Universidade da Coruña

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Yliopistossa Coruñan on perustettu alle Galician yliopistojen lain 11/1989 20. heinäkuuta 1989 alkaen. Perustuslakia säätävän kokouksen läpäisi yliopiston yhtiöjärjestys on 4. helmikuuta 1992ja nämä julkaistiin virallisessa Bulletin (koira) 17. syyskuuta 1992 alkaen.

University of Coruñan on alueellisesti sijaitsee Campus Coruñan ja Campus Ferrol.

Yliopistossa Coruñan on julkinen laitos, jonka ensisijaisena tavoitteena on luoda, hallita ja kulttuuritarjonta ja tieteellisen, teknisen ja ammatillista osaamista kehittämällä tutkimuksen ja opetuksen.

Yliopiston Coruñan conceives tarkoitustaan ​​laadukkaana julkisen palvelun joilla pyritään suurempaan hyvinvointiin liittyvää ryhmää yhteiskunnan pyrkimystä sosiaaliseen, tieteellisen ja teknologisen kehityksen puitteet eettisistä arvoista. Osa sen tehtävänä on muodostumista avoin, kriittinen, demokratia ja solidaarisuus kansalaisuus, pystyy analysoimaan todellisuuden olevat ongelmat, suunnitella ja toteuttaa ratkaisuja, jotka perustuvat osaamiseen ja suunnattu yhteiseen hyvään.

Yliopistossa Coruñan nimenomaisesti ilmoittaa sitoutuvansa tutkimuksen ja kokonaisvaltaista kehitystä Galician sosiaali-, kulttuuri- ja kielellisen identiteetin, ja se edistää sen täysimääräistä yhdentymistä Euroopan korkeakoulutusalueen ja ja uloke Latinalaisessa Amerikassa. Yliopiston Coruñan Foundation, yksityinen hyväntekeväisyys ja akateemisen säätiö, on luotu, jotta yliopiston pysyvistä sosiaalista tukea.

A Coruña

Mission Statement

Rooli yliopiston Coruña on tukea kulttuurista, sosiaalista ja taloudellista kehitystä yhteiskunnan kannustamalla, hallinto ja levitys kulttuurin, tieteen, teknologian ja ammatillinen luomiseen. Sen tehtävänä on tarjota laadukkaita, Galician julkisen palvelun.

Keskeistä että operaatio on koulutus avoimen, asiantunteva, kriittinen, harjoittaa, demokraattinen ja yhteistyöhön kansalaisten vahva yhteenkuuluvuuden tunnetta ja kyky analysoida niiden todellisuutta, ongelmista ja ehdottaa ja toteuttaa ratkaisuja, jotka perustuvat tiedon ja ymmärryksen ja Yhteishyvä.

Osana velvollisuus palvelu yhteiskunnalle, yliopisto on sitoutunut:

 • Luomiseen, kehittämiseen, viestintä ja kriittinen analyysi tieteen, teknologian ja kulttuurin.
 • Valmentaa opiskelijoita työelämään opettamalla tieteellisen ja taiteellisen osaamisen ja käytäntö.
 • Siirron levittäminen ja edistäminen tiedon kulttuurin edistäminen, elämänlaadun ja taloudellisen kehityksen.
 • Levittämistä tiedon ja kulttuurin kautta yliopisto etsivää ja elinikäistä oppimista.
opiskelijoille

Visio

Katse 2020, UDC pyrkii:

 • Luodaan vahvat yhteydet koko yhteisöä, jotta ymmärtää sen tarpeet ja vastaamaan tapahtuvia muutoksia yhteiskunnassamme.
 • Yhteistyötä kaikkien työmarkkinaosapuolten ja julkisten ja yksityisten tahojen tutkia, tunnistaa ja tarjota ratkaisuja haasteisiin yhteiskunnassamme.
 • Avaamaan kanavaa aktiivisen solidaarisuuden, jolla on vahva sitoutuminen ympäristönsuojeluun ja kestävään kehitykseen innovaatioiden avulla.

Yliopisto jatkaa:

 • Tarjous koulutus räätälöity nykyisten ja tulevien tarpeiden yhteiskunnan ja sopeutumaan että oppiminen yksittäiset kehittämistarpeita kunkin opiskelijan edistämällä tehokkaita, innovatiivisia opetusmenetelmiä taata hankinnan kykyjä ja osaamista vaativat meidän astetta.
 • Auttaa opiskelijaa kehittämään taitoja, jotka parantavat heidän työllistettävyyttään paikallisella, kansallisella ja kansainvälisellä tasolla.
 • Tuetaan ja kehitetään kansallisia ja kansainvälisiä verkostoja perustutkimuksen ja soveltavan tutkimuksen ryhmiä edistämään tieteen, teknologian, taloudellista ja sosiaalista kehitystä.
 • Kirjataan tehtävän tutkimuksen yliopistossa ja innovatiivisen tiedon siirtäminen ja aloitteissaan mahdollistama teknisiä ja tieteellisiä palveluja UDC Technology Park.
 • Yhdistä edistäminen yleistiedon kaikilla aloilla erikoistuminen aloilla tieteen ja teknologian, jossa yliopisto on vahvin.
 • Hallita resursseja oikeudenmukaisesti, tehokkaasti, tuottavasti ja avoimesti, ja työ varmistaa vakaa ja riittävä rahoitus valtiolta, jossa lisärahoitus kumppanikirjastojen yksityisellä sektorilla.
 • Paranna maine UDC ulkomailla perustuu meidän opetus- ja tutkimustoimintaa.
 • Edistämään järjestelmää strategisen johtamisen saavuttamiseksi kollektiivista tavoitteet yhteistyössä ja kuullen koko yliopistoyhteisön.

Arvot ja periaatteet

UDC, julkisena, siviili-, itsenäinen, osallistava ja maallinen instituutio, ja noudattaen omat tavoitteensa, on sovellettava seuraavia arvoja ja periaatteita:

 • Yhtäläisiä mahdollisuuksia, jotka perustuvat periaatteisiin ansioita, kykyä, tasa-arvo, yleisen saatavuuden kolmannen asteen koulutuksen ja kulttuurin edistämisen syrjimättömyyden.
 • Henkilökohtaista panosta yhtenä keskeisistä tekijöistä yksilön etenemistä ja kehitystä, ja kyky löytää tasapaino henkilökohtaisen halut ja kyky tyydyttää niitä, apuna ongelmanratkaisuun, konfliktien ratkaisuun ja saavuttamista kollektiivisen yhteiseksi hyväksi .
 • Osallistumista päätöksentekoprosessiin ja edistää viestintäkanavien kaikkien jäsenten yliopistoyhteisön keinona maksimoida kaikki käytettävissä olevat kyvyt ja resurssit.
 • Sosiaalinen vastuu ja sitoutumista, keinona edistää aktiivisesti parantamiseen sosioekonominen tilanne yhteisömme ja luomaan suuremman taloudellisen hyvinvoinnin yhteiskunnassa kokonaisuudessaan.
 • Sitoutuminen Galiciassa ja muutosta ja kehitystä Galician yhteiskunta: luoda, suojella, kommunikoida ja välittää taiteellinen, kaupunkien, arkkitehtuurin, dokumentti- ja kielellisen ja -kulttuuria Galician.
 • Ympäristön kunnioittaminen, sosiaalisesti vastuullinen yliopisto, maksimoida ja hoitoon käytössämme mahdollisimman tehokkaasti, ympäristövaikutusten minimoimiseksi.
 • Tehokasta julkisten varojen käyttöä, jotta ne käytetään mahdollisimman tehokkaasti tarpeisiin yhteiskunnan ja edun yhteisen hyvän.
 • Laadun keskeisenä tavoitteena, jossa kollektiivinen tahto ja halu työskennellä tason nostamiseksi opetuksen, tutkimuksen, hallintaa ja palveluja, pyrkiä samalla sosiaalista hyvinvointia.
 • Avoimuuden mekanismi vastuullisuutta, antamaan tiedot kaikista päätöksistä ja toimista yliopiston.

Sijainnit

A Coruña

Osoite
Rúa da Maestranza, 9

15001 A Coruña, Galicia, Espanja

A Coruña

Osoite
Paseo de Ronda, 51
15011 A Coruña, Galicia, Espanja

A Coruña

Osoite
Avd. da Habana, 6-7
15011 A Coruña, Galicia, Espanja

A Coruña

Osoite
Leopoldo Alas Clarín, 2
15008 A Coruña, Galicia, Espanja

A Coruña

Osoite
Campus de Elviña
15071 A Coruña, Galicia, Espanja

A Coruña

Osoite
Campus da Zapateira
15071 A Coruña, Galicia, Espanja

A Coruña

Osoite
Avd. Ernesto Che Guevara, 121.
Pazos, Liáns

15179 A Coruña, Galicia, Espanja

A Coruña

Osoite
Campus de Oza
15006 A Coruña, Galicia, Espanja

Ferrol

Osoite
Campus de Esteiro
15403 Ferrol, Galicia, Espanja

Ferrol

Osoite
Avda. 19 de febrero, s/n.
15405 Ferrol, Galicia, Espanja

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Maisteri