University of Oviedo -

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Oviedon yliopisto on Asturian ruhtinaskunnan ylempi korkeakoulu ja tutkimus. Yli 400-vuotisen historiansa ansiosta se tarjoaa laajan valikoiman perustutkintoja eurooppalaiselle korkeakoulualueelle (EHEA) kaikilla osaamisen ja jatko-opintojen aloilla yhteistyössä kansallisten ja kansainvälisten yliopistojen sekä yli 250 yrityksen kanssa.

Kansainvälisen huippuyksikön kampus

Oviedon yliopisto oli kansainvälisen kutsumuksen, läheisten siteiden ja voimakasta sitoutumista osaamisen siirtoon yritysmaailmalle. Oviedon yliopisto oli yksi Espanjan yhdeksästä yliopistosta, joka sai akkreditoinnin Kansainvälisen huippuosaamisen kampukseksi 26. marraskuuta 2009 CIE Asturias-Ad Futurum -hankkeessa on mukana yli 300 alueellista ja kansallista laitosta, yritystä ja teknologiakeskusta.

Tärkeimmät luvut

 • 25 000 opiskelijaa
 • 2 000 opettajaa ja tutkijaa
 • 1.000 hallinnollista henkilöstöä
 • 57 Perusasteen tutkinto-ohjelmat
 • 50 maisteriohjelmaa
 • 6 Erasmus Mundus -mestarin ohjelmia (3 koordinoijana Oviedon yliopistossa)
 • 24 PhD-ohjelmaa
 • 65 todistuskurssia
 • 210 Vuodepaikkoja yliopistojärjestössä
 • 800 kansainvälistä opiskelijaa
 • Tiedekunnat ja koulut
 • 38 osastoa
 • 198 miljoonan euron vuosibudjetti

Seitsemän kampusta kolmessa kaupungissa

Opetus toteutetaan Asturiasin keskiosassa Espanjassa: Oviedo (El Cristo, El Milán, Llamaquique, Catalanes ja Oviedo-keskus), Gijón ja Mieres. Vuonna 2010 se toteutti kunnianhimoisen prosessin, jossa keskityttiin keskuksiin, jotka liittyvät kansainvälisen huippuosaamisen kampukseen ja joka on otettu esimerkkinä parhaista käytännöistä espanjalaisille yliopistoille. Tämän seurauksena yliopistossa on 16 tiedekuntaa ja koulua, neljä liitännäisinstituuttia sekä liikunta- ja urheilutaidon ammattikoulu. Lisäksi Kansainvälinen jatkokoulutuskeskus hallinnoi maisterin tutkintoja ja tohtoreita. Ohjelmia.

Lisäksi akateemisella laitoksella on täysin varustetut urheilumahdollisuudet ja moderni, uusittu majoitus opiskelijoille, luennoille sekä hallinto- ja huoltopalveluille.

Tutkimuksen ohjaaja alueella

Oviedon yliopisto sitoutuu 80 prosenttiin R: stä

Asturian laitoksella on myös kaksi erikoistunutta klusteria (energia, ympäristö ja ilmastonmuutos sekä biolääketiede ja terveys), joilla on läheiset siteet alueellisiin teknologiakeskuksiin ja Asturian terveydenhuoltoverkkoon.

Sitoutuminen yhteiskuntaan

Tosi, että historiallinen perintö, joka teki Oviedon yliopiston pioneerilaitokseksi yliopiston laajennuksessa Espanjassa 1800-luvun loppupuolella, tiedon levittämistoiminta ylittää sen kampuksilla tavoittaa koko Asturian ruhtinaskunnan. Oviedon keskustassa sijaitseva historiallinen rakennus on LAUDEOn yliopistokeskuksen kulttuurikeskus, jossa pidetään suuria akateemisia ja kulttuuritapahtumia, jotka ovat avoinna Asturian yhteiskunnalle.

Osana yrityksen yhteiskuntavastuuta Oviedon yliopisto tarjoaa erityishoitoa tarvitsevien henkilöiden hoitoa ja tukipalveluja ja "Solidaarisuus-avaruus", jossa vapaaehtoistyö ja kansainväliset yhteistyötoimet toteutetaan. Tasa-arvolaitos varmistaa sukupuolten tasa-arvon ja työ- / perhe-sovittelupolitiikan noudattamisen.

Sijainnit

oviedo

Osoite
Edificio Histórico.
Plaza del Riego, 4 Entresuelo.

33003 oviedo, asturias, Espanja