University of Navarra

Esittely

Lue virallinen kuvaus

University of Navarra perustuu kristilliseen innoitukseen, jota Opus Dein perustaja Pyhän Josemaría Escrivá de Balaguer on edistänyt. Sen tehtävänä on etsiä ja esittää totuus; edistää opiskelijoiden akateemista, kulttuurista ja henkilökohtaista koulutusta; edistää akateemista tutkimusta ja terveydenhuoltoa; tarjota sopivia tilaisuuksia professorien ja työntekijöiden kehittämiselle ja toteuttaa laajamittaista kulttuurihavaintoa ja sosiaalista edistämistoimintaa, jolla on selkeä tavoite palvelusta.

University of Navarra","author_url":"","source":"©University of Navarra"}" alt="136984_UNAVestudiantes01.jpg" />

University of Navarra ensisijaiset tehtävät ovat:

  • Antaa yliopistotason opetusta eri aloilla, antaa vastaavat akateemiset tutkinnot ja tarjoaa opiskelijoille välineet (oppimateriaalit, kirjasto, tiedot stipendeistä ja taloudellista tukea), jotta he voivat saada täyden hyödyn opinnoistaan.
  • Edistää akateemista tutkimusta eri osaamisaloilla jatkokoulutukseksi ja keinoksi tuoda tietoa yhteiskuntaan ja edistää innovointia ja kehitystä.
  • Osallistu opiskelijoiden koulutukseen henkilökohtaisen mentoroinnin avulla toimilla, joilla pyritään hankkimaan ammatillista pätevyyttä ja henkilökohtaisia tapoja, jotka stimuloivat henkilökohtaista kehitystä kaikissa sen ulottuvuuksissa: kulttuurisessa, taiteellisessa, uskonnollisessa, urheilullisessa ja yhteisvastuullisessa muodossa.
  • Pysy ajan tasalla yliopiston alumnien kautta Alumni-yhdistyksen täydennyskoulutuksen ja muiden kulttuuristen ja sosiaalisten aloitteiden kautta.
  • Järjestä alumnien jatkokoulutusta ja erikoistumisohjelmia eri ammattien suuntausten ja tarpeiden mukaan.
  • Kasvattaa yliopiston ja University of Navarra ystävien jäsenten välisiä siteitä ja tiedottaa heidän kumppanuutensa hedelmistä.
  • Tehdään kulttuurin levittämistä ja yliopistojen välitystoimintaa yliopiston itse järjestämällä toiminnalla ja muiden toimielinten kanssa toteutetuilla aloitteilla.
  • Tehdään yhteistyötä muiden yliopistojen ja yliopistotason instituutioiden, kuten sairaaloiden, kauppakorkeakoulujen, tutkimuskeskusten, taideinstituuttien sekä koulutus- ja kehitysjärjestöjen kanssa.

Universidad de Navarra","author_url":"","source":""}" alt="136985_thumbnail_UNAV.jpg" />

Espanjassa vuonna 1952 perustetun University of Navarra tehtävänä on kouluttaa ja kouluttaa ammattilaisia, jotka pystyvät toimimaan sitoutuneena roolina yhteiskunnassa ja jotka ovat täysin tietoisia heidän osuudestaan tulevaisuuden maailman rakentamisessa. Tämä tehtävä perustuu perusteellisesti totuuden etsimiseen ja sitoutumiseen, kollektiiviseen tehtävään, joka vaatii vuoropuhelua ja avointa mieltä. Lisäksi yliopisto pyrkii edistämään opiskelijoidensa kriittistä ajattelua moniarvoisessa ympäristössä, joka antaa jokaiselle opiskelijalle mahdollisuuden kehittää vapaasti omia mielipiteitään ja vakaumuksiaan.

University of Navarra on professoreiden ja opiskelijoiden kohtaamispaikka tiedon, totuuden ja kokemusten jakamiseksi. Siksi olemme ylpeitä ainutlaatuisesta kyvystämme kiinnittää sinulle henkilökohtaista huomiota. Työskennellessään yhdessä ympäristössä, joka edistää kunkin yksilöllisen kykyä, taitoja, tietoja ja arvoja; yliopisto tarjoaa sinulle tarvitsemasi resurssit henkilökohtaiseen ja ammatilliseen kehitykseen. Sinulle nimitetään neuvonantaja, yleensä professori, joka antaa yksitellen apua ja perehdytystä. Henkilökohtaisen ohjauksen tavoitteena on maksimoida henkilökohtainen ja ammatillinen potentiaalisi auttamalla sinua hyödyntämään täysimääräisesti yliopistokokemusta ja saada neuvoja tulevista uravaihtoehdoista.

University of Navarra yliopisto on Espanjan ensimmäinen yliopisto työllistettävyyden (QS Employmentability Ranking), opetuksen (Times Higher Education Europe opetussijainti) ja tutkimuksen (CYD Ranking) kannalta.

Meillä on seitsemän kampusta Pamplonassa, San Sebastianissa, Madridissa, Barcelonassa, Münchenissä, New Yorkissa ja Sao Paulossa.

Sijainnit

Pamplona

Osoite
Edificio Central, Campus Universitario, 31009 Pamplona, Navarra
31009 Pamplona, Navarra, Espanja

Madrid

Osoite
c/Marquesado de Sta. Marta, 3
28022 Madrid, Madridin yhteisö, Espanja

San Sebastián

Osoite
Manuel Lardizabal Ibilbidea, 13
20018 San Sebastián, baski maa, Espanja

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin