University of Navarra

Esittely

Lue virallinen kuvaus

University of Navarra perustuu kristilliseen innoitukseen, jota Opus Dein perustaja Pyhän Josemaría Escrivá de Balaguer on edistänyt. Sen tehtävänä on etsiä ja esittää totuus; edistää opiskelijoiden akateemista, kulttuurista ja henkilökohtaista koulutusta; edistää akateemista tutkimusta ja terveydenhuoltoa; tarjota sopivia tilaisuuksia professorien ja työntekijöiden kehittämiselle ja toteuttaa laajamittaista kulttuurihavaintoa ja sosiaalista edistämistoimintaa, jolla on selkeä tavoite palvelusta.

University of Navarra ensisijaiset tehtävät ovat:

  • Suorittaa korkeakoulututkintoa eri aloilla, antaa vastaavia akateemisia tutkintoja ja antaa opiskelijoille keinot (oppimateriaalit, kirjasto, apurahoja ja taloudellista apua koskevat tiedot), jotta he voivat saada täyden hyödyn opiskelustaan.
  • Edistää akateemista tutkimusta eri osaamisaloilla jatkokoulutukseksi ja keinoksi tuoda tietoa yhteiskuntaan ja edistää innovointia ja kehitystä.
  • Edistää oppilaiden koulutusta personoidulla mentoroinnilla, jolla pyritään hankkimaan ammattitaitoja ja henkilökohtaisia ​​tottumuksia, jotka edistävät henkilökohtaista kehitystä kaikissa ulottuvuuksissaan: kulttuuri, taiteellinen, uskonnollinen, urheilullinen ja solidaarinen.
  • Pysy ajan tasalla yliopiston alumnien kautta Alumni-yhdistyksen täydennyskoulutuksen ja muiden kulttuuristen ja sosiaalisten aloitteiden kautta.
  • Järjestä alumnien jatkokoulutusta ja erikoistumisohjelmia eri ammattien suuntausten ja tarpeiden mukaan.
  • Kasvattaa yliopiston ja University of Navarra ystävien jäsenten välisiä siteitä ja tiedottaa heidän kumppanuutensa hedelmistä.
  • Tehdään kulttuurin levittämistä ja yliopistojen välitystoimintaa yliopiston itse järjestämällä toiminnalla ja muiden toimielinten kanssa toteutetuilla aloitteilla.
  • Yhteistyö muiden korkeakoulujen ja yliopistolaitosten, kuten sairaaloiden, kauppakorkeakoulujen, tutkimuskeskusten, taideinstituuttien sekä koulutus- ja kehitysorganisaatioiden kanssa.

Espanjassa vuonna 1952 perustetun University of Navarra tehtävänä on kouluttaa ja kouluttaa ammattilaisia, jotka pystyvät toimimaan rohkeasti yhteiskunnassa, ja he ovat täysin tietoisia osuudestaan, joka heillä on huomisen maailman rakentamisessa. Tämä tehtävä perustuu pohjimmiltaan etsintään ja sitoutumiseen totuuteen, kollektiiviseen tehtävään, joka vaatii vuoropuhelua ja avointa mieltään. Lisäksi yliopisto pyrkii edistämään kriittistä ajattelua opiskelijoiden keskuudessa moniarvoisessa yhteydessä, joka mahdollistaa jokaisen opiskelijan vapaasti kehittää omia mielipiteitään ja vakaumustaan.

University of Navarra on kokouspaikka professoreille ja opiskelijoille, jotka jakavat tietoa, totuutta ja kokemusta. Siksi olemme ylpeitä ainutlaatuisesta kyvystämme antaa henkilökohtaista huomiota sinulle. Työskentelemällä yhdessä ympäristössä, joka edistää kunkin yksilön ainutlaatuista kykyä, taitoja, tietoa ja arvoja; yliopisto tarjoaa sinulle tarvittavat resurssit henkilökohtaiseen ja ammatilliseen kehittymiseen. Sinulle annetaan neuvonantaja, yleensä professori, joka antaa henkilökohtaista apua ja suuntautumista. Tämä henkilökohtainen ohjeistus pyrkii maksimoimaan henkilökohtaisen ja ammatillisen potentiaalinne, mikä auttaa sinua hyödyntämään yliopistokokemusta kokonaan ja antamaan neuvoja tulevista uramahdollisuuksista.

University of Navarra yliopisto on Espanjan ensimmäinen korkeakoulu työllistyvyyden (QS Employability Ranking), opetuksen (Times Higher Education Europe) opetuksen rankingissa ja tutkimuksessa (CYD Ranking).

Meillä on seitsemän kampusta, jotka sijaitsevat Pamplona, ​​San Sebastian, Madrid, Barcelona, ​​München, New York ja Sao Paulo.

Sijainnit

Pamplona

Osoite
Edificio Amigos Campus Universitario Pamplona (Navarra)
31009 Pamplona, Navarra, Espanja

Madrid

Osoite
c/Marquesado de Sta. Marta, 3
28022 Madrid, Madridin yhteisö, Espanja

San Sebastián

Osoite
Manuel Lardizabal Ibilbidea, 13
20018 San Sebastián, baski maa, Espanja