Lue virallinen kuvaus

Miksi opiskella ULE: ssä?

On olemassa vähintään kymmenen syytä valita León akateemiseksi kohteeksi, vaikka olemme varmoja, että löydät paljon enemmän.

 1. Paras puhuttu kieli - Leon-alueella puhutaan hyvin puhdasta espanjaa, jolla on melko neutraali aksentti. Leónin kaduilla kuulet, että ihmiset puhuvat asianmukaista espanjaa.
 2. Paras säilynyt taide - Täältä löydät taiteellisia jalokiviä kaikkina aikoina. Rooman aikakauden jäännöksistä palkittuun 21. vuosisadan arkkitehtuuriin unohtamatta kuuluisa ja legendaarinen Camino de Santiago.
 3. Kansakuntien monimuotoisuus - Haluamme sinun integroituvan yhteiskuntaamme nauttien kansainvälisestä ympäristöstä, jota ULE tarjoaa.
 4. Kummisetä-ohjelma - Anna itsesi ohjata sponsorisi. Se on paras neuvonantajasi.
 5. Taloudellinen kohde - Asuminen Leonissa on halpaa. Huone yhteisessä huoneistossa maksaa 150 € ja 250 € kuukaudessa, voit kävellä tai pyöräillä kaikkiin kohteisiin ja vapaa-aika on edullinen.
 6. Luonto ja seikkailu - Nauti hiihtämisestä, vaelluksesta, kiipeilystä ja monista muista seikkailuista, joita maakunta tarjoaa sinulle.
 7. Universidad solidaria - Tee yhteistyötä kehitysyhteistyöpalvelumme kanssa solidaarisuushankkeissa
 8. Ympäristöön sitoutuminen - Vihreä toimisto edistää kestävyyttä ja terveellisiä tapoja: polkupyörien, ruoanlaitto-työpajojen, kierrätyksen vapaa käyttö
 9. Esteetön yliopisto - Kaikki rakennukset on mukautettu vammaisille. On olemassa tukiosasto, joka ilmoittaa ja helpottaa päivittäistä niitä, joilla on nämä tarpeet.
 10. Aito Espanja. - Leónissa hyväksyttiin ensimmäinen Euroopassa toimiva magna leonesa -peruskirja ja perustettiin ensimmäinen yliopisto.

Mitä voit opiskella ULE: ssä?

Yliopistossamme voit tutkia mitä haluat. Käytä opintoluetteloa ja oppiaineiden hakukoneita Jos haluat vain opiskella espanjaa vieraana kielenä, kaikki tarvitsemasi tiedot löytyvät Kielikeskuksesta.

Sinulla on luettelo akateemisista koordinaattoreista, joilla on yhteystietosi tarvitsemasi akateemisen ohjauksen.

Aineita on mahdollista ottaa kokonaan englanniksi. Ne voidaan yhdistää myös espanjankielisiin aiheisiin.

114404_photo-1543269865-cbf427effbad.jpgBrooke Cagle / Unsplash

Liity ULE: iin

Haluatko tehdä luottoja tunnistaaksenne ne yliopistossasi?

 • Jos siirrät "vapaasti", sinun on annettava vieraileva opiskelijaohjelma.
 • Jos kuulut yliopistoon sopimuksella (Erasmus, Amicus jne.), Täytä online-hakemuslomake.

Hakemuksen jättämisen määräaika: 15. kesäkuuta 1. Lukukausi tai täysi lukuvuosi 1. joulukuuta 2. vuosipuoliskolla.

Milloin aloitamme?

Kaikki tutkimuksemme on rakennettu kahteen lukukauteen lukuvuotta kohti, vähennettynä kielikeskuksella neljännesvuosittain.

Ohjelmien opetuskielet:
Espanjalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:


Universidad de Leon

Tarjoamme koulutusta, jolla pyritään kehittämään monimutkaisia tutkintotaitoja tohtorintutkimuksen yhteydessä, mikä mahdollistaa psykologian ja opetustieteiden tutkimukse ... [+]

noin

Tarjoamme koulutusta, jolla pyritään kehittämään monimutkaisia tutkintotaitoja tohtorintutkimuksen yhteydessä, mikä mahdollistaa psykologian ja opetustieteiden tutkimuksen tehtävien aloittamisen.

Ohjattu psyykkisen tutkinnon suorittaneille ja tutkinnon suorittaneille, peruskoulutuksen suorittaneille, nuorille suunnatun tutkinnon suorittaneille, sosiaaliopetuksen tutkinnon suorittaneille, hoitotyön suorittaneille, psykopedagogian tutkinnon suorittaneille, jatko-opiskelijoille ja jatko-opiskelijoille, valmistuneille terveystieteille, antropologian ja tutkinnon suorittaneille. sosiologiaa.

Mitä me tarjoamme sinulleKoulutus psykologian ja opetustieteiden tutkimusta varten.Edistynyt ja monialainen koulutus.Opetushenkilöstö, jolla on laaja kokemus tutkimustoiminnastauramahdollisuuksia... [-]
Espanja León
Syyskuu 2019
Espanjalainen
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Universidad de Leon

Tarjoamme monialaista koulutusta kyberturvallisuuden alalla, jolloin opiskelijat voivat saada tietoa tutkimuksista, joita on tehty tärkeimmillä aloilla, joilla sitä voida ... [+]

noin

Tarjoamme monialaista koulutusta kyberturvallisuuden alalla, jolloin opiskelijat voivat saada tietoa tutkimuksista, joita on tehty tärkeimmillä aloilla, joilla sitä voidaan soveltaa.

Ohjaus tietojenkäsittelytieteen ja televiestinnän tutkinnon suorittaneille ja yleensä mihin tahansa

Mitä me tarjoamme sinulleVahva käytännönläheisyys (18 op ammatillista harjoittelua yrityksissä).Työharjoittelusopimukset INCIBEn ja AEI Cybersecurityn kanssa.Opetushenkilöstö, jolla on laaja kokemus ammatillisesta käytännöstä.uramahdollisuuksia

* Tietoverkkoturvallisuuden tutkimus.

* Käyttöjärjestelmien ja verkkojen turvaaminen.

* Digitaalinen oikeuslääketieteellinen analyysi ja turvallisuustarkastukset.... [-]

Espanja León
Syyskuu 2019
Espanjalainen
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Osoite
Campus de Vegazana S/N 24071 León
León, Castile and León, Espanja
Osoite
Av. de Astorga 15 24400 Ponferrada
Ponferrada, Castile and León, Espanja