme voit tutkia mitä haluat. Käytä opintoluetteloa ja oppiaineiden hakukoneita Jos haluat vain opiskella espanjaa vieraana kielenä, kaikki tarvitsemasi tiedot löytyvät Kielikeskuksesta.

Sinulla on luettelo akateemisista koordinaattoreista, joilla on yhteystietosi tarvitsemasi akateemisen ohjauksen.

Aineita on mahdollista ottaa kokonaan englanniksi. Ne voidaan yhdistää myös espanjankielisiin aiheisiin.

114404_photo-1543269865-cbf427effbad.jpgBrooke Cagle / Unsplash

Liity ULE: iin

Haluatko tehdä luottoja tunnistaaksenne ne yliopistossasi?

 • Jos siirrät "vapaasti", sinun on annettava vieraileva opiskelijaohjelma.
 • Jos kuulut yliopistoon sopimuksella (Erasmus, Amicus jne.), Täytä online-hakemuslomake.

Hakemuksen jättämisen määräaika: 15. kesäkuuta 1. Lukukausi tai täysi lukuvuosi 1. joulukuuta 2. vuosipuoliskolla.

Milloin aloitamme?

Kaikki tutkimuksemme on rakennettu kahteen lukukauteen lukuvuotta kohti, vähennettynä kielikeskuksella neljännesvuosittain.

TalentUnileon 2020 -apurahat

TalentUnileon-stipendit ovat erinomaisia apurahoja kansainvälisille opiskelijoille, jotka haluavat jatkaa perus- tai maisteriopetustaan Leónin yliopistossa.

Kansainväliset opiskelijat, jotka ovat saaneet korkeamman keskiarvon vähintään 8 pistettä kymmenestä opinnoissaan ennen tutkintoa tai maisteria, voivat hyötyä tästä ohjelmasta.

Lisätietoja stipendeistä

Sijainnit

León

Osoite
Campus de Vegazana S/N
24071 León

León, Kastilia ja León, Espanja

Ponferrada

Osoite
Av. de Astorga 15
24400 Ponferrada

Ponferrada, Kastilia ja León, Espanja

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat