Universitat de Lleida

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Lleidan yliopiston (UdL) päätavoite on opiskelijoiden koulutus. Tarjoamme korkeat opetusstandardit korkealaatuisilla palveluilla koko yliopistoyhteisössä, jotka tavoittavat yhteiskunnan kampuksen porttien ulkopuolella. Opiskelijat muodostavat suurimman osan UdL-yhteisöstä, ja tavoitteemme on varmistaa, että he nauttivat opetus- ja oppimisprosesseista. He voivat siten kehittyä sekä ammatillisella että henkilökohtaisella tasolla seuraamalla muita koulutus-, kulttuuri- tai vapaa-ajan aktiviteetteja ja osallistumalla UdL: hen pitääkseen se vilkkaana, jatkuvasti paranevana koulutuslaitoksena.

Tarjoamme laajan valikoiman palveluita opiskelijoiden auttamiseksi heidän akateemisessa elämässään ja opetussuunnitelman ulkopuolella. Tämä opas antaa yhteenvedon heille tarjolla olevista palveluista.

126893__DSC3505a.jpg

Akateemisessa ympäristössä käytännön harjoitteluohjelma, työvoimatoimisto ( Borsa de Treball ) ja psykologinen hoitopalvelumme muodostavat suuren osan palveluistamme. UdL: llä on jokaisella kampuksellaan kirjastoja, jotka tarjoavat lainauspalveluita, kirjastojen välisiä asiakirjalainoja, uusintapalveluita, etäresursseja virtuaalisen kirjaston ja opiskeluhuoneiden avulla.

UdL on innostunut uusien teknologisten innovaatioiden edistäjä; kaikille opiskelijoille tarjotaan henkilökohtainen sähköpostiosoite ja he pääsevät virtuaalikampukseemme. He pääsevät näihin tiloihin tietokonehuoneiden kautta ja kampuksillamme käytettävissä olevan Wi-Fi-tekniikan kautta, ja kaikille yliopistoyhteisön jäsenille on ilmainen pääsy niihin.

Kulttuuripalvelumme järjestävät kulttuuritoimintaa, ja urheilusta nauttivista opiskelijoista voi tulla klubien jäseniä. Urheilupalvelu tarjoaa ilmaisen pääsyn kilpailuurheiluun ja virkistystoimintaan. Kansainvälisten suhteiden toimistomme (ORI) ja akateeminen liikkuvuusohjelma voivat helpottaa siirtoja muihin yliopistoihin Katalonian ja Espanjan lisäksi myös koko Euroopassa ja Amerikassa.

Muita yliopisto-aloitteita ovat UdL kaikille ( UdL per tothom ), kestävä liikennejärjestelmä ja kampuksen parannusohjelma.

Oppaasta opiskelijat löytävät myös tietoja Cappont Campus -yliopiston hallisalista, yliopiston baareista ja ruokasalista sekä valokopiointipalveluista, jotka helpottavat heidän oleskeluaan UdL: ssä. Opiskelijaneuvosto ( Consell de l'Estudiant at ) johtaa yliopistomajoituspalvelua ( Servei d'Allotjament Universitari ) , samoin kuin tutorointivaihtoa ( Borsa de Repassos ) ja tenttipalvelua ( Servei d'Exàmens ) , jotka molemmat keskittyvät tutkinto- ja opintopalveluista.

Näiden palvelujen nauttimiseksi opiskelijoiden on käytettävä yliopiston tarjoamaa UdL-opiskelijakorttia. Kortti on todiste heidän asemastaan UdL-opiskelijoina ja oikeuttaa heidät alennuksiin kaupoissa monien muiden etujen lisäksi.

2000-luvun UdL on yrittäjäyliopisto, joka edistää kokonaisvaltaista koulutusmallia. Se kattaa erilaisten koulutustilanteiden vaatimukset osallistumalla aloitteiden kehittämiseen sen varmistamiseksi, että kaikilla opiskelijoilla on perustaidot, kyky ajatella itseään ja työkalut, joita tarvitaan elämään kansalaisina jatkuvasti muuttuvalla sosiaalisella areenalla.

Yliopisto työskentelee näiden linjojen mukaisesti käyttämällä innovatiivisia menetelmiä ja kurssirakennetta, joka on yhdenmukainen Euroopan korkeakoulutusalueen (EHEA) parametrien kanssa.

Sijainnit

lleida

Osoite
Calle Jaume II # 73
E-25001 lleida, Katalonia, Espanja

Igualada

Osoite
Av. Pla de la Massa, 8
08700 Igualada

Igualada, Katalonia, Espanja