Lue virallinen kuvaus

University of Navarra perustuu kristilliseen innoitukseen, jota Opus Dein perustaja Pyhän Josemaría Escrivá de Balaguer on edistänyt. Sen tehtävänä on etsiä ja esittää totuus; edistää opiskelijoiden akateemista, kulttuurista ja henkilökohtaista koulutusta; edistää akateemista tutkimusta ja terveydenhuoltoa; tarjota sopivia tilaisuuksia professorien ja työntekijöiden kehittämiselle ja toteuttaa laajamittaista kulttuurihavaintoa ja sosiaalista edistämistoimintaa, jolla on selkeä tavoite palvelusta.

University of Navarra ensisijaiset tehtävät ovat:

  • Suorittaa korkeakoulututkintoa eri aloilla, antaa vastaavia akateemisia tutkintoja ja antaa opiskelijoille keinot (oppimateriaalit, kirjasto, apurahoja ja taloudellista apua koskevat tiedot), jotta he voivat saada täyden hyödyn opiskelustaan.
  • Edistää akateemista tutkimusta eri osaamisaloilla jatkokoulutukseksi ja keinoksi tuoda tietoa yhteiskuntaan ja edistää innovointia ja kehitystä.
  • Edistää oppilaiden koulutusta personoidulla mentoroinnilla, jolla pyritään hankkimaan ammattitaitoja ja henkilökohtaisia ​​tottumuksia, jotka edistävät henkilökohtaista kehitystä kaikissa ulottuvuuksissaan: kulttuuri, taiteellinen, uskonnollinen, urheilullinen ja solidaarinen.
  • Pysy ajan tasalla yliopiston alumnien kautta Alumni-yhdistyksen täydennyskoulutuksen ja muiden kulttuuristen ja sosiaalisten aloitteiden kautta.
  • Järjestä alumnien jatkokoulutusta ja erikoistumisohjelmia eri ammattien suuntausten ja tarpeiden mukaan.
  • Kasvattaa yliopiston ja University of Navarra ystävien jäsenten välisiä siteitä ja tiedottaa heidän kumppanuutensa hedelmistä.
  • Tehdään kulttuurin levittämistä ja yliopistojen välitystoimintaa yliopiston itse järjestämällä toiminnalla ja muiden toimielinten kanssa toteutetuilla aloitteilla.
  • Yhteistyö muiden korkeakoulujen ja yliopistolaitosten, kuten sairaaloiden, kauppakorkeakoulujen, tutkimuskeskusten, taideinstituuttien sekä koulutus- ja kehitysorganisaatioiden kanssa.

Espanjassa vuonna 1952 perustetun University of Navarra tehtävänä on kouluttaa ja kouluttaa ammattilaisia, jotka pystyvät toimimaan rohkeasti yhteiskunnassa, ja he ovat täysin tietoisia osuudestaan, joka heillä on huomisen maailman rakentamisessa. Tämä tehtävä perustuu pohjimmiltaan etsintään ja sitoutumiseen totuuteen, kollektiiviseen tehtävään, joka vaatii vuoropuhelua ja avointa mieltään. Lisäksi yliopisto pyrkii edistämään kriittistä ajattelua opiskelijoiden keskuudessa moniarvoisessa yhteydessä, joka mahdollistaa jokaisen opiskelijan vapaasti kehittää omia mielipiteitään ja vakaumustaan.

University of Navarra on kokouspaikka professoreille ja opiskelijoille, jotka jakavat tietoa, totuutta ja kokemusta. Siksi olemme ylpeitä ainutlaatuisesta kyvystämme antaa henkilökohtaista huomiota sinulle. Työskentelemällä yhdessä ympäristössä, joka edistää kunkin yksilön ainutlaatuista kykyä, taitoja, tietoa ja arvoja; yliopisto tarjoaa sinulle tarvittavat resurssit henkilökohtaiseen ja ammatilliseen kehittymiseen. Sinulle annetaan neuvonantaja, yleensä professori, joka antaa henkilökohtaista apua ja suuntautumista. Tämä henkilökohtainen ohjeistus pyrkii maksimoimaan henkilökohtaisen ja ammatillisen potentiaalinne, mikä auttaa sinua hyödyntämään yliopistokokemusta kokonaan ja antamaan neuvoja tulevista uramahdollisuuksista.

University of Navarra yliopisto on Espanjan ensimmäinen korkeakoulu työllistyvyyden (QS Employability Ranking), opetuksen (Times Higher Education Europe) opetuksen rankingissa ja tutkimuksessa (CYD Ranking).

Meillä on seitsemän kampusta, jotka sijaitsevat Pamplona, ​​San Sebastian, Madrid, Barcelona, ​​München, New York ja Sao Paulo.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti
  • Espanjalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

Johtamiskurssit

University of Navarra

MUA kouluttaa arkkitehdit, joita nykyiset markkinat vaativat. Arkkitehtuurin maisterin tutkinto, joka sisältää liiketoiminnan koulutusta, projektinhallinnan osaamista ja ... [+]

MUA kouluttaa arkkitehdit, joita nykyiset markkinat vaativat. Arkkitehtuurin maisterin tutkinto, joka sisältää liiketoiminnan koulutusta, projektinhallinnan osaamista ja pakollisten ammatillisten käytäntöjen toteuttamista.

Arkkitehtuurin maisterin tutkinto Universidad de Navarra on maisterin tutkinto, joka mahdollistaa arkkitehdin ammatin harjoittamisen Espanjassa ammatillisessa ympäristössä, jossa teknisen ja luovan koulutuksen välinen tasapaino on korkeatasoinen. innovaatiotoiminnan ja johtamisen osaamista ja valmiuksia.

Perinteisen humanistisen, muotoilun ja teknisen aineiston lisäksi maisterin tutkinto keskittyy yritysten koulutukseen, joka helpottaa ammattitaitoisten tiimien työskentelyä ammatin kansainvälisen ja yhteistyösuhteen mukaisesti.... [-]

Espanja Pamplona Madrid San Sebastián
Request Info
Espanjalainen
Full-time
12 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Navarra

Yritysvastuun toimeenpanovirasto suunnittelee kansainvälisen painopisteen nykyisten markkinoiden edellyttämän mainetta ja aineettomia aineita hoitavien johtajien kanssa: ... [+]

Executive Master in Corporate Reputation on suunnattu kansainvälisesti keskittyviksi maineesta ja aineettomista hyödykkeistä vastaaville johtajille, joita nykyiset markkinavaatimukset edellyttävät: johtajakoulutuksella, sosiaalitietoisuudella, joka on suunnattu lisäämään arvoa organisaatiolleen, viestintäasiantuntijoihin, työskentelyyn -metodilla ja mittareilla - maineen viljelyssä. Tätä varten sillä on joukko ammattilaisia ja korkean tason opettajia, tiloja, joissa on runsaasti resursseja, sekä työmenetelmä, joka perustuu osallistumiseen, liiketoimintakoulujen metodologiaan ja erikoisistuntojen järjestämiseen alan ammattilaisten kanssa.

MERC perustuu kolmeen erottavaan elementtiin:... [-]

Espanja Pamplona Madrid San Sebastián
Request Info
Espanjalainen
Full-time
15 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Navarra

Haluatko kehittää tarvittavia taitoja toimia rahoituslaitosten keskusyksiköissä? Oletko kiinnostunut pankkisektorin keskeisten kysymysten perusteellisesta analyysistä? Ma ... [+]

Haluatko kehittää tarvittavia taitoja toimia rahoituslaitosten keskusyksiköissä? Oletko kiinnostunut pankkisektorin keskeisten kysymysten perusteellisesta analyysistä?

Maisterin tutkinto pankkitoiminnassa ja varainhoitoasetuksessa pyrkii antamaan opiskelijoille kehittyneen tietämyksen uudesta teknologiaympäristöstä, jossa pankkisektori löytää itsensä upotetuksi.

Tätä varten se yhdistää perinteisesti olennaiset pankkialat (riskienhallinta, rahoitus ja talousympäristö) kehittyneempään näkemykseen aiheista, jotka ovat osoittautuneet kriittisiksi (talous- ja kirjanpitosääntö, etiikka ja yritysten sosiaalinen vastuu).

Finanssikriisin ja G20-maiden suosittelemien uudistusten seurauksena sekä pankit että muut rahoitusjärjestelmän muodostavat yksiköt ovat joutuneet sopeutumaan uuteen sääntelykehykseen.... [-]

Espanja Pamplona Madrid San Sebastián
Request Info
Englanti
Full-time
12 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Navarra

MEBDS: n päällikkö Master syntyi vastauksena tähän uuteen todellisuuteen: se tarjoaa teknisen ohjelman ja samalla hyvin käytännöllisen: sillä on monialainen tiedekunta pr ... [+]

Big Datasta syntynyt digitaalinen vallankumous merkitsee jännittäviä haasteita ja mahdollisuuksia yrityksille ja organisaatioille. Näin ollen työmarkkinat vaativat yhä enemmän erikoistuneita alan ammattilaisia.

MEBDS: n päällikkö Master syntyi vastauksena tähän uuteen todellisuuteen: se tarjoaa teknisen ohjelman ja samalla hyvin käytännöllisen: sillä on monialainen tiedekunta professoreista ja akateemikoista Universidad de Navarra , suurten monikansallisten yritysten Big Data -alueen asiantuntijat . Tarkoituksena on etsiä yliopistolle soveltuvaa tieteellistä tiukkaa, rikastuttaa sitä ammattilaisten kokemuksella ja todellisilla liiketoiminta-alueilla eri aloilla.

... [-]
Espanja Pamplona Madrid San Sebastián
Lokakuu 2019
Espanjalainen
Full-time
10 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Navarra

Organisaatioiden henkilöstöhallinnon päällikkö pyrkii kouluttamaan ammattilaisia sijoittamaan ihmisiä organisaation keskipisteeseen. Johtamisen merkitys tarkoittaa tietäm ... [+]

Organisaatioiden henkilöstöhallinnon päällikkö pyrkii kouluttamaan ammattilaisia sijoittamaan ihmisiä organisaation keskipisteeseen.

Johtamisen merkitys tarkoittaa tietämystä tietyistä aloista: strategiasta, rahoituksesta, liiketoiminnan johtamisesta ja liiketoimintatilanteen analysoinnista.

Koko tämän ohjelman aikana opiskelija kehittää yrityksen globaalia näkökulmaa, joka on välttämätöntä, jotta ihmisten johto voisi vaikuttaa tehokkaasti yritysten tavoitteisiin.

tavoitteetPriorisoi ihmisten johtamisen strateginen rooli organisaatioissa.Monet tänään tarjotut koulutusohjelmat keskittyvät organisaatioiden henkilöstöhallinnon taktisten ja toiminnallisten näkökohtien opettamiseen. Näiden ohjelmien valmistuneet ovat yleensä koulutettuja käsittelemään henkilöstöhallinnon päivittäisiä tehtäviä.Monet näistä tehtävistä kuitenkin ulkoistuvat yhä enemmän erikoistuneisiin toimistoihin. Tätä ulkoistamista ei pitäisi ymmärtää pelkästään yritysten pyrkimyksinä minimoida kustannuksiaan, vaan myös todisteena siitä, että aluetta koskeva strateginen harkinta on rajallinen yrityksissä.Mutta jos koulutusohjelmat asettavat etusijalle ihmisten johtamisen strategisen roolin organisaatioissa, niiden organisaatiot arvioivat henkilöstöhallinnon yksiköt alueiksi, jotka lisäävät kilpailukykyistä arvoa yritykselle. Tämä on organisaatioiden henkilöstöhallinnon maisterin tutkinnon tarkoitus: siirtyminen painopisteestä "henkilöstöhallinnosta" "ihmisten johtamiseen".... [-]
Espanja Pamplona Madrid San Sebastián
Request Info
Espanjalainen
Full-time
12 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Navarra

Elektorin maatilat ja bioteknologiat ja -alat sekä muut toimialat ja muut maat, joilla on mahdollisuus saada tietoa, jotta voidaan varmistaa, että se on olemassa. Syytönv ... [+]

Elektorin maatilat ja bioteknologiat ja -alat sekä muut toimialat ja muut maat, joilla on mahdollisuus saada tietoa, jotta voidaan varmistaa, että se on olemassa. Syytönvientikielto, sektoreiden ja sektoreiden väliset säännöt, jotka koskevat kansallista sääntelyä, jotka koskevat jalostusmenettelyjä, tuotannon ja yri- tyksen perustaminen.

En los últimos años sektoreen ha afrontado grandes cambios que han roto con model of the traditional de la globalización de la estrategia de la carte de la carte.

El Máster Universitario en Empresas Pharma-Biotech busca formar profesionales especializates y polivalentes, kongressi, ana nisvých oblasti, trabajo en equipo, act, dinámica, proactiva y flexing, a la veza sosiaalisen ja sosiaalisen yhteistyön suuntaviivat.... [-]

Espanja Pamplona Madrid San Sebastián
Lokakuu 2019
Espanjalainen
Full-time
15 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Navarra

TECNUN - Universidad de Navarra insinöörien Universidad de Navarra pyrkii edistämään tulevien insinöörien ammatillista, tieteellistä ja inhimillistä koulutusta. Sen perus ... [+]

TECNUN - Universidad de Navarra insinöörien Universidad de Navarra pyrkii edistämään tulevien insinöörien ammatillista, tieteellistä ja inhimillistä koulutusta. Sen perustamisesta lähtien, keväällä 1961, sillä on tasapaino opetuksen, tutkimuksen ja yhteiskunnallisen palvelun välillä, jolloin nämä toimet täydentävät toisiaan.

Master in Industrial Engineering tarjoaa opiskelijoille vankan, monitieteisen ja ajantasaisen koulutuksen harjoittaakseen teollisuusinsinöörien ammattia.

Mestari muodostaa ihmiset, jotka johtavat teollisuuden digitaalisen muuntamisen yhdistämällä perinteisen peruskoulutuksen nykyisen teollisuuden vaatimiin uusiin teknologioihin.

... [-]
Espanja Pamplona Madrid San Sebastián
Lokakuu 2019
Espanjalainen
Full-time
8 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Navarra

Viestintäyritykset ovat ainutlaatuisia. He vaativat johtajilta erityiskoulutusta ymmärtämään heidän ongelmansa ja haasteensa. Päällikkö valmistelee osanottajansa kahteen ... [+]

Viestintäyritykset ovat ainutlaatuisia. He vaativat johtajilta erityiskoulutusta ymmärtämään heidän ongelmansa ja haasteensa. Päällikkö valmistelee osanottajansa kahteen perustavaan alueeseen: taitojen ja johtamistaitojen kehittämiseen sekä viestintäyritysten erityispiirteisiin.

Tiedekunta on pääosin viestintä- ja IESE-kauppakorkeakoulusta. Tällä tavoin alan erityisosaaminen yhdistetään yleiseen johtamiskoulutukseen, integroimalla yhteen ohjelmaan tiedot ja taidot, jotka ovat tarpeen viestintäyritysten johtamiseksi maailmanlaajuisesta näkemyksestä liiketoiminnasta.

tavoitteetKouluttaa innovatiivisia johtajia ja yrittäjiä, joilla on olennaiset taidot ja välineet kehittää tuotteita tai yrityksiä, jotka uudistavat organisaatioidensa kehityskiertoa. Osallistujat toteuttavat liiketoimintahankkeen, joka on olennainen osa ohjelman hyväksymisvaatimuksia.Tiedä, mitä tapahtuu maailman päämarkkinoilla, ja arvioi, mitkä kokemukset ovat mukautettavissa paikallisiin olosuhteisiin. Tätä varten MGEC tarjoaa osallistujilleen yhden intensiivisistä viikoista New Yorkissa (kaksi jäljellä olevaa on Madridissa); sen sisältö antaa mahdollisuuden tietää suurimman mainosmarkkinoiden ja maailman median todellisuuden (päätoimittajat ovat Yhdysvaltojen yrityskoulujen professorit yhdessä päätoimijoiden johtajien kanssa).Digitaalinen koulutus: on mahdollista kuvitella vain alan tulevaisuutta digitaalisen viestinnän käsissä. Kolmasosa maisterin tutkinnon sisällöstä suuntautuu digitaalisten tuotteiden kehittämiseen ja analysointiin, uusiin liiketoimintamalleihin, sosiaalisten verkostojen hallintaan ja käyttöön sekä sähköiseen kaupankäyntiin.... [-]
Espanja Pamplona Madrid San Sebastián
Request Info
Espanjalainen
Full-time
8 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Navarra

Oikeusalan ammattiin pääsyn maisteri on virallinen ohjelma, jonka tavoitteena on, että opiskelija hankkii tarvittavan pätevyyden asianajajan tutkinnon saamiseksi ammattii ... [+]

Maisterintutkinto asianajamisen mahdollisuuksista on virallinen ohjelma, jonka tavoitteena on, että opiskelija hankkii asianajajan tutkinnon saamiseksi tarvittavat taidot ammatin harjoittamista koskevien säännösten mukaisesti *.

* Opiskelijat, joilla ei ole lakia määrin Espanjassa, on todistettava prefetching hyväksynnän tätä nimikettä.

Erikoistuminen Double Masterin kanssa

Aikana, joka tarvitaan lain saamiseksi, opiskelijat, jotka haluavat saada toisen virallisen tutkinnon, kauppatieteiden maisteri tai veroneuvonta, ovat etuoikeutettuja nuorten asianajajien perustamisalueita.

Ammatillisen urapalvelun hallinnoimat käytännöt

Ammatillinen urapalvelu on omistettu toisaalta mahdollisuuksien luomiseen jatkuvan yhteydenpidon avulla tärkeimpiin asianajotoimistoihin ja toisaalta tarjoamaan opiskelijoille tarvittavaa koulutusta niiden hyödyntämiseksi. Lisäksi opiskelijat vuorovaikutuksessa päivittäin ammattilaisten kanssa, joilla on suuri sopimusvaltaa.... [-]

Espanja Pamplona Madrid San Sebastián
Request Info
Espanjalainen
Full-time
15 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Osoite
Edificio Amigos Campus Universitario Pamplona (Navarra)
31009 Pamplona, Navarre, Espanja
Osoite
c/Marquesado de Sta. Marta, 3
28022 Madrid, Community of Madrid, Espanja
Osoite
Manuel Lardizabal Ibilbidea, 13
20018 San Sebastián, Basque Country, Espanja