VIU Valencian International University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Mikä on International University of Valencia?

VIU on tekniikan alan yliopisto luokkahuoneessa audiovisuaalisia ja verkko-opetusta. Läpi tietokoneen näytön ja kaikkialla maailmassa, / luokan oppilaat saavat reaaliaikaista interaktiivisten videoneuvottelun antamalla parhaat kansainväliset asiantuntijat.

Tarjous koskee opetusta astetta ja päälliköille.

Opetus on ehdottomasti henkilökohtainen.

Miksi opiskella VIU?

Koska yliopiston mahdollistaa akateemisen unia, että monet ihmiset eivät ole päässeet salli etäisyyttä, taloudelliset resurssit, kielimuuri tai muita vaikeuksia.

Koska tämä yliopisto pyrkii olemaan saatavilla fyysisiä, aisteihin ja taloudellisesti. Tätä varten meidän sopeutua olosuhteisiin ja ostovoimaa kussakin maassa.

Koska yliopisto on väliä kulttuurieroja, mutta tavoitteena on luoda yhteinen kehys, jossa kaikki integroitu Tavataan.

Metodologia

Opetus VIU on verkossa ja audiovisuaalinen. Sen tunnusmerkki sen interaktiivinen ja multimedia luonnetta.

Virta koulutukseen liittyvien innovaatioiden. Se vetoaa uusiin tapoihin opettaa paremmin vaatimuksiin XXI Century ja edistää tietojen ja taitojen että opiskelijat on kehitettävä sopeutumaan tietoyhteiskuntaan.

Tämä ei ole college mitään etäisyyttä. Tämä on etäopiskelu yliopisto verkossa että audiovisuaalisesti toistaa edellytykset perinteisen luokan. Meidän kaksisuuntainen videoneuvottelut järjestelmä mahdollistaa opiskelijoiden ja opettajien vuorovaikutuksessa directo.Las elää ja video perustuu nauhoitetun parhaita kansainvälisiä asiantuntijoita luokissa. Ohjeteksteillä e-learning, joissa yhdistyvät teksti, kuva, ääni ja kirjoitettu sana.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Espanjalainen

Katso maisteriohjelmia » Katso MBA » Katso Maisteri - OnlineStudies » Katso Maisteri - HealthcareStudies »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Maisterin Tutkinto Musiikillinen Tulkinta Ja Tutkimus

Online Osa-aikainen 1 - 1 vuosi April 2018 Espanja Valencia

Se tarjoaa kaksi reittejä erikoistuminen: ammatillinen matkareitti, joka pyrkii tarjoamaan instrumentalisti korkean tason koulutusta viulu, alttoviulu, sello ja piano; tutkimus matkareitti, joka antaa opiskelijoille metodologinen koulutus, joka mahdollistaa pääsyn tohtorinkoulutusohjelmilla musiikin tutkimusta. [+]

Master Tulkinta ja Musical Research

Se tarjoaa kaksi reittejä erikoistuminen:

Professional kappaleen, jonka tarkoituksena on tarjota instrumentalisti korkean tason koulutusta viulu, alttoviulu, sello ja piano. Tutkimus matkareitti, joka antaa opiskelijoille metodologisia koulutusta, joka mahdollistaa pääsyn tohtorinkoulutusohjelmilla musiikin tutkimuksen.

Se on solminut "kunniamaininnan" 5th edition TWSIA. Opetus With Sakai Innovation Award.

Uranäkymät

Yleisin myyntipisteistä valmistuneiden musiikin ja miksi saatat olla kiinnostunut tästä Master ovat:

suorituskyky käytäntö Työskentely ammatti piirejä soolo esiintyjiä tai kamarimusiikin on hyvin monimutkainen, koska se edellyttää hyvin vaikeaa kansainvälisiä ammatillisia kontakteja saada uutta jatko. Reserach Osallistuvat suurin profiili, että tarjous tehdään, koska ovat valmistuneet konservatorion ehdotuksemme antaa heille suoran pääsyn -tohtoriohjelmiin. Parannus harjoittamista varten opetuksen Vaikka tämä näkökohta ei ole yksi ensisijainen tavoitteet suunnittelu, kokemus on antanut meille ensimmäinen painos tämän maisteriksi kuin tutkinto on osoittanut kiinnostusta syntyy opettajien keskuudessa musiikkia. käytäntöjä ... [-]

Videot

Historias Vivas | VIU - Universidad Internacional de Valencia