Lue virallinen kuvaus

Yliopistossa Coruñan on perustettu alle Galician yliopistojen lain 11/1989 20. heinäkuuta 1989 alkaen. Perustuslakia säätävän kokouksen läpäisi yliopiston yhtiöjärjestys on 4. helmikuuta 1992ja nämä julkaistiin virallisessa Bulletin (koira) 17. syyskuuta 1992 alkaen.

University of Coruñan on alueellisesti sijaitsee Campus Coruñan ja Campus Ferrol.

Yliopistossa Coruñan on julkinen laitos, jonka ensisijaisena tavoitteena on luoda, hallita ja kulttuuritarjonta ja tieteellisen, teknisen ja ammatillista osaamista kehittämällä tutkimuksen ja opetuksen.

Yliopiston Coruñan conceives tarkoitustaan ​​laadukkaana julkisen palvelun joilla pyritään suurempaan hyvinvointiin liittyvää ryhmää yhteiskunnan pyrkimystä sosiaaliseen, tieteellisen ja teknologisen kehityksen puitteet eettisistä arvoista. Osa sen tehtävänä on muodostumista avoin, kriittinen, demokratia ja solidaarisuus kansalaisuus, pystyy analysoimaan todellisuuden olevat ongelmat, suunnitella ja toteuttaa ratkaisuja, jotka perustuvat osaamiseen ja suunnattu yhteiseen hyvään.

Yliopistossa Coruñan nimenomaisesti ilmoittaa sitoutuvansa tutkimuksen ja kokonaisvaltaista kehitystä Galician sosiaali-, kulttuuri- ja kielellisen identiteetin, ja se edistää sen täysimääräistä yhdentymistä Euroopan korkeakoulutusalueen ja ja uloke Latinalaisessa Amerikassa. Yliopiston Coruñan Foundation, yksityinen hyväntekeväisyys ja akateemisen säätiö, on luotu, jotta yliopiston pysyvistä sosiaalista tukea.

A Coruña

Mission Statement

Rooli yliopiston Coruña on tukea kulttuurista, sosiaalista ja taloudellista kehitystä yhteiskunnan kannustamalla, hallinto ja levitys kulttuurin, tieteen, teknologian ja ammatillinen luomiseen. Sen tehtävänä on tarjota laadukkaita, Galician julkisen palvelun.

Keskeistä että operaatio on koulutus avoimen, asiantunteva, kriittinen, harjoittaa, demokraattinen ja yhteistyöhön kansalaisten vahva yhteenkuuluvuuden tunnetta ja kyky analysoida niiden todellisuutta, ongelmista ja ehdottaa ja toteuttaa ratkaisuja, jotka perustuvat tiedon ja ymmärryksen ja Yhteishyvä.

Osana velvollisuus palvelu yhteiskunnalle, yliopisto on sitoutunut:

 • Luomiseen, kehittämiseen, viestintä ja kriittinen analyysi tieteen, teknologian ja kulttuurin.
 • Valmentaa opiskelijoita työelämään opettamalla tieteellisen ja taiteellisen osaamisen ja käytäntö.
 • Siirron levittäminen ja edistäminen tiedon kulttuurin edistäminen, elämänlaadun ja taloudellisen kehityksen.
 • Levittämistä tiedon ja kulttuurin kautta yliopisto etsivää ja elinikäistä oppimista.
opiskelijoille

Visio

Katse 2020, UDC pyrkii:

 • Luodaan vahvat yhteydet koko yhteisöä, jotta ymmärtää sen tarpeet ja vastaamaan tapahtuvia muutoksia yhteiskunnassamme.
 • Yhteistyötä kaikkien työmarkkinaosapuolten ja julkisten ja yksityisten tahojen tutkia, tunnistaa ja tarjota ratkaisuja haasteisiin yhteiskunnassamme.
 • Avaamaan kanavaa aktiivisen solidaarisuuden, jolla on vahva sitoutuminen ympäristönsuojeluun ja kestävään kehitykseen innovaatioiden avulla.

Yliopisto jatkaa:

 • Tarjous koulutus räätälöity nykyisten ja tulevien tarpeiden yhteiskunnan ja sopeutumaan että oppiminen yksittäiset kehittämistarpeita kunkin opiskelijan edistämällä tehokkaita, innovatiivisia opetusmenetelmiä taata hankinnan kykyjä ja osaamista vaativat meidän astetta.
 • Auttaa opiskelijaa kehittämään taitoja, jotka parantavat heidän työllistettävyyttään paikallisella, kansallisella ja kansainvälisellä tasolla.
 • Tuetaan ja kehitetään kansallisia ja kansainvälisiä verkostoja perustutkimuksen ja soveltavan tutkimuksen ryhmiä edistämään tieteen, teknologian, taloudellista ja sosiaalista kehitystä.
 • Kirjataan tehtävän tutkimuksen yliopistossa ja innovatiivisen tiedon siirtäminen ja aloitteissaan mahdollistama teknisiä ja tieteellisiä palveluja UDC Technology Park.
 • Yhdistä edistäminen yleistiedon kaikilla aloilla erikoistuminen aloilla tieteen ja teknologian, jossa yliopisto on vahvin.
 • Hallita resursseja oikeudenmukaisesti, tehokkaasti, tuottavasti ja avoimesti, ja työ varmistaa vakaa ja riittävä rahoitus valtiolta, jossa lisärahoitus kumppanikirjastojen yksityisellä sektorilla.
 • Paranna maine UDC ulkomailla perustuu meidän opetus- ja tutkimustoimintaa.
 • Edistämään järjestelmää strategisen johtamisen saavuttamiseksi kollektiivista tavoitteet yhteistyössä ja kuullen koko yliopistoyhteisön.

Arvot ja periaatteet

UDC, julkisena, siviili-, itsenäinen, osallistava ja maallinen instituutio, ja noudattaen omat tavoitteensa, on sovellettava seuraavia arvoja ja periaatteita:

 • Yhtäläisiä mahdollisuuksia, jotka perustuvat periaatteisiin ansioita, kykyä, tasa-arvo, yleisen saatavuuden kolmannen asteen koulutuksen ja kulttuurin edistämisen syrjimättömyyden.
 • Henkilökohtaista panosta yhtenä keskeisistä tekijöistä yksilön etenemistä ja kehitystä, ja kyky löytää tasapaino henkilökohtaisen halut ja kyky tyydyttää niitä, apuna ongelmanratkaisuun, konfliktien ratkaisuun ja saavuttamista kollektiivisen yhteiseksi hyväksi .
 • Osallistumista päätöksentekoprosessiin ja edistää viestintäkanavien kaikkien jäsenten yliopistoyhteisön keinona maksimoida kaikki käytettävissä olevat kyvyt ja resurssit.
 • Sosiaalinen vastuu ja sitoutumista, keinona edistää aktiivisesti parantamiseen sosioekonominen tilanne yhteisömme ja luomaan suuremman taloudellisen hyvinvoinnin yhteiskunnassa kokonaisuudessaan.
 • Sitoutuminen Galiciassa ja muutosta ja kehitystä Galician yhteiskunta: luoda, suojella, kommunikoida ja välittää taiteellinen, kaupunkien, arkkitehtuurin, dokumentti- ja kielellisen ja -kulttuuria Galician.
 • Ympäristön kunnioittaminen, sosiaalisesti vastuullinen yliopisto, maksimoida ja hoitoon käytössämme mahdollisimman tehokkaasti, ympäristövaikutusten minimoimiseksi.
 • Tehokasta julkisten varojen käyttöä, jotta ne käytetään mahdollisimman tehokkaasti tarpeisiin yhteiskunnan ja edun yhteisen hyvän.
 • Laadun keskeisenä tavoitteena, jossa kollektiivinen tahto ja halu työskennellä tason nostamiseksi opetuksen, tutkimuksen, hallintaa ja palveluja, pyrkiä samalla sosiaalista hyvinvointia.
 • Avoimuuden mekanismi vastuullisuutta, antamaan tiedot kaikista päätöksistä ja toimista yliopiston.
Ohjelmien opetuskielet:
 • Englanti
 • Espanjalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

Johtamiskurssit

Universidade da Coruña

Master in Civil Engineering, Kanavat ja porttien antaa (yhdessä tutkinto Teknologia Civil Engineering) kiinteän ja tiukkaa matemaattinen Liikuntakoulutuksen jatkokoulutus ... [+]

Esittely

Master Civil Engineering, kanavat ja portit Se on mukaelma ja parantaminen viime vuosina edellisen asteen rakennustekniikan, Kanavat ja porttien mukautettu Euroopan korkeakoulutusalueen. Master in Civil Engineering, Kanavat ja porttien yhdessä tutkinto Teknologia rakennustekniikan korvaa aikaisemman asteen rakennustekniikan, Kanavat ja porttien opetti School of Civil Engineering, Kanavat ja porttien sen perustamisesta lähtien vuonna 1991 nykypäivään.

Miksi tutkimus aste

Master Civil Engineering, kanavat ja portit antaa (yhdessä tutkinto Civil Engineering) kiinteän ja tiukkaa matemaattinen Liikuntakoulutuksen jatkokoulutus teknisen ja teknologisen useita kenttiä rakennustekniikan on tuettu. ... [-]

Espanja A Coruña Ferrol
Syyskuu 2019
Espanjalainen
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Universidade da Coruña

Johto ja Henkilöstöasiat, voidaan analysoida eri näkökulmista: oikeudelliset, tekniset, psykologiset, sosiologisia ja taloudellisia mm. Selvästi Monialaisuutensa tämän mu ... [+]

Esittely

Johto ja Henkilöstöasiat, voidaan analysoida eri näkökulmista: oikeudelliset, tekniset, psykologiset, sosiologisia ja taloudellisia mm. Selvästi Monialaisuutensa tämän muodostumisen, sisältää yhteiset tutkimukset ehdotti mestari, jolla on laaja valikoima asteita yhteys (astetta, astetta, tutkintojen ja Engineering) alueilla pääasiassa oksat Yhteiskunta- ja laki.

Sen tarkoituksena on tarjota kattavan koulutuksen opiskelijoille, kehittää asteittain vaadittavat taidot, sekä tarjoamalla käyttäytymistapoja, valtuudet analyysi, päätöksenteko ja tiedonsiirron katsotaan tarpeelliseksi tehokkaan suorituskyvyn ammatin.

Miksi tutkimus aste

Mahdollisuuksista Työmarkkinoiden imeä ammatillista henkilöresurssit, työelämän suhteet, lainopillista neuvontaa näissä asioissa on suuri. ... [-]

Espanja A Coruña Ferrol
Syyskuu 2019
Espanjalainen
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Universidade da Coruña

Tämä maisterin tutkinto saavutetaan tarvittava koulutus suorittamaan ammatillisen toiminnan tai itsenäisen ammatinharjoittamisen alalla kirjanpito ja tilintarkastus tilin ... [+]

Esittely

Tämä maisterin tutkinto saavutetaan tarvittava koulutus suorittamaan ammatillisen toiminnan tai itsenäisen ammatinharjoittamisen alalla kirjanpito ja tilintarkastus tilin.

Miksi tutkimus aste

Opetussuunnitelma sisältää tarkoitetuista asioista päätöslauselman 12 kesäkuu 2012 tekemään instituutin kirjanpito ja tilintarkastus (ICAC) varten vahvistamisaikaa ensimmäisen vaiheen pääsykokeisiin rekisteröinnin virallisessa rekisteriin tilintarkastajat (ROAC) ja täysivaltaisena säänneltyyn ammattiin tilintarkastaja.

rakenne Tutkimus

Tilintarkastus ja kirjanpito moduuli

Audit perusteet auditointimenettelyjä tilintarkastuskertomukset Advanced Accounting I Advanced Accounting II ... [-]
Espanja A Coruña Ferrol
Syyskuu 2019
Espanjalainen
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Universidade da Coruña

Tämä Master sisältää tutkimuksellisuus (viisi erikoisuuksia) ja ammattimaisuuden suuntautuminen, ja sen kesto on yksi vuosi (60 op). Sen tavoitteena on antaa opiskelijoil ... [+]

Esittely

Mestari Kemian teollisuus Kemian huippuyksikkö Se on Interuniversity ja on opettanut yliopistoissa Santiago de Compostela (USC, koordinaattori), A Coruña (UDC) ja Vigo (UVI), kanssa yhteistyössä College of Chemistry Galician.

Tämä Master sisältää tutkimuksellisuus (viisi erikoisuuksia) ja ammattimaisuuden suuntautuminen, ja sen kesto on yksi vuosi (60 op).

Sen tavoitteena on antaa opiskelijoille tietoja saada vankka kehittyneitä kemian ja kemiallisia ja biologisia instrumentaali tekniikoita, joiden avulla ne suuntautumaan tutkimus- tai kohti ammattimaisuutta asianomaisissa kysymyksissä tieteen ja kemiantekniikan.

Miksi tutkimus aste

Tämä maisterin tutkinto, opettanut yliopistoissa Santiago de Compostelan, Vigo ja Coruñan, pyritään:... [-]

Espanja A Coruña Ferrol
Syyskuu 2019
Espanjalainen
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Universidade da Coruña

Opiskelen moduulirakenteesta teoria ja metodologia Maisemasuunnittelu Maisemasuunnittelu I ... [+]

Tutkimuksen rakenne

moduuli I

Teoria ja menetelmät maisemasuunnittelun Maisemasuunnittelu I Tietotekniikka Kasvillisuus ja kasviaineisto I työpaja kulttuurimaisema 1. Erikoistuminen aihe Graafinen suunnittelu Landscape Erikoistuminen aihe ympäristötieteiden laitos 2. Applied Maisema Puutarha historia ja maisema Maisemasuunnittelu II Kasvillisuus ja kasviaineisto II Urban Julkiset tilat Integrointi infrastruktuuri Landscape Materiaalit, rakentaminen ja asennus maisemanhoidon Pro gradu -työ ... [-]
Espanja A Coruña Ferrol
Syyskuu 2019
Espanjalainen
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Universidade da Coruña

Viralliset maisterin tutkinto Merenkulku Engineering ja Meriliikenne pyritään täydentämään asiantuntemuksen taso veden ammattilaisten ja tarjoavat aste erityiskoulutuksen ... [+]

Esittely

Virallinen nimi Master Nautical Engineering ja Meriliikenne Sen tarkoituksena on täydentää asiantuntemuksen taso veden ammattilaisten ja tarjoavat aste erityiskoulutuksen on valmistunut tekniikan, oikeudellisen ja taloudellisen ympäristön toimimaan ammattimaisesti alalla merenkulun liiketoimintaa.

Kurssit ovat jatkokoulutus laajan turvallisuuden hoito ja suojelu, ohjailu ja navigointi, meri- liikkeenjohdon ja tarkastukset. Tutkimukset ovat osa profiilin asiantuntemusta teknisen toimintaa, joka mahdollistaa myös opiskelijoiden suuntautuminen jatko tutkimukset.

Akateeminen koulutus hankittu avulla täyttää kaikki koulutusvaatimukset vaaditaan "kansainvälistä yleissopimusta STCW78 / 95" ammatilliseen toimintaan kapteeni da Marina Mercante, edellyttäen aste aikaisemmin lähetätte Marine Engineering.... [-]

Espanja A Coruña Ferrol
Syyskuu 2019
Espanjalainen
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Universidade da Coruña

Tämä Master tavoitteena on kouluttaa ammattilaisia ​​liittyvien meribiologian ja koulutuksen parantamiseksi ja toiminnan omistettu näihin tehtäviin. Se kouluttaa henkilök ... [+]

Esittely

Tämä Master tavoitteena on kouluttaa ammattilaisia ​​liittyvien meribiologian ja koulutuksen parantamiseksi ja toiminnan omistettu näihin tehtäviin. Se kouluttaa henkilökuntaa tutkija sisällytettäväksi tieteellisen tutkimuksen meribiologian tai tutkimusryhmien julkisten, yksityisten ja elinkeinoelämän järjestöjen kanssa.

Miksi tutkimus aste

Meribiologit ovat vastuussa monista tehtävistä aloilla kalastuksen ja vesiviljelyn. Esimerkiksi työskentelevät julkishallinnon arvioida ja seurata kantojen merieläinlajeja liiketoiminnan konsultteja ja kansalaisjärjestöjä, analysoimalla tietoja satelliittiseurantajärjestelmät tai tutkijoille. Tutkimustyö on käyttöä paitsi alalla tietämyksen lisäksi myös palveluna johdolle seurannassa ja laadun tarkkailua meriympäristön tai uusia hyödynnettäviä resursseja... [-]

Espanja A Coruña Ferrol
Syyskuu 2019
Espanjalainen
Full-time
3 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
Universidade da Coruña

Maisterin tutkinto Computer Engineering (muei) on virallinen yliopiston mestari professionalizing luonnetta, joka päättää prosessin mukauttaa tarjontaa tiedekunnan tietot ... [+]

Esittely

Master Computer Engineering (muei) on virallinen yliopiston mestari professionalizing luonnetta, joka päättää prosessin mukauttaa tarjontaa tiedekunnan tietotekniikan UDC (FIC) ja Euroopan korkeakoulutusalueen ja varmistaa hankinnan kaikkia taitoja sinun on oltava korkeampi Computer Engineering antamien suositusten perustettu ammatillinen kehys.

Miksi tutkimus aste

Pääasiassa kahdesta syystä:

Laajentaa, päivittää ja vahvistaa monitieteisiä ja erikoistunut tietokone asiantuntemus sekä alan hallintoa ja valvontaa, kuten Computing teknologiaan. Olla mahdollisuus hankkia voimakas kosketuksissa todellisuuden yritysten ja laitosten ansiosta suuri määrä konferensseja ja seminaareja, jotka tarjoavat erinomaiset ammattilaiset ja suorittamalla työkokemusta, joka auttaa ymmärtämään ongelmat alueella ammatti ja rooli voi tuoda sen ratkaisua henkilö, joka on ylivoimainen tutkinto Computer Engineering. Mitä opit Tutkimus organisaation tarpeiden ja määrittäminen vaatimukset, kielten ja malleja, validointi ja prototyyppien sulautetut järjestelmät. Suunnitella tietojärjestelmiä. Cloud Computing: kerroksia ja sovellusten kehittäminen. Tietokonegrafiikan ja multimedian teknologioita Mallit, tekniikoita ja tiedonhaku algoritmeja. Semantic Web. , Mobiilisovellusten ja käyttö yrityksessä. Laatu, turvallisuus ja atk tarkastus. Projektinhallinnan. Tietojärjestelmät yritys, suunnittelu, organisaatiorakennetta ja tietojärjestelmät. Tietoarkkitehtuuri analyyttiseen ympäristön, tietovarasto ja data Maaliskuu, tiedon integroinnin ja tiedon louhinta. rakenne Tutkimus ... [-]
Espanja A Coruña Ferrol
Syyskuu 2019
Espanjalainen
Full-time
3 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
Universidade da Coruña

Master in Integrated Project Management on suunnattu ammattilaisille, jotka liittyvät rakentamiseen, uusien teknologioiden ja urheilu, jotka haluavat hankkia johtamiskoul ... [+]

Miksi tutkimus aste

Johdon toiminnot ovat uuden tulevaisuuden näkymiä sekä tuotantoalan kuten palvelut. Asianmukaisen valmistelun ja koulutusta johtajien teknisen projektinhallinnan ja toteuttaminen ovat avaintekijöitä käynnissä, kävely parantamiseksi yritysten kilpailukykyä ja tuotteiden laatua ja palveluita.

Hankkeen päällikkö kannustaa ja ohjata projektin globaalista näkökulmasta, suorittamalla prosessit aloittamisesta, suunnittelu, toteutus, seuranta ja sulkeminen koko projektin. Sen pitäisi siis johtaa ja harjoittaa toimintaa pyrittäessä projektin laajuutta kuluessa aikaa, kustannuksia ja sovittujen laatuvaatimusten.

Koulutusta kehitetään Master in Integrated Project Management on osa tätä mallia ja pyrkii saattamaan ammattilaisten koulutusta työskentelevien osa-aikaisesti, suorittavat niiden toiminnoista joitakin prosesseja, jotka muodostavat hankkeen .... [-]

Espanja A Coruña Ferrol
Syyskuu 2019
Espanjalainen
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Universidade da Coruña

Virallinen maisteri Marine Engineering, tavoitteena on tarjota teknistä tietämystä täytyy laivakonemestarin myös johtamiskoulutuksen tekniikoita, uudelleen suunnittelu, a ... [+]

Esittely

Virallista nimeä Master Marine Engineering, Tavoitteena on tarjota teknistä tietoa on oltava laivakonemestarin myös johtamiskoulutuksen tekniikoita, uudelleen suunnittelu, asennus, käyttö ja huolto alusten ja meren järjestelmien esineitä.

Tutkimukset ovat osa profiilin asiantuntemusta teknisen toiminnan, joka myös mahdollistaa opiskelijoiden suuntautuminen jatko tutkimukset.

Akateeminen koulutus hankittu, mahdollistaa tavata kaikki koulutusvaatimukset vaaditaan "kansainvälistä yleissopimusta STCW78 / 95", päin ammatin harjoittamista konepäällikkö Marina Mercante, kunhan ne ovat aiemmin tutkineet kandidaatin laivanrakennus.

Miksi tutkimus aste

Opetussuunnitelma on suunniteltu jälkeen kansainväliset säännöt ammatillisen merenkulkijoiden, joka tarjoaa pääsyn työmarkkinoille suuren kysynnän, ja mahdollisuus harjoittaa liiketoimintaa kaikkialla maailmassa ja laaja aloilla teknologian alalla.... [-]

Espanja A Coruña Ferrol
Syyskuu 2019
Espanjalainen
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Universidade da Coruña

Tutkimuksen rakenne yleisen moduulin Pakolliset kasvatus- osallisuutta ja käytännön psykologiaa motivaatio Konsultointi ja ammatillisen kehittymisen opetusympäristöihin O ... [+]

rakenne Tutkimus

Pakollinen yhteinen moduuli

osallisuuden ja kasvatuspsykologia käytäntö Konsultointi- ja ammatillinen kehittyminen Motivaatiota opetusympäristöihin Oppimisstrategiat ja Tutkimusmenetelmiä innovaatiotoiminnan Tarvearviointi ja ohjelman arviointi Poliittisia ja sosiaalis lainsäädännön lasten ja nuorten psykopatologia

Asiantuntemus Oppimisvaikeudet ja huomiota monimuotoisuuteen

erityiset koulutustarpeet ja opetussuunnitelman muutoksia Opetusresursseja huomiota monimuotoisuuteen psykoedukatiivisia väliintulo kehityshäiriöitä psykoedukatiivisia väliintulo oppimisvaikeudet Suunnittelu ja tulkinta diagnostisten testien ... [-]
Espanja A Coruña Ferrol
Syyskuu 2019
Espanjalainen
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Universidade da Coruña

Otsikko Master Industrial Engineering tarjoaa tieteellistä ja teknistä osaamista pääsyn edellytykseksi kannat enemmän vastuuta alan ollessa jatkoa muodollista kelpoisuutt ... [+]

Esittely

Otsikko Master Tuotantotalous Se tarjoaa tieteellistä ja teknistä osaamista pääsyn edellytykseksi kannat enemmän vastuuta alan ollessa jatkoa muodollista kelpoisuutta astetta tuotantotalouden.

Se on otsikko Virallinen Master työnohjaukseen voimiin esitettyjen CIN / 311/2009 Tilaus ja siksi, jotta ne voivat harjoittaa säänneltyä ammattia Insinööri.

Master mahdollistaa suoran yhteydet ryhmiin ja tutkimusohjelmia kehitettiin koulun ja saamme jatkuvuutta tohtorin.

Miksi tutkimus aste

Ura jolla on tulevaisuus... Olemme erittäin pätevä ja valmis käyttämään vastuutehtävissä teollisuudelle monia ammatillisia aloja.

Kiehtova ammatti... Tämä ammatti avulla voit työskennellä liittyvillä aloilla alalla tuotantotalouden sähkö-, automaatio- ja elektroniikka, mekaniikka, rakennus-, kone-, materiaalit, teollisen organisaation, kemian ja energia tekniikoita mm.... [-]

Espanja A Coruña Ferrol
Syyskuu 2019
Espanjalainen
Full-time
3 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
Universidade da Coruña

University A Coruñan esittelee Master Pankki ja rahoitus on voimassa koko Espanjan alueella. Ohjelma rakentuu akateemisessa aikana 60 op, jossa kaikki aiheet ovat semestr ... [+]

Esittely

University A Coruñan esittelee Master Banking and Finance voimassa koko Espanjan alueella. Ohjelma rakentuu akateemisessa aikana 60 op, jossa kaikki aiheet ovat semestral.

Yleisenä tavoitteena Master Pankki ja rahoitus on tarjota kehittyneitä akateemista koulutusta rahoitusalalla jonka avulla opiskelijat voivat tulla polyvalenttisten tulevia ammattilaisia, joilla on korkea tekninen osaaminen ja johtamistaidot.

Sillä pyritään myös voitava soveltaa tietojaan käytäntöön esittämällä kriittisiä luovuutta ja sitä kautta ärsyke riskin kulttuurin ja aloite ideoita ja perusteluja, kuntoon tulevaisuudessa joustavasti tilanteisiin uusi; Tämä olennainen vaatimus on yhä monimutkaisempia ja muuttuvassa liiketoimintaympäristössä.... [-]

Espanja A Coruña Ferrol
Syyskuu 2019
Espanjalainen
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Universidade da Coruña

Maisterin tutkinto Management and Innovation Koulu ja Socioeducativas toimielimet, on ehdotettu maisterin yliopistosta A Coruñan (UDC), joka kattaa uuden koulutustarpeita ... [+]

Esittely

Maisteri johtamiseen ja innovointiin oppilaitosten ja Socioeducativas, On ehdotettu maisterin yliopistosta A Coruñan (UDC), joka kattaa uuden koulutustarpeita johdettu koulutuksen muutoksesta täytäntöönpanoprosessin LOMCE sekä tarve kannustaa työkulttuuria kriittinen ja yrittäjien sosiaali- ja koulutusalan, alkaen sitoutunut parantamaan politiikan ja innovatiivisen johtamisen tehtävät linjassa organisaation ja sosiaalisen vaatimuksiin monikon ja monimutkaisessa yhteiskunnassa.

Se on jaettu kahteen erikoisuuksia Toinen kohdistui koulutus ammattitaitoiset johtajat / kuin koulutusjärjestelmän jotka voivat täyttää vaatimukset LOMCE ja täydentää koulutusta ammattilaisten sosiaali- ja koulutusalan jotka ovat pelanneet tai pelaavat tänään johtotehtävistä ; jonka tavoitteena on erikoistunut johdon tehtävissä, johtamiseen ja innovointiin sosiaali- ja oppilaitosten, kun jatkuvuus annettaisiin akateemista ja tutkijakoulutusta.... [-]

Espanja A Coruña Ferrol
Syyskuu 2019
Espanjalainen
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Universidade da Coruña

Mestari on keskittynyt suuri joukko valmistuneiden / kuin lähinnä sosiologian, poliittisen tieteen, talouden, sosiaalisen kasvatuksen ja sosiaalipalvelut, mutta myös kiin ... [+]

Esittely

Ehdotettu perustamista Master Sosiaalipolitiikan ja interventio sosio-yhteisön (MOPS) Se nousee vaihtoehtona Master in International Migration: Research, maahanmuuttopolitiikka ja kulttuurienvälisen sovittelu (MOMI), joka on hävinnyt seitsemän lukuvuotta olemassaolon.

Muodostumista uusi otsikko, kohdennetumpia sosiaalipolitiikkaa syrjäytyy yhteiskunnasta ja sosiaalisen ja yhteisön tuen taustalla on tarve kehittyvien vaatimusten ammattipätevyyden, mutta myös päivittää tietojaan akateemisen-tieteellinen, kenttä sallii menestymistä kehittyvien sosiaalisia ongelmia tänään.

Mestari on keskittynyt suuri joukko valmistuneiden / kuin lähinnä sosiologian, poliittisen tieteen, talouden, sosiaalisen kasvatuksen ja sosiaalipalvelut, mutta myös kiinnostaa valmistuneiden / muilta aloilta, lähinnä sosiaali- ja Legal Sciences.... [-]

Espanja A Coruña Ferrol
Syyskuu 2019
Espanjalainen
Full-time
2 vuotta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
Universidade da Coruña

Interuniversitario ja Interdepartamental MA soveltavan kielitieteen mahdollistaa hankkia tai vahvistaa kehittynyt kieleen ja erikoistuneet yksi aiheryhmään että olennaise ... [+]

Esittely

Yhteisiin master soveltavan kielitieteen ja yksiköiden Se mahdollistaa hankkia tai vahvistaa kehittynyt kieleen ja erikoistuneet yksi aiheryhmään että olennaisesti sovelletaan, jotka on ryhmitelty valinnaisia ​​aineita:

Hankinta ja kieltenopetuksenKielitieteen soveltaa kielen omaksuminen Toinen kieltenopetus Espanjan viittomakielen Viestintä ja kieli resurssejaKielet ja tekniikat ammatilliseen viestintään Sovittelu ja suunnittelu Sanastoa, kielioppia ja vaihteluMaailma sanaston Semantiikka, kielioppi ja käytännöllinen Kontrastiivinen ja kielellinen vaihtelu Miksi tutkimus aste Se antaa käsityksen soveltavan kielitieteen ja sen suhteesta tärkeimmät sosiaaliset kysymykset: koulutus, digitaalisia sovelluksia, sosiaalipoliittisia, monikielisyys, media, multimodaalinen viestintä, jne Tarjoaa teoreettisia ja metodologisia ja kriittistä aloittaa tutkimusta monitieteinen näkökulmasta perustekijät. Valmistaa opiskelijoita osattava toimia moniammatillisissa ja monipuolista ammatilliset rajat. Se on erittäin pätevä tiedekunnan ja tunnettu vieraileville opettajille. tarjonta toimintatapoja yrityksissä, julkisissa laitoksissa ja kansalaisjärjestöjä. Ilmoittautuminen mahdollistaa kokonaan tai osa-aikaisesti, ja validointi aiheista aiemmin tutkittu määrätyin edellytyksin yliopistojen vastuulla. Mitä opit ... [-]
Espanja A Coruña Ferrol
Syyskuu 2019
Espanjalainen
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Universidade da Coruña

Tämän aste on valmistua tutkijakoulutukseen. Opetussuunnitelma koostuu 60 Euroopan opintopistettä ja se on suunniteltu saada tutkinto yhden lukuvuoden (lokakuun ja heinäk ... [+]

Esittely

Tämän aste on valmistua tutkijakoulutukseen. Opetussuunnitelma koostuu 60 Euroopan opintopistettä ja se on suunniteltu saada tutkinto yhden lukuvuoden (lokakuun ja heinäkuun), vaikka se on myös, että voidaan tutkia osa-aikaisesti, synkronointi tutkimuksissa työtä, jolloin kesto olisi kaksi kurssia.

Voit valita erikoisuuksia "Health Psychology" tai "psykologinen interventio opetusympäristöihin", joka puolestaan ​​on jatkuvuutta vastaavissa tohtoria, jotka antavat pääsyn, antaa opiskelijoille mahdollisuuden laajentaa koulutusta saatiin otsikon lääkäri / a.

Sarjat ovat opettaneet tiedekunnan arvovaltaa lääkäri akkreditoitu opettajana ja tutkijana iltapäivällä yhteensopivuuden mahdollistamiseksi työtä.... [-]

Espanja A Coruña Ferrol
Syyskuu 2019
Espanjalainen
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Universidade da Coruña

Tällä hetkellä on kasvava tarve päteviä ammattilaisia ​​alalla vesitekniikka ja ympäristö joilla ei ainoastaan ​​korkea ammattitaito tällä alalla asiantuntemusta, mutta m ... [+]

Esittely

Kattavaa kokemusta yliopistojen Coruñan ja Magdeburgissa ammattilaisten koulutusta rakennustekniikan ja vesitekniikka viime vuosikymmeninä huipentui kehittämään yhteisen kansainvälisen Jatko ohjelman vaatimukset eurooppalaisen korkeakoulutusalueen tehdyllä sopimuksella Bologna.

Miksi tutkimus aste

Tällä hetkellä on kasvava tarve päteviä ammattilaisia ​​alalla vesitekniikka ja ympäristötekniikan joilla ei ole ainoastaan ​​korkea ammattitaito tällä alalla asiantuntemusta, mutta myös omat otsikot, joiden avulla he voivat kehittää uraansa kansainväliselle rajapinnalle .

Mitä opit

Master tarjoaa akateemista koulutusta, joka mahdollistaa erikoistumisen, saatuaan vastaavassa määrin tutustua tekniikan tai kokeelliset tieteet. Ammattialalla koulutusasiantuntijat voivat johtavat työpaikkojen eri liittyvillä aloilla vesirakennus- sekä korkeakoulutuksen ja julkishallinnon on tarkoitettu. Tieteessä opiskelija pystyy jatkamaan tutkijakoulutusta ja väitöskirja.... [-]

Espanja A Coruña Ferrol
Syyskuu 2019
Englanti,Espanjalainen
Full-time
3 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
Universidade da Coruña

Nykyisen bioteknologian sisältää joukon erittäin kehittyneitä tekniikoita ja teknologioita, korvaavat klassisen menetelmiä, suosimalla enemmän välittömiä tuloksia ja mahd ... [+]

Esittely

Nykyisen bioteknologian sisältää joukon erittäin kehittyneitä tekniikoita ja teknologioita, korvaavat klassisen menetelmiä, suosimalla enemmän välittömiä tuloksia ja mahdollistaa uusiin haasteisiin vastaamiseksi mahdoton ajatus vielä muutama vuosikymmen sitten. Tänään erittäin päteviä ammattilaisia ​​tarvitaan uusiin haasteisiin tällä biotekniikan alalla kohtaa niin liiketoiminnassa ja tutkimuksessa.

On siis tavoitteena tässä ohjelmassa on kaksi tavoitetta:

Professionalizing: on kouluttaa opiskelijoita, jotka aikovat työskennellä ammattimaisesti biotekniikkateollisuudessa ja / tai päivittää tietojaan ja parantaa ammattilaisten koulutukseen ja omistettu tälle toiminnalle. Akateeminen Tutkija: kouluttaa opiskelijat aikovat jotta liittyä tieteellistä tutkimusta biotekniikan tutkijaryhmää julkisen, yksityisen ja liike. Miksi tutkimus aste ... [-]
Espanja A Coruña Ferrol
Syyskuu 2019
Espanjalainen
Full-time
3 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
Universidade da Coruña

ajot otsikko harjoittamisen säännellyn ammatin arkkitehti, joka on oltava läsnä, kun tutkinto Arkkitehtuurin tutkimuksessa. ... [+]

Esittely

ajot otsikko harjoittamisen säännellyn ammatin arkkitehti, joka on oltava läsnä, kun tutkinto Arkkitehtuurin tutkimuksessa. Tavoitteena on kouluttaa ammattilaisia, jotka:

On kyky suunnitella, laadinta rakennushankkeet ja yleisemmin, tutkimusta, luoda ja hallita monimutkaisia ​​prosesseja. Tietää historian ja teorian arkkitehtuurin ja taiteen, teknologian ja humanististen tieteiden liittyvät asuisi. Tiedä urbanismi ja suunnittelumenetelmien. Välisestä suhteesta ihmisen ja rakennusten ja niiden ympäristön. Ongelmien ratkaisemiseksi rakennesuunnittelu, rakentamiseen ja eri tekniikkojen liittyvät rakennuksiin, jotta saadaan sille mukavuus- ja ilmastonsuojelusta. Tietävät täyttävät rakennusten käyttäjille talousarvio- tekijöistä, sääntöjä ja valmiuksia rakennusalalla. Miksi tutkimus aste ... [-]
Espanja A Coruña Ferrol
Syyskuu 2019
Espanjalainen
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Universidade da Coruña

Maisterin tutkinto Arkkitehti kuntoutuksen on virallinen vuosittainen jaksonkestosta tutkimuksia, joilla pyritään tarjoamaan jatkokoulutusta aloilla tarkastus- ja puuttum ... [+]

Esittely

Master Arkkitehti kuntoutus on virallinen vuosittainen jaksonkestosta tutkimuksia, joilla pyritään tarjoamaan jatkokoulutusta aloilla tarkastus- ja puuttumista rakennusperintö.

Tämä kysymys on suurin intressi nykyisessä sosiaalis-taloudelliset puitteet, mikä on johtanut jyrkkä aleneminen rakentamiseen uuden tehtaan. Näyttää siltä, ​​että tämä on jatkuva trendi ainakin keskipitkällä aikavälillä, vaikkakin osin tasoitti kasvanut kysyntä tehtävät tekniset tarkastukset ja säilyttämistä, ja lisäämällä liittyvistä töistä uudistusta, kuntoutus ja entisöinti, enemmän noudattaa eurooppalaisia ​​linjauksia arkkitehtuurin viime vuosikymmeninä.... [-]

Espanja A Coruña Ferrol
Syyskuu 2019
Espanjalainen
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Universidade da Coruña

Master bioinformatiikan Terveystieteiden pyrkii kouluttamaan tutkijoita ja alan ammattilaisten bioinformatiikan ja biotekniikan painottaen erityisesti biolääketieteellise ... [+]

Esittely

Master bioinformatiikan Terveystieteiden Sen tarkoituksena on kouluttaa tutkijoita ja alan ammattilaisten bioinformatiikan ja biotekniikan painottaen erityisesti biolääketieteellisen puolella.

Siksi on kaksinkertainen suuntautuminen:

akateemista ohjausta, jonka tavoitteena on kouluttaa tutkijoita, joilla on tarvittavia tietoja ja taitoja ymmärtää, soveltaa ja kehittää uusia laskennallisia ja järjestelmien hyödyllisiä tutkimusstrategiat Bioinformatiikan ja lääketieteellisessä tekniikassa. ammatillisen ohjauksen, jonka tavoitteena on kouluttaa asiantuntijoita, jotka voidaan sisällyttää yritykset työskentelevät bioinformatiikan ja biolääketieteen alan, ja on tarvittavat valmiudet ymmärtää ja soveltaa bioinformatiikan ratkaisuja hallita valtava määrä tietoa biolääketieteen korkotulot tällä hetkellä kokeellinen, kliinisiä ja epidemiologisia alueilla. Miksi tutkimus aste ... [-]
Espanja A Coruña Ferrol
Syyskuu 2019
Espanjalainen
3 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
Universidade da Coruña

Korkeat luvut työvoiman ja muiden työvoiman onnettomuudet ehkäisypolitiikkoja että ajaa Euroopan unionissa ja tarve yliopisto-juna ammattilaisille ja teknikoille ammatill ... [+]

Esittely

Korkeat luvut työvoiman ja muiden työvoiman onnettomuudet ehkäisypolitiikkoja että ajaa Euroopan unionissa ja tarve yliopisto-juna ammattilaisille ja teknikoille ammatillisten riskien ehkäisyä ja yhteisten riskien toimivat tosi seikat osoittavat, että tarjonta maisterin tutkinnot asiantuntemusta tällä alueella ovat vaativia enemmän itsepintaisesti ajan.

Miksi tutkimus aste

Julkaisemisen jälkeen kuninkaallisen asetuksen 337/2010, jolla muutetaan kuninkaallisen asetuksen 39/1997, hyväksymisestä säännöt Prevention Services on hyväksytty; Siinä todetaan, että koulutuksen vaatia toimimaan riskien ehkäisyä korkeammalle tasolle, on akkreditoitu yliopisto.

Mitä opit ... [-]
Espanja A Coruña Ferrol
Syyskuu 2019
Espanjalainen
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Universidade da Coruña

Masters tarjoaa erityiskoulutusta tietyillä didaktiikan, suurta kiinnostusta laaja ryhmä: valmistuneet / tutkintotodistus Master monien / kuin ja käytännön; Uusien / valm ... [+]

Esittely

Masters tarjoaa erityiskoulutusta tietyillä didaktiikan, suurta kiinnostusta laaja ryhmä: valmistuneet / tutkintotodistus Master monien / kuin ja käytännön; Uusien / valmistuneiden / kuten varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen sekä muuta koulutusta profiileja).

Aihe on siis hyvin mielenkiintoista toimijoiden koulutukseen.

Miksi tutkimus aste

Toteuttavat tämän verran voi ratkaista ja kehittää hankittuja tietoja nykyisessä kandidaatiksi koulutuksen ja Primaari ja hankittu antiikin diplomaturas.

Mitä opit

Master Erityisiä didaktiikan avulla opiskelijat olla tietoa (tieto), taidot (taidot) ja asenteita (osata olla ja vaaditaan) harjoittavat toimintaansa, hallussaan ja toimelliseksi jotka muodostavat perustan tai mahdollisuuden olla alkuperäisiä kehittämisessä ja / tai soveltamalla ideoita, usein tiedekontekstissa.... [-]

Espanja A Coruña Ferrol
Syyskuu 2019
Espanjalainen
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Universidade da Coruña

Pakolliset kurssit fyysinen rakenne Tutkimus kemiallisen laserit ja ympäristösovelluksiin lasereiden laboratorio perusteet laserit ... [+]

rakenne Tutkimus

pakollista koetta

Fysiikka laserit kemialliset ja ympäristösovelluksiin lasereiden Laboratorio perusteet laserit Perusteet Fotoniikka Teolliset sovellukset laserit

valittavien

Photonic Anturit biophotonics kestävä kevyt nanofotoniikassa Laboratory Fotoniikan ja ilmailu teknologia Teollinen Fotoniikka Laboratory Metrologiset sovelluksia laserit Harjoittelupaikkoja yrityksissä tai T & K

Pro gradu -työ

Pro gradu -työ [-]
Espanja A Coruña Ferrol
Syyskuu 2019
Espanjalainen
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Universidade da Coruña

Yhteisen Masters Geoinformatiikan yliopistossa Vigon ja A Coruñan syntynyt otsikko pitkälle erikoistuneita ammattilaisia ​​muodostaa markkinoille suuntautunut geospatiaal ... [+]

Esittely

Masters Geoinformatiikan yliopistojen Vigon ja A Coruñan syntynyt otsikko pitkälle erikoistuneita ammattilaisia ​​muodostaa markkinoille suuntautunut geospatiaalisen teollisuudelle. Geospatiaalisia teollisuus on yksi sektori, joka on kasvanut nopeasti viime vuosina, koska eri sovelluksille, jotka liittyvät Global Positioning Systems, maantieteelliset tietojärjestelmät, mobiili tai satelliittikaukokartoitus.

Opetussuunnitelma on tarkoitettu opiskelijoille hankkia taitoja suunnitteluun, toteutukseen ja hallintaan paikkatietojen tietokantojen, määrittelyyn ja täytäntöönpanoon geoprocessing, visualisointi paikkatietojen ja suorittaa projekteja GIS. Se sisältää myös valinnaisia ​​sisältö on suunniteltu pysäyttämään tehostaa koulutusta opiskelijoiden geotekniikaksi (kaukokartoituksen ja anturiverkot) tai tietotekniikan alalla (GIS kehittämiseen työpöydän sovelluksia, web, tai liikkuvat järjestelmät).... [-]

Espanja A Coruña Ferrol
Syyskuu 2019
Espanjalainen
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Universidade da Coruña

Inter-yliopiston Master Advanced Englanti Studies ja sen sovellukset (iMAES) ylläpitämä yliopistojen A Coruñan (UDC), Santiago de Compostela (USC) ja Vigo (UVigo), on hyv ... [+]

Käyttöönotto

Inter-yliopiston Master Advanced Englanti Studies ja sen sovellukset (iMAES), Hoitaa yliopistojen A Coruñan (UDC), Santiago de Compostela (USC) ja Vigo (UVigo), on hyväksytty ohjelma, joka täyttää korkeat vaatimukset huippuosaamisen Euroopan korkeakoulujärjestelmää.

Oppitunnit pidetään kussakin kolmessa järjestäminen yliopistojen, jotta opiskelijat voivat valita sijainti ja aikataulu jotka parhaiten vastaavat heidän tarpeet ja edut.

Master koostuu sekä läsnäolo-pohjainen ja online-koulutusta, jokaisen kurssin (3 op), joihin liittyy 14 luokkahuoneessa tunnin ja 7 tuntia verkossa kursseista. Kaiken kaikkiaan se kehittää 60-luotto akateeminen ohjelma yli yhden lukuvuoden.... [-]

Espanja A Coruña Ferrol
Syyskuu 2019
Englanti,Espanjalainen
Full-time
1 vuosi
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi
Universidade da Coruña

Perimmäinen tavoite Master on kouluttaa tutkinnon erikoistunut alan energiatehokkuuden, yrittää vaatimuksiin, joka tapahtuu työmarkkinoilla seurauksena kehittämisen säänt ... [+]

Esittely

Masters on kansainvälinen ja tarjoaa mahdollisuuden saada kahden tutkinnon kanssa Ammattikorkeakoulu Bragança - Portugali.

Tutkimukset voidaan suorittaa yhdessä lukuvuodessa ja luottojen jakautuminen tyyppistä materiaalia, on seuraava:

30 op - 5 Pakollinen aihe. 24 op - 8 Valinnaiset aineet. 6 op - harjoittelupaikkoja. 12 op - Opinnäytetyö. Miksi tutkimus aste

Perimmäinen tavoite Master on kouluttaa tutkinnon erikoistunut alan energiatehokkuuden, yrittää vaatimuksiin, joka tapahtuu työmarkkinoilla seurauksena kehittämisen sääntelyjärjestelmän rakennusten energiatehokkuutta.

13 helmikuu on julkaistu kuninkaan asetus 56/2016, direktiivin 2012/27 / EU Euroopan parlamentin ja neuvoston 25. lokakuuta 2012 energiatehokkuuden, kannalta transponointeja energiakatselmukset, akkreditointi palveluntarjoajien ja energia tilintarkastajat sekä edistämällä tehokkuutta energiahuollon.... [-]

Espanja A Coruña Ferrol
Syyskuu 2019
Espanjalainen
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Universidade da Coruña

Master kestävän rakentamisen (Mues) on virallinen opintojen yhden vuoden, jonka tavoitteena on kouluttaa ammattilaisia ​​aloilla kestävyyteen. ... [+]

Esittely

Master kestävän rakentamisen (Mues) Se on virallinen opintojen yhden vuoden, jonka tavoitteena on kouluttaa ammattilaisia ​​aloilla kestävyyteen.

Kehittää teema on tällä hetkellä suurella mielenkiinnolla, koska voimaan kansallisten ja eurooppalaisten säädösten, kuten Horisontti 2020 puitteissa, Jotka määräävät tulevaisuuden uusien rakennusten. Vuodesta 2020 se on pakollinen kaikille uusille rakennukset ovat rakennuksia lähes nolla energiankulutus, Joten Master Kurssin tavoitteena on kouluttaa päteviä ja erikoistuneita ammattilaisia ​​kattaa tämän tarpeen. Koulutuksen sisällön, jossa on merkittävä käytännön kuormaNiiden tarkoituksena on tarjota ammattitaitoa opiskelijoille vastaamaan nykyistä ja tulevaa kysyntää kestävyyden asiantuntijoille. Tämä ylivoimainen sykli tutkimukset myös edistää puhkeamista tutkijanuraJa suuntasi kohti tohtorin liittyvissä asioissa kestävän rakentamisen, erittäin ajankohtainen. Opetussuunnitelma Se sisältää 3 erikoistuminen:... [-]

Espanja A Coruña Ferrol
Syyskuu 2019
Espanjalainen
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Universidade da Coruña

Maisterin tutkinto Kirjallisuus, kulttuurin ja monimuotoisuuden on virallinen pätevyys, 60 pistettä ja kestävät yhden lukuvuoden. ... [+]

Esittely

Maisteri Kirjallisuus, kulttuurin ja monimuotoisuuden Se on virallinen pätevyys, 60 pistettä ja kestävät yhden lukuvuoden.

Se opetetaan tiedekunnan Studies yliopiston Corunna, kahteen lukukauteen: ensimmäinen pakollinen moduulit yliopisto; toisessa moduulissa erikoistumista ja pro gradu.

Miksi tutkimus aste Se tarjoaa koulutusta ja päivittämiseen liittyvistä asioista kirjallisuuteen, kulttuuriin ja moninaisuuden Hispanic alalla tai Galician ja Portugalin. Se tarjoaa perustan aloittaa tutkimustoimintaa ja tarjoaa pääsyn jatko-ohjelma. Ilmoittautuminen mahdollistaa kokonaan tai osa-aikaisesti sekä validointi aiheista aiemmin tutkittu määrätyin edellytyksin yliopistojen vastuulla. sekoitettu opetus (240 lähiopetusta). Se opetetaan iltapäivällä, torstaisin ja perjantaisin, tiedekunnan filologian UDC. Erittäin päteviä opettajia Tunnettu vieras opettajien ja erikoisalojen Associated seminaareja liittyvät maksamatta ryhmiin tai tutkimushankkeissa henkilökohtaista ohjausta Mitä opit ... [-]
Espanja A Coruña Ferrol
Syyskuu 2019
Espanjalainen
Part-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Universidade da Coruña

Otsikko Master Naval ja Oseanian Engineering tarjoaa tieteellistä ja teknistä osaamista pääsyn edellytykseksi kannat enemmän vastuuta meriteollisuudessa, joka jatkoa muod ... [+]

Esittely

Otsikko Master Naval ja Oseanian Engineering Se tarjoaa tieteellistä ja teknistä osaamista pääsyn edellytykseksi kannat enemmän vastuuta meriteollisuudessa, joka jatkoa muodollista kelpoisuutta astetta laivanrakennustaito, teknisiä järjestelmiä ja Koneistus ja sota-alus ja Ocean Engineering.

Se on otsikko Virallinen Master työnohjaukseen voimiin esitettyjen CIN / 354/2009 Tilaus ja siksi, jotta ne voivat harjoittaa insinöörin säänneltyä ammattia Naval ja Oceanic.

Master mahdollistaa suoran yhteydet ryhmiin ja tutkimusohjelmia kehitettiin koulun ja saamme jatkuvuutta tohtorin.

Miksi tutkimus aste

Ura jolla on tulevaisuus... Olemme erittäin pätevä ja koulutettuja ammattilaisia ​​saada positionsa työmarkkinoilla monia aloja.... [-]

Espanja A Coruña Ferrol
Syyskuu 2019
Espanjalainen
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Universidade da Coruña

Master tarjoaa akateemista koulutusta, joka mahdollistaa erikoistumisen, tutkinnon suorittamisen jälkeen pääsyä kokeellisia tai terveystieteiden. ... [+]

Käyttöönotto

Master tarjoaa akateemista koulutusta, joka mahdollistaa erikoistumisen, tutkinnon suorittamisen jälkeen pääsyä kokeellisia tai terveystieteiden.

Tieteen alalla, opiskelija, joka täydentää tämän Master on valmis työskentelemään tutkimuslaboratorioissa matkapuhelinverkkoa edellyttäviä, molekyyli- tai geneettinen taitoja. Opiskelija voi myös jatkaa tutkijan harjoittaja ja pääsy Ph. asteen koulutusta.

Ammattialalla, Master sallii asiantuntijoiden koulutukseen edistyneille työtä tehtävissä eri sektoreilla T & K: kliinisiä tai bio-teollisuus, ja myös korkeakoulutuksen ja julkishallinnossa.

Master toimii myös jatkuva ammattilaisten koulutusta aktiivinen, alkaen eri teollisuuden aloilla sekä koulutuksessa ja julkishallinnossa.... [-]

Espanja A Coruña Ferrol
Syyskuu 2019
Englanti,Espanjalainen
Full-time
1 vuosi
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi
Universidade da Coruña

Tutkimuksessa Rakennemoduulissa 2. UDC Johdatus monimutkaisia ​​materiaaleja Vicoelasticity materiaalien Thermo-aineiden mekaanisten ominaisuuksien. Fundamental Methods ... [+]

tutkimuksen rakenne

Moduuli 2. UDC

Johdatus monimutkaisia ​​materiaaleja Vicoelasticity materiaalien Termomekaaninen materiaalien ominaisuuksia. Fundamental Methods Termomechanics materiaalien ominaisuuksista. kehittyneitä menetelmiä Tilastollisen datan Sovellukset ympäristönsuojeluun Lämpökäsittelyt ja analyysi laser Termomekaanisella väsymys

Moduuli 1. U Pariisi 7

Rheophysics monimutkaisia ​​nesteiden Jäsennelty materiaaleja. nanomateriaalit Fysikaalis-kemia polymeerien Tilastot Polymer Physics, valosirontatekniikoilla. Mikroskopia Fysiikka Soft Matter, Liitännät Mekaniikka jatkuvan media ääniaaltojen ... [-]
Espanja A Coruña Ferrol
Syyskuu 2019
Englanti,Espanjalainen
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Universidade da Coruña

SAISM on ainoa jatkotutkinto Galician yliopistossa, joka tarjoaa osaamista markkinatutkimuksiin ja kehittyneet yhteiskunnallinen analyysi, mukaan lukien analyysi kuluttaj ... [+]

Esittely

Perustamisestaan ​​lähtien erillisenä kurinalaisuutta sosiaali-, sosiologian on ollut sovellettu suunnatun ohjaamaan päättäjät yritysten, hallinnon ja kolmannen sektorin organisaatioiden luonteeseen.

Kaikki nämä yksiköt vaativat analyytikot ja asiantuntijat saamisessa ja hallintaan sosiaalista tietoa, jotta he voivat ymmärtää käyttäytymistä yksilöiden eri alueilla, taloudellisesta ja poliittisesta, sosiaalisesta kulttuurialalle.

Syynä on, että tämä tieto on niille välttämätön, koska:

Yritysten on tiedettävä uudenlaisia ​​sosiaalisen käyttäytymisen ja siksi uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja markkinoita. Market Research tulee voimavara yrityksen välttää kustannuksia ja riskejä huomauttamalla potentiaaliset markkinat ja myynti. Se on panos tiedon lisätä myyntiä, tuottavuutta ja edistää parempia tuloksia. Ja julkisten johtajien tarvitaan ymmärtää sosiaaliset vaatimukset, koska oikea vastaus riippuu vakaus ja kansalaisten luottamusta toimielimiin. Kolmannen sektorin (yhdistykset ja säätiöt) vaativat puolestaan, asiantuntijoille paikallistamiseen omaa tilaa kehittää niitä järjestäytynyt solidaarisuus tilanteessa, jossa ei olisi taloudellisia tarkoittaa sen arvo nousee eksponentiaalisesti. Miksi tutkimus aste ... [-]
Espanja A Coruña Ferrol
Syyskuu 2019
Espanjalainen
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Universidade da Coruña

Uuden Masters suunnittelu ja hallinta matkailukohteiden ja -tuotteiden palvelee kouluttaa opiskelijoita tutkimusta matkailun ja suorittaa työtehtäviä alalla. Tästä syystä ... [+]

Esittely

Taloudellinen ja sosiaalinen merkitys matkailun Galiciassa ja muualla Espanjassa on erittäin tärkeää, joten muodostumista henkilöresursseja tulee väistämätön tehtävä julkisten yliopistojen Matkailu on ala, joka on analysoitava eri näkökulmista kuten sosiologia, maantiede, taloustiede, lääketiede, tietojenkäsittelytiede, jne Tällä alalla epäilemättä on tärkein yhteiskunnassamme oli unohdettu vuosia tutkijoiden, suunnitteilla ja hallinnoi ihmisiä ilman erityistä koulutusta.

Titraus ehdotetaan on jatkoa korkeakoulutuksen ihmisille, jotka opiskelevat nykypäivän tutkinto Matkailun ja muut muodostivat asteina sosiaali- ja humanististen tieteiden yleensä jotka haluavat työskennellä tai tehdä tutkimusta matkailualalla.... [-]

Espanja A Coruña Ferrol
Syyskuu 2019
Espanjalainen
Full-time
Part-time
3 lukukaudet
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
Universidade da Coruña

Rakenne Tutkimus Pakolliset kurssit ja kulttuurihistoria eurooppalaisen ajattelun Kulttuuriperintö ja museologia Bibliografiset Documentary Heritage ja arkisto ... [+]

rakenne Tutkimus

pakollista koetta

Historia Euroopan kulttuurin ja ajattelun Kulttuuriperintö ja museologia Bibliografisia Dokumentti Heritage ja arkisto Espanjan järjestelmä museot, arkistot ja kirjastot Menetelmät humanistinen tutkimus ja dokumentaatio Seminaarit nykysuuntauksista museot, arkistot ja kirjastot

Erikoistunut Museums

Museo ja Keräily Museot ja uusien teknologioiden Museologia Organisaatio ja johtaminen museot Kulttuuripolitiikan ja Lainsäädäntö Kulttuurinen markkinointi ja tiedotus Kirjallisuus ja talot museo Etiikka ja ammattietiikka Territory museo ja kulttuurimatkailua: Heritage tulkinta Luonnonympäristön ja Ecomuseums Musealization arkeologisen perinnön Musealization meriympäristön ja kalatalouden kulttuuri ... [-]
Espanja A Coruña Ferrol
Syyskuu 2019
Espanjalainen
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Universidade da Coruña

Korkeakoulukeskusta Master Industrial Matematiikan (M2i) järjestää kolme Galician yliopistojen yhdessä yliopistojen Carlos III ja ammattikorkeakoulu Madrid. Se koostuu er ... [+]

Esittely

Yhteinen Masters Industrial Mathematics (M2i) järjestää kolme Galician yliopistojen yhdessä yliopistojen Carlos III ja ammattikorkeakoulu Madrid.

Se koostuu erikoisuuksia Matemaattinen mallinnus ja numeeriset simulointi. Saadaan otsikossa ohitettuaan 90 opintopistettä, joista 30 on Master hankkeen kehitetty yhteistyössä yrityksen kanssa.

Miksi tutkimus aste

Koulutustarpeet ja maisterin tason ammattilaisia ​​Industrial Matematiikan on osoituksena sekä EU: n ja OECD paperitehtaillaan Global Science Forum. Raportoimaan Matematiikka Industry.

Tieteellinen / teknologinen edun M2i perustuu kolmeen pilariin

Laajentaa analyyttisiä valmiuksia ja tietämystä opiskelijoita, jotka muodostavat tutkimusryhmät ja tulevaisuuden ammattilaisia. Antaa erityisiä taitoja osalta suunnittelussa, rakentamisessa ja hallinnoimalla erityisiä ohjelmistoja yksi teollisuudenaloista ainakin. Perehdyttää tutkimukseen ja kehitykseen liittyviä kysymyksiä aiheista, jotka muodostavat tämän ohjelman. Mitä opit ... [-]
Espanja A Coruña Ferrol
Syyskuu 2019
Espanjalainen
Full-time
3 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
Universidade da Coruña

Tutkimuksen rakenne Pakolliset opintopistettä Practicum lainsäädäntö. Sääntely ja hallinta Analyyttinen strategiat ja ympäristö ... [+]

tutkimuksen rakenne

pakolliseksi opintopistettä

Praktikum Lainsäädäntöä. Asetus ja johtaminen Analyyttinen strategiat ja ympäristö Master Thesis

kemia

Lujuusanalyysi ja Synteettinen Suunnittelu Rajoja ja epäorgaaninen kemia Soveltava fysikaalinen kemia Selvittäminen Reaction Mechanisms Materiaalit Fysikaalinen kemia Kemiallisen ja laskenta Bioinorganic kemia ja biomateriaalit Katalyysi biogeokemiallisiin Cycles Bioorganic ja supramolekyylikemian Orgaaninen reaktiivisuus ja Organometallic Chemistry vihreän kemian ... [-]
Espanja A Coruña Ferrol
Syyskuu 2019
Englanti,Espanjalainen
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Universidade da Coruña

Master Tilastolliset menetelmät järjestää kolme Galician yliopistojen ja opetetaan henkilön tiedekunnissa Tietotekniikan (Coruña), matematiikka (Santiago de Compostela) j ... [+]

Esittely

Master Tilastolliset menetelmät Sen järjestävät kolme Galician yliopistojen ja opetetaan henkilön tiedekunnissa Tietotekniikan (Coruña), matematiikka (Santiago de Compostela) ja kauppatieteiden tiedekunta (Vigo). Videokonferenssijärjestelmää järjestelmä mahdollistaa läsnäoloprosentti luokat yhdestä tiedekunnan. Se kestää puolitoista vuotta.

Tämä Master, aloitti vuonna 2007, on peräisin virallisen jatko Program laatumerkintä opinnoissaan johtaa otsikko lääkäri. Harjoittelutavoitteitasi ovat samantasoiset kuin parhaat ehdotukset ovat eurooppalaisen ympäristöä.

Miksi tutkimus aste Tilastotutkimuksiin pidetään nykyään yhtenä niistä parempia tulevaisuudennäkymiä. Tämä on perusteltua, koska kasvava tarve monet yritykset ja julkiset laitokset poimia tietoja valtavia määriä tietoa, joka on välttämätön tilastollisten menetelmien. Se on ainoa olemassa oleva master Galiciassa johtava opiskelu Tilastot ja Operations Research. Se on luonnollinen tapa päästä tohtoriohjelma Tilastot ja Operations Research, joka erottuu kanssa mainita huippuyksiköksi opetusministeriö. Tämä ohjelma on vain yksi Galician itsehallintoalueella tilastoja ja Operations Research. Mitä opit ... [-]
Espanja A Coruña Ferrol
Syyskuu 2019
Espanjalainen
Full-time
3 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
Universidade da Coruña

Master opetus vapaaehtoisen keskiasteen koulutusta, ammatillista koulutusta ja kieltenopetuksen, on otsikko kasvatustieteiden tiedekunnan Sciences kuuluvan alueen sosiaal ... [+]

Esittely

Master opetus vapaaehtoisen keskiasteen koulutusta, ammatillista koulutusta ja kieltenopetuksenSe on otsikko kasvatustieteiden tiedekunnan Sciences kuuluvan alueen sosiaali- ja Legal Sciences.

Master vaatii loppuun 60 opintopistettä teoreettista ja käytännöllistä opintopistettä. Nämä määrärahat jakautuvat seuraavasti: Generic moduuli (16 op) moduulin (26 op) Työ Praktikum ja pro gradu (18 op).

Generic moduuli on yhteinen kaikille opiskelijoiden ja osallistuvat luokat on pakollista. Moduulin ja praktikum ovat erilaisia ​​riippuen erityispiirteet kunkin matkareitistä tai erikoisuus. Praktikumijaksoissa on myös kasvot luonne ja kehittää toisen asteen kouluissa perustettu kanssa Xunta de Galicia.... [-]

Espanja A Coruña Ferrol
Syyskuu 2019
Espanjalainen
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Universidade da Coruña

Master opetus vapaaehtoisen keskiasteen koulutusta, ammatillista koulutusta ja kieltenopetuksen, on otsikko kasvatustieteiden tiedekunnan Sciences kuuluvan alueen sosiaal ... [+]

Esittely

Master opetus vapaaehtoisen keskiasteen koulutusta, ammatillista koulutusta ja kieltenopetuksenSe on otsikko kasvatustieteiden tiedekunnan Sciences kuuluvan alueen sosiaali- ja Legal Sciences.

Master vaatii loppuun 60 opintopistettä teoreettista ja käytännöllistä opintopistettä. Nämä määrärahat jakautuvat seuraavasti: Generic moduuli (16 op) moduulin (26 op) Työ Praktikum ja pro gradu (18 op).

Generic moduuli on yhteinen kaikille opiskelijoiden ja osallistuvat luokat on pakollista. Moduulin ja praktikum ovat erilaisia ​​riippuen erityispiirteet kunkin matkareitistä tai erikoisuus. Praktikumijaksoissa on myös kasvot luonne ja kehittää toisen asteen kouluissa perustettu kanssa Xunta de Galicia.... [-]

Espanja A Coruña Ferrol
Syyskuu 2019
Espanjalainen
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Universidade da Coruña

Master opetus vapaaehtoisen keskiasteen koulutusta, ammatillista koulutusta ja kieltenopetuksen, on otsikko kasvatustieteiden tiedekunnan Sciences kuuluvan alueen sosiaal ... [+]

Esittely

Master opetus vapaaehtoisen keskiasteen koulutusta, ammatillista koulutusta ja kieltenopetuksenSe on otsikko kasvatustieteiden tiedekunnan Sciences kuuluvan alueen sosiaali- ja Legal Sciences.

Master vaatii loppuun 60 opintopistettä teoreettista ja käytännöllistä opintopistettä. Nämä määrärahat jakautuvat seuraavasti: Generic moduuli (16 op) moduulin (26 op) Työ Praktikum ja pro gradu (18 op).

Generic moduuli on yhteinen kaikille opiskelijoiden ja osallistuvat luokat on pakollista. Moduulin ja praktikum ovat erilaisia ​​riippuen erityispiirteet kunkin matkareitistä tai erikoisuus. Praktikumijaksoissa on myös kasvot luonne ja kehittää toisen asteen kouluissa perustettu kanssa Xunta de Galicia.... [-]

Espanja A Coruña Ferrol
Syyskuu 2019
Espanjalainen
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Universidade da Coruña

Master opetus vapaaehtoisen keskiasteen koulutusta, ammatillista koulutusta ja kieltenopetuksen, on otsikko kasvatustieteiden tiedekunnan Sciences kuuluvan alueen sosiaal ... [+]

Esittely

Master opetus vapaaehtoisen keskiasteen koulutusta, ammatillista koulutusta ja kieltenopetuksenSe on otsikko kasvatustieteiden tiedekunnan Sciences kuuluvan alueen sosiaali- ja Legal Sciences.

Master vaatii loppuun 60 opintopistettä teoreettista ja käytännöllistä opintopistettä. Nämä määrärahat jakautuvat seuraavasti: Generic moduuli (16 op) moduulin (26 op) Työ Praktikum ja pro gradu (18 op).

Generic moduuli on yhteinen kaikille opiskelijoiden ja osallistuvat luokat on pakollista. Moduulin ja praktikum ovat erilaisia ​​riippuen erityispiirteet kunkin matkareitistä tai erikoisuus. Praktikumijaksoissa on myös kasvot luonne ja kehittää toisen asteen kouluissa perustettu kanssa Xunta de Galicia.... [-]

Espanja A Coruña Ferrol
Syyskuu 2019
Espanjalainen
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Universidade da Coruña

Master opetus vapaaehtoisen keskiasteen koulutusta, ammatillista koulutusta ja kieltenopetuksen, on otsikko kasvatustieteiden tiedekunnan Sciences kuuluvan alueen sosiaal ... [+]

Esittely

Master opetus vapaaehtoisen keskiasteen koulutusta, ammatillista koulutusta ja kieltenopetuksenSe on otsikko kasvatustieteiden tiedekunnan Sciences kuuluvan alueen sosiaali- ja Legal Sciences.

Master vaatii loppuun 60 opintopistettä teoreettista ja käytännöllistä opintopistettä. Nämä määrärahat jakautuvat seuraavasti: Generic moduuli (16 op) moduulin (26 op) Työ Praktikum ja pro gradu (18 op).

Generic moduuli on yhteinen kaikille opiskelijoiden ja osallistuvat luokat on pakollista. Moduulin ja praktikum ovat erilaisia ​​riippuen erityispiirteet kunkin matkareitistä tai erikoisuus. Praktikumijaksoissa on myös kasvot luonne ja kehittää toisen asteen kouluissa perustettu kanssa Xunta de Galicia.... [-]

Espanja A Coruña Ferrol
Syyskuu 2019
Espanjalainen
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Universidade da Coruña

Master opetus vapaaehtoisen keskiasteen koulutusta, ammatillista koulutusta ja kieltenopetuksen, on otsikko kasvatustieteiden tiedekunnan Sciences kuuluvan alueen sosiaal ... [+]

Esittely

Master opetus vapaaehtoisen keskiasteen koulutusta, ammatillista koulutusta ja kieltenopetuksenSe on otsikko kasvatustieteiden tiedekunnan Sciences kuuluvan alueen sosiaali- ja Legal Sciences.

Master vaatii loppuun 60 opintopistettä teoreettista ja käytännöllistä opintopistettä. Nämä määrärahat jakautuvat seuraavasti: Generic moduuli (16 op) moduulin (26 op) Työ Praktikum ja pro gradu (18 op).

Generic moduuli on yhteinen kaikille opiskelijoiden ja osallistuvat luokat on pakollista. Moduulin ja praktikum ovat erilaisia ​​riippuen erityispiirteet kunkin matkareitistä tai erikoisuus. Praktikumijaksoissa on myös kasvot luonne ja kehittää toisen asteen kouluissa perustettu kanssa Xunta de Galicia.... [-]

Espanja A Coruña Ferrol
Syyskuu 2019
Espanjalainen
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Universidade da Coruña

Master opetus vapaaehtoisen keskiasteen koulutusta, ammatillista koulutusta ja kieltenopetuksen, on otsikko kasvatustieteiden tiedekunnan Sciences kuuluvan alueen sosiaal ... [+]

Esittely

Master opetus vapaaehtoisen keskiasteen koulutusta, ammatillista koulutusta ja kieltenopetuksenSe on otsikko kasvatustieteiden tiedekunnan Sciences kuuluvan alueen sosiaali- ja Legal Sciences.

Master vaatii loppuun 60 opintopistettä teoreettista ja käytännöllistä opintopistettä. Nämä määrärahat jakautuvat seuraavasti: Generic moduuli (16 op) moduulin (26 op) Työ Praktikum ja pro gradu (18 op).

Generic moduuli on yhteinen kaikille opiskelijoiden ja osallistuvat luokat on pakollista. Moduulin ja praktikum ovat erilaisia ​​riippuen erityispiirteet kunkin matkareitistä tai erikoisuus. Praktikumijaksoissa on myös kasvot luonne ja kehittää toisen asteen kouluissa perustettu kanssa Xunta de Galicia.... [-]

Espanja A Coruña Ferrol
Syyskuu 2019
Espanjalainen
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Universidade da Coruña

Tämä Master on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille kehittynyt, erityinen ja monialainen tähtäävää koulutusta akateemisen, tutkija ja ammattimaisuuden vesiviljelyn. ... [+]

Esittely

Tämä Master on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille kehittynyt, erityinen ja monialainen tähtäävää koulutusta akateemisen, tutkija ja ammattimaisuuden vesiviljelyn. Se antaa opiskelijoille tietoja, taitoja ja perustaidot, joiden avulla voit suunnitella ja toteuttaa tutkimusta vesiviljelyn, suunnittelu, hallita ja valvoa sisämaan ja meren tilat, arvioidaan niiden ympäristövaikutukset ja tarpeisiin T & K + i sektori, täytäntöönpanostrategioita tulevaa kehitystä vesiviljelyalalle.

Miksi tutkimus aste

Vesiviljely on strateginen ala talouskehityksen Galiciassa, joka vaatii päivittäistä elämää useampia korkean tason inhimillisten voimavarojen koulutukseen. Nykyisiä elimiä kuten Galician instituutin vesiviljelyn Training (IGAFA) ruokkivat työmarkkinat erinomainen teknikot vesiviljelyn vaihtelevasti, mutta sekä teollisuus ja viranomaiset vaativat suorittaneiden jotka voidaan erityisesti sisällyttää niin liiketoiminnassa ja erilaiset julkiset laitokset (teknologiakeskukset, tutkimuslaitokset, yliopistot jne) suorittaa T & K vesiviljelyyn.... [-]

Espanja A Coruña Ferrol
Syyskuu 2019
Espanjalainen
Full-time
3 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
Universidade da Coruña

El Máster Universitario en Profesorado de Educación Secundaria Obligatoria y Bachillerato, Formación Profesional y Enseñanza de Idiomas, es un título de la Facultad de Ci ... [+]

Introducción

El Máster Universitario en Profesorado de Educación Secundaria Obligatoria y Bachillerato, Formación Profesional y Enseñanza de Idiomas, es un título de la Facultad de Ciencias de la Educación que pertenece al área de Ciencias Sociales y Jurídicas.

El Máster requiere la realización de 60 créditos ECTS, teórico-prácticos. Estos créditos se distribuyen de la siguiente manera: Módulo Genérico (16 créditos), Módulo Específico (26 créditos), Practicum y Trabajo de Fin de Máster (18 créditos).

El Módulo Genérico es común para todo el alumnado matriculado y tiene carácter presencial obligatorio. El Módulo Específico y el Prácticum son distintos en función de las peculiaridades de cada itinerario o especialidad. El Practicum también tiene un carácter presencial y se desarrolla en los centros de Educación Secundaria que se establezcan por convenio con la Xunta de Galicia.... [-]

Espanja A Coruña Ferrol
Syyskuu 2019
Espanjalainen
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi

UDC introduction

Sijainnin osoite
Rúa da Maestranza, 9
A Coruña, Galicia, 15001 ES
Sosiaalinen media
Sijainnin osoite
Paseo de Ronda, 51
A Coruña, Galicia, 15011 ES
Sijainnin osoite
Avd. da Habana, 6-7
A Coruña, Galicia, 15011 ES
Sijainnin osoite
Leopoldo Alas Clarín, 2
A Coruña, Galicia, 15008 ES
Sijainnin osoite
Campus de Elviña
A Coruña, Galicia, 15071 ES
Sijainnin osoite
Campus da Zapateira
A Coruña, Galicia, 15071 ES
Sijainnin osoite
Avd. Ernesto Che Guevara, 121.
Pazos, Liáns

A Coruña, Galicia, 15179 ES
Sijainnin osoite
Campus de Oza
A Coruña, Galicia, 15006 ES
Sijainnin osoite
Campus de Esteiro
Ferrol, Galicia, 15403 ES
Sijainnin osoite
Avda. 19 de febrero, s/n.
Ferrol, Galicia, 15405 ES