Vértice Business School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

VERTEX Business School Vertex Business School on kansainvälinen kauppakorkeakoulu perustettiin vuonna 1998 uskovansa, että internetin ja sähköisen oppimisen olisi työkalu ja menetelmät että merkitty muodostumista luvulle, ensimmäinen School of Business Online luotu Espanjassa.

Vertex on allekirjoittanut sopimukset Kuningas Juan Carlosin yliopisto ja University of Malagan sertifiointia kaikkien koulutusohjelmien kanssa opintopistettä (European Credit Transfer System), jonka kaikki Euroopan yliopistot.

Opiskelijamme Kun vuoden koulutuksen ihmistä, meidän opiskelijat ovat niitä, jotka voivat parhaiten puhua meille, kertoo hänen kokemus Vertex Business School. Meille mielipiteesi on tärkeä ja auttaa meitä parantamaan joka päivä ja voi tarjota parempaa palvelua. Mielipiteesi on meille.

Koska ohjelma alkoi näin laatua palvelut Vertex Business School, sitten saatoin nähdä sama opetusmenetelmät, jotka koskevat erityisesti erinomainen laatu ja sisältö opetusmateriaalin kurssilla opetettavien, jossa hän toimi viittaus paras suorituskyky minun virkatehtävät ja työtehtäviin liittyvät suoraan Markkinointi ja Ventas.Quedo erittäin tyytyväisiä laatuun ja huippuosaamista Master sekä henkilökunnan professorien, ohjaajien ja hoitoa ja palveluja I ne antoivat.

David Gonzales Perez (Peru) Master Markkinointi ja myynti Vain kiittää henkilöstöä professorit tuesta he ovat antaneet meille kaikki laitteet, joka tekee tämän työn mahdollista; jota vaivaa päivä. Kiitos vielä kerran ja myös kannustaa kaikille, jotka haluavat ilmoittautua Vertex Business School, kerro heille se on loistava tilaisuus. Älä pahoillani.

Maria Leiva Ntongono (Päiväntasaajan Guinea) Master in Management of Human Resources on viime vuosina tutkittu eri mestarit mutta varmasti yksikään, joka käyttää Vertex BS, olen varma paljon on tekemistä sen tutkimuksen suunnittelu ja alustan luokat virtuaalinen ja vuorovaikutus opettajien ja ikäisensä mutta myös paljon jos ei melkein kaikki, erinomaisia ​​opettajia. Kun ammattimaisuutta kaikkiaan se huomata ja tekee eron. Esityslista on hyvin täynnä ja myös paperi, joka todistaa teitä on todella oppinut valmiiksi ja korkein kysyntä on olla verkossa. Että on, ne eivät anna pois mitään, tai älä osta mitään, minusta tuntuu joka päivä. Joten voin vain neuvoa koulussa.

Gonzalo de León (Espanja) Master Corporate Communication Policy ja haluan kiittää kaikkia laitteita alusta alkaen olivat valmiita colaborarme mitään huolta, että minulla oli ja ohjaa minut koko koulutuksen ja hallinnollinen prosessi. Haluan kiittää teitä mahdollisuudesta opiskella korkeakoulussa laatua ja toivottavasti lähitulevaisuudessa tehdä uudelleen osan Masters ja jatkokursseja.

Maria Leticia Romero Pineda (Kolumbia) Master Integrated Management Systems

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Espanjalainen

Katso EMBA » Katso MBA » Katso Maisteri - OnlineStudies » Katso Maisteri - HealthcareStudies »

Videot

Campus Vértice